تصاویر/ اولین همایش ملی «جنگ بیولوژیک؛ ماهیت، ابعاد، پیامدها و راهکارها» در استان سمنان (دامغان)
https://hawzahnews.com/xbTF2
🌸 کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔@mhw_semnan
تصاویر/ حواشی اولین همایش «جنگ بیولوژیک؛ ماهیت، ابعاد، پیامدها و راهکارها» در سمنان
https://hawzahnews.com/xbTF4
🌸 کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔@mhw_semnan
به لطف خدای منان و با همت ستودنی حوزه علمیه خواهران فاطمیه دامغان اجلاسیه اصلی "همایش ملی جنگ بیولوژیک" پنج شنبه ۷ مهر ۱۴۰۱ در شهرستان دامغان برگزار شد.
برگزاری این همایش از چند جهت حائز اهمیت است که به اختصار اشاره می شود:
۱- ورود شجاعانه حوزه علمیه فاطمیه دامغان به مباحث و موضوعات جدید و مورد نیاز جامعه ستودنی است و این عزم در برگزاری نشان از توجه به اقتضائات و نیازها دارد.
۲- با برگزاری چنین همایش هایی در سطح ملی، بخشی از نگرش منفی به حوزه های علمیه خنثی می شود، چرا که حوزه ای به روز و فعال، با توجه به رویکردهای جدید دانشی را نوید و در اذهان عمومی ترسیم می کند.
۳- ورود جمعی از طلاب حوزه خواهران دامغان از سطوح مختلف ۲ و ۳ به موضوع و تدوین مقاله، و همچنین ارائه در پنل های تخصصی سه گانه، نوعی شجاعت و اعتماد به نفس را حکایت می کند، این رویکرد نوید بخش آن است که در صورت حمایت، شاهد شکل گیری آثار علمی فاخر باشیم.
۴- شاید تصور بر این باشد برگزاری چنین همایشی و در این سطح، هزینه های زیادی را بهمراه داشته باشد، در حالی که با اطلاع عرض می کنم با اعتبار بسیار بسیار اندک و البته با رویکرد جهادی برنامه محور، این حرکت شکل گرفت، این رویکرد-جهادی برنامه محور- نه نیاز به هزینه های آنچنانی دارد، و نه از رخوت و تنبلی و بی برنامگی خبری هست.
لازم می دانم به تمامی دست اندرکاران؛ ریاست، مدیران، معاونان و عموم طلاب حوزه علمیه خواهران فاطمیه دامغان و مجموعه دست اندرکاران همایش دست مریزاد و خدا قوت بگویم.
ان شاالله مقدمه کارهای فاخر ملی و بین المللی باشد.
دکتر محمد باقر خراسانی،
۷ مهر ۱۴۰۱
🔻توصیههای مدیر حوزههای علمیه خواهران کشور به بانوان طلبه
حجت الاسلام والمسلمین فاضل گفت: خوب درس خواندن و عمل به وظایف و بهره برداری درست از امکانات برای خدمت بیشتر به حوزههای علمیه و امام زمان(عج) از توصیههای مؤکد اینجانب به طلاب خواهر است.
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، حجت الاسلام والمسلمین مجتبی فاضل، در آیین افتتاحیه ساختمان جدید مدرسه علمیه فاطمیّه مهدیشهر اظهار داشت: امام رضا (ع) فرمودند که «رَحِمَ اللّهُ عَبْدا اَحْیا أمْرَنا،» فَقُلْتُ لَهُ: «فَکَیْفَ یُحْیِی أمْرَکُمْ؟» قالَ: «یَتَعَلَّمُ عُلُومَنا و یُعَلِّمُها النّاسَ، فَإِنَّ النّاسَ لَوْ عَلِمُوا مَحاسِنَ کَلامِنا لاَتَّبَعُونا» «خداوند، رحمت کند آن بنده ای را که امر ما را زنده کند!». گفتم: چگونه امر شما را زنده کند؟ فرمود: «علوم ما را فراگیرد و به مردم بیاموزد، که اگر مردمْ زیبایی های گفتار ما را می دانستند، از ما پیروی می کردند».
مدیر حوزههای علمیه خواهران کشور تصریح کرد: انقلاب اسلامی در دوران رهبری امام راحل و مقام معظم رهبری به بانوان هویت اصلی آنان را برگرداند و بانوان نیز توانستند در عرصههای مختلف این نظام نظیر فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و... مؤثر واقع شوند.
وی افزود: فرصت بینظیری که امروز برای بانوان جامعه برای نقش آفرینی در اجتماع فراهم شده را باید قدردانست و از این ظرفیت بهره برداری کرد.
حجت الاسلام والمسلمین فاضل خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری از حوزه خواهران به عنوان پدیده عظیم و مبارک تعبیر نموده اند، اینکه ایشان حوزه را پدیده مبارک دانسته اند باید این امر بیش از پیش حفاظت و صیانت شود.
وی خطاب به طلاب گفت: خوب درس خواندن، عمل به وظایف و بهره برداری درست کردن از امکانات برای خدمت بیشتر به حوزههای علمیه و امام زمان(عج) از توصیههای مؤکد اینجانب به طلاب خواهران است.
مدیر حوزههای علمیه خواهران کشور تصریح کرد: امروز در سایه سار امنیتی که جمهوری اسلامی برای منطقه ایجاد کرده است، افراد از کشورهای مختلف جبهه مقاومت در نقاط دور دست این کشورها نیز از آمریکا و همپیمانانشان اعلام برائت و بیزاری میکنند اینها از برکات انقلاب اسلامی است که باید قدر دانسته شود.
وی افزود: طلاب میتوانند با خوب درس خواندن و عمل به وظایف به عنوان یکی از مؤثرترین اقشار جامعه به رشد فرهنگی جامعه کمک کنند.
🌸 کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔@mhc_semnan
🔻استاد جامعه المصطفی در همایش علمی مطرح کرد: حوزه های علمیه با استفاده از فقه پویای شیعه می توانند در مراقبت از سلامت نقش آفرینی کنند
حجت الاسلام والمسلمین استاد جامعه المصطفی در همایش علمی در دامغان گفت: حوزه های علمیه با استفاده از فقه پویای شیعه می توانند در مراقبت از سلامت جامعه و اصلاح سبک زندگی با استفاده از اوامر و نواهی خداوند متعال نقش آفرینی کنند.
حجت الاسلام و المسلمین دکتر واشیان پزشک و جز هیئت علمی جامعه المصطفی در همایش ملی جنگ بیولوژیک در دامغان در ابتدای سخن گزارشی از یکی از محورهای همایش یعنی کار گروه امور سلامت و زیست محیطی داد و گفت: به تناسب مقالاتی که ارسال شده به نظر می رسد بیشترین بخش را به خود اختصاص داده است.
واشیان افزود: محور موضوع این همایش انسان است هر اتفاقی روی سلامت انسان میافتد زوایای پیدا و پنهان جامعه را تحت تاثیر قرار می دهد . مباحث خطرناک بیوتروریسم از حوزه سلامت می تواند در سه پروژه تعریف شود ۱-بخشی در ظاهر فرد . در حوزه فردی ،در حوزه مختلف انسان موثر است. روح و جسم انسان و تعاملات او.
وی افزود: یکی از چیزهایی که باعث بروز سرطان شده بحث بیوتروریسم است. بحث تشعشعات حوزه موبایل همراه، روی سلامت انسان موثر بوده و موجب اختلالات گوارشی و چیزهایی مثل سرطان شده است .تکتک انسانها را تحتالشعاع قرار داده در حوزه روان تاب آوری انسانها آمده پایین ،کنترل خشم شون به سختی دارد انجام میشود. بخشی از آن به عوامل بیوتروریستی بر میگیرد .تعاملات اجتماعی انسانها دارد به هم میریزد .جای اینکه توجه به سلامتی انسان های دیگر کنند موجب آسیب به انسانها می شوند ،برای رسیدن به پول بیشتر.
در محور کلانش ، حوزه خانواده را می آید درگیر میکند که از هر سه ازدواج چرا یک نفر نابارور است .
عضو هیئت علمی جامعه المصطفی تصریح کرد: تحقیقات نشان میدهد ما کاره ای نیستیم وقتی آقا دارد فریاد میزند بحث جمعیت و جمعیت جوان را.وقتی بحث بیوتروریسم را در سطوح چهارگانه، دسته بندی می کنیم قبل از نیاز به درمان دو قدم به قبل باید بیاییم هنوز در فضای دنیا یک گوشهای کاری را استارت بزند همین قدر که در مقالات ما به گوش رسید این کاری که دارد به عنوان کار بیو تروریستی شکل میگیرد ممکنه روزی بیاد و در کشورها دانشمندان دارند تحقیقات را رصد میکنند که اگر اتفاقی در پژوهشکده دنیا به وجود بیاید ممکن روزی به اینجا برسد.
وی ادامه داد: انتقال عوامل میکروبی در آب مردم در قبل هم بود و الان هم هست. آلودگی آب لوله کشی کشی کل مردم شهر را درگیر کند ویروسی را یکدفعه میبینی منتشر میشود و کل معاملات کشور را به هم میزند. مسائل مختلف سیاسی اجتماعی چقدر ما هزینه کردیم در یک استان ۴۴۰ میلیارد تومان خیرین کمک کردند پول خیر می تواند صرف ازدواج ،خانه دار شدن ،ایجاد شغل، شود.
واشیان افزود: وقتی نگاه بیوتروریستی اتفاق می افتد کمک می کند بخشی از من منابع کشور به آن سمت برود .نگاه بینالمللی آن چیست؟ آنچه از منویات مقام معظم رهبری است با توجه به قران که خطاب یا الناس از یا ایها الذین آمنو بیشتر است باید مراقب سلامت آحاد مردم جهان باشیم. امسال با این همت آتش به اختیار، حوزه علمیه خواهران دامغان نشان داد که این دغدغه تازه ابتدای راه است باید برویم به این سمت که نقش من طلبه، من شیعه، در حوزه سلامت مردم در دنیا چیست ؟ ادله فقهی جامعه ای که حتی حاضر نیست ضرر کسی که در مقابلش قرار گرفته (جاهل قاصر یا مقصر )حاضر نیست مقابله به مثل کند برای کسی که از سلاح میکروبی استفاده کرده چون شرع و فقه این اجازه را به او نمیدهد همانطور که قرآن برای استفاده انسان پیش بینی شده. مثل یک شرکت داروسازی که وقتی میخواهد آن را تولید کند بروشور همراهش است، خدا قبل از خلقت ما این تدبیر را داشته و بروشور ما را در کتابهای آسمانی قرار داده و پیامبران الهی را برای تبیین این این راهکارها فرستاده.
استاد جامعه المصطفی در ادامه افزود: اسلام از ریشه سلامت به معنای سر فرود آوردن بر عوامل و نواهی الهی است اگر سبک درست بخواهیم داشته باشیم با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری« عوامل و نواهی برای ما قرار داده شده برای این است که ما سالم بمانیم» تعابیر قرآنی و روایی است که آنچه به عنوان دستورات آمده عمل کنیم. از سبک زندگی طبیعی استفاده کنیم .کمک می کند ما به سمت آثاری که نمونه هایش را عرض کردم پیش نرویم . اگر یک نظام مسائل، در حوزه ها باشد در نگاه سلامت اجتماعی خروجی اش این است که بسیاری از موضوعاتی که مطرح است در کشور از مهمترین عوامل حل کننده آن میتواند حوزه باشد.
🌸 کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔@mhw_semnan
🔻دبیر علمی همایش ملی جنگ بیلوژیک: حوزه های علمیه باید در مسائل روز ورود داشته باشند
💠سرکار خانم دکتر مخلصی در همایش ملی جنگ بیولوژیک در دامغان گفت: حوزه های علمیه باید در مسائل روز ورود داشته باشند و اگر تخصصی در بعضی موضوعات ندارند باید با همکاری اساتید دانشگاهی انجام دهند.
🔹دبیر علمی همایش سرکار خانم دکتر مخلصی
ضمن عرض خیر مقدم گفت: بسیار خرسندیم که در این روز شاهد اولین همایش جنگ بیولوژیک ابعاد ماهیت پیامدها راهکارها هستیم.
در بهمن ماه ۱۳۹۹ طرح مسئله شد در دبیرخانه همایش سپس اقدام به جذب اساتید و درخواست کمک از نهادهای علمی و اساتید کمیته علمی و اجرایی را جذب کردیم.
درباره ضرورت بحث باید گفت: حوزه ها باید در مسائل اجتماعی و روز ورود داشته باشه و اگر تخصص نباشد با همکاری اساتید دانشگاهی انجام میشود.
این همایش در تیرماه ۱۴۰۰ رسماً فعالیت آغاز شد و سایت همایش افتتاح شد. تعداد ۱۰ پیش نشست علمی با حضور سروران ارجمند داشتیم.
تشکر می کنم از دکتر واشیان که در هیئت علمی حضور داشتند و در پیش نشستها و کارگروهها مارا یاری کردند. پنج عضو هیئت علمی از موسسه و ۱۴ عضو کمیته علمی از سراسر کشور با ما همکاری داشتند.
۱۰۰ مقاله در پایگاه همایش وجود داشت و ۸۳ مقاله به داوری راه یافت ۳۰ مقاله در عرصه سخنرانی و ۳۵ مقاله در عرصه پوستر انتخاب شد و برخی آثار برتر پوستر در نمایشگاه گذاشته شده است که حاصل تلاش طلاب و دانشجویان هست.
۳۰ درصد مقالات کار طلاب بوده است. روز گذشته در آستانه همایش سه کارگروه تخصصی فقه و حقوق،اخلاق و اعتقادات و پزشکی با حضور اساتید حوزه،دانشگاه و طلاب برگزار شد.
📸#گزارش_تصویری
🔻تصاویر نشست حجت الاسلام والمسلمین فاضل، مدیر حوزههای علمیه خواهران کشور با مسئولان حوزوی استان سمنان
news.whc.ir/image_gallery/category/440/4029
#حوزه_های_علمیه_خواهران
#فاضل
#سمنان
#رسانه_تولید
🌸کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
🆔 @kowsarnews
┈┉┅━❀💠❀━┅┉┈
#حدیث
💠امام على عليه السلام: كار خوب انجام دهيد و هيچ كار خوبى را كوچك مشماريد؛ زيرا كوچك آن هم بزرگ است و اندكش بسيار
📚ميزان الحكمه جلد7 صفحه 56
🌸 کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔@mhw_semnan
📸تصاویر/ نشست مدیر حوزههای علمیه خواهران کشور با مسئولان حوزوی استان سمنان
https://hawzahnews.com/xbTBg
🌸 کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔@mhw_semnan