#کردستان
اهمیت اخلاق در تعاملات اجتماعی: راهی به سوی سعادت
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران/ کردستان، در جلسهای اخلاقی با حضور استاد ارجمند سرکار خانم حکیم جوادی در جمع طلاب حوزه علمیه الزهرا سلام الله علیها، موضوع رابطه اخلاق بر تعاملات اجتماعی مورد بحث قرار گرفت.
استاد در ابتدا به این نکته اشاره کردند که خداوند انسان را به گونهای خلق کرده که برای رسیدن به سعادت، نیازمند زندگی در جامعه است. به عبارت دیگر، رشد و کمال انسان در سایه تعاملات اجتماعی به دست میآید.
استاد حکیم جوادی به نقل از امام معصوم (علیه السلام) بیان کردند که جمیع تعلقات اسلام در سه اصل خلاصه میشود:
1. سخن حق: گفتار و عمل ما باید معنیدار و هدفمند باشد. در این راستا، طلاب باید هدف مشخصی برای تحصیل و فعالیتهای خود داشته باشند و از پوچی و بیهدفی دوری کنند.
2. قضاوت و ارزش دادن به عدل: در تمامی ارتباطات و فعالیتها، باید به عدالت و انصاف پایبند باشیم. این اصل به ویژه در روابط خانوادگی و دوستیها اهمیت دارد و از افراط و تفریط باید پرهیز کرد.
3. وفای به عهد و رفاقت توحیدی: در جامعه، داشتن رفیق و دوست اهمیت دارد. استاد تأکید کردند که باید با دوستان خود به اندازهای رفاقت کنیم که در صورت بروز مشکلات، بتوانیم به دوستی و همکاری ادامه دهیم.
این نکات ارزشمند میتوانند به عنوان راهنمایی برای طلاب و همه افراد در تعاملات اجتماعی مورد استفاده قرار گیرند و به سعادت و کمال انسانی کمک کنند.
🌸@kowsarnews |کانال خبری کوثر
#کردستان
تریبون آزاد: نقش خانواده در تربیت فرزندان انقلابی
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران/ کردستان، تریبون آزاد با موضوع "نقش خانواده در انقلابی بودن فرزندان" در تاریخ ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ در حوزه علمیه ریحانه النبی سلام الله علیها سنندج برگزار شد.
این جلسه با حضور طلاب سطح ۲ مدرسه و ارائه خانمها ملاولی از اساتید حوزه و خانم هادی کمال معاون فرهنگی حوزه همراه بود و فرصتی برای پرسش و پاسخ طلاب محترم شرکتکننده فراهم شد.
در پایان جلسه، استاد ارجمند سرکار خانم کبودی به جمعبندی مباحث پرداختند و بر نقش حیاتی خانواده در تربیت نسل مؤمن و انقلابی تأکید کردند. ایشان بیان کردند که والدین باید با الگو بودن، معرفی صحیح اسلام و توجه به شرایط زمان، فرزندان خود را با ارزشهای دینی و انقلابی آشنا کنند.
استاد کبودی همچنین ترویج فرهنگ کتابخوانی و آگاهی از تهدیدات فرهنگی، سیاسی و اجتماعی را به عنوان راهکارهای مؤثر در تربیت نسل انقلابی عنوان کردند. ایشان بر اهمیت هماهنگی در گفتار و رفتار والدین، عدم سختگیری و دوری از سیاستزدگی در دینداری تأکید کردند.
این جلسه نشاندهنده اهمیت خانواده در شکلگیری هویت و ارزشهای فرزندان است و میتواند به عنوان الگویی برای دیگر خانوادهها در تربیت نسلهای آینده مورد توجه قرار گیرد.
🌸@kowsarnews |کانال خبری کوثر
#خوزستان
#خرمشهر
🔰نشست بصیرت افزایی بیانات مقام معظم رهبری و تحولات منطقه
🔻 نشست بصیرت افزایی بیانات مقام معظم رهبری و تحولات منطقه در مدرسه علمیه کوثر خرمشهر برگزار شد.
🔸 جناب آقای کیارش مسئول رسانه های دانشجویی در این جلسه بیان کرد: به فرموده مقام معظم رهبری شرایط در منطقه هم برای جبهه حق هم جبهه صهیونیستی شرایط مرگ و زندگی است.
حد وسطی وجود ندارد یا بر دشمن غلبه پیدا میکنید یا دشمن بر شما غلبه میکند کمترین عصیان(سرپیچی مسئولان) یا خذلان(بی تفاوتی امت) نسبت به امام امت سبب تأخیر در نصرت الهی میشود.
🔸 ایشان افزود: نهج البلاغه آیین نامه انقلاب اسلامیست. خطبه ی ۲۸ نهج البلاغه دو راهی تاریخ بشریت را تعیین میکند.
🔸 امت باید برای امامش بستر را آماده سازی کند کمترین عصیان و خذلان سبب آسیب هایی خواهد شد که جبران پذیر نیست و معلوم نیست باید چندین سال بگذرد تا مجدد این انقلاب بتواند به اهدافش که رسیدن به حکومت اسلامی است برسد.
🌸@kowsarnews |کانال خبری کوثر
جشن نیمه شعبان مدرسه علمیه الزهرا(سلام الله علیها)مسجدسلیمان برگزارشد
به گزارش خبرگزاری حوزه به مناسبت ولادت با سعادت امام زمان (عج)جشن نیمه شعبان باموضوع جمعیت و فرزند آوری از دوران قاجار تاکنون،با سخنرانی خانم شیخی نسب مدیر مدرسه علمیه الزهرا(سلام الله علیها)مسجدسلیمان و با حضور جمعیازاساتید،طلاب و خانواده های ایشان برگزارشد.
خانم شیخی نسب مدیر حوزه علمیه الزهرا(سلام الله علیها مسجدسلیمان ضمن تبریک این ایام با پرداختن به مباحث مربوط به فرزندآوری مطرح کرد: طی سالیان گذشته نهضت عظیمی برای کاهش و کنترل نرخ رشد کشور ما شکل گرفت چرا که جمعیت کشور ما خاری در چشم دشمنان هست.
شیخی نسب افزود:همچنان که مشاهده می کنیم کشورهایی چون آمریکا و اسرائیل برخلاف تبلیغات منفی علیه این مسئله درکشورما، سیاست های ویژه ای را به منظور افزایش نرخ فرزند آوری خانواده های خود،درپیش گرفته اند.
دراین مراسم،ویژه برنامه های متنوعی چون مولودی خوانی،توزیع رزق های معنوی،ایستگاه نقاشی کودکان،اجرای تئاتر توسط طلاب، سرود دانش آموزی،تقدیراز طلاب ممتاز تحصیلی و برگزیدگان مسابقات ورزشی و کتابخوانی برگزارشد همچنین پذیرایی از میهمانان به صرف شام نیز حسن ختام این جشن بود.
🌸@kowsarnews |کانال خبری کوثر
#خوزستان
#سوسنگرد
📌نشست بصیرتی وروشنگری با سخنرانی حجت السلام والمسلمین آقای نیسی نماینده ولایت فقیه در استان درسالن اجتماعات مدرسه علمیه حضرت خدیجه کبری سلام الله علیها
🔷این نشست که با هدف بصیرت افزایی وروشنگری در حوزه انقلاب اسلامی و تبیین ارزشهای اخلاقی ــ مذهبی و شناخت مکتب اسلام همراه بود
🔷حجت الاسلام والمسلمین آقای نیسی با بیان اینکه دشمنان در تلاش هستند که اعتقادات ما را تضعیف کنندمطالبی را در جهت راهنمایی و مشاوره در زمینه چگونگی مواجهه با تعارضات فکری و اخلاقی ارائه نموده و پاسخگوی سوالات کارکنان در عرصههای مختلف اعتقادی و فرهنگی بود
🌸@kowsarnews |کانال خبری کوثر
#مرکزی
#اراک
برگزاری کلاس تخصصی وتوانمندسازی زیارت جامعه کبیره در استان مرکزی با حضور اساتید و طلاب مدارس علمیه شهر اراک و سازمان تبلیغات با مربیگری استاد حاج زین العابدین غلام برگزار گردید .
🌸@kowsarnews |کانال خبری کوثر
کانال خبری کوثر
#سمنان
کارگاه تحلیل سیاسی
♦️روابط عمومی مدرسه علمیه فاطمیه دامغان از برگزاری کارگاه تحلیل سیاسی در تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۷ با عنوان "مروری بر اندیشه سیاسی غرب و تاثیر آن بر جغرافیای اندیشه و فرهنگ جهان،لیبرالیسم و سوسیالیسم "با حضور استاد دانشگاه خانم دکتر صدیقه خراسانی خبر داد.
💠خانم ترابی معاون پژوهش مدرسه علمیه فاطمیه دامغان ،از برگزاری کارگاه تحلیل سیاسی بصورت یک دوره ده جلسه ای به منظور توانمندی مبلغین در این زمینه خبر داد.
💠خانم دکتر خراسانی در جلسه اول در مورد اهمیت داشتن تحلیل سیاسی و ویژگیهای تحلیل گر پرداختند.ایشان با بیان اینکه تحلیل سیاسی جدای از تحلیل جامعه نیست و این دو بسیار در هم تنیده هستند ،لذا تحلیلگر سیاسی باید جامعه شناس هم باشد و مسائل روز جامعه را بداند باید فیلم ببیند و نقدهای فیلم را بخواند او باید کارگردان های بزرگ را بشناسد ،نه تنها فیلم های داخلی بلکه فیلم های معروف جامعه جهانی را که تاثیرگذار بر جهان هستند ،هم ببیند و هم تحلیل و بررسی کند.
💠در ادامه ایشان افزودند:تحلیل گر باید خارج از تعصبات و عقاید شخصی خود به تحلیل مسائل بپردازد او باید یک قدم عقب تر و از بالا و با احاطه به موضوع و مساله آن را بررسی کند.
نکته دیگری که باید تحلیل گر دقت داشته باشد اینکه آنچه که در بین عوام رواج یافته قابل استناد نیست بلکه باید سندیت آن را بررسی کند ،و اینکه آیا برداشت هایی که گفته می شود با واقعيت یکسان است ،یک تحلیل گر باید مبانی اعتقادی خود را به خوبی بشناسد همچنین مبانی اعتقادی رقیب خویش را بشناسد نقاط ضعف و قوت آن را بداند ، تا بتواند آسیب شناسی کند و بعد نسخه جایگزین (نظریه) بدهد. نکته دیگر اینکه تحلیل گر باید یک قدم از مردم عادی بالاتر و جلوتر باشد و بتواند سره را از ناسره تشخیص دهد و آن را به گروه های هدف سرایت دهد که آن کل جامعه هست.
💠 ایشان در ضرورت شناخت لیبرالیسم بیان نمودند تا لیبرالیسم را نشناسیم نمی توانیم مسائل جهانی و داخلی را تحلیل کنیم ،چطور تحلیل گر می تواند مبانی غرب را نشناسد و آن را نقد کند ،لذا برای شناخت غرب باید سه دوره در آنرا بررسی کنیم اول دوره باستان که ۴ قرن قبل از میلاد مسیح را شامل می شود که از اینجا فلسفه سیاسی در غرب(یونان باستان) آغاز می شود دوره بعدی ظهور مسیح (ع) است که قرون وسطا است که نزدیک به هزار سال کلیسا حکومت می کند .دوره سوم عصر جدید یا رنسانس است که همان شروع اعتراضات قرن پانزدهم به بعد می باشد تا دوره رنسانس جامعه اهمیت زیادی داشت اما از اینجا به بعد اصالت با فرد می شود و این اعتراضات و جنگ ها حدود دو قرن به طول می انجامد از اینجا به بعد قدرت کلیسا به تدریج کمتر میشود .
💠خانم ترابی گفتند: به علت اتمام ساعت جلسه ،ادامه مبحث درهفته آینده می باشد. این کارگاه به مدت ده جلسه برنامه ریزی شده است که در هفته های آینده استمرار خواهد داشت.
#مدرسه_علمیه_فاطمیه_دامغان
🌸@kowsarnews| کانال خبری کوثر