eitaa logo
کــــوثرآنلایــــن
1.4هزار دنبال‌کننده
5.4هزار عکس
1.9هزار ویدیو
41 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🖋 لاریجانی: شنیده‌ام باقیمانده تیم اپستین طراحی توطئه‌ای را کرده‌اند که ماجرایی نظیر ۱۱ سپتامبرخلق کنند و ایران را متهم سازند. ایران اصولا با چنین برنامه‌های تروریستی مخالف است و جنگی با ملت امریکا ندارد. امروز بر اساس تجاوز امریکا و اسرائیل به ایران، در حال دفاع است. البته در این دفاع، بسیار قوی و سرسخت است تا متجاوزان را تنبیه کند.
4.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عصبانیت شدید تلویزیون موساد از شجاعت ایرانیان و حضور گسترده مردم در میدان برای دفاع از وطن؛ مردم ایران بی‌عقل‌اند! خشم مجری تلویزیون اسرائیلی اینترنشنال از مردم: چرا مردم در روز قدس و در خیابان‌ها بدون ترس حاضرند؟! مردم ایران بی‌عقل هستند!
سقوط اهداف ترامپ در ۵ سطح: از براندازی تا کمک‌خواهی از اروپا ▪️رئیس‌جمهور آمریکا از ابتدای جنگ تاکنون، اهداف متعددی را در تقابل با ایران اعلام کرده و پس از شکست در هر سطح، به سطحی پایین‌تر عقب‌نشینی کرده است. ۱.سطح براندازی حدود یک ماه قبل از شروع جنگ، رئیس‌جمهور آمریکا با کلیدواژه «کمک در راه است»، هدف خود را براندازی حکومت و فروپاشی سیاسی ایران قرار داد. ترور رهبر شهید انقلاب در ابتدای حمله، در راستای همین هدف بود. آن‌ها تصور می‌کردند که با شهادت این شخصیت والامقام، ساختار سیاسی ایران از بین می‌رود. ۲.شکست در براندازی و تلاش برای دخالت در انتخاب رهبر در گام بعدی، ترامپ مدعی شد که فرد مطلوبش باید به‌عنوان رهبر ایران انتخاب شود. او در این راستا، تهدیداتی را به کار بست. به گزارش آکسیوس، ترامپ تصریح کرده بود که با رهبری حضرت آیت‌الله مجتبی خامنه‌ای، مخالف است و با خبرگان مقابله خواهد کرد. اما ایران طبق روند قانونی و شرعی، رهبر خود را بر اساس شاخص‌های مطلوب داخلی انتخاب کرد. ۳.شکست در تحمیل رهبر و تلاش برای نابودی موشک بعد از شکست در مرحلهٔ قبل، آمریکا هدف خود را بر نابودی توان نظامی و آفندی ایران قرار داد. او مدعی شد که موشک‌ها، نیروی دریایی و سایر قوای نظامی کشور را نابود کرده است؛ اما این هدف نیز، براساس گزارشات اسرائیل و دلایل واضح میدانی، نقض شد. ۴.شکست در نابودی توان نظامی و تلاش برای باز کردن تنگه هرمز رئیس‌جمهور آمریکا، خواستهٔ بعدی خود را به سطح بازکردن تنگهٔ هرمز و اسکورت نفت‌کش‌های متحدان خود تقلیل داد. اما موفق به عبور هیچ نفت کشی نشد. در همین راستا، وزیر انرژی آمریکا مدعی اسکورت موفق یک نفت‌کش شد؛ اما این ادعا به‌قدری دور از واقعیت بود که سخنگوی کاخ سفید آن را تکذیب کرد. ۵.شکست در باز کردن تنگه و درخواست کمک از کشورهای دیگر در آخرین سطح، ترامپ دست به دامن کشورهای دیگر شد تا آمریکا را برای باز کردن تنگه هرمز یاری کنند؛ اما حتی متحدان نزدیک آمریکا، حضور نظامی و ورود جنگ به ایران را تکذیب کردند.
حنظله: موساد، آمادۀ بزرگ‌ترین غافل‌گیری سال باشد گروه هکری حنظله: فکر می‌کردید در سایه‌ها در امان هستید، اما تا چند لحظهٔ دیگر آسیب‌پذیری واقعی را تجربه خواهید کرد. موساد، زمان آن رسیده که حقیقت آشکار شود. آماده بزرگ‌ترین غافلگیری سال باشید!
📢 یکی دیگر از پربازدیدترین و متفاوت‌ترین توییت‌های چند ساعت اخیر (شنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۴) متعلق به «نیل دگراس تایسون» (Neil deGrasse Tyson)، فیزیکدان و مروج علم مشهور جهانی است. این توییت با بیش از ۳۸ میلیون بازدید، از دریچه «تاریخ علم و نجوم» به بحران ایران نگریسته و وجدان علمی جهان را مخاطب قرار داده است. ‌ متن توییت: "When you look at the stars from the Iranian plateau, you aren't just looking at space; you're looking at the same sky that inspired Al-Biruni and Khayyam to measure the universe. To bomb Iran is to attack a nation that mapped the heavens while much of the world was in the dark. We are throwing stones at the cradle of our own curiosity. The universe doesn't care about borders, but it remembers who looked up first." ‌ ترجمه فارسی: > «وقتی از فلات ایران به ستاره‌ها نگاه می‌کنید، فقط فضا را نمی‌بینید؛ به همان آسمانی نگاه می‌کنید که الهام‌بخشِ ابوریحان بیرونی و خیام برای اندازه‌گیری جهان بود. بمباران ایران، حمله به ملتی است که وقتی بخش بزرگی از جهان در تاریکی بود، نقشه آسمان‌ها را ترسیم می‌کرد. ما در حال سنگ‌اندازی به گهواره‌ی کنجکاویِ خودمان هستیم. جهان به مرزها اهمیت نمی‌دهد، اما به یاد می‌آورد که چه کسی زودتر از همه به بالا (آسمان) نگاه کرد.» ‌ چرا این توییت در صدر بازدیدها قرار گرفت؟ ۱. زاویه دید علمی: تایسون به جای بحث‌های کلیشه‌ای سیاسی، به ریشه‌های علمی ایران اشاره کرد. او یادآوری کرد که بسیاری از مفاهیم مدرن ریاضی و نجوم مدیون دانشمندان ایرانی است. ‌ ۲. تصویر ضمیمه: او تصویری با کیفیت خیره‌کننده از «رصدخانه مراغه» در کنار تصویری از «تلسکوپ جیمز وب» منتشر کرد و زیر آن نوشت: "بدونِ دیروزِ آن‌ها، امروزِ ما ممکن نبود." ‌ ۳. تأثیر بر جامعه علمی: این توییت موجی از حمایت را در میان اساتید دانشگاه و دانشمندان ناسا و اسا (ESA) ایجاد کرد که با هشتگ (از گهواره محافظت کنید) بازنشر شد. ‌ واکنش‌های جالب در کامنت‌ها: - یک ستاره‌شناس آلمانی نوشت: "هر بار که به تقویم جلالی نگاه می‌کنم (دقیق‌ترین تقویم جهان)، به یاد می‌آورم که ذهن ایرانی چگونه زمان را مهار کرد. ویران کردنِ خانه‌ی چنین ذهنی، جنایت علیه بشریت است." - یک کاربر از هند کامنت گذاشت: ایران یک کشور نیست، ایران یک 'ایده' است که علم و هنر را با هم ترکیب کرد. بمب‌ها هرگز نمی‌توانند یک 'ایده' را از بین ببرند. ‌
📢 عراقچی خطاب به همتای فرانسوی: تنها عامل ناامنی حاکم بر منطقه، آمریکا و رژیم‌صهیونیستی هستند ژان نوئل بارو وزیر امور خارجه فرانسه شنبه‌شب در تماس تلفنی با وزیر خارجه ایران در خصوص جنگ تحمیلی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران و  وضعیت جاری در منطقه گفت‌وگو کرد. وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به اینکه تنها عامل و مسبب ناامنی حاکم بر منطقه و تنگه هرمز، آمریکا و رژیم صهیونیستی هستند، بر ضرورت رویکرد مسئولانه همه کشورها با این وضعیت و محکوم کردن قاطع اقدام جنایتکارانه متجاوزان در حمله به ایران، و نیز خودداری از هرگونه اقدامی که می‌تواند موجب تشدید و گسترش دامنه درگیری شود، تاکید کرد. عراقچی ضمن تاکید بر عزم راسخ ایران در دفاع از حاکمیت، عزت، تمامیت سرزمینی و امنیت ملی ایران، افزود: اقدامات دفاعی ایران منحصرا علیه پایگاه‌های نظامی و امکانات متجاوزین در منطقه است و به هیچ عنوان نباید به مثابه حمله ایران به کشورهای منطقه تلقی شود.
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ درباره شکست دادن ایران رئیس مجلس: ترامپ در دو هفته گذشته ۹ بار ادعا کرده که ما را شکست داده، واقعا خنده‌داره!
🖋 خانعلی زاده، کارشناس مسائل بین‌الملل: اگر ایالات متحده جنگی را علیه زیرساخت‌ها آغاز کند، حدود یک چهارم جهان در تاریکی و سرما فرو خواهد رفت. شما می‌توانید اراده ایران را برای تبدیل بزرگترین مجتمع تولید LNG جهان به پارکینگ خودرو آزمایش کنید.
منابع عبری: هر ۹۰ دقیقه یک موشک ▪️گزارش های منابع عبری از تداوم حملات موشکی ایران و افزایش خسارت‌های وارده بر رژیم صهیونیستی حکایت دارد. تصاویر منتشر شده در ۲۴ ساعت اخیر از اصابت موشک‌های ایرانی در سرزمین‌های اشغالی، اگرچه تحت سانسور به صورت محدود منتشر شده اما افزایش حجم و اثر شلیک‌ها را به اثبات می‌رساند . ▪️رسانه‌های محلی اسرائیل ضمن تایید اصابت هر ۹۰ دقیقه یک موشک عظیم ایرانی، از ثبت ۱۱ هزار و ۳۱۴ درخواست جبران خسارت در صندوق جبران خسارات رژیم در تنها ۱۴ روز نخست جنگ خبر داده‌اند . این رقم در مقابل ۵ هزار واحد خسارت دیده ایرانی در همین بازه زمانی، نشان از دست برتر ایران در این نبرد دارد . بیشترین خسارت‌ها مربوط به شهر تل‌آویو با ۵۳۰۰ مورد و اشکلون با ۳۹۰۰ مورد بوده است.
یادآوری سردار تنگسیری به سران دولت‌های عرب در سالهای گذشته بارها به حاکمان دولت‌های حاشیه خلیج فارس گفته بودیم: آمریکا و کشورهای غربی نه‌تنها برای شما امنیت به ارمغان نمی‌آورند، بلکه در زمان نیاز، شما را برای مصالح خودشان فدا خواهند کرد. امروز می بینید چگونه شما را فدای جاه طلبی خود کرده‌اند. تنها راه اصلاح، اتحاد میان دولت های اسلامی و بیرون کردن آمریکا از منطقه است.
ترامپ مشتاق اعلام پیروزی است، اما ایران کارت‌های بازی را در اختیار دارد واشینگتن پست نوشت: ترامپ ممکن است آماده اعلام پیروزی باشد، اما با یک مشکل روبه‌روست: تهران نیز در تعیین نتیجه جنگ نقش دارد. حکومت همچنان پابرجاست و با محدود کردن عبور و مرور نفت از خلیج فارس، بازار جهانی انرژی را دچار آشفتگی کرده است ایران همچنان حدود ۴۴۰ کیلوگرم اورانیوم با غنای بالا در اختیار دارد؛ موضوعی که به‌عنوان یک ابزار فشار در برابر حملات آمریکا و اسرائیل باقی مانده است.
376.8K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ما فدا خواهیم شد امّا بدانید از هر قطره خون ما مبارزی بزرگ بوجود خواهد آمد شهید‌نواب‌صفوی