#اخبار_زن_و_خانواده
#زن_و_خانواده
🔷ساز و کار حمایت مجلس از تحکیم خانواده و جمعیت
🌐news.whc.ir/x39D3
🔶پیشنهاد جالب برای درمان زوجین نابارور
🌐news.whc.ir/x39D4
🔷ضرورت مشارکت بانوان گیلانی در نذر خون فاطمی
🌐news.whc.ir/x39Db
🔶یادداشت لزوم توجه به مهندسی فرهنگ در حوزه فرزندآوری
🌐news.whc.ir/x39Dm
🔷ضرورت طراحی گفتمان قوی با پشتوانه علمی در حوزه زنان و خانواده
🌐news.whc.ir/x39Dn
🌺@newswhc | کانال خبری کوثر
#هرمزگان
#مدیریت_حوزه_علمیه_خواهران
#پارسیان
🔸حضور و سخنرانی سرکار خانم عباسی، مدیر حوزه علمیه خواهران هرمزگان در مراسم جشن تکلیف دانشآموزان مدارس شهرستان پارسیان
🔸🔸🔸🔸
#مدیریت_حوزه_علمیه_خواهران_استان_هرمزگان
🌸@newswhc | کانال خبری کوثر
#تهران
به مناسبت ایام هفته پژوهش مدرسه تخصصی حضرت فاطمه سلام الله علیها برگزار می کند.
◀️ میزگرد علمی پژوهشی با موضوع: پژوهشگران ،تعالی اندیشه و اثر بخشی علمیذبا حضور اساتید پژوهشی و معاونین پژوهش سطح ۲ و ۳ در روز سهشنبه ۲۰ آذرماه ساعت:۹:۳۰ الی ۱۰:۳۰ برگزار میشود.
#واحد_پژوهش
#حوزه_تخصصی_حضرت فاطمه_سلام_الله_علیها
#میزگرد
#پژوهش
🌸@newswhc | کانال خبری کوثر
#همدان
#آموزش_پرورش
📣برگزاری جلسه شورای همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش
🔷جلسه شورای همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش امروز با حضور آیت الله شعبانی نماینده ولی فقیه در استان، قائم مقام مدیر حوزه علمیه استان و مدیرکل آموزش و پرورش استان و سرکار خانم عظیمی دوستی مدیر حوزههای علمیه خواهران استان وجمعی از مسئولان حوزه علمیه و آموزش و پرورش در دفتر امام جمعه همدان برگزار شد.
#اینجا_بانوان_میدان_دار_جبهه_فرهنگی_اند
#تواصی_تشکیلاتی
#بانوان_فعال_جبهه_فرهنگی_انقلاب
مدیریت حوزههای علمیه خواهران استان همدان
🌸@newswhc | کانال خبری کوثر
کانال خبری کوثر
#کردستان
فعالیتهای تبلیغی و فرهنگی طلاب خواهر در ایام فاطمیه ۱۴۰۳ در استان کردستان
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران/ کردستان، در ایام فاطمیه سال ۱۴۰۳، ۱۴۰ نفر از طلاب خواهر مبلغ موفق به برگزاری ۷۴۴ محفل سخنرانی و روضه در سطح استان شدند. این مراسم در مدارس، مساجد، حسینیهها، زینبیهها، پایگاههای بسیج، هیئتها، بند نسوان و روضههای خانگی برگزار شد. امید است که این تلاشها مقبول درگاه احدیت قرار گیرد و گامی برای تسریع در ظهور حضرت ولیعصر (عج) باشد. اجرکم عند الله.
# حوزه علمیه فاطمه الزهرا (سلاماللهعلیها) کامیاران
- تعداد مبلغ خواهر: ۱۶ نفر
- تعداد جلسات: ۴۰
- محور سخنرانیها: شرح خطبه فدکیه، تفسیر سوره انسان، بیان فضائل حضرت زهرا (سلاماللهعلیها)، سبک زندگی فاطمی و داستانسرایی برای کودکان
- تعداد مخاطبان: هر جلسه تقریبا ۶۰ نفر
- تعداد موکب: ۲
# حوزه علمیه الزهرا (سلاماللهعلیها) قروه
- تعداد مبلغ: ۶۵ نفر
- تعداد جلسات: ۲۷۱ جلسه
- محور سخنرانیها: اهمیت وصیت در قرآن، معرفت فاطمی، مقامات حضرت زهرا (س)، شرح لقب مبارکه، کوثر و ابتر، راههای محبوبیت نزد خدا، خانواده فاطمی، فضایل و جلوههای رفتاری حضرت زهرا (س)
- محل جلسات: مدارس، مساجد، هیئتها، مجالس خانگی
- تعداد تقریبی مخاطب: بین ۵۰ تا ۲۰۰ نفر در هر جلسه
- تعداد موکب: ۲
# حوزه علمیه حضرت زینب (سلاماللهعلیها) سریشآباد
- تعداد مبلغ فعال: ۱۰ نفر
- تعداد جلسات: ۷۰
- محور سخنرانیها: اخلاق، احکام، زندگی حضرت زهرا (سلاماللهعلیها)، شرح حدیث کسا، امامشناسی
- محل جلسات: حوزه علمیه، حسینیه، تکیه، مدرسه، روضه خانگی
- تعداد تقریبی مخاطب: بین ۲۰ تا ۲۰۰ نفر در هر جلسه
- تعداد موکب: ۱
# حوزه علمیه فاطمه الزهرا (سلاماللهعلیها) سقز
- تعداد مبلغ: ۴ نفر
- تعداد جلسات: ۲۰ جلسه
- محور سخنرانیها: تبیین جایگاه حضرت فاطمه (س)، نقش مادری ایشان، جایگاه اجتماعی حضرت، معرفی کتاب سیره زندگی حضرت، روایتگری زنان نسل موثر در انقلاب با الگوگیری از حضرت زهرا (س)
- محل جلسات: منازل سازمانی تیپ ۲۲۸ سقز، حسینیه شهید هاشمی، منازل سازمانی اطلاعات سپاه
- تعداد تقریبی مخاطب: بین ۲۰ تا ۱۰۰ نفر در هر جلسه
- همراه با پخت آش نذری، حلوا، غذا و حلیم در مجالس عزاداری
# حوزه علمیه فاطمه الزهرا (سلاماللهعلیها) بیجار
- تعداد مبلغ: ۳۰ نفر
- تعداد جلسات: ۱۴۰ جلسه
- محور سخنرانیها: تفسیر سوره انسان و خطبه فدکیه، فاطمیه و مهدویت، ویژگیهای حضرت زهرا (س) مثل ادب، حیا و عفت، دشمنشناسی و امامشناسی، شرح حدیث کسا، جایگاه مادر، اهمیت قدرشناسی، الگوهای رفتاری حضرت زهرا در خانه
- محل جلسات: مدرسه، مسجد، حسینیه، روضههای خانگی
- تعداد تقریبی مخاطب: ۱۱۲۰ نفر
- تعداد موکب: ۱۰
#حوزه علمیه ریحانهالنبی (سلاماللهعلیها) سنندج
- تعداد مبلغ: ۱۵ نفر
- تعداد جلسات: ۲۰۳ جلسه
- محور سخنرانیها: اخلاق حضرت زهرا و سبک زندگی ایشان، ولایتمداری، تفسیر سوره انسان، شرح خطبه فدکیه، فضایل حضرت زهرا، سیره عملی ایشان، تربیت فاطمی، معنویت در زندگی، الگوگیری از
حضرت زهرا (س) در پاسداری و دفاع از ولایت
- محل جلسات: مدرسه، مسجد، هیئت انصار المهدی (عج)، هیئت باب الحوائج (ع)، مکتب الزهرا (س)، مسجد حضرت زهرا (س)، حسینیه شهید ورمقانی، پایگاه بسیج، زندان، مهد و پیشدبستانی ریحانه، بسیج خواهران، حسینیه شهرک ورمقانی، حوزه علمیه ریحانه، روضههای خانگی، دبیرستان و مدرسه راهیان کوثر، نمازخانه مدرسه شهید بامدی، مهدیه سنندج
- تعداد تقریبی مخاطب: بین ۵۰ تا ۳۰۰ نفر در هر جلسه
- تعداد موکب: ۴
مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران استان کردستان
🌸@newswhc |کانال خبری کوثر
#کردستان
برگزاری کارگاه مقالهنویسی در سقز
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران/کردستان، در آستانه هفته پژوهش، معاونت پژوهش مدرسه علمیه حضرت فاطمه (سلاماللهعلیها) شهرستان سقز اقدام به برگزاری سلسله کارگاههای مقالهنویسی ویژه طلاب پایه چهارم و پنجم نمود. این کارگاهها با هدف ارتقاء مهارتهای پژوهشی طلاب و آمادگی آنان برای تدوین مقالات علمی برگزار میشود.
عنوان کارگاه:
کارگاه مقاله نویسی
مراحل تدوین مقدمه:
- تعریف و تبیین موضوع
- اهمیت و ضرورت
- پیشینه تحقیق
🌸@newswhc |کانال خبری کوثر
#کردستان
برگزاری نشست تریبون آزاد با موضوع "زن و خانواده" در مدرسه علمیه حضرت فاطمه (سلاماللهعلیها) شهرستان سقز
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران/ کردستان، معاونت پژوهش مدرسه علمیه حضرت فاطمه (سلاماللهعلیها)، به مناسبت فرا رسیدن هفته پژوهش، نشستی با عنوان "بررسی رابطه میزان استفاده از لوازم آرایشی و مزاحمتهای خیابانی برای زنان در جامعه کنونی" در قالب تریبون آزاد با بحث و بررسی و ارائه نظرات توسط طلاب برگزار گردید.
در این نشست، استاد محترم سرکار خانم کریمی و سرکار خانم مهری (مسئول امر به معروف و نهی از منکر) حضور داشتند و به بررسی و تحلیل موضوع پرداختند.
مزاحمتهای خیابانی از جمله معضلات مهم در جامعه کنونی است که سلامت زنان را در معرض خطر قرار میدهد. عوامل زیادی چون بیکاری، سست شدن پیوندهای خانوادگی، تضعیف اخلاق عمومی، پوشش نامناسب، آرایش و خودنمایی زنان، و افزایش حضور زنان در جامعه میتوانند در ایجاد مزاحمت خیابانی مؤثر باشند.
🌸@newswhc |کانال خبری کوثر
#کردستان
برپایی نمایشگاه کتاب با محوریت پژوهش در حوزه علمیه ریحانهالنبی (سلاماللهعلیها)
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران / کردستان،واحد پژوهش حوزه علمیه ریحانهالنبی (سلاماللهعلیها) سنندج، در آستانه هفته پژوهش، نمایشگاه کتاب با محوریت پژوهش روز یکشنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۳ برگزار کرد. طلاب عزیز از این نمایشگاه بازدید کرده و با مجموعهای از کتب ارزشمند در زمینه پژوهش آشنا شدند.
در این نمایشگاه کتب متعددی از جمله "راهنمای پژوهش"، "راهنما سنجی پژوهش"، "راهنمای نگارش مقاله علمی"، "بایستههای پژوهش گروهی"، "مهارت پژوهشگری" و ... به نمایش گذاشته شد.
🌸@newswhc |کانال خبری کوثر
#مصاحبه
🔺تله غربی در کمین عفاف و حجاب ایرانی
🔰استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به وقایع از بین رفتن حجاب زنان الجزایر، گفت: اگر امروزه ما جوانان خود را به درس گرفتن از تاریخ ترغیب نکنیم، در منجلاب و چاله غربیها گرفتار میشوند و بلایی که دیروز بر سر الجزایر آمد، امروز دامنگیر کشور ایران خواهد شد.
متن کامل گفتگو:
🌐news.whc.ir/x39DC
🌸@newswhc | کانال خبری کوثر
#کردستان
برگزاری سومین جلسه از کلاسهای آموزشی قرآن در حوزه علمیه فاطمه الزهرا (سلاماللهعلیها) کامیاران
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران/ کردستان،سومین جلسه از کلاسهای آموزشی قرآن با حضور طلاب مشتاق در حوزه علمیه فاطمه الزهرا (سلاماللهعلیها) شهرستان کامیاران برگزار شد.
این کلاس با ارائه سرکار خانم گوران به تشریح قواعد روانخوانی و تجوید مقدماتی همراه با تفسیر آیات قرآن میپردازد.
سومین جلسه از کلاسهای آموزشی قرآن با حضور طلاب مشتاق در حوزه علمیه فاطمه الزهرا (سلاماللهعلیها) شهرستان کامیاران روز دوشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۳ برگزار شد.
در این کلاس به بیان قواعد روانخوانی و تجوید مقدماتی همراه با قرائت ۶ آیه از قرآن پرداخته شده و همزمان قواعد صرف و نحو و ترجمه و تفسیر آیات قرائت شده نیز مورد بررسی قرار میگیرد.
🌸@newswhc | کانال خبری کوثر
کانال خبری کوثر
#خوزستان
#دزفول
#الزهرا_س
💠برگزاری نشست فاطمه شناسی در مدرسه علمیه تخصصی الزهرا (س) دزفول
🔸نشست فاطمه شناسی با حضور حجت الاسلام والمسلمین مقامیان در سالن اجتماعات مدرسه علمیه تخصصی الزهرا (س) دزفول برگزار شد.
🔸در این نشست که با حضور طلاب، کادر و اساتید مدرسه علمیه الزهرا (س) دزفول برگزار شد، حجت الاسلام والمسلمین مقامیان بیان داشت: طبق برخی روایات، ولایت حضرت زهرا (س) خیلی مهمتر از امامت امام علی (ع) و سایر ائمه اطهار (ع) است چون حدیث نورانی وجود دارد از امام حسن عسکری (ع) که می فرماید: ما ۱۲ نفر حجت خدا هستیم بر مردم ولی مادر ما فاطمه (س) حجتی هستند بر ما ۱۲ نفر.
🔸حجت الاسلام والمسلمین مقامیان با تاکید بر اهمیت شناخت حجت خدا افزود: در دعایی که شیخ عباس قمی آن را در مفاتیح آورده و بر آن تاکید دارند که می گوید: «خدایا حجتت را بر من معرفی کن» فهمیدن حجت خدا، غیر از علم به حجت خداست. این فهمیدن بخشی از آن بر میگردد به علم حضوری انسان. یکی از این حجت ها حضرت فاطمه (س) هست. در ادامه دعا می گوید: «من اگر تو را نشناختم از دین گمراه می شوم». در اینجا منظور از گمراهی ظاهری و خروج از دین نیست بلکه عدم پی بردن به درون دین، برای رشد خود است.
🔸وی در ادامه اظهار کرد: ما انسان های معمولی نمیتوانیم پی به کُنه حضرت فاطمه (س) ببریم چون امام صادق (ع) می فرمایند: اینکه فاطمه (س) را فاطمه میگویند به خاطر این است که مردم نمیتوانند پی به کنه معرفت ایشان ببرند. در یک حدیث پیامبر (ص) می فرمایند: «تمام قرنهای گذشته بر معرفت فاطمه زهرا سلام الله علیها دور میزد» مراد از قرون گذشته انبیاء و جانشینان انبیاء هستند، آنها دنبال معرفت نسبت به فاطمه زهرا (س) بودند. آنها چرا دنبال این شناخت و محبت بودند چون اقرار به فضل فاطمه (س) نیاز به معرفت دارد تا بفهمی علوم فاطمه که علوم خداست چطور است، تا بفهمیم و هم اقرار به فضل و هم اقرار به محبتش شود.
🔸استاد حوزه علمیه ادامه داد: پس کنه فاطمه (س) را معصومین و انبیاء میتوانند بفهمند. آنها خود یک سری مراحل را طی کردند ولی ما که مراحل را طی نکرده و گرفتار دام خیال هستیم نمیتوانیم به این کنه برسیم. فاطمه (س) در قله است و ما در دامنه هستیم، باید تلاش کنیم با کسب علم و خودسازی، مثل سلمان که یک مقداری حضرت زهرا (س)، یک مقداری حضرت علی (ع) و یک مقداری پیامبر (ص) را شناخت. لذا پیامبر گفت سلمان منّا اهل البیت. میخواهد بگوید آن تکاملی که ما داشتیم نسبت به انسانیت، سلمان نزدیک به آن است.
🌸@newswhc کانال خبری کوثر