#قم
#مدرسهعلمیهتخصصیآیتاللهایروانیره
#معاونتفرهنگی
🔰بازدید ازپروژههای درحال ساخت مدرسه علمیه تخصصی آیتالله میرزایوسف ایروانی(ره)
🔹دکترمحمدجوادایروانی، موسس و رئیس هیئت امناو اعضای هئیت امنای مدرسه علمیه تخصصی آیتالله میرزایوسف ایروانی (ره)، حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای رضایی معاون منابع انسانی و پشتیبانی مرکز مدیریت خواهران و هیئت همراه از پروژه در حال ساخت مدرسه علمیه تخصصی آیتالله میرزایوسف ایروانی(ره) بازدیدکردند.
🌸@newswhc | کانال خبری کوثر
#مازندران
🔹به مناسبت میلاد عبدالعظیم حسنی صورت گرفت.
🔰خانم محمودبابوئی معاون فرهنگی مدرسه علمیه الزهرا(س) کلاردشت، در برنامه صبحگاه، به مناسبت ولادت حضرت شاه عبدالعظیم حسنی به بیان شخصیت و ویژگی های این عالم وارسته پرداخت.
محمودبابوئی گفت:حضرت عبدالعظیم حسنی در سال 173هجری قمری در شهر مدینه بدنیا آمد و نسب او با چهار واسطه به حضرت امام حسن مجتبی(ع) میرسد.
وی ادامه داد: سیدالكريم عبدالعظيم حسنى، نمونه زيبايى از اسوههاى علم و عمل در اين مكتب توحيدى(تقوا) است. با تأسف بسيار بايد گفت: در عصر او و دوران پس از او شرايطى فراهم نشد تا فضايل امثال ايشان ثبت گردد، از اين رو بسيارى از مكارم عالى اخلاقى اين سيد كريم، از حافظه تاريخ محو شده است.
معاون فرهنگی مدرسه اظهار کرد: دوران زندگی حضرت عبدالعظیم حسنی مصادف با شرایط خفقان و سرکوب شیعیان توسط بنی عباس بود، با توجه به اینکه روش تقیه را درپیش گرفته بود و عقیده خود را پنهان داشت مورد غضب متوکل و معتز عباسی بود.
وی افزود: حضرت حسنی به شهر ری مهاجرت نمود و در همان جا مدفون گشت. براساس روایتی از امام هادی(ع) خطاب به یکی از ساکنان ری، زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی با زیارت امام حسین(ع) برابر دانسته شده است.
#مدرسه_علمیه_الزهراء_س_کلاردشت
🌸@newswhc | کانال خبری کوثر
#یزد
🔷برگزاری کارگاه پاسخ به شبهات
🔹کارگاه پاسخ به شبهات با موضوع شبهات مهدویت در قالب رسانه مهدویت با حضور مدرس سواد رسانه آقای علی علمدار در تاریخ ۱۷ مهر ۱۴۰۳ در جمع طلاب مدرسه علمیه معصومیه یزد برگزار شد.
#شبهات_مهدویت
#مدرسه_علمیه_معصومیه_سلام_الله_علیها
🌸@newswhc | کانال خبری کوثر
#یزد
🔷 برگزاری نشست انگیزشی
🔹نشست انگیزشی با حضور حجت الاسلام زمانیان با بیان لزوم هدف گذاری های بلند مدت و تلاش علمی، تحلیل نقش افکار و اصلاح افکار در زندگی، لزوم تمرکز بر موضوع واحد و پرهیز از پراکندگی و پرهیز از ناامیدی توسط معاونت آموزش مدرسه علمیه حضرت زینب سلام الله علیها برگزار شد.
#معاونت_آموزش
#مدرسه_علمیه_حضرت_زینب_سلام_الله_علیها
🌸@newswhc | کانال خبری کوثر
#سیستان_و_بلوچستان
#زاهدان
📸 گزارش تصویری
💠طلاب حوزه علمیه حضرت نرجس(سلام الله علیها) میزبان آیت الله محامی نماینده محترم ولی فقیه در استان بودند.
🔹 آیت الله محامی، نماینده محترم ولی فقیه در استان، در جمع طلاب حوزه علمیه حضرت نرجس(سلام الله علیها) ضمن گرامیداشت مقام شهدای مقاومت، بیان داشتند ما در کنار مردان مجاهد، زنان مجاهده و عالمه ای را داشته ایم که از آنان باید درس گرفت.
#حوزه_علمیه_خواهران_سیستان_بلوچستان
🌸@newswhc | کانال خبری کوثر
#مازندران
🔸برگزاری نشست اخلاقی
🔰به گزارش خبرنگار حوزه در مازندران، حجتالاسلام والمسلمین محمدباقر محمدی لائینی، نماینده ولیفقیه در استان مازندران در سلسله نشستهای اخلاقی در جمع طلاب مدرسه علمیه الزهراء« سلام الله علیها» ساری، در ادامهی مراحل جهاد در راه خدا؛ با اشاره به این حدیث امام علی«علیهالسلام» که فرمودند:«جَاهِدُوا فِي سَبِيلِ اَللَّهِ بِأَيْدِيكُمْ فَإِنْ لَمْ تَقْدِرُوا فَجَاهِدُوا بِأَلْسِنَتِكُمْ فَإِنْ لَمْ تَقْدِرُوا فَجَاهِدُوا بِقُلُوبِكُمْ؛ در راه خدا با دستهاى خود بجنگيد، اگر نتوانستيد با زبانهاى خود بجنگيد و اگر باز هم نتوانستيد با دلهاى خود بجنگيد». حال اگر کسی با دست و زبان خود توانایی جهاد نداشت با قلب و دل خود جهاد کند.
نماینده ولیفقیه در استان در ادامه با تأکید بر این سخن مقام معظم رهبری«مدظلهالعالی» که فرمودند: «هر ضربه به رژیم صهیونیستی خدمت به کل منطقه بلکه به کل انسانیت است»، افزود: رژیم غاصب اسرائیل ضد انسان و ضد بشر هستند بنابراین برای محو این رژیم اقدام کرده یا اگر کسی اقدام میکند از او حمایت کنیم.
وی همچنین بیانکرد: اینکه کسی با دست و زبان توانایی جهاد نداشت با قلب و دل خود جهاد کند؛ یعنی از اقدامات جنایتکارانه رژیم غاصب نفرت داشته و تنفر خود را از آنها نشان دهد که این حداقل کار جهاد است.
#مدرسه_علمیه_تخصصی_الزهرا_س_ساری
🌸@newswhc | کانال خبری کوثر
کانال خبری کوثر
#مازندران
🔹معرفی کتاب
🔰حکمت نامه حضرت عبدالعظیم الحسنی «علیه السلام » ( به مناسبت ولادت حضرت عبدالعظیم الحسنی «ع»)
نویسنده: محمد محمدی ری شهری
حضرت عبد العظيم حسنى عليه السلام راوىِ بخشى از حكمتهاى خاندان رسالت است، و بدين مناسبت، اين مجموعه، حكمت نامه ی حضرت عبد العظيم عليه السلام ناميده شد که شاملِ شناخت نامه عبد العظيم عليه السلام و يكصد حكمت، از سخنان حكيمانه اى است كه بى واسطه يا با واسطه، توسط ايشان، از اهل بيت(عليهم السلام) روايت شده است. پيش از ورود به متن كتاب، ذكر چند مطلبْ ضرورى است:
۱ . در نگارش شناخت نامه حضرت عبد العظيم عليه السلام از شمارى از كتابها و مقالاتى كه در مجموعه آثار كنگره حضرت عبد العظيم عليه السلام منتشر شده اند، بهره برده ايم .
۲ . بجز يك روايت، متن همه رواياتى كه در اين حكمت نامه آمده و نيز ترجمه آنها برگرفته از مسند حضرت عبد العظيم حسنى «عليه السلام» است، پس از مصدريابى توسط «پژوهشكده علوم و معارف حديث»، با نظمى نوين در پنج فصل ارايه می شود . البته اصلاحات زيادى در ترجمه صورت گرفته و شمارى از روايات، مجدداً ترجمه شده اند .
۳ . كار اصلىِ نگارنده در اين مجموعه، شرح اكثر احاديث آن است ، و نكته قابل توجّه در اين باره، اين است كه در بسيارى از موارد، پيوند سخنان حكيمانه پيامبر «صلى اللَّه عليه و آله» و اهل بيت عليهم السلام با قرآن كريم، مشخص گرديده است ، و اگر ديگر سخنان آن بزرگواران نيز بر همين منوال شرح داده شوند ، معلوم می شود كه رهنمودهاى آنان، چيزى جز تفسير قرآن و شرح پيام ها ، اشارات و لطايف اين كتاب آسمانى نيست .
۴ . سند كامل روايات ، همراه با متن عربى آنها آمده تا معلوم شود كه حضرت عبد العظيم عليه السلام در چه نقطه اى از سند قرار گرفته است . البته در مواردى كه روايتى به منظور شرح دادن آن تقطيع شده باشد ، در پانوشت ، به متن كاملِ آن در فصل پنجم ارجاع می گردد
#مدرسه_علمیه_تخصصی_الزهرا_س_ساری
🌸@newswhc | کانال خبری کوثر