مداحی آنلاین - یابنالطه! یابنالزهرا! یابنالکرّار حسن - کریمی.mp3
5.11M
🌴یه روز میاد بقیع آباد میشه
🌴برات سینه زدن آزاد میشه
🎙 حاج محمود #کریمی
💽@kotahshenidanie💽
⭕️ تولد "قطب الدين شيرازي" فيلسوف ايراني
💠 قطب الدین محمود شیرازی، فیلسوف، منجم و پزشک مشهور ایرانی، در 21 مرداد 634 هجری قمری در شیراز به دنیا آمد. او ابتدا به تحصیل طب پرداخت و بعد از مرگ پدر به جای وی در یکی از بیمارستان های شیراز به طبابت مشغول شد.
🔸قطب الدین پس از تاسیس رصدخانه ی مراغه، سالیان زیادی در محضر خواجه نصیرالدین طوسی به سر بُرد. از قطب الدین ده ها اثر ارزشمند علمی در 12 رشته باقی مانده است. یکی از آثار او کتاب دره التاج مهمترین نوشته فلسفی به زبان فارسی و با استناد به آیات قرآنی و احادیث است. وی در 710 ق درگذشت.
#تقویم_تاریخ
#3صفر
#قطبالدین_شیرازی
💽@kotahshenidanie💽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬بالاترین حسرت در قیامت
🎙️آیت الله #حسینی_قزوینی
💽@kotahshenidanie💽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽
🖤✨ســـلام
🍃✨روزتـــون
🖤✨پر از خیر و برکت
🕊✨امروز دوشنبه↶
✧ 22 مرداد 1403 ه.ش
❖ 7 صفر 1446 ه.ق
✧ 12 آگوست 2024 میلادی
┄┄┄┅┅❅✾❅┅┅┄┄┄
🏴 شهادت امام حسن مجتبی (علیه السلام)
┄┄┄┅┅❅✾❅┅┅┄┄┄
🖤✨↯ ذڪر روز ؛
🍃✨《 یا قاضِیَ الْحاجات؛ ای برآورنده حاجتها 》
💽@kotahshenidanie💽
مداحی_آنلاین_بردباری_استاد_عالی.mp3
1.75M
🎧دشنام به امام مجتبی (علیهالسلام)
🎙️حجت الاسلام#عالی
💽@kotahshenidanie💽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬به جوانها اعتماد کنیم!
♨️ عاقبت جوانان هستهای بعد از برجام!
🎙️حجت الاسلام #راجی
💽@kotahshenidanie💽
9.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬استغفار موجب فزونی است
🎙️حجت الاسلام #عاملی
💽@kotahshenidanie💽
⭕️ عزل محرمانه دکتر محمد مصدق از نخست وزيری توسط محمدرضا شاه پهلوی
🔻دولت دکتر مصدق، یک دولت مردمی بود. این دولت با حمایت مردم مستقر شده بود و در پی گرفتن حق مردم قدم بر میداشت. اقدامات مصدق، مانند ملی کردن صنعت نفت. تهدیدی برای منافع استعماری انگلیس و آمریکا در منطقه بود. ازین رو محمدرضا شاه با توصیه انگلیس و آمریکا، در تاریخ ۲۲ مرداد ۱۳۳۲ تصمیم بر عزل دکتر مصدق گرفت و سرلشگر زاهدی را به نخست وزیری برگزید.
🔻 شاه برای دوری از عواقبِ رویدادهای ناشی از برکناری مصدق، به شمال ایران رفت. وقتی خبر عزل مصدق به او داده شد، وی این حکم را نپذیرفت و این حرکت را کودتایی علیه خود قلمداد کرد. در بامداد روز 25 مرداد، خبر کودتا به طور مشروح از رسانه های گروهی پخش شد. پس از آن که طرح برکناری مصدق شکست خورد، محمدرضا پهلوی به عراق و ایتالیا گریخت.
🔻 چند روز پس از فرار مفتضحانه شاه از کشور، کودتای 28 مرداد توسط آمریکا و انگلیس اجرا شد و شاه پس از سقوط دولت مصدق به ایران بازگشت و به حکومت مستبدانه خود ادامه داد.
#تقویم_تاریخ
#۲۲مرداد
#عزلـمصدق
💽@kotahshenidanie💽
شهادت امام حسن علیه السلام_427.mp3
3.17M
🎧هفتم صفر و شهادت امام حسن (علیه السلام)
🎙️حجت الاسلام #فرحزاد
💽@kotahshenidanie💽
7.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬ترس از حق الناس
🎙️حجت الاسلام #انصاریان
💽@kotahshenidanie💽