eitaa logo
کــــوثرآنلایــــن
1.5هزار دنبال‌کننده
5.3هزار عکس
1.9هزار ویدیو
38 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
5466354856144936705_600718423631703.mp3
زمان: حجم: 505.2K
آقا قبل از شهادتش یه صدا برات فرستاده و گفته حتما گوش بدی و بهش توجه کنی. خیلی کمکت میکنه همیشه به فکرمون بوده
لاریجانی: دیروز، موشک‌های ایران به‌سمت آمریکا و اسرائیل شلیک شد و دردآور بود. امروز دردناک‌تر شلیک خواهند شد.
🖋 جان وایت، نویسنده: او فرار نکرد، برخلاف نتانیاهو، و در پرونده‌های اپستین هم نامش نیست، برخلاف ترامپ. برای اینکه بفهمی این مرد برای بسیاری از مردم چه معنایی داشت و چرا اینقدر عزیز بود، لازم نیست مسلمان باشی یا حتی مذهبی
سید محمد خاتمی: شهادت رهبر معظم انقلاب جنایتی است بزرگ و حادثه‌ای دردآور برای امروز و آیندۀ ایران است بسم الله الرحمن الرحیم 🔹شهادت رهبر معظم انقلاب، آیت‌الله خامنه‌ای که به دست ناپاک تجاوزگران زورگو رخ داد، جنایتی است بزرگ و حادثه‌ای دردآور برای امروز و آینده ایران و نشانه‌ی آشکار از سلطه‌گرایی حاکم بر جهان امروز و خشم و کینی که دشمنان آزادی و استقلال و عزت ایران و اقتدار و یکپارچگی و ایستادن بر پای خود، دارند. 🔹انتظار انصاف و اخلاق و ادب از رئیس دولت آمریکا و سرکرده رژیم آدمکش اسرائیل که هیچگاه به فکر آزادی ملت و استقلال کشور و حاکمیت مردم بر سرنوشت خویش نیستند، دور از واقعیت است. 🔹شگفتی و تأسف اما در این است که جز در موارد معدود، بیشتر مقام‌های مسئول رسمی و سازمان‌های بین‌المللی نه تنها بی‌تفاوت از کنار جنایت‌های اخیر و پیشین آمریکا و اسرائیل گذشته‌اند، بلکه طرف مظلوم را که به دفاع از حیثیت و شرافت و تمامیت ارضی خود پاسخ تجاوزخوار را داده است، محکوم کرده و می‌کنند. 🔹ملت شریف ایران که در جنایت اخیر نه‌تنها رهبر انقلاب، بلکه انبوهی از شهروندان خود اعم از مسئولان اجرایی، فرماندهان نظامی و مردمان عادی به‌ویژه صدها تن از کودکان و نوجوانان و کارگران را تاکنون از دست داده است و ده‌ها برابر آن دچار آسیب های سخت شده‌اند، ولی این ملت به رغم سختی‌ها و نارضایتی‌ها راه دشوار و آزادی و سربلندی و زندگی شرافتمندانه را با تکیه بر توان و تجربه خود خواهد پیمود و نه به دوران سیاه و پر ملالتی برمی‌گردد که با انقلاب از آن رهیده است و نه قیمومیت بیگانه و سلطه زور و فریب را بر سرنوشت خود می‌پذیرد و نه اجازه می‌دهد که ایران عزیز پاره پاره شود و تمامیت ارضی و وحدت ملی آن خدشه‌دار گردد. 🔹من که در مقاطع مختلف تاریخی از جمله سال‌های اخیر کوشیده‌ام انتظارات، الزام‌ها، پیشنهادها و حتی نقدهای منصفانه را برای بهبود نظام حکمرانی و اصلاح رویکردها و رویه‌های مورد اعتراض مردم ابراز کنم و در سطوح مختلف خصوصی و عمومی با صراحت مطالب را گفته‌ام، اینک ضروری می‌دانم که از همه گروه‌ها و قشرهایی که ایران و عزت ملت را پاس می‌دارند، با همه دیدگاه‌های متفاوت، و حتی دل‌های رنجیده از ناروایی‌ها و محدودیت‌ها، دعوت کنم که به شرایط پیچیده کنونی و آینده هولناکی بیاندیشند که دشمنان در سودای خلق آنند. 🔹راه ما راه آزادی، استقلال، مردم سالاری، پیشرفت شرافتمندانه و عادلانه زیستن است و این راهی است روشن که پیمودن آن دشوار و نیازمند خردورزی و مدارا است. 🔹خدایا بر دل‌های افسرده و رنجیده و داغ دیده ما باران شکیبایی ببار و گام‌هایمان را در راه افتخار و سرافرازی استوار بدار و بر ناسپاسان و درستی ستیزان پیروزمان گردان.
علی‌اف: رهبر ایران شخصیتی موثر بود رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان: آیت‌الله سید علی خامنه‌ای شخصیتی بود که سال‌های متمادی نقش کلیدی در حیات دولت و جامعه ایران ایفا کرد و جایگاه ویژه‌ای در حیات سیاسی و مذهبی کشورش داشت. درگذشت ایشان ضایعه بزرگی برای ایران است. برای مردم دوست و برادر ایران آرزوی صلح، ثبات و امنیت می‌کنم.
‌ پزشکیان: نیروهای مسلح با قدرت پایگاه‌های دشمنان را درهم خواهند کوبید. مردم با حضور در مساجد و خیابان‌ها نقشه‌های شوم دشمن را نقش بر آب می‌کنند.
کامالا هریس: دونالد ترامپ ما را به جنگی کشانده که مردم آمریکا آن را نمی‌خواهند. کنگره باید فوراً اقدام کند.
هشدار قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع)‌ سپاه به عناصر تجزیه‌طلب قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) سپاه: 🔹گرچه جبهه استکبار و یزیدیان زمان در جنایتی رذیلانه دستشان به خون پاک سلاله سادات و رهبر معظم آزادگان عصر حاضر آغشته شد، اما باید بدانند چراغ راه حیدر کرار خاموش نخواهد شد و شعله خشم پیروان راه حق و حقیقت دامن ستمگران را خواهد گرفت. 🔹به یاری خداوند این جنایت سهمگین با همراهی و مجاهدت مردم سربلند ایران اسلامی و حضور مقتدرانه و با بصیرت فرزندان غیور ملت در نیروهای مسلح و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بی‌پاسخ نخواهد ماند و به فضل خداوند، راه نورانی آن رهبر شهید تا آخرین نفس ادامه خواهد یافت. 🔹رزمندگان اسلام نوید آن را دارند که شاهد نابودی کامل رژیم غاصب صهیونیستی و شکست مفتضحانه آمریکای جنایت‌کار خواهیم بود و این نبرد تا پیروزی نهایی حق علیه باطل که همانا با ظهور حضرت بقیه الله الاعظم ارواحنا فداه محقق خواهد شد ادامه پیدا خواهد کرد. 🔹قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) به بیگانگان و عناصر تجزیه‌طلب هشدار جدی می‌دهد در صورت بروز کوچکترین تحرک از سمت ایادی استکبار، نابودی کامل آنان را در دستور کار دارد.
11.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیام رئیس جمهور مسعود پزشکیان خطاب به مردم ایران
✍🏽 رئیس جمهور پزشکیان در حساب کاربری خود در شبکه ایکس نوشت: داغ شهادت رهبر فرزانه انقلاب اسلامی تا مدت‌های مدید با ملت ایران باقی خواهد ماند. جنایت جنایتکاران و شهادت عزیزان ایران خللی در عزم دولت جمهوری اسلامی ایران برای عمل به وظایف و مسئولیت‌های خود ایجاد نمی‌کند. ما در پیمودن مسیر سرافرازی، استقلال و سربلندی ایران عزیز استوار هستیم.
🇮🇷✊ الله اکبر: سپاه پاسداران با ۴ موشک بالستیک ناو آبراهام لینکلن را هدف قرار داد. از لحظاتی قبل موج هفتم و هشتم وعدۀ صادق ۴ علیه دشمن، به‌صورت گسترده آغاز شده است.
💠 اطلاعیه شماره ۷ سپاه پاسداران: ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن ارتش آمریکا مورد حمله چهار فروند موشک کروز قرار گرفت 🔹️روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه شماره ۷ عملیات وعده صادق ۴ بیان کرد: پیرو اقدامات غرور آفرین نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران و حمله به اهداف دشمنان آمریکایی - صهیونی، ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن ارتش آمریکا با چهار فروند موشک بالستیک مورد حمله قرار گرفت. ✍️ در این اطلاعیه آمده است: 🔹️پیرو اقدامات غرور آفرین نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران و حمله به اهداف دشمنان آمریکایی - صهیونی، ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن ارتش آمریکا با چهار فروند موشک کروز مورد حمله قرار گرفت. 🔹️ضربات قدرتمندانه نیروهای مسلح ج.ا.ا به پیکر خسته نظامی دشمن، وارد مرحله جدیدی شده است و برّ و بحر بیش از پیش گورستان متجاوزان تروریست خواهد شد.