✊ نماهایی از حمله پهپادی به هتل الرشید بغداد محل حضور تروریستهای ناتو
2.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪️اکنون خیابان کارگر شمالی
▪️ابتکار زیبا؛ نصب تلویزیونهای شهری رو تریبی
📢 هشدار قاطع سخنگوی ارشد نیروهای مسلح: در صورت تجاوز به جزیره خارک، تمام تاسیسات نفت و گاز کشور مبدأ مورد هجوم قرار خواهد گرفت
سردار ابوالفضل شکارچی: از جانب همه نیروهای مسلح و ملت شریف ایران هشدار میدهم که اگر آمریکای جنایتکار تعرض و تجاوزی را به جزیره و تاسیسات و پایانه نفتی آن مرتکب شود، قاطعانه اعلام میکنیم همه تاسیسات نفت و گاز کشور مبدا، مورد تهاجم قرار خواهد گرفت و نیروهای مسلح با قدرت همه این تاسیسات را به تلی از خاکستر تبدیل خواهند کرد.
ما اثبات کردیم هر کجا هشدار دادهایم حتماً عمل خواهیم کرد و در اینباره هیچ خط قرمزی را در مقابل خود مشاهده نمیکنیم.
هیچ کشوری نباید مبدا تجاوز آمریکاییها به جزیره خارک باشد.
📢 سپاه پاسداران انقلاب اسلامی:
آمران، عاملان و تابعان جنایت ها منتظر انتقام خون مجتبای مظلوم باشند
▪️سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پی شهادت مجتبای ۳ روزه در جنگ رمضان بیانیهای صادر و تاکید کرد: خون به ناحق ریخته مجتبای ۳ روزه ما را در جنگ با اراذل پست آمریکایی و صهیونی مصممتر می کند. آمران، عاملان و تابعان این جنایت ها منتظر انتقام خون مجتبای مظلوم باشند.
✍️ این بیانیه به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
«بای ذنب قتلت»
▪️دژخیمان سفاک و کودک کش ارتش آمریکا و رژیمصهیونیستی در سحرگاه امروز طی حمله ای وحشیانه به یک خانه روستایی در اطراف شهر اراک، یک کودک شیرخواره ۳ روزه را در آغوش گرم مادر شهیده اش به همراه خواهر ۲ ساله و مادر بزرگش به شهادت رساندند!
▪️شهید مجتبای ۳ روزه در این رزم تاریخی به کسب مدال خردسال ترین سرباز و شهید جنگ رمضان در تجاوز کفتارهای آمریکایی و صهیونیستی نائل آمد.
▪️شهادت مظلومانه این طفل شیرخواره سندی دیگر بر توحش و کودک کشی رژیم صهیونی و آمریکا پس از هدف گیری مدارس و درمانگاهها است.
▪️سکوت و بی عملی مجامع حقوقی بشری، حکام منطقه و جهان و دغدغهمندان حقوق بشری نسبت به جنایت های آمریکا و رژیم صهیونیستی، موجب توسعه گستاخی و نسل کشیهای این رژیم های بدسگال شده است.
▪️ولیکن خون به ناحق ریخته مجتبای ۳ روزه ما را در جنگ با اراذل پست آمریکایی و صهیونی مصمم تر می کند.
▪️آمران، عاملان و تابعان این جنایت ها منتظر انتقام خون مجتبای مظلوم باشند.
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
1.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✊🇮🇷 بارانی از موشک ایرانی بر سر صهیونیستها که هیچوقت ندیدهاید
1.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدف قرار دادن مقر شرکت انگلیسی در میدان نفتی مجنون بصره