♻️ سالگرد شهادت عالم مجاهد آيت اللَّه "سيد محمد باقر صدر" و خواهرش بنت الهدی توسط رژیم بعث عراق(1400ق) (۱۹ فروردین ۱۳۵۹ هجری شمسی)
✍ آيت اللَّه سيدمحمدباقر صدر در 25 ذيقعده ي سال 1353 ق در شهر كاظمين به دنيا آمد. شهيد صدر در 12 سالگي راهي نجف اشرف گرديد و فقه و اصول را در نزد حضرات آيات سيد ابوالقاسم خويى و شيخ محمدرضا آل ياسين گذراند. وی در جواني به اجتهاد دست يافت و از 25 سالگي تدريس خارج اصول و فقه را آغاز كرد.
✅ آيت اللَّه صدر در طول نزديك به 30 سال تدريس، شاگردان مستعدّي تربيت كرد كه حضرات آيات سيدمحمد باقر حكيم، سيدمحمود هاشمي شاهرودي، سيدكاظم حسيني حائري، شيخ مهدي آصفي و... از آن جمله اند. همچنين كتابهاي فراواني از شهيد صدر به يادگار مانده است كه كتب فَلسَفَتُنا(فلسفه ي ما) و اقتصادُنا،(اقتصاد ما) سمبل قدرت نمايى ايدئولوژي اسلامي در برابر انديشه هاي وارداتي شرق و غرب بود.
✅ ايشان تفكيك مسأله ي رهبري فكري را از مسأله ي رهبري سياسي امكان پذير نمي دانست و همراهِ فعاليت هاي فكري، به فعاليت هاي سياسيِ جامعه نيز همت مي گماشت.
✅ اين مبارزات پرشور به ويژه پس از پيروزي انقلاب اسلامي ايران و حمايت امام خميني از ايشان، خطري جدي براي بعثيان به شمار مي آمد و بدين سبب حاكمان عراق، حضور اين رادمرد صحنه ي دين و سياست را تحمل نكردند.
✅ سرانجام مزدوران حزب بعث عراق آيت اللَّه صدر را پس از چند روز بازداشت و اِعمال وحشيانه ترين شكنجه ها، به همراه خواهر فداكارش بنت الهدي، در 24 جمادي الاولي 1400 ق، در 47 سالگي به شهادت رساند. پيكر پاك اين دو شهید در فضايي غمبار و بدون حضور مردم در نجف اشرف به خاك سپرده شد.
🌸 کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔 @mhw_semnan
مرحوم شهيد آيت الله محمد باقر صدر :
🌻🌻ایمان به مهدی علیهالسلام یعنی باور به نپذیرفتن و پس زدن ستم، حتی درحالیکه بر همۀ دنیا حکمفرما باشد.
📚کتاب پژوهشی درباره امام مهدی علیهالسلام، صفحه ۳۰
💎💎💎
#سربازان_خورشید☀️
#الحمدلله_که_طلبه_امام_زمانم
💠💎💠
الان نوبت ماست باید شتاب کرد در #زمان_نصرت_مولا تا....
#انتخاب_برتر_زندگی_بهتر
#هر_طلبه_یک_داوطلب_شایسته
#پذیرش_حوزه_علمیه_خواهران
⏳ شروع ثبت نام از 15 فروردین 1401
📝از طریق آزمون ورودی و مصاحبه علمی
paziresh.whc.ir
🌸 کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔 @mhw_semnan
💠 #دعای_روزهای_ماه_رمضان
✨ دعای روز ششم ماه مبارک رمضان
﷽؛
◻️ اللّهُمَّ لا تَخْذُلْنی فیهِ لِتَعَرُّضِ مَعْصِیَتِکَ؛ خدایا در این ماه به خاطر دست زدن به نافرمانیت خوارم مساز
◻️ و لاتَضْرِبْنی بِسِیاطِ نَقِمَتِکَ؛ و تازیانههای عذابت را بر من مزن
◻️ و زَحْزِحْنی فیهِ مِنْ مُوجِباتِ سَخَطِکَ؛ و از موجبات خشمت دورم بدار
◻️ بمَنِّکَ وَ اَیادیکَ یا مُنْتَهی رَغْبَةِ الرّاغِبینَ؛ با منت و بخششت بر من ببخشای ای نهایت آرزوی آرزومندان
🌸 کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔 @mhw_semnan
🔻 جلسه ستاد پذیرش در سال ۱۴۰۱ در مدیریت استان برگزار شد.
🔸روابط عمومی مدیریت حوزه علمیه خواهران استان از برگزاری اولین جلسه ستاد پذیرش در سال ۱۴۰۱ در مدیریت استان خبر دارد.
🔸این جلسه روز پنجشنبه ۸ صبح به مدت ۲ ساعت با حضور مدیریت حوزه علمیه خواهران استان حجت الاسلام والمسلمین دکتر مهدی نجم، حجت الاسلام والمسلمین جلالی، جناب آقای کاشیان، خانم ها: علیپوری، سالم، نظری و صادقی در اتاق جلسات مدیریت برگزار شد.
🔸مدیر حوزه علمیه خواهران حجت الاسلام والمسلمین دکتر مهدی نجم ضمن تبریک ماه مبارک رمضان و استفاده هر چه بهتر از این ایام بر لزوم تبلیغات گسترده تاکید کرد و گفت: در جذب حداکثری نباید از مسئله انتخاب شایسته و بهگزینی غافل شد.
🔸در ادامه جلسه هر یک از اعضای ستاد پذیرش استان با اشاره به نقاط قوت و ضعف پذیرش در سال های گذشته، پیشنهادات و راهکارهایی برای حل، تقویت و پیشرفت آمار جذب و پذیرش بیان نمودند.
🔸در پایان جلسه معاون آموزش استان سرکار خانم علیپوری گزارشی از اعم فعالیت های پذیرشی مدارس و سرکار خانم صادقی گزارشی از فعالیت های کانون های رضوان در مدارس ارائه نمودند.
#ستاد_پذیرش
#پذیرش_1401
#مدیریت_حوزه_علمیه_خواهران_استان_سمنان
🌸 کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔 @mhw_semnan
🔻نشست مشورتی راهبرد چهارم فرهنگ عمومی استان برگزار شد
اولین جلسه نشست مشورتی راهبرد چهارم(ارتقاء اخلاق و مناسبات انسانی)از راهبرد های هجده گانه فرهنگ عمومی استان که به حکم نماینده ولی فقیه در استان حضرت حجت الاسلام والمسلمین مرتضی مطیعی بر عهده حوزه علمیه خواهران استان قرار داده شده است، در سال ۱۴۰۱ با حضور معین این راهبرد حضرت حجت الاسلام والمسلمین انصاریان در مدیریت استان برگزار شد
مدیر حوزه علمیه خواهران استان حضرت حجت الاسلام والمسلمین دکتر مهدی نجم در ابتدای این نشست ضمن تبریک ماه مبارک رمضان به بیان نکاتی در خصوص راهبرد چهارم (ارتقاء اخلاق و مناسبات انسانی)پرداخت و گفت: باتوجه به رسالت حوزه علمیه خواهران و نیاز جامعه پیشنهاد مي شود یک ریز موضوع را حول ۴ محور این راهبرد پی بگیریم و کار پژوهشی را آغاز و محتوای آموزشی تولید کنیم و آن را در جامعه و استان اجرا و عملیاتی کنیم.
دبیر نشست مشورتی راهبرد چهارم سرکار خانم صادقی ضمن بیان محور های راهبرد چهارم، مصوبات جلسات قبلی نشست مشورتی را تشریح کرد و گزارش اجمالی ارائه نمود.
در ادامه معین راهبرد چهارم حضرت حجت الاسلام و المسلمین انصاریان ضمن تبریک ایام گفت: پیشنهاد بنده این است که یک موضوع اولویت دار بومی استان را چه هنجار باشد و چه ناهنجار را در ابتدای امر انتخاب کنیم و در حول ۴ محور این راهبرد حرکت و اقدام نماییم.
انصاریان افزود: با توجه به یک محور راهبرد چهارم که ترویج فضائل اخلاقی است، ما بیایم یک فضیلت درون استانی را بگیریم و روی آن کار تخصصی کنیم و در استان ترویج دهیم و در اختیار منبری ها، وعاظ قرار دهیم
🆔 @mhw_semnan
🔹 طلبگی یعنی پاسداری حریم دین و معارف اهل بیت(علیهم السلام) و دیانت مردم
✍حوزه علمیه فاطمه بنت اسد س شهربسطام
درسال تحصیلی جدید ازبین خواهران واجد شرایط و علاقه مند به فراگیری علوم دینی
طلبه خواهر می پذیرد
🔰شرایط جهت مراجعه
بانوان دارای زیر ۴۰سال سن
داشتن مدرک دیپلم به بالا
معدل دیپلم ۱۴ به بالا
✍داوطلبان دارای معدل ۱۸ به بالا از ازمون ورودی معاف میباشند
📞تلفن تماس ۰۲۳۳۲۵۲۳۳۹۵
۰۹۱۹۲۷۳۸۴۶۴
ادرس
شهر بسطام ،،حوزه فاطمه بنت اسد س
خیابان مهدیه نرسیده به پمپ بنزین
☘🌸🍀🌼
#پذیرش_حوزه_علمیه_خواهران
#مدرسه_علمیه_فاطمه_بنت_اسد_س_بسطام
#انتخاب_برتر_زندگی_بهتر
🌸 کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔 @mhw_semnan
🔻اولین جلسه از سلسله مباحث تخصصی تفسیر قرآن در ماه رمضان برگزار شد
همزمان با شروع ماه مبارک رمضان در مؤسسه آموزش عالی عصمتیه سمنان اولین جلسه از سلسله مباحث تخصصی تفسیر قرآن با حضور استاد حوزه سرکار خانم موسویان برگزار شد.
خانم موسویان در این جلسه گفت: تفسیر در 4 بعد اخلاقی، فردی، اجتماعی وسیاسی مورد نظر می باشد.البته تفسیر در این سلسله مباحث به صورت تفسیر سبک زندگی اسلامی با توجه به مسایل اخلاقی پرداخته می شود.
وی گفت :از ابتدای قرآن که با سوره حمد شروع میشود به صورت ترتیبی به مباحث خانواده، سبک زندگی، مدیریت به لحاظ اقتصادی، ایمان، اخلاق، مدیریت برنامه زندگی می پردازد. در سوره حمد محوریت همه چیز با خداست محوریت زندگی خدای رحمان و رحیم است که هم بخشنده و هم هستی بخش است. مرگ و زندگی فقط دست خداست.
موسویان ضمن نکات کلیدی از آیات سوره حمد ادامه داد: در مورد سه آیه اول سوره حمد، آیه اول سوره، اشاره به محوریت خداوند در زندگی انسان دارد که با توجه به صفت رب العالمین بودن خداوند متعال، در آیه بعدی اشاره می کند به این موضوع که خداوندی که محوریت زندگی از آن اوست خداوندی است که بخشنده هستی بخش است و وجود هر موجودی از اوست و بسیار مهربان است.
وی اظهار داشت: آیه بعدی اشاره به روز جزا دارد که بعد از مرگ همه چیز تمام نمیشود و اعمال در زندگی دنیوی بازتاب اخروی دارد و اعمال انسان علاوه بر بازخورد دنیوی بازتاب اخروی نیز دارد که این موضوع نیز اشاره به معاد میکند.
#مؤسسه_آموزش_عالی_عصمتیه_سمنان
#سلسله_مباحث_تفسیری
🌸 کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔 @mhw_semnan
🔻به دعوت امام جمعه محترم شهرستان دامغان صورت گرفت
تأسیس دفتر پاسخگویی به احکام شرعی برای عموم
به گزارش روابط عمومی مدرسه علمیه فاطمیه دامغان، خانم رزمآراء معاون فرهنگی مدرسه اظهار داشت: جلسه ای به دعوت حجتالاسلاموالمسلمین آقای رستمیان امام جمعه محترم شهرستان و با حضور رئیس سازمان تبلیغات اسلامی و مدیران مدارس علمیه خواهران و برادران و معاون فرهنگی و معاون تهذیب و اساتید پاسخگو مسائل شرعی مدارس علمیه خواهران سطح۲ و ۳ مورخ ۱۸ فروردین ماه ۱۴۰۱ در دفتر امام جمعه تشکیل گردید.
وی هدف از برگزاری این جلسه را تشکیل شورای پاسخگویی به احکام، متشکل از اساتید حوزه خواهران و برادران با رویه و روند یکسان در ارائه پاسخ که مانع از سردرگمی مراجعین شود، برشمرد.
خانم رزمآراء افزود: در ادامه جلسه مصوب شد مکانی برای تأسیس دفتر پاسخگویی به احکام شرعی در نظر گرفته شود و اساتید پاسخگو همه روزه در آن دفتر مشغول به فعالیت باشند.
وی تصریح کرد: مدیران حوزه علمیه خواهران سطح۲ و ۳ در رابطه با پاسخگویی احکام خواهران توضیحاتی را بیان داشتند.
#خبر_فرهنگی
#مدرسه_علمیه_فاطمیه_دامغان
🌸 کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔 @mhw_semnan
🔻دومین نشست از سلسله نشست های تخصصی جوان فاطمی با محوریت خطبه فدکیه برگزار شد
"فاطمه زهرا انسان کامل والگوی اسلامی است"
دومین نشست از سلسله نشست های تخصصی جوان فاطمی با محوریت خطبه فدکیه با موضوع بررسی مباحث اعتقادی خطبه فدکیه و نقش تاریخی زنان در دفاع حق با حضور استاد محترم حجةالاسلام والمسلمین اقای دکتر محمد جواد سعدی در سالن موسسه آموزش عالی حوزوی عصمتیه سمنان برگزار شد.
در این نشست دکتر سعدی بیان کرد: قبل از ورود به خطبۀ فدکیه باید مقدماتی بیان شود: ازجمله اینکه حضرت فاطمه زهرا سلام الله انسان کامل والگوی اسلامی هستند. ایشان زن قرآنی کامل ، الگوی زن ومرد هستند. از این رو امام زمان عج الله هم در روایتی می فرمایند: و فی ابنةِ رسول الله لیَ اسوةٌ حسنةٌ .
استادحوزه ادامه داد: پیام قران برای هر زن ومرد یکسان است ولی شاید شبهه بیان شود که قران خطاب اش بیشتر با مردان است. در جواب باید بیان کرد که در تکلیف زن ومرد در قانون یکسان هستند. در نظام حقوقی تساوی زن ومرد هم لحاظ شده است. درنظام حقوقی غرب یکی از اصول پذیرفته شده این است که شهروندان نسبت به قانون یکسان هستند وفرقی بین زن ومرد نیست. واسلام با تجربه مشترک بشری مشکل ندارد و آن رامی پذیرد .
واز این اصل تمام فقها قانون اشتراک در تکلیف را از آیات لحاظ می کنند و در برخی موارد یک احکام مختص به زنان یا مردان می شود که از قوام عام خارج می شود که اختصاص به تکالیف خاص می شود مانند( جهاد ابتدایی و پرداختن نفقه برای مردان،نگه داری عده برای زنان). می توان گفت 99 درصد بین قواعد اشتراک تکالیف وجود دارد و چندین آیه بر این مطلب تاکید دارند ازجمله آیات 35 احزاب و71 و72 توبه . فقط 1در صد اختلاف در تکالیف بین زن ومرد است .
وی گفت: جواب دیگر این که مخاطب پیامبر دربیشتر مواقع مردان بودند از این رو خطاب قران به مردان است.و می توان گفت قوانین ومفاهیم قران برای عام بشر است و مردانه نیست وفقط خطاب قران به مردان است .
دکتر سعدی افزود: در مسئله سیاسی و حقوقی زن و مرد نقش آفرین هستند. ولی در برخی موارد نقش زنان پررنگ تر است . مثلا ً در زمان امام حسین( علیه السّلام) نقش زنان در عرصۀ سیاسی بسیار اثر گذار بود وزنان آن زمان باید تاوان بدهند چون کربلا از کوفه شروع شد و زنان کوفه در تنها گذاشتن وبی یاور گذاشتن مسلم بن عقیل توسط مردان کوفه نقش داشتند. عبیدالله بن زیاد یک نفر بود. ولی با امام حسین( علیه السّلام) 18 هزار نفر بیعت کردند ولی از مسلم 8 نفر هم حمایت نکردند و با کشته شدن مسلم به دلیل عدم حمایت مردان کوفه امام حسین (علیه السّلام) غافلگیر شدند و واقعۀ عاشورا شکل گرفت. ودر این جریان زنها بیشترین ضرر را کردند و مردانشان توسط عبیدالله زیاد، حجاج ومختار و مصعب کشته شدند
استاد حوزه بیان کرد: از این رو است که امام خامنه ای فرمودند هزینه سازش بیشتر از هزینه مقاومت است. هزینه یاری مسلم و امام حسین ویاری آنها کمتر از عافیت طلبی بود. واگر زنان در آن زمان عافیت طلبی نمی کردند و استراتژی و راهبردی کار می کردند پیروز بودند.
از این رو امام خمینی رحمة الله در پیروزی انقلاب به زنان بیشتر از مردان امیدوار بود وهمواره از آنها تمجید می کردند وبیان می کردند از دامن زن مرد به معراج می رسد. و آیت الله خامنه ای بیان کردند در عرصۀ انقلاب اگر زنان جلوتر نبودند عقب تر نبودند .
دکتر سعدی اظهار داشت: پاداش مادی از حور العین، نهرهای آب، غذای لذیذ و کاخ های زیباو... وپاداش معنوی قرب الهی و رضوان اکبر بین زن ومرد به صورت مساوی تقسیم شده است. ودادن پاداش ها براساس درجات ایمان به افراد داده می شود امام علی (علیه السّلام) وشیعیان خواستار رضایت خداوند ورضوان اکبر هستند. در قران کریم از زنان الگو چون مریم،هاجر ،آسیه همسر فرعون ،و مادر موسی وفاطمه زهرا سلام الله وخدیجه یاد شده است. چون اینها تاریخ را عوض کردند. واگر این ها نبودند این پیامبرها نبودند وادیان مسیحیت ویهودیت و اسلام در سرسفره وخدمات اینها هستند. پیامبراکرم( ص ) از برخی از زنان همواره یاد می کردند، مانند خدیجه (سلام الله) که مادر سادات هستند وحضرت خدیجه خدمات زیادی به اسلام کرده است و ماباید به عنوان کار تبلیغی این زنان الگو را به جوانان معرفی کنیم .
دکتر سعدی در ادامه چندین زن را که در تاریخ اسلام ومعاصر اثر گذار بودند را به عنوان زنان نمونه والگو معرفی کردند.
#سلسله_مباحث_خطبه_فدکیه
#مؤسسه_آموزش_عالی_عصمتیه_سمنان
#مدرسه_عالی_تخصصی_فاطمه_الزهرا
🌸 کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔 @mhw_semnan