6.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فاطمیه
💠 زهرا مرو
▪️ای نور قلب عاشقم، شمع این خانه تویی
▪️زهرا زهرا مرو مرو، لطف كاشانه تویی
#فاطمیه
#لبیک_یا_خامنه_ای
🌸 کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔@mhw_semnan
🔺خانم علیزاده مدیرمدرسه:یکی از ابعاد شخصیتی حضرت زهرا (سلاماللهعلیها) معرفت به امام و دفاع از ایشان، حتی در سختترین شرایط است
✅خانم علیزاده درجلسه درس اخلاق درجمع اساتیدوطلاب گفت: فاطمه زهرا (سلاماللهعلیها)، الگو برای تمام انسانها و حجت خدا بر امامان معصوم (علیهمالسّلام) و تمامی بشر است.
✍به گزارش روابط عمومی مدرسه علمیه فاطمه بنت اسد(س)بسطام معاون فرهنگی وتربیتی مدرسه خانم حسنی، ازبرگذاری جلسه درس اخلاق دربرنامه صبحگاهی خبرداد
💠خانم علیزاده مدیرمدرسه علمیه فاطمه بنت اسد(س)درابتدای سخنان خود بیان کرد: تسلیت عرض میکنیم شهادت اُمُّ الأئمه حضرت صدیقة کبری را خدمت مولامون امامزمان(ع) رهبر بزرگوارمون و همه شما بزرگوارانی که در مجلس حضور دارید انشاءالله که دعای امامزمان(ع) صاحب مجلس شامل حال همه ماباشد
💠 وی تصریح کرد: شخصیت زهرای اطهر، در ابعاد سیاسی و اجتماعی و جهادی، شخصیت ممتاز و برجسته ای است؛ به طوری که همه زنان مبارز و انقلابی و برجسته و سیاسی عالم، می توانند از زندگی کوتاه و پُرمغز او درس بگیرند. زنی که در بیت انقلاب متولِّد شد و تمام دوران کودکی را در آغوش پدری گذراند که در حال یک مبارزه عظیم جهانی فراموش نشدنی بود.
💠وی افزود: حضرت زهرا (سلاماللهعلیها) تلاشها و مجاهدتهای زیادی در زندگی اجتماعی از خود نشان دادند که برخی از آنها موارد زیر است:۱. دفاع از امام معصوم تا پای جان؛۲. ظلمستیزی و دفاع از حق۳.مقام خضوع و عبادت دربرابر خداوند؛ ۴. مقام والای علمی؛ ۵. رعایت حقوق فرزندان و همسر ۶. سازش با سختیهابا توجه به اینکه تنها شناختن ابعاد نورانی شخصیت ایشان برای اصلاح جامعه و سیر به سمت تعالی کافی نیست و نظر به اینکه وظیفه مداری ایجاب میکند.
💠خانم علیزاده درپایان اظهارداشت: فاطمه زهرا (سلاماللهعلیها)، الگو برای تمام انسانها و حجت خدا بامامان معصوم (علیهمالسّلام) و تمامی بشر است. با معرفی ابعاد اخلاقی و شخصیتی ایشان، میتوانیم وظایف خود را در این راه بهتر بشناسیم و طبیعتا به وظایف خود به نحو شایسته تری عمل کنیم.یکی از ابعاد شخصیتی حضرت زهرا (سلاماللهعلیها) معرفت به امام و دفاع از ایشان، حتی در سختترین شرایط است.
#جلسه_درس_اخلاق
#مدرسه_علمیه_فاطمه_بنت_اسد_س_بسطام
🌸 کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔@mhw_semnan
🍃 مفهوم «الگوی سوم زن» در بیانات رهبری:
👇👇👇👇👇
🍀 «زن، در تعریف غالباً شرقی، همچون عنصری در حاشیه و بینقش در تاریخسازی؛ و در تعریف غالباً غربی، بمثابهی موجودی که جنسیت او بر انسانیتش میچربد و ابزاری جنسی برای مردان و در خدمت سرمایهداری جدید است، معرفی میشد. شیرزنان انقلاب و دفاع مقدس نشان دادند که الگوی سوم، «زن نه شرقی، نه غربی» است. زن مسلمان ایرانی، تاریخ جدیدی را پیش چشم زنان جهان، گشود...»
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
🌼 مؤسسه آموزش عالی حوزوی فاطمه الزهرا سلام الله علیها سمنان برگزار میکند .
🌼 پیش نشست همایش "نقش آفرینی الگوی سوم زن مسلمان در تحکیم و تعالی خانواده "
🔹🔹اساتید نشست:
🔸خانم دکتر راستگو
(معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان سمنان )
🔸خانم دکتر زالی
(روانشناس و استاد حوزه و دانشگاه)
🔹🔹دبیر علمی نشست:
🔸خانم شجاعیان
(استاد حوزه و عضو انجمن زن و خانواده )
🕰 زمان:
شنبه مورخ ۱۹ آذر ماه ۱۴۰۱
ساعت : ۱۲_۹
🏢 مکان: سالن اجتماعات بنت المصطفی مجتمع الزهرا سلام الله علیها سمنان
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
#موسسه_آموزش_عالی_حوزوی_فاطمه_الزهرا_سمنان
#زن_عفت_افتخار_شهادت
#الگوی_سوم_زن_مسلمان
🌸 کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔@mhw_semnan
🔻استاد اخلاق : هرکس حضرت زهرا سلام الله علیها را( کما هوحقها) بشناسد و به ایشان معرفت پیدا کند ، شب قدر را نیز درک میکند معرفت فاطمه زهرا سلام الله علیها مساوی است با درک کردن لیلة القدر.
🔹حجتالاسلام والمسلمین فاطمی بصیر در سلسله مباحث اخلاقی ویژه طلاب گفت : همانطور که لیله القدر برای بشر مجهول است و بشر نمی تواند به مقام و منزلت لیلةالقدر دست یابد ، شأن و مقام حضرت زهرا سلام الله علیها نیز از ادراک بشر خارج است .
🔸 روابط عمومی موسسه آموزش عالی تخصصی فاطمه الزهرا سلام الله علیها سمنان از ادامه سلسله جلسات اخلاق ویژه طلاب همزمان با ایام شهادت بانوی دو عالم حضرت زهرا سلام الله علیها با حضور استاد اخلاق حجة الاسلام والمسلمین فاطمی بصیر، خبر داد.
🔸در این جلسه که به مناسبت شهادت حضرت زهرا (س) برگزار گردید استاد حوزه و دانشگاه آقای فاطمی بصیر به بیان ویژگی ها و شأن و منزلت حضرت زهرا (س) پرداخت و گفت: تمام عالم مدیون وجود حضرت زهرا (س) می باشد و فقط خدا و رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم )و حضرت علی (علیه السلام) شان و منزلت حضرت زهرا (س) را می دانند.
🔸وی افزود: همانطور که لیلة القدر ظرف نزول آیات الهی است، حضرت زهرا (س) نیز ظرف امامت و هدایت است و همانطور که لیلة القدر معراج انبیاء ، اولیا و اوصیاءالله است، توسل به حضرت زهرا(س) نیز نردبان وصول سالک به مراتب و درجات قرب و کمال الهی است .
فاطمی بصیر در ادامه چند حدیث از حضرت زهرا (س) روایت نمود و به ترجمه و تفسیر احادیث پرداخت.
#موسسه_آموزش_عالی_تخصصی_فاطمه_الزهرا_س_سمنان
#سلسله_مباحث_اخلاق_ویژه_طلاب
🆔@mhw_semnan
#حدیث
✍حضرت زهرا(س): یاعلی!من از خدای خود شرم دارم از تو چیزی بخواهم که تو توان تهیه آن را نداشته باشی...
📚بحارالانوار؛43:59
🌸 کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔@mhw_semnan
🔰فاطمه زهرا(س)، یک رهبر به تمام معنا
🔸رهبرانقلاب:
🔹همانطور که امام بزرگوار فرمودند اگر فاطمهی زهرا مرد بود، پیغمبر میشد. [این] خیلی حرف عجیبی است، خیلی حرف بزرگی است و جز از زبان کسی مثل امام بزرگوار که هم عالم بود، هم فقیه بود، هم عارف بود، انسان این حرف را نمیتواند بشنود.
🔹 [فاطمهی زهرا] این است؛ یعنی یک رهبر به تمام معنا، مثل یک پیغمبر، مثل یک هدایتگر عموم بشر؛ در این حدّ و در این اندازه زهرای اطهر، دختر جوان، ظاهر میشود؛ این زنِ اسلام است.
🏴 ۱۳۹۵/۱۲/۲۹
🌸 کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔@mhw_semnan
📜⚫️📜 برد پژوهشی
✳️ چقدر با فاطمه سنخیّت داری؟
🔻 امیرالمؤمنین علیهالسلام فرمودهاند: فاطمه سلاماللهعلیها برای این فاطمه نامیده شد که خداوند دوستداران او را از آتش جهنم دور کرده است.
❗️محبت فقط یک ادعا نیست که لقلقهی زبان باشد و هرکس و ناکسی بتواند خود را اهل محبت معرفی کند. محبت، واقعیتی است که دارای آثار و نمودهای عینی است و معیارهای روشنی برای سنجش میزان واقعیبودن آن وجود دارد.
⁉️ آیا میتوان پذیرفت کسی شیفتهی یک شخصیت باشد و درعین حال هیچ #سنخیت و شباهتی در اندیشه و گفتار و رفتارش با وی وجود نداشته باشد؟ اگر گفته میشود کسانی محب و علاقهمند به حضرت فاطمه (س) هستند به این معناست که زندگی و فکر و منش آنان هماهنگی و شباهتی با زندگی سراسر نورانی آن حضرت دارد؛ گرچه این شباهت بسیار اندک باشد. بالاخره یک قطرهی آب، با همهی کوچکیای که در مقابل اقیانوس احساس میکند، ولی شباهت و سنخیتش با آن انکارناشدنی است.
📚 از کتاب «فاطمه از نگاه علی»
📖 صفحات ۲۶ و ۲۷
👤 حجتالاسلام محمد محمدیان
|#فاطمیه
|#برشی_از_کتاب
#مدرسه_علمیه_فاطمه_بنت_اسدس_بسطام
🌸 کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔@mhw_semnan
🔻خبرنگار مدرسه علمیه حضرت معصومه علیهاالسلام از برگزاری نشست معرفتی با عنوان ارزش علم و علماء در نهجالبلاغه خبر داد.
💠این نشست با همکاری مدارس علمیه خواهران شهرستان شاهرود با حضور حجت الاسلام والمسلمین مهدوی ارفع مسئول نهضت بین المللی نهج البلاغه خوانی درجمع مبلغین و طلاب شهرستان برگزار شد.
🔹مهدوی ارفع با توجه به دلیل افضل بودن امیر المومنین بیان کرد: در روایتی پیامبر بزرگوار اسلام می فرمایند: این آقا را برتر از همه بدانید، و در عالم هستی علمی نیست که در من جمع نشده باشد و هر چه علم دارم به او دادم واو همان امام مبینی است که درسوره یس بدان اشاره شده است.
🔹مهدوی ارفع با اشاره به حکمت ۱۴۷ نهج البلاغه اظهارداشت: مردم سه دسته هستند دانشمند الهى، و آموزنده اى بر راه رستگارى، و پشّه هاى دست خوش باد و طوفان و هميشه سرگردان، كه به دنبال هر سر و صدايى مى روند، و با وزش هر بادى حركت مى كنند، نه از روشنايى دانش نور گرفتند، و نه به پناهگاه استوارى پناه گرفتند.
🔹وی باتوجه به اینکه حکمت۱۴۷ قلب نهج البلاغه است اظهار داشت: اگر کسی میخواهد به ملکوت نهج البلاغه برسد بایستی از حکمت۱۴۷ وارد شود، وتنها خواندن ودانستن کافی نیست بلکه باید آن را باتمام وجود بچشد.
🔹وی همچنین درادامه تصریح کرد: از طریق لفظ معنا حاصل میشود، واز طریق معنا میتوان به حقیقت رسید ،جامعه ما در مرحله معنا مانده است و به حقیقت علم دست نیافته است
🔹مسئول نهضت نهج البلاغه خوانی درپایان به چگونگی مطالعه کتاب نهج البلاغه پرداخت و به پرسش های حضار پاسخ دادند.
#مدارس_علمیه_شاهرود
#نشست_نهج_البلاغه_خوانی
🆔@mhw_semnan
📔📓📒📕📗📙📔📓📒📕📗📙
فراخوان برگزاری نمایشگاه کتاب و دستاوردهای پژوهشی
سلام علیکم
ضمن عرض تسلیت به مناسبت فرا رسیدن ایام سوگواری شهادت حضرت فاطمه(س)، به استحضار می رساند؛ مدارس علمیه(سطح۲ و سطح۳) شهرستان شاهرود در نظر دارند، به مناسبت " هفته پژوهش" جهت معرفی کتب و طرح های پژوهشی اساتید و طلاب این شهرستان" نمایشگاه کتاب و دستاوردهای پژوهشی" برگزار نمایند؛ لذا از بزرگوارانی که تمایل دارند، اثر پژوهشی خود را در این نمایشگاه، عرضه نمایند، تقاضا می گردد، دو نسخه از اثر پژوهشی خود را تا تاریخ ۱۴۰۱/۹/۲۱ به واحد پژوهش مدرسه علمیه امام جعفر صادق(ع) (سطح۲) تحویل دهند.
🔷نکات مورد توجه:
📚 آثار پژوهشی پس از اتمام نمایشگاه، به نویسندگان بازگردانده خواهد شد.
📞شماره تماس نویسندگان جهت هماهنگی ضروری است.
☎️شماره تماس جهت هماهنگی: ۳۲۲۲۳۶۳۷
#هفته_پژوهش
#فراخوان_برگزاری_نمایشگاه_کتاب_و_دستاوردهای_پژوهشی
#مدارس_علمیه_شاهرود
🌸 کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔@mhw_semnan