#خبر_کوتاه
♦️دیدار مدیر حوزههای علمیه خواهران استان گیلان با مدیر حوزه علمیه اهلبیت -علیهمالسلام- برادران آستانه اشرفیه
🔹 در این جلسه کارگروهی در راستای اجرای برنامههای ویژه قرآنی ناظر بر اقتضائات استانی، بصورت آزمایشی و مشترک در مدارس علمیه برادران و خواهران آستانه اشرفیه تشکیل شد.
🍃🔹🍃🔹🍃🔹🍃🔹
@kowsarnewsgiulan
#اخبار_حوزه
♦️تقدیر از برگزیدگان پژوهشی
به گزارش معاون پژوهش مدرسه علمیه زینبیه -سلام الله علیها- رشت روز گذشته از طلاب برگزیده در مسابقات پژوهشی (زمستان ۹۸ و بهار ۹۹) تجلیل شد.
خانم یوسفپور گفت: در این برنامه سرکار خانم زاداکبری مدیر مدرسه با تقدیر از تلاشهای مجدانه طلاب پژوهشگر و موفقیتهای چشمگیر آنان در عرصه فعالیتهای پژوهشی داخل مدرسه و استانی ضمن اهدای هدیه، سلامتی و توفیقات روزافزون ایشان را از خداوند متعال مسئلت نمودند.
🍃🔹🍃🔹🍃🔹🍃🔹
@kowsarnewsgiulan
♦️ توصیه رهبر معظم انقلاب برای ٢٠ سال آینده حوزه
🔹اگر امروز ارکان حوزه یعنی مدیران، صاحب نظران و اساتید حوزه درست فکر کنند و برنامه ریزی کنند حوزه بیست سال دیگر از لحاظ سطح، عمق و توسعه نفوس، از حالا به مراتب بهتر خواهد بود.
🔸اگر حالا ما پیشبینی نکنیم معلوم نیست در آینده حوزه قمی با همین عرض و طول فعلی وجود داشته باشد.
۱۳۸۶/۹/۸
#تحول_حوزه
#حوزۀ_تراز_انقلاب_اسلامی
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
@kowsarnewsgiulan
#ترفندها
♦️ نُه اشتباهی که خانه را کوچک نشان میدهد!
🌿💠🌿💠🌿💠🌿💠
@kowsarnewsgiulan
♦️حجتالاسلام و المسلمین حصاری معاون پژوهش حوزههای علمیه خواهران کشور در اختتامیه دیروز همایش ملی تبیین گام دوم انقلاب:
🔹حوزههای علمیه با توجه به تغییرات پرشتاب سوار بر موج تغییرات باید بتواند مدل موفق زیستی مطابق با آموزههای اسلامی ارائه بدهد.
🔹💠🔹💠🔹💠🔹💠
@kowsarnewsgiulan
◼️ شهادت جانسوز رئیس مذهب، حضرت امام جعفر بن محمد الصادق علیه السلام تسلیت باد
صلوات بر حضرت امام جعفر بن محمد الصادق علیهالسلام 🏴
صَلَواتُ اللهِ و ملائِکتِه و حَمَلةِ عَرشِهِ و جمیعِ خَلقِه مِنْ أرضِهِ و سَمائِهِ علی اُستادِ العالَمِ و سَنَدِ الوجودِ، مُرتَقی المَعارِجِ و مُنتَهَی الصُّعُودِ، البَحرِ المَوّاجِ الأزَلی و السِّراجِ الوَهّاجِ الأبَدی، ناقِدِ خَزائِنِ المعارفِ و العلوم، مَحتدِ العقولِ و نهایة الفُهُومِ، عالِمِ الأسماء ، دلیلِ طُرُق السَّماءِ، الکَونِ الجامِعِ الحقیقی و العُروةِ الوُثقی الوَثیقی، بَرزَخِ البرازخ و جامِعِ الأضداد، نورِ اللهِ بِالهِدایة و الإرشاد، المُستَمِعِ القرآنِ مِن قائِلِهِ، الکاشِفِ لأسرارِهِ و مَسائِلِهِ، مَطلَع شَمسِ الأبَدِ ، جَعفر بن محمَّد، علیه صلوات الله المَلِکِ الأحَد.
🥀◾️🥀◾️🥀◾️🥀◾️
@kowsarnewsgiulan
✅ مروری بر کتاب «پیشوای صادق»، تألیف رهبر معظم انقلاب:
🔰نمودارهای برجسته در زندگی امام صادق-علیهالسّلام-:
1⃣ تبیین و تبلیغ مسئلهی امامت
2⃣ تبلیغ و بیان احکام به شیوهی خاص شیعی و تفسیر قرآن به روال بینش اهلبیت -علیهمالسّلام-
3⃣ وجود تشکیلات پنهانی ایدئولوژیک_ سیاسی
💻 @khamenei_maaref
🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀
@kowsarnewsgiulan
1⃣ تبیین و تبلیغ مسئلهی امامت در دوران امام صادق -علیهالسّلام-
🔰نفی صریح حکام طاغوت زمان و معرفی امامت خود و ائمه گذشته
🔶 از نخستین سالهای پس از رحلت پیامبر اکرم -صلّیاللهعلیهوآله - در همهی دورههای امامت، مَطلع دعوت شیعی را اثبات امامت اهلبیت پیامبر -صلّیاللهعلیهوآله- تشکیل میداده است. دعوت امام صادق -علیهالسّلام- نیز از این کلّیّت بیرون نبوده است.
🔹امام در هنگام اشاعه و تبلیغ این مطلب، خود را در مرحلهای از مبارزه میدیده است که میبایست بهطور مستقیم و صریح، حکّام زمان را نفی کند و خویشتن را بهعنوان صاحب حقّ واقعی ولایت و امامت به مردم معرّفی نماید.
🔹امام در مواردی به این بسنده نمیکند که امامت را برای خویش اثبات کند؛ بلکه همراه نام خود، نام امامان بحق و اَسلاف پیشین خود را نیز یاد میکند و در حقیقت سلسلهی امامت اهلبیت را متّصل و جداییناپذیر مطرح میسازد.
📚پیشوای صادق، حضرت آیتالله خامنهای، انتشارات انقلاب اسلامی، ص۶۷و۷۳.
🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀
@kowsarnewsgiulan
2⃣ تبلیغ و بیان احکام و تفسیر قرآن در دوران امام صادق -علیهالسّلام-
🔰اثبات ناآگاهی دینی حکومت زمان و نمایش تحریفات در فقه
🔶 این نیز یک خطّ روشن در زندگی امام صادق -علیهالسّلام- است؛ بهشکلی متمایزتر و صریحتر و صحیحتر از آنچه در زندگی دیگر امامان میتوان دید؛ تا آنجا که فقه شیعه «فقه جعفری» نام گرفته است.
🔹فقه جعفری در برابر فقه فقیهان رسمی روزگار امام صادق -علیهالسّلام- فقط یک اختلاف عقیدهی دینی ساده نبود؛ بلکه درعینحال دو مضمون متعرّضانه را نیز با خود حمل میکرد: نخست و مهمتر، اثبات بینصیبی دستگاه حکومت از آگاهی دینی و ناتوانی آن از ادارهی امور فکری مردم_ یعنی درواقع، عدم صلاحیّتش برای تصدّی مقام خلافت_ و دیگر، مشخّص ساختن موارد تحریف در فقه رسمی که ناشی از مصلحتاندیشی فقیهان در بیان احکام فقهی و ملاحظهکاری آنان در برابر تحکّم و خواست قدرتهای حاکم است.
📚پیشوای صادق، حضرت آیتالله خامنهای، انتشارات انقلاب اسلامی، ص۸۷و۸۹.
🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀
@kowsarnewsgiulan
3⃣ وجود تشکیلات پنهانی ایدئولوژیک_ سیاسی در دوران امام صادق -علیهالسّلام-
🔰تلاش تشکیلاتی شیعیان در جهت تشکیل نظام علوی
🔶 نام شیعه در زمان ائمّه -علیهمالسّلام- بر کسی اطلاق نمیشد که فقط محبّت خاندان پیامبر -صلّیاللهعلیهوآله- را در دل داشته باشد یا صرفاً به حقّانیّت آنان و صدق دعوتشان معتقد باشد بلکه بهجز اینها، شیعه بودن یک شرط حتمی داشت و آن عبارت بود از پیوستگی فکری و عملی با امام و شرکت در فعّالیّتی که به ابتکار و رهبری امام در جهت بازیافتن حقّ غصبشده و تشکیل نظام علوی و اسلامی در سطوح مختلف فکری، سیاسی و احیاناً نظامی انجام میگرفت... این، چکیده و عصارهی نگاهی دقیق به زندگی ائمّه -علیهمالسّلام- و بویژه امام صادق -علیهالسّلام- است.
📚پیشوای صادق، حضرت آیتالله خامنهای، انتشارات انقلاب اسلامی، ص۱۰۶.
🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀
@kowsarnewsgiulan