کانال خبری کوثر
#اصفهان
پژوهشگر حوزه علمیه خواهران اصفهان:
بانوان طلبه با پژوهش میتوانند نقش آفرین باشند
پژوهشگر حوزه، بر اهمیت نقش زنان در تولید علم تأکید کرد و با ارائه راهکارهایی، بانوان طلبه را به پژوهشگری تشویق نمود.
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، خانم زهرا ملکوتی خواه در نشست علمی-پژوهشی با عنوان «نقش زنان در پژوهشگری و تولید علم»، در جمع طلاب مدرسه حضرت نرجس خاتون (س) در دولت آباد با تأکید بر اهمیت نقش زنان در تولید علم، به تبیین راهکارهایی برای پژوهشگری و تولید علم توسط زنان پرداخت و افزود: امکانات موجود در عصر حاضر مانند فضای مجازی و کتابخانههای دیجیتال، بر توانمندی هر فرد، حتی یک بانوی خانهدار، برای ورود به عرصه پژوهش کمک می کند.
خانم ملکوتی خواه با استناد به روایات، به نقش برجسته زنان در دوران غیبت اشاره کرد و بر ضرورت مطالعه و پژوهش مستمر برای بانوان طلبه تأکید نمود.
وی همچنین بر اهمیت یادداشتبرداری، خلاصهنویسی و استفاده از اطلاعات جمعآوری شده برای تولید محتوا، مانند نگارش مقالات و کتابها، تأکید کرد.
این پژوهشگر حوزه، با اشاره به اهمیت تبلیغ و سخنرانی بر اساس مبانی علمی، پیشنهاد کرد که مبلغان دینی به تحقیق و پژوهش بپردازند.
وی با ارائه مثالی از تحقیق خود بر روی زیارت عاشورا، نشان داد که چگونه میتوان با طرح پرسشهای اساسی، به موضوعات پژوهشی جدید دست یافت.
خانم ملکوتی خواه در پایان این نشست، به معرفی کتاب "ایمان از آیت الله سید ابوالحسن مهدوی" پرداخت و مطالعه این کتاب را به طلاب محقق توصیه نمود.
🌸@newswhc | کانال خبری کوثر
کانال خبری کوثر
#اصفهان
در مدرسه علمیه فاطمیه نجف آباد:
عوامل مؤثر بر استحکام خانواده از نگاه اسلام بررسی شد
استاد حوزه و دانشگاه، در نشست علمی پژوهشی در مدرسه علمیه فاطمیه نجف آباد، با تأکید بر جایگاه والای زن در اسلام، به بررسی نقش زن در تحکیم خانواده پرداخت.
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، مهدی عرب پور، استاد حوزه و دانشگاه، در نشست علمی پژوهشی در جمع طلاب مدرسه علمیه فاطمیه نجف آباد به نقش زن در تحکیم خانواده به عنوان یکی از مهمترین مسائل جامعه پرداخت.
عربپور در این نشست با تأکید بر جایگاه والای زن در اسلام، به ویژه در نقش همسر، به بررسی عوامل مؤثر بر استحکام بنیان خانواده پرداخت و بر اهمیت تعامل مثبت و سازنده زن و شوهر در ایجاد فضایی صمیمی و امن در خانواده تأکید کرد.
وی با استناد به روایات اسلامی، اهمیت حفظ احترام متقابل، حفظ حس اقتدار در همسر و حفظ جذابیت را از جمله عوامل اصلی برای ایجاد یک زندگی زناشویی موفق برشمرد.
استاد حوزه و دانشگاه همچنین به موانعی همچون نفسانیت، شکایت و عدم رعایت حدود در روابط زناشویی اشاره کرد و بر لزوم توجه به این موارد برای تحکیم بنیان خانواده تأکید نمود.
گفتنی است در این نشست علمی، سیر تحول نقش زن در طول زندگی و همچنین اهمیت نقشهای مختلف زن در خانواده از دیگر موضوعاتی بود که مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
🌸@newswhc | کانال خبری کوثر
#اصفهان
برگزاری نشست "کتاب؛ تعالی اندیشه، جامعه دینی" در مدرسه علمیه حضرت نرجس خاتون (س)
نشست علمی-پژوهشی "کتاب؛ تعالی اندیشه، جامعه دینی" در مدرسه علمیه حضرت نرجس خاتون (س) دولت آباد برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، خانم لیلا سادات داودی در نشست علمی-پژوهشی با عنوان "کتاب؛ تعالی اندیشه، جامعه دینی" در جمع طلاب مدرسه علمیه حضرت نرجس خاتون (س) دولت آباد به بررسی اهمیت مطالعه کتب اخلاقی و اعتقادی پرداخت.
وی بیان کرد: هر طلبهای باید در کنار تحصیل خود به مطالعه کتب اخلاقی بپردازد، به ویژه اگر در خود صفت رذیلهای را شناسایی کرده باشد.
خانم داوودی بر اهمیت مطالعه کتب اعتقادی و پاسخ به شبهات نیز تأکید کرد و کتاب "شبهات اینترنتی" اثر آقای هادی کردان را به عنوان منبعی مفید معرفی کرد.
این استاد حوزه همچنین کتاب "تمثیلات" آقای حائری شیرازی را که با تمثیلهای زیبا به شبهات جوانان پاسخ میدهد، پیشنهاد دادند.
در ادامه، خانم داودی به معرفی کتاب اخلاقی "عجب و انکسار نفس" از آقای مجتبی تهرانی پرداخت و بیان کرد که این کتاب به طور مفصل به بررسی صفت رذیله عجب و راههای درمان آن میپردازد.
وی هدف از مطالعه کتب اخلاقی را تنها خواندن سریع آنها ندانست و گفت: هدف توجه و دقت در از بین بردن صفات رذیله و جایگزین کردن صفات حسنه است.
در پایان، خانم داودی ابراز امیدواری کردند که با ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی و تقویت پیوند جامعه و کتاب، شاهد بالندگی و پویایی بیشتری در جامعه باشیم.
🌸@newswhc | کانال خبری کوثر
#مازندران
🔸جلسه نقد و بررسی(ژورنال کلاب)
مقاله "کارکردهای زبان خارجی در حوزههای علمیه" با ارائه طلبه دانش آموخته، سرکار خانم مرضیه رحمانی و نقد و بررسی خانم فاطمه طالبزاده برگزار شد.
🔰خانم رحمانی در ابتدای جلسه به اهمیت زبان بهعنوان وسیله ارتباطی میان جوامع و ضرورت آموختن زبانهای پرکاربرد دنیا برای طلاب حوزههای علمیه پرداختند.
🖍 ایشان با اشاره به آیه "وما ارسلنا رسولا الا بلسان قومه"، تأکید کردند که دشمنان اسلام در فضای مجازی سعی در انزوا و خاموش کردن نور اسلام دارند و آشنایی با زبان انگلیسی میتواند ابزاری قدرتمند برای مقابله با این توطئهها باشد.
🖍ایشان همچنین به موانع و آسیبهای احتمالی یادگیری زبان خارجی در حوزههای علمیه اشاره کرده و راهکارهایی چون بازنگری در متون آموزشی و آغاز زبانآموزی در زمان مناسب را مطرح کردند.
🖍در ادامه، خانم طالبزاده پس از بررسی مقاله، نکاتی را برای تقویت نقاط قوت و رفع نواقص مقاله بیان کردند و بر اهمیت اتخاذ شیوههای درست و مؤثر در آموزش زبان در حوزههای علمیه تأکید نمودند.
#مدرسه_علمیه_حضرت_نرجس_ساری
🌸@newswhc | کانال خبری کوثر