eitaa logo
خوشه چین
149 دنبال‌کننده
358 عکس
76 ویدیو
1 فایل
■امام علی علیه السلام: «انظر الی ما قال و لا تنظر الی من قال» بنگر که چه گفته می‌شود نه این که چه کسی می‌گوید.
مشاهده در ایتا
دانلود
10.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹 هزینه‌ رسانه های دشمن از کجا تامین می‌شود؟ ▪️پرده اول: بگو مگوی شهروند بریتانیایی با مأمور دولت بر سر پرداخت حق اشتراک تماشای تلویزیون خصوصی BBC ▪️پرده دوم: 298 شبکه فارسی زبان و ده‌ها شبکه کردی، ترکی، عربی و ... علیه جمهوری اسلامی برنامه‌ تولید و برای مردم ایران پخش می‌کنند. ▪️پرده سوم: دولت‌هایی که از حق اشتراک تماشای تلویزیون شهروندان خود نمی‌گذرند، چرا این حجم از شبکه‌های تلویزیونی فارسی زبان تاسیس کرده و شبانه روز برای مردم ایران برنامه رایگان پخش می‌کنند؟
16.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶 ما در بین دو تهدید قرار داریم. 🔸 بدرالدین رهبر انصارالله یمن ▪️ما در بین دو تهدید قرار داریم؛ یکی عذاب دنیا و آخرت که در صورت یاری نکردن مظلومین غزه از سوی خداوند خواهد آمد و دیگری تهدیدات آمریکا، فرعون زمان؛ به نظر شما از چه کسی بیشتر باید ترسید؟ ▪️ما در بین دو تهدید قرار داریم؛ یکی از سوی پروردگار آسمان‌ها و زمین، پادشاه قدرتمند و مالک روز قیامت که آتش جهنم و عذاب در دنیا و آخرت در ید قدرت اوست و ما را تهدید کرده که اگر برادرانمان در غزه را یاری نکنیم، گرفتار عذاب او خواهیم شد. ▪️و دیگری از سوی طاغوت زمان و فرعون عصر، آمریکا که دارای سلاح‌ها، ارتش‌ها و حکومت‌های وابسته است. به نظر شما از چه کسی باید بیشتر ترسید؟ کدام راه را باید انتخاب کرد؟
24.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶 تحویل زیردریایی به آمریکا در سال ۵۸ ▪️زیردریایی تراوت از زیردریایی‌های کلاس تانگ، دومین شناور ارتش آمریکا بود که در سال ۱۹۵۲ به خدمت گرفته شد. در سال ۱۹۷۰، به ناوگان اقیانوس آرام آمریکا پیوست و در سال‌های ۱۹۷۷ و ۱۹۷۸ در کارخانه کشتی‌سازی فیلادلفیای نیروی دریایی تحت تعمیر اساسی قرار گرفت تا به نیروی دریایی ایران بپیوندد. ▪️پس از پایان تعمیرات به نیولندن انتقال یافت تا خدمه ایرانی در آن آموزش ببینند. سپس از نیروی دریایی آمریکا خارج و به نیروی دریایی ایران پیوست و به نام کوسه نامگذاری شد. خدمه ایرانی در سال ۱۹۷۸ در نیولندن کوسه را تحویل گرفتند و در سال ۱۹۷۹ در پی پیروزی انقلاب اسلامی آن را ترک کردند. کوسه به فیلادلفیا بازگشت و سرانجام در سال ۱۹۹۴ به بهای اسقاطی فروخته شد و در سال ۲۰۰۹ اسقاط گردید. ▪️زمانی که کوسه به خدمه ایرانی سپرده شد ۲۶ سال از عمر آن می‌گذشت که با پیروزی انقلاب، عومل نیروی دریایی ایران در همان نیولندن آن را به آمریکایی‌ها تحویل دادند. اما عوامل ضدانقلاب طوری تبلیغ می‌کنند که گویی زیردریایی کوسه پس از انقلاب در ایران به آمریکا تحویل داده شد. دروغ، فروغ ندارد.
🔶 عاقبت افراط 🔸 محسن رفیق دوست هشتاد - نود درصد بچه های سپاه مجرد بودند و اغلب خانه نمی رفتند و شب ها توی مقر سپاه می خوابیدند. ما هم صبحانه و ناهار و شام، نان و پنیر و کنسرو می دادیم. می دانستیم این قضیه دوام ندارد. شهریور و مهر ۱۳۵۸ کم کم داشتیم بودجه می گرفتیم. گفتیم سپاهی ها باید حقوق بگیرند؛ پایه حقوق را دو هزار تومان اعلام کردیم و گفتیم از این ماه همه سپاهی ها باید بیایند حقوق بگیرند. دیدیم شورشی علیه ما در سپاه به راه افتاد که اینها می خواهند ما را دنیا پرست بکنند. دسته راه انداختند و سر و صدا کردند. ما محکم ایستادیم. تا اینکه بالاخره به رئیس آنها که جوانی بود، گفتم: هر کس حقوق نگیرد از سپاه اخراج می شود. صندوقی درست کرد و اطلاعیه ای زد به دیوار که آنهایی که حقوق نمی خواهند، بروند حقوقشان را بگیرند و توی صندوق بیندازند... بعد از چند سال، وقتی در وزارت سپاه بودم و آقای علی لاریجانی معاون حقوقی من بود، ما یک کشتی غرق شده پیدا کردیم، آن را در آوردیم و به قیمت هفتاد میلیون تومان فروختیم. رفتم خدمت حضرت امام و گفتم: این هفتاد میلیون تومان را چه کار کنم؟ اجازه می دهید با این پول زندانیان سپاهی را آزاد کنیم؟ عده ای از بچه های سپاه تصادف کرده و منجر به کشته شدن کسی شده بودند، یا سهوا تیری شلیک کرده و کسی را کشته بودند. اینها به خاطر دیه در زندان بودند. امام فرمودند: اگر منجر به تجری به قتل نشود، بروید اینها را آزاد کنید. به زندان سپاه در پادگان ولی عصر رفتم و رئیس زندان را صدا کردم، گفتم: همه زندانیان دیه ای را ردیف کن و با دادسرای نظامی هماهنگ کن. می خواهم پول دیه آنها را بدهم و آزاد کنم. بچه ها را آوردند بیرون و همه صف بستند. دیدم یک نفر عقب ایستاده و جلو نمی آید. خوب که نگاه کردم شناختمش . پرسیدم: این چرا نمی آید؟ گفتند: این را از سپاه اخراج کرده اند و بعداً به جرم سرقت مسلحانه دستگیر شده. صدایش کردم و گفتم: تو همان نبودی که همه را جمع کرده بودی و علیه حقوق شعار می دادی؟ سرش را پایین انداخت و حرفی نزد. 📚 برای تاریخ می گویم، خاطرات محسن رفیق دوست، به کوشش سعید علامیان، ناشر: سوره مهر، چاپ اول: ۱۳۹۲، ص ۶۳ - ۶۵