✅بیانیه شدید اللحن حزب لیکود (نتانیاهو) در پاسخ به اظهارات ساعتی قبل لاپید
جای تاسف است در شرایطی که اسرائیل در سه جبهه (سوریه لبنان داخل) مشغول نبرد هست و در شرایطی که نخست وزیر نتانیاهو، آقای لاپید را برای مشاوره و گفتگو پیرامون مسائل امنیتی دعوت کرده، اما ایشان (لاپید) که با توافق تسلیمش به حزب الله (در ماجرای ممانعت لبنان از سرقت منابع نفت و گاز کاریش در دریای مدیترانه)ضربه ویرانگری به قدرت/معادله پاسخگویی اسرائیل وارد اورد و همان سناریوی تسلیم را دوباره در مساله حرم قدسی (مسجدالاقصی) با حماس تکرار کرد (عملیات سیف القدس/نگهبان دیوار) تا جاییکه ایران به طور گسترده مساله نابودی اسرائیل را مطرح و تبلیغ کرده است (بخاطر کارهای لاپید) در شرایطی که نصرالله و هنیه و نخاله در کنار هم زیر تصویر/چتر حمایتی و رهبری ایرانی هاخواهان نابودی ما هستند.
وی که میراث شومی برای ما (صهیونیستها) به جا گذاشته است که این روزها باید با آن دست و پنجه نرم کنیم، از مخالفان انتظار می رفت که مسئولیت ملی خود را نشان دهند.
🆔 @kriyaasses
دوستان عزیز، همراهان خوب کانال بررسیهای کریا
برادر کوچک و فقیر خود را در میان دعاهایتان، مناجات و الغوث الغوث فراموش نکنید...
🆔 @kriyaasses
🔯 آیا ما به سمت جنگ با ایران می رویم؟
🔹توجه به تشدید امنیتی هفته گذشته، عصر امروز (یکشنبه) گزارش شد که ایران سطح هشدار را به بالاترین سطح - سطح جنگ - رسانده
علاوه بر این، ابراهیم رئیسی رئیس جمهور ایران در گفتگو با رئیس جمهور الجزایر بر ضرورت ایجاد جبهه متحد کشورهای اسلامی در برابر رژیم صهیونیستی تاکید کرد.
♦️ رئیسی همچنین خواستار تشکیل نشست اضطراری سازمان همکاری اسلامی به منظور اتخاذ موضعی مشترک در دفاع از «مردم مظلوم فلسطین و مقابله با جنایات صهیونیست ها» شد.
🔹 یک منبع در سپاه قدس ایران به روزنامه کویتی الجریده گفت: "ما کاملاً مطمئن هستیم که دولت نتانیابو برای یک عملیات نظامی قریب الوقوع آماده می شود که هیچ کس نمی داند کجا و چه زمانی انجام می شود. درست است. رفتار جبهه مقاومت برای جلوگیری از عملیات اسقاطیل است.
♦️ دکتر مردخای کیدار نوشت:
یک منبعی که سالها برای من شناخته شده بود ، یک مهاجر از خاورمیانه، حامی اسرائیل، که در اروپا زندگی میکند و با مردم ایران و عراق ارتباط مستمر دارد ارزیابی خود را به من منتقل کرد که ایران در حال برنامهریزی است تا در آینده ای قابل پیش بینی حمله ای ترکیبی به اسرائیل انجام دهد.
🆔 @kriyaasses
«خاورمیانه جدید»:
راست: اونی که آمریکا در 2006 میخواست بسازه (روایت وزیر خارجه آمریکا در سفر به اسرائیل در جریان جنگ 33 روزه)
چپ: اونی که ایران در 2023 داره میسازه (روایت روزنامه تایمز آو اسرائیل)
خودشان از زبان خودشان اعتراف به شکستشان میکنند.
🆔 @kriyaasses
علی عبدی/ دیده بان تحرکات کریا
🔴 روسیه در پس رسوایی اطلاعاتی است 🔹 یوسی ملمن، نویسنده و روزنامه نگار امنیتی هاآرتص و نزدیک به موسا
در اسناد طبقهبندیشده درز پیدا کرده از پنتاگون که چند روزی است در فضای مجازی دست به دست میشود، ادعا شده که سازمان اطلاعات جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) پشت پرده اعتراضات گسترده در تلآویو علیه طرح اصلاحات قضایی کابینه رژیم صهیونیستی بوده است.
این اسناد حاوی ارزیابی سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیآیای) است که تاریخ بهروزرسانی آن اول ماه مارس قید و در آن گفته شده که مدیران موساد «حامی اعتراضات مقامات این سازمان و همچنین اسرائیلیها علیه طرح جدید کابینه درباره اصلاحات قضایی بودند.»
به نوشته نیویورکتایمز، مقامات ارشد آمریکا تایید کردند که این اسناد فاش شده، به نظر میرسد حاوی اطلاعات واقعی است. با این حال، به ادعای آنها، دست کم برخی از این اسناد دستکاری شده و صحت اسناد در هالهای از تردید است.
گرچه چند صد نفر از اعضا و کارمندان اسبق موساد، در اوایل مارس طومار ضد اصلاحات قضایی را امضا کردند اما مقررات این سازمان، مداخله مستقیم مدیریت این تشکیلات را در بحرانهای سیاسی، ممنوع کرده است. با این حال، به ادعای اسناد پنتاگون، برخی کارمندان موساد مجوز گرفتند تا به عنوان شهروند حقیقی و نه وابسته به موساد، در اعتراضات شرکت کنند.
به نوشته نیویورکتایمز، داوید بارنع، رئیس موساد پس از مشورت با دادستان کل رژیم صهیونیستی، به کارمندان جزء اجازه داده تا به شرطی که خود را به عنوان اعضای این تشکیلات جاسوسی معرفی نکنند، در تظاهرات مشارکت داشته باشند.
مقامات ارشد وزارت جنگ رژیم صهیونیستی گزارشها درباره این موضوع را رد کرده و دفتر نخست وزیری تلآویو هم به نیویورکتایمز اعلام کرده که در حال بررسی اسناد است.
وزارت دادگستری آمریکا دیروز (شنبه) اعلام کرد که تحقیقات خود درباره درز اسناد طبقهبندیشده را آغاز کرده است.
دهها فقره سند درز پیدا کرده که اکثراً با جنگ اوکراین در ارتباط است، در شبکههای اجتماعی از جمله توییتر، تلگرام، دیسکورد و.. دست به دست میشود.
🆔 @kriyaasses
علی عبدی/ دیده بان تحرکات کریا
روزنامه عبری زبان هاآرتص گزرش داد که رژیم صهیونیستی در حالحاضر با طوفان بیسابقه جنگ در چند جبهه رو
روزنامه عبری زبان هاآرتص گزرش داد که رژیم صهیونیستی در حالحاضر با طوفان بیسابقه جنگ در چند جبهه روبهرو است؛ جنگی که یک طرف آن ایران و همپیمانان این کشور در منطقه یعنی حماس و حزبالله بهشمار میرود.
این روزنامه نوشت: درگیریهای کنونی در جبهههای مختلف برآمده از راهبرد حماس و حزبالله مبنی بر مبارزه با اسرائیل از طریق عملیات فرسایشی تا زمان نابودی آن است.
هاآرتص در ادامه نوشت: اوضاع منطقهای و بینالمللی اسرائیل از این بدتر نمیشود. درحالیکه باید از روند عادیسازی روابط به عنوان سکویی برای ترسیم جایگاه اسرائیل در منطقه استفاده میشد، اکنون اوضاع امارات، بحرین و مراکش در شرایطی است که نمیتوان از آن دفاع کرد. مصر و اردن نیز اقدام به کاهش سطح روابط خود کردهاند.
بر اساس گزارش این روزنامه، راهبرد بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیمصهیونیستی در خصوص برنامه هستهای ایران نیز کاملاً نابود شده و روابط با آمریکا نیز به صورت بیسابقه ای متشنج است. بدون آمریکا یک همپیمان بسیار مهم اسرائیل بهشمار میرود معلوم نیست این رژیم بتواند یک روز نیز دوام بیاورد.
هاآرتص نوشت: ما اکنون با طوفانی روبهرو هستیم که پیش از این تحلیلگران نسبت به وقوع جنگ در چند جبهه هشدار میدادند. ایران، حماس و حزبالله از آشوب جاری در داخل اسرائیل خوشحال هستند. چرا نباشند؟ تمام این درگیریها قدرت بازدارندگی اسرائیل را تضعیف کرده و جایگاه بینالمللی آن را نابود میکند. تنها نظامی که پیشبینی میشود درآینده نزدیک در منطقه تغییر کند اسرائیل است نه ایران.
پایگاه اینترنتی «تایمز اسرائیل» نیز روز یکشنبه در مقالهای به قلم «امیر بارشلوم»، تحلیلگر نظامی صهیونیستی با اذعان به قدرت روزافزون جمهوری اسلامی ایران در برابر نفوذ سنتی آمریکا در خاورمیانه از ظهور خاورمیانه جدید با رهبری ایران و متحدان اقلیمی و همگرایی با کشورهای عرب منطقه خبر داد.
به اذعان این تحلیلگر مجرب صهیونیستی، آمریکا به شدت نگران محور نوظهور در خاورمیانه با همگرایی و همسویی سیاسی ایران، روسیه، چین و عربستان سعودی است.
لذا نشست روز پنچشنبه هفته گذشته وزیران خارجه تهران و ریاض در پکن و بازگشایی مجدد سفارتخانه دو کشور، به اذعان این تحلیلگر باسابقه به معنای پیروزی این محور منطقهای به سرپرستی چین است.
در همین راستا، روزنامه عبری مطرح کرد چرخش ایران در تنش زدایی و همگرایی با کشورهای عرب با تشویق پکن، گامی است در اتحادی نوین و راهبردی و پیامی نگران کننده به واشنگتن و تل آویو است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شوک بزرگ به اردوگاه نتانیاهو و راستگرایان رژیم صهیونیستی، سقوط لیکود به رتبه سوم
نتایج نظرسنجی شب گذشته شبکه ۱۳ تلویزیون برای نخستین بار از سقوط چشمگیر حزب لیکود و نتانیاهو پرده بر می دارد. لیکود در این نظرسنجی پس از دو حزب اردوگاه ملی به رهبری بنی گانتز (۲۹کرسی) و یش عاتید به رهبری یائیر لاپید (۲۱ کرسی) تنها با کسب ۲۰ کرسی به رتبه سوم احزاب رژیم صهیونیستی سقوط کرده است.
نتانیاهو و احزاب راستگرا در صورت برگزاری انتخابات کنست در رژیم صهیونیستی در نتیجه کاهش اقبال عمومی از کابینه بی بی در حال حاضر تنها قادر به کسب ۴۶ کرسی پارلمانی خواهند بود و در مقابل ائتلاف احزاب چپ-میانه رو قادر خواهند تا تنها با اتکا به یک حزب عربی - یعنی حزب عربی رعم به رهبری منصور عباس- با ۶۴ کرسی سکان کابینه آتی رژیم صهیونیستی را در دست گیرند.
در این نظرسنجی احزاب فلسطینی های 1948، فهرست مشترک عربی و بلد نیز قادر خواهند بود تا ۱۰ کرسی کنست را از آن خود سازند که در صورت حمایت این دو فهرست از نخست وزیری لاپید و گانتز، کابینه احزاب چپ- میانه رو پشتیبانی ۷۶ نماینده کنست را همراه خود خواهد داشت.
🆔 @kriyaasses
علی عبدی/ دیده بان تحرکات کریا
شوک بزرگ به اردوگاه نتانیاهو و راستگرایان رژیم صهیونیستی، سقوط لیکود به رتبه سوم نتایج نظرسنجی
کسب چنین نتایجی برای حزب لیکود در 17 سال گذشته بی سابقه بوده و یک فاجعه به حساب می آید. افت محبوبیت نتانیاهو و حزب لیکود مستقیماً نتیجه ناراضایتی عمومی از اصلاحات دیوان عالی و اعتراضات اخیر است. در صورت رقم خوردن این نتایج، جناح راست - مذهبی به رهبری نتانیاهو به 46 کرسی تنزل می کند و مخالفان بی بی با 64 کرسی پیروز خواهند شد. افت محسوس دو حزب جناح راست_افراطی به رهبری بن_گویر و اصموطریچ از دیگر نکات این نظرسنجی است که البته در تقریباً آن را در دیگر نظرسنجی ها نیز دیده ایم. دو حزب مذهبی شاص و یهودیت متحد توراه نیز وضعیت مشابهی پیدا کرده اند.
🔺 این احزاب در انتخابات اخیر 30 کرسی به دست آورده بودند اما اکنون تنها 26 کرسی را از آن خود کرده اند. وضعیت آستانه ای احزاب جناح چپ و احزاب عربی نیز از جمله نکات بسیار مهم این نظرسنجی است که در این نظرسنجی هر سه حزب عربی خداش تعال رعم و بلد با گذر از آستانه انتخاباتی موفق به کسب کرسی شده اند اما حزب مرتص زیر حدنصاب باقی مانده است.
🆔 @kriyaasses
🔴 حمله ترکیبی از سوریه، عراق، لبنان، یمن و غزه و داخل اسرائیل: سناریوی «قیامت»
🔹 سناریوی حمله آخرالزمانی ایران به اسرائیل که نزدیک خواهد بود
🆔 @kriyaasses
علی عبدی/ دیده بان تحرکات کریا
🔴 حمله ترکیبی از سوریه، عراق، لبنان، یمن و غزه و داخل اسرائیل: سناریوی «قیامت» 🔹 سناریوی حمله آخ
سرهنگ بازنشسته، دکتر مردخای کیدار افسر سابق اطلاعات ارتش صهیونیستی طی مقاله ای سناریویی فرضی مبنی بر حمله همه جانبه ایران به رژیم اشغالگر قدس را بازسازی کرد که به شرح ذیل است:
ایران به بهانه وظیفه جهان اسلامی برای نجات مسجدالاقصی از اشغال و ظلم اسرائیل، حمله ای صحنه ای، همه جانبه، یکپارچه و هماهنگ به اسرائیل انجام خواهد داد. مرحله اول، بارش موشک و پهپاد از تمام عرصههایی که نیروهای وابسته به ایران حضور دارند با هم خواهد بود و برآورد ایرانیان این است که ذخایر رهگیرهای «گنبد آهنین» ظرف دو تا سه ساعت از شروع حمله هوایی به پایان برسد. پس از آن آسمان اسرائیل باز خواهد شد و نیروی هوایی آسیب دیده و زمین گیر خواهد شد.
فاز اول، هوایی، با حمله سایبری به سامانههای زیرساختی اسرائیل همراه خواهد بود. پس از یک روز کامل حمله سایبری و باران موشک ها و پهپادها که به پایگاه های نیروی هوایی، پایگاه های نیروی دریایی، پایگاه های ارتش، برق، ارتباطات، زیرساخت های جاده ای و آبی اصابت خواهد کرد، مرحله دوم آغاز می شود: حمله زمینی هماهنگ از لبنان، سوریه و غزه توسط نیروهای پیاده نظام، سوار بر موتور و ATV مجهز به سلاح های ضد تانک، از موانع عبور کرده و به نیروهای زمینی اسرائیل حمله خواهند کرد تا هر چه سریعتر به شهرک های یهودی نشین برسند.
حساب ایرانی ها این است که بسیج ذخایر چند روزی طول می کشد و حداکثر جزئی خواهد بود به دلیل نابسامانی که در سراسر کشور ایجاد می شود. نیروهای کمکی ارتش اسقاطیل به موقع به جبهههای مختلف نمیرسند و بنابراین نیروهای منظم در برابر حمله زمینی، ظرف چند ساعت از بین میروند. تهاجم نیروی زمینی از سوریه، لبنان و غزه بر شهرکهای اسقاطیلی با هدف تضعیف روحیه عمومی اسرائیل و وادار کردن دولت به تسلیم برای نجات جان بسیاری از اسرائیلیهایی که توسط شبهنظامیان عرب و ایرانی اسیر خواهند شد، متمرکز خواهد شد. . رسانههای اسرائیلی و بهویژه گروههای رسانههای اجتماعی وحشت را در بین مردم اسرائیل افزایش خواهند داد.
مشخص نیست ایرانیها چه نقشی را برای فلسطینیها در جنگ قائل میشوند، اما به احتمال زیاد حماس و تشکیلات خودگردان فلسطینیها را وادار میکنند تا تمام توان خود را برای آسیب رساندن به اسرائیل، ارتش، پلیس و اسرائیلی ها انجام دهند. علاوه بر حملات به جادهها، شهرک ها و پایگاه های نظامی.
همچنین ایرانیها از اعراب در الجلیل و نقب انتظار دارند که اقداماتی را علیه ارتش اسرائیل و دولت انجام دهند، مانند مسدود کردن جادهها، آسیب رساندن به پلها، ریختن روغن در جادهها، مسدود کردن تقاطعها، آسیب رساندن به خطوط فشار قوی و حمله به شهرکهای یهودی. در یک میدان") چون گارد ملی هنوز عملیاتی نشده است، این اقدامات صدمات زیادی به اسرائیل وارد می کند.
روسیه و چین، متحدان ایران، «از هر دو طرف خواهند خواست تا خشونت را متوقف کنند»، تقریباً آشکارا از ایران حمایت خواهند کرد و اطلاعاتی را در مورد آنچه در اسرائیل اتفاق میافتد در اختیار آن قرار خواهند داد. ترکیه به فراخوان برای توقف اقدامات خشونت آمیز خواهد پیوست، اما به طور ضمنی از ایران حمایت خواهد کرد. در جهان عرب و اسلام، انبوهی از مردم برای تظاهرات حمایت از ایران و اقدام آن برای از بین بردن رژیم صهیونیستی، مشابه حمایتی که جمعیت از حسن نصرالله در جنگ دوم لبنان در سال 2006 کردند، بیرون خواهند آمد. این بار برخلاف 2006، عربستان سعودی در قبال حمله به اسرائیل موضع منفی نخواهد گرفت.
دولتهای آمریکا و اروپا مداخله نظامی نخواهند کرد، بلکه به حرف بسنده میکنند، زیرا هیچکس در غرب بهدنبال میدان جنگی دیگری جز میدان اوکراین نیست، که انبارهای مهمات ناتو را خالی میکند و میل رهبران آن را برای مداخله در جنگهایی که در آن جنگها هستند، خشک میکند. برخی حمله ایران را فرصتی برای رهایی از «سردردی» میدانند که اسرائیل سالها دلیل آن بوده است و این دیدگاه در ماههای اخیر پس از آشفتگی داخلی در اسرائیل تشدید شده است. برای آن تصویر یک کشور درگیر و آشفته با یک نیروی مدنی تحلیل رفته است که تمام اراده خود را برای بسیج و مبارزه از دست داده است، و از سوی دیگر دولتی بی جهت، غیرمسئول، غیرقابل کنترل و ناتوان که حتی نمی تواند جاده ها را به درستی مسدود کند.
از نظر غرب، از دست دادن اسرائیل چندان وحشتناک نیست، زیرا به هر حال خاورمیانه زمانی به غرب پشت کرد که عربستان سعودی و شرکای آن در خلیج فارس تصمیم گرفتند که تغییر جهت دهند، از ائتلاف ضعیف غربی به ائتلاف شرقی قوی و رو به رشدی می پیوندد که شامل روسیه، چین، ایران، کره شمالی، ونزوئلا و غیره می شود.
دولت ایران از تمایل مستمر آمریکا به
🆔 @kriyaasses
علی عبدی/ دیده بان تحرکات کریا
🔴 حمله ترکیبی از سوریه، عراق، لبنان، یمن و غزه و داخل اسرائیل: سناریوی «قیامت» 🔹 سناریوی حمله آخ
ویژه و غرب به طور کلی برای خشنود کردن ایران، حذف تحریم ها و پذیرش آن به عنوان عضوی محترم از خانواده ملت ها در حالی که آشکارا رفتار ایران را درحرکت به سمت بمب اتم نادیده می گیرد بسیار تحت تأثیر قرار گرفته است. این رفتار غربی ها این احساس را در دل تصمیم گیرندگان در ایران القا می کند که هیچ کس در غرب در سطح عملی نظامی برای متوقف کردن حمله هوایی و زمینی به اسرائیل مانند آنچه در بالا توضیح داده شد، کاری انجام نخواهد داد
نیروهای آمریکایی حاضر در شرق سوریه برای حفاظت از منافع آمریکا هستند نه منافع اسرائیل و ایران قبلاً چندین بار نشان داده است که مشکلی برای حمله به این نیروهای آمریکایی با موشک و هواپیماهای بدون سرنشین ندارد.دولت آمریکا از نگرش منفی اکثریت لیبرال آگاه است. در یهودیت آمریکا نسبت به اسرائیل و به ویژه در ماه های اخیر اگاه است، و بنابراین نمی ترسد که اگر به اسرائیل اجازه دهد به تنهایی با تهاجم ایران مقابله کند، هزینه عمومی و سیاسی زیادی بپردازد. بایدن البته در مقابل دوربین ها اعلام خواهد کرد که اسرائیل حق دفاع از خود را دارد»، اما او تلاش خواهد کرد هیچ اقدام واقعی انجام ندهد
حمله هماهنگ موشکی و پهپادی یک تئوری نیست؛ ایران قبلاً در 14 سپتامبر 2019 چنین کاری را با عربستان انجام داده است و این حمله برای ماهها به ظرفیت صادرات نفت عربستان آسیب زیادی وارد کرده است. احتمالاً این دلیل عربستان سعودی بوده است برای اجتناب از پیوستن به توافقنامه ابراهیم و عاملی که عربستان را به همراه عوامل دیگر سوق داد تا اخیراً تفاهماتی را که با اسرائیل داشت کنار بگذارد و به اردوگاه ایران بپیوندد. آمریکا تحت ریاست جمهوری ترامپ و اروپا پس از حمله در سال 2019 هیچ اقدامی علیه ایران انجام ندادند. بنابراین مسلم است که امروز زمانی که بایدن رئیس جمهور است کاری از پیش نخواهند برد
من نمی دانم این سناریو - حمله هوایی و زمینی به اسرائیل - چقدر واقعی است، اما حتی اگر احتمال وقوع آن در آینده قابل پیش بینی فقط یک درصد باشد، دولت اسرائیل باید به عنوان یک بدن عمل کند. بسیار مهم است که ائتلاف با مخالفان همکاری کند تا کشور را برای این سناریو از نظر نظامی با تمام تسلیحات، نیروها و پایگاه هایش، پلیس (شامل گارد ملی و گارد ملی) و زیرساخت های برق، ارتباطات و حمل و نقل، سایبری تدافعی و تهاجمی، مدیریت اضطراری، تامین آب و غذا و غیره اماده نماید
اگر مردم اسرائیل میخواهند زندگی کنند، باید - از نظر ذهنی و مادی - برای جنگ با اختاپوس ایرانی که توانسته است سیطره خود را بر کشورهای مجاور اسرائیل ،لبنان، سوریه، عراق، یمن و غزه، تثبیت کند، اناده نماید، همه کشورهایی که تقریبا چیزی برای از دست دادن ندارند پول قطر و شبکه رسانه ای الجزیره مدام نفت را بر آتش نفرت از اسرائیل می ریزند و افکار عمومی در خاورمیانه و جهان را برای کارزار بزرگ و نهایی آماده می کنند. پول قطر سیاستمداران را در غرب نیز خرید تا آنچه را که قطر نمیخواهد ببینند، از نقض حقوق بشر و کارگران خارجی در قطر گرفته تا آنچه که متحد قطر - ایران - قصد دارد با اسرائیل انجام دهد را نبینند.
بچه ها بیدار شوید این سناریوی خطرناک ممکن است واقع بینانه باشد
ترجمه از: اخ فی الله
🆔 @kriyaasses
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فیلسوف سرشناس آمریکایی از آشکار شدن شکاف میان سران اسرائیل و ایالات متحده میگوید!
💢 «نوام چامسکی» فیلسوف و دانشمند علوم شناختی:
🔺 "شخصیتهای برجسته دولت جدید اسرائیل به سادگی به آمریکا میگویند: گم شو"
🔺"نتانیاهو به آمریکا گفته ما مستقلیم و هر چه بخواهیم انجام میدهیم و کاری با شما نداریم!"
🆔 @kriyaasses
24.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بازنمایی تحولات حجاب در داخل ایران در کانال 11 رژیم صهیونیستی حجاب و جریمه های در پیش روی افراد بی حجاب
اسرائیل کماکان برای ایجاد اشوب در ایران تلاش می کند و بازوهای داخلی آن هم وقتی کف خیابان نباشند، اینطور تأمین خوراک را انجام می دهند.
🆔 @kriyaasses
♦️ اهم محورهای سخنان امشب نتانیاهو با مردم سرزمینهای اشغالی فلسطین
▪️پس از چند روز تحولات امنیتی در سرزمینهای اشغالی و در حالی که سیاست هزار خنجر صهیونیستها علیه ایران به سیاست هزاران گلوله مقاومت و ایران علیه این رژیم تبدیل شده و ساختار امنیتی و روانی صهیونیستها را در سایه اختلافات عمیق داخلی به هم ریخته، نخست وزیر این رژیم به دنبال راه فرار میگردد. در همین زمینه نخستوزیر رژیم صهیونیستی پس از رایزنیهای متعدد با بخشهای امنیتی و نظامی، حالا میگوید تصمیم به «دفاع از خود» گرفته است.
▪️کنفرانس مطبوعاتی کوتاه نتانیاهو از کریا (منطقه امنیتی محل استقرار کابینه و دستگاههای امنیتی) برگزار شد و نتانیاهو نکاتی را گفت. هر چند به نظر من و به عنوان کسی که تحولات را رصد میکند این صحبتها بیشتر مصرف داخلی و از منطق افزایش سطح چانهزنی میتوان به آن توجه کرد، ولی در هر حال باید گفت که گزینههای نخستوزیر رژیم صهیونیستی برای هر رویدادی در منطقه بسیار کوتاه است. آنچه نتانیاهو گفت:
🔹«کشور» ما مورد هدف و تهدید تهدید تروریسم قرار گرفته است، در عید پاک/پصح سال گذشته نیز اتفاقات مشابهی در مسجد الاقصی رخ داد. به هیچ وجه اجازه ایجاد زیرساختهای حماس در لبنان را نخواهیم داد.
🔹ما اهداف ایران و سوریه را مکررا هدف قرار دادیم و اگر باز هم از سوریه تهدید و مورد حمله قرار بگیریم، «رژیم اسد» بهای سنگینی بابت آن خواهد پرداخت، ما کارهای زیادی انجام می دهیم، رژیم اسد بهای سنگینی را خواهد پرداخت اگر اجازه دهد هر کسی علیه ما کار کند. بازدارندگی اسرائیل را باز میگردانیم و آسیبهای وارده را ترمیم میکنیم، کمی زمان میبرد، اما این حتما اتفاق میافتد.
🔹ژنرال یوآف گالانت از این به بعد نیز بهعنوان وزیر دفاع در سمت خود باقی میماند. حمله ما علیه اهداف گروه حماس در غزه پیامی برای آنها و نمونهای از بهایی بود که با ادامه و تکرار روند موجود حتما در آینده خواهد پرداخت و معتقدم انها این پیام را درک کردند.
🔹ما در پاسخ به عملیات هجومی در منطقه مگیدو (حیفا) متقابلا عملیات مخفیانه انجام دادیم. ما هنوز در میانه نبرد هستیم و کارهای زیادی برای انجام داریم و آمادهایم تا در صورت نیاز در تمام جبههها اقدامات قدرتمند بعدی را انجام دهیم.
🔹تشکیلات گارد ملی یک گروه شبهنظامی متعلق/وابسته به اشخاص نخواهد بود، بلکه یک دستگاه امنیتی حرفهای سازمانیافته تحت نظر یکی از سرویسهای امنیتی خواهد بود.
🔹نخست وزیر رژیم صهیونیستی همچنین به موضوع «اصلاحات قضایی» به عنوان یکی دیگر از موضوعات مورد اختلاف میان راستگراها و چپگراها اشاره کرد و افزود: «به اختیارات واضحی برای انجام اصلاحات قضایی دست یافتیم».
🆔 @kriyaasses
در زیر تحلیل برادر خوب و عزیزم و پژوهشگر حوزه قفقاز و آذربایجان، حامد خسروشاهی درباره آخرین تحولات آذربایجان در گفتگو با روزنامه دنیای اقتصاد را در کانال بارگذاری می شود. 👇👇
پیشبینی پژوهشگر ارشد قفقاز در گفتوگو با «دنیایاقتصاد»:
جنگ ایران و باکو منتفی است روابط تهران و باکو مدتی است از ریل خارج شده و ما شاهد تصاعد بحران بین طرفین هستیم؛ مسائلی مانند جنگ لفظی بین سیاستمداران تا برگزاری مانورهای نظامی، حمله به سفارت آذربایجان در تهران از سوی یک فرد با انگیزههای شخصی، اخراج ۴ دیپلمات ایرانی و بارها و بارها احضار سفرای دو کشور بیانگر آن است که حال روابط ایران و همسایه شمالیاش خیلی خوب نیست اما پرسش آنکه ریشه این تنشها ناشی از چیست و آینده روابط با توجه به سیاستهای هر یک از طرفین چطور خواهد بود؟ همچنین آیا احتمال آن میرود که این تنش به وقوع گزینه نظامی ختم شود؟ حامد خسروشاهی، پژوهشگر منطقه قفقاز در اندیشکده جریان در گفتوگویی با روزنامه «دنیایاقتصاد» به این بحث پرداخت.
🆔 @kriyaasses
علی عبدی/ دیده بان تحرکات کریا
پیشبینی پژوهشگر ارشد قفقاز در گفتوگو با «دنیایاقتصاد»: جنگ ایران و باکو منتفی است
چرا مدتی است تنشها بین ایران و جمهوری آذربایجان در حال افزایش است و ریشههای این بحران را در چه مولفههایی میبینید؟
رویکرد جمهوری آذربایجان، ریشه اتفاقات در قفقاز جنوبی و معماری جدیدی که در حال شکلگیری است، به چند عامل بازمیگردد؛ نخست اینکه روسیه به عنوان حافظ نظم موجود در قفقاز سرگرم جنگ اوکراین شده و نمیتواند این روزها نقش اصلی خود را ایفا کند؛ بنابراین جمهوری آذربایجان به عنوان طرف پیروز جنگ دوم قرهباغ این ادراک را دارد که در نبود روسیه میتواند امتیازات بیشتری کسب کند. ما شاهد هستیم آذربایجان در هفتههای اخیر روستاهای بیشتری را که در قرهباغ نیستند، اشغال کرد و روسیه نیز واکنش خاصی نشان نداد. این در حالی است که روسیه به عنوان همپیمان ارمنستان در سازمان امنیت جمعی در جنگ ۲۰۲۰ گفت که اگر دامنه تجاوزات به داخل خاک ارمنستان کشیده شود، ورود خواهد کرد.
عامل مهم دیگری که در تحلیلهای داخلی به آن توجه نمیشود، شکلگیری یک اتحاد سهجانبه بین جمهوری آذربایجان، ارمنستان و ترکیه است که کاتالیزور این ارتباط نیز ترکیه است. در این بین میبینیم نیکول پاشینیان، رئیس دولت و نخستوزیر ارمنستان هیچ واکنش خاصی به رویدادهایی که در قفقاز جنوبی اتفاق میافتد از خود نشان نمیدهد. درواقع وقتی صحبت از ایجاد کریدور میشود، رئیسدولتی که خاک آن در حال اشغال شدن است، واکنش نشان نمیدهد این در حالی است که ما در ایران نسبت به این مساله بسیار حساس هستیم. یعنی پاشینیان که یک شخصیت بسیار غربگراست به هر نحوی که شده میخواهد مرزهای خود را با ترکیه و آذربایجان باز کند و در این مسیر به آنها امتیاز میدهد. همچنین وی در این مسیر امتیازدهی دیگر ملاحظات ایران را در نظر نمیگیرد.
اسرائیل و نزدیکی روابط باکو-تلآویو تاچه حد در دامن زدن به تنشها تاثیرگذار است؟
درواقع یکی دیگر از عواملی که میخواستم به آن اشاره کنم همین عامل رژیم صهیونیستی است. این رژیم در حال افزایش نفوذ خود در قفقاز جنوبی است و اهداف متعددی را نیز از حضور در قفقاز جنوبی دنبال میکند. نکته دیگری که باید به آن توجه داشت این است که این روزها در خبرها زیاد شنیده میشود که جمهوری آذربایجان در تلآویو سفارت خود را بازگشایی کرد. اما باید این مساله را در نظر بگیریم که در سال ۲۰۲۰ و در بحبوحه جنگ قرهباغ ارمنستان سفارت خود را در اسرائیل افتتاح کرد. افتتاح سفارت آذربایجان و ارمنستان در تلآویو خیلی فاصلهای با هم ندارد و این بیانگر آن است که رژیم صهیونیستی در حال گسترش همهجانبه ارتباطات و حضور خود در قفقاز جنوبی است. البته حضور اسرائیل فقط به این مناطق محدود نمیشود و پیش از این در آسیای میانه هم حاضر شده بود. در این خصوص باید توجه داشت که یکی از اهداف رژیم اسرائیل از حضور در این مناطق، نزدیکی به ایران و تهدید ایران در مرزهایش است. در چنین شرایطی طبیعی است که تنش بین ایران و آذربایجان نیز مطلوب رژیم صهیونیستی است.نقش و بازیگری ترکیه را در تحولات اخیر بین تهران و باکو چطور ارزیابی میکنید؟
برای بررسی نقش ترکیه باید به متغیر برگزاری انتخابات در این کشور طی چند ماه آینده توجه داشت. ترکیهای که از یکسو درگیر انتخابات است و از سوی دیگر متحد اصلی جمهوری آذربایجان در ابعاد نظامی و اقتصادی، ترکیه است. در این بین ترکیه نمیخواهد فضای انتخاباتیاش تحتتاثیر مسائل قفقاز جنوبی قرار بگیرد. زیرا در نظرسنجیها آقای قلیچدار اوغلو به نمایندگی از هفت حزب مخالف اردوغان رای بیشتری نسبت به رئیسجمهور حاکم دارد. بنابراین تمام حواس اردوغان فعلا معطوف به انتخابات است و فضایی برای ورود به یک بحران جدید در منطقه قفقاز ندارد. الهام علیاف نیز متوجه این موضوع شده است. در عین حال
این وضعیت را در نظر بگیرید که یکی از رقبای اردوغان قدرت را در دست بگیرد، در این صورت آیا همان توانی که اردوغان برای علیاف گذاشت وی نیز صرف باکو خواهد کرد؟
در چنین وضعیتی که ایران تقریبا به تنهایی باید این بحران را خاتمه بخشد، چه سیاستی را باید در دستورکار قرار دهیم که منافعمان نیز تامین شود؟
ما باید به نظم روسی قفقاز کمک کنیم؛ یعنی اجازه ندهیم نظم ایجاد شده توسط روسیهای که حافظ نظم امنیتی قفقاز بوده برهم بخورد. یعنی هر چقدر این نظم برهم خورد، بازیگران متعدد خارجی در این منطقه ظهور پیدا میکنند، حضور ناتو در قفقاز جنوبی جدیتر میشود و حتی ممکن است کشورهایی مانند چین، هند و عربستان نیز به این منطقه ورود پیدا کنند.
در شرایطی که اخیرا تصاویر و فیلمهایی از خروج صلحبانان روسی از
🆔 @kriyaasses
علی عبدی/ دیده بان تحرکات کریا
پیشبینی پژوهشگر ارشد قفقاز در گفتوگو با «دنیایاقتصاد»: جنگ ایران و باکو منتفی است
منطقه قرهباغ منتشر شده و روسیه نیز به شدت درگیر جنگ اوکراین است و در واقع بازیگریاش در منطقه قفقاز خیلی کاهش یافته، ایران چطور میتواند نظم روسی را آنجا بدون بازیگری موثر مسکو ادامه دهد؟
ببینید ما در جاهای مختلف به عنوان همپیمان روسیه شناخته میشویم و امروز میتوانیم از این همپیمانی استفاده کنیم. در خبرها آمده بود که در اولین دیدار آقای امیرعبداللهیان، وزیر خارجه کشور با سرگئی لاوروف، همتای روسیاش در مسکو در سال گذشته، لاوروف گفت که در ۳۰ سال گذشته قفقاز جنوبی هیچ گاه یکی از موارد مذاکره وزارت خارجه روسیه و همکاران ایرانیشان نبوده است. یعنی ما ۳۰ سال قفقاز را به حال خود رها کردیم و هیچ وقت به روسیه نگفتیم که میخواهیم در این منطقه مشارکت کنیم. اکنون که روسیه درگیریهایی در اوکراین دارد و میخواهد حوزههایش را حفظ کند، ایران میتواند درخواستهایی از مسکو داشته باشد یا امتیازهایی از آن کشور بگیرد. درواقع ما امروز میتوانیم روی همپیمانی با روسیه در حوزههای دیگر در حوزه قفقاز حساب کنیم تا پایداری نظم روسی در قفقاز محقق شود.
سیاست اعلامی جمهوری اسلامی ایران نیز این است که مرزهای ایران با این منطقه نباید آبستن حوادث باشد و دستخوش تغییر شود. بنابراین یکی از اقدامات جدیای که تهران باید در دستورکار قرار دهد، این است که از فشار و لابی خود در ارمنستان به نفع روسیه استفاده کند. یعنی دولتی که امروز در ارمنستان روی کار است، به دنبال روزنههایی است تا سریع خود را به غرب متصل کند و در حال دور شدن از روسیه است. اتفاقا یکی از دلایل چراغ سبز روسیه به جمهوری آذربایجان برای ورود به جنگ قرهباغ در سال ۲۰۲۰ همین مساله بود. پاشینیان در حال دور شدن از روسیه و نزدیکی به غرب بود و روسیه با چراغ سبز به آذربایجان خواست به نوعی گوش دولت ارمنستان را بپیچاند. این در حالی است که جناح مقابل آقای پاشینیان روسگراها هستند یعنی کسانی که طی ۳۰ سال گذشته با روسیه کار کردهاند و متحد روسیه و پوتین هستند. با در نظر گرفتن همه مولفهها، ما باید به بازگشت نظم روسی به قفقاز کمک کنیم.
گزینه نظامی و جنگ ایران و جمهوری آذربایجان را در این شرایط محتمل میدانید؟
این احتمال نزدیک به صفر است؛ زیرا ایران و آذربایجان متوجه هستند که یکسری پیوستگیهایی به هم دارند که قابل تغییر نیست. اقتصاد جمهوری نخجوان بسیار وابسته به ایران است و تامین گاز، نفت و ترددهایش از طریق ایران است. در مقابل، تردد زمینی ایران با روسیه نیز اغلب از مسیر آذربایجان انجام میگیرد و تهران نیز متوجه این موضوع است. از این رو طی روزهای اخیر امیرعبداللهیان و همتای آذریاش دو روز پیاپی با یکدیگر به صراحت مکالمه تلفنی داشتند و طرفین نسبت به این موضوع آگاه هستند که نباید تنش از یک سطحی بالاتر برود. البته اگر اتفاق ناخواسته و پیشبینی نشدهای رخ دهد ممکن است کار به گزینه نظامی هم بکشد ولی با بررسی تحولات اخیر، این گزینه تقریبا غیرمحتمل است و به صورت دیپلماتیک موضوع را حل و فصل خواهند کرد.
🆔 @kriyaasses
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ کارشناس صهیونیست:
📍ما خودمان را فریب داده ایم و به خود دروغ میگوییم/راهبردی که ما اسم آن را صفآرایی بین جنگها گذاشته ایم توسط ایران و شرکایش تبدیل به یک جنگ شده است/عملیات با چاقو، راکت ها، موشک ها و پهپادها همه به دستور ایران انجام میشود...
#عبری
🆔 @Kavoshmedia
✍ تحلیلی بر سخنان شب گذشته نتانیاهو
♦️ سخنان شب گذشته #نتانیاهو را ضعیف ترین و شکننده ترین مواضع امنیتی و سیاسی وی در طول حکمرانی وی از سال 2009 تا به امروز تحلیل می کنم. نتانیاهو هیچگاه تا این حد ضعیف و مستأصل نشان نداده بود. هیمنه او رسما فروپاشیده است؛ چه در داخل رژیم صهیونیستی، چه در منطقه و چه در جهان.
قدرتمندترین مرد اسرائیل امروز به سیاستمداری شکست خورده می ماند که برای نجات به دنبال تکه تخته ای است برای پناه بردن.
🔹 از میان هفت رکن #دکترین امنیت ملی رژیم صهیونیستی که داوید #بن_گوریون در هفت دهه پیش پایه گذاری شد، مهمترینش اصل #انسجام قومی و تاب آوری بود که برسازنده اصل اول دکترین نظامی بن گوریون و اسرائیل است؛ #بازدارندگی.
حالا امروز به یمن یک دهه و نیم به ویژه سه ماه اخیر حکمرانی نتانیاهو، #میراث_چهل_تکه_بن گوریون به قومی دو پاره و دوقطبی بدل شده که نه انسجامی دارد و نه #تاب_آوری. و از آن بدتر بازدارندگی آن نیز در حال مخدوش شدن است.
♦️ براساس آخرین نظرسنجی ها #لیکود و نتانیاهو به رتبه دوم از احزاب سقوط و #گانتز به رتبه اول ارتقا یافته، 70درصد جامعه صهیونیستی نتانیاهو را بلایی نازل شده بر سر اسرائیل می دانند و در ایام عید #پسخ تمثال او را در شمایل #فرعونی تصویر می کنند که با جمله "بگذار قوم من بروند" #موسی به #فرعون آرزوی رهایی از دست نتانیاهو را فریاد می زنند. و این عاقبت مردی است که می خواست در جامعه #فراعنه_یهودایی عالم، خود فرعون شود. #فرعون_الفراعنه، بنیامین نتانیاهو.
🔹 حالا پس از ده سال این راهبرد "#اتحاد_میدان_ها" یا اتحاد عرصه های محور مقاومت است که در رقابتی تنگاتنگ و استراتژیک، راهبر #مابام یا کارزار میان جنگ ها را به عقب رانده و استیصال را به چهره نتانیاهو کشانده است.
♦️ در عرض سه روز، از جنوب #لبنان، #غزه و #جولان، فلسطین اشغالی هدف قرار گرفت. آزمایشی برای سنجش پاسخ نتانیاهو و کابینه اش. و پاسخ، هدف قرار دادن اهدافی بدون ارزش نظامی. رویدادی بی سابقه در طول دو دهه گذشته. راز این استیصال را باید در تضعیف بی سابقه انسجام قومی صهیونیستها طی هفت دهه گذشته، آن هم توسط دولت خودشان در نظر گرفت.
🔹 سخنان نتانیاهو بوی روزهایی تاریک تر و تلخ تر برای اسرائیل می دهد، مگر آنکه او را به زیر بکشند، مگر نه امشب این پیام ضعف و ناتوانی بود که از دهان نتانیاهو بسان گلوله به صورت تک تک صهیونیست ها شلیک می شد.
حال و روز این روزهای نتانیاهو و اسرائیل به #گربه ای می ماند که در گنجی گرفتار شده. برای افکندن این گربه در گونی نباید هیجان زده و عجول رفتار کرد. آرامش و طمأنینه اصل نخست مواجهه با این وضعیت است. آرامشی که پشتوانه اش دلی گرم و ذهنی سرد باید باشد. توگویی انگاره کابوس یا #نفرین_دهه_هشتم، که از سال گذشته آرام آرام در فضای سیاسی و بعد اجتماعی جامعه صهیونیستی گسترش یافت اکنون در حال تثبیت و ته نشینی در عمق اذهان اسرائیلی ها شده و در حال تبدیل به یک انگاره بین الاذهانی است.
♦️ ناامیدی، ترس، بی اعتمادی، نگرانی، فروپاشی سرمایههای اجتماعی، خروج سرمایههای مالی، فرار نخبگان علمی و فناوری ...واژه هایی است که حال و روز امروز این جامعه را توصیف می کند. واژه هایی که بسیار بیش از این هاست.
🔹 محور مقاومت می بایست با وحدت بر گرد راهبرد اتحاد میدان ها، همانند یک #مار_پیتون حلقه محاصره و فشار بر نتانیاهو و جامعه چهل تکه و موزائیکی و بشدت دو قطبی وی، را چنان تنگ کند که با تشدید قوه #خود_ویرانگری شان (به تعبیر #تامیر_پاردو رئیس اسبق موساد) تخریب و رؤیای بی فرجام بن گوریون از درون فروپاشیده شود.
#علی_عبدی
🆔 @kriyaasses
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥀 علی را ضربتی کاری نمیشد
گمانم ابن ملجم یاعلی گفت 🥀
🔸 شب عفو است و محتاج دعایم
ز عمق دل دعایی کن برایم
🔹 اگر امشب به معشوقت رسیدی
خدا را در میان اشک دیدی
🔸 کمی هم نزد او یادی ز ما کن
کمی هم جای ما او را صدا کن
🆔 @kriyaasses
⭕️بحران اخیر رژیم صهیونیستی طی ۷۵ سال گذشته بیسابقه است/ رژیم اشغالگر قدس در حال فروپاشی
عبدی کارشناس مسائل اسرائیل در نشست برخط نهضت سواد انقلاب اسلامی یزد:
🔹تفاوت عمده روز قدس امسال تحولات داخلی سرزمینهای اشغالی است در حقیقت رژیم اشغالگر قدس در این روزها با بحرانی مواجه است که در طی ۷۵ سالی که از تولد شوم این فرزند نامشروع تمدن غرب در سرزمینهای اسلامی میگذرد تقریبا بی سابقه بوده است.
🔹هیچ موقع این رژیم اشغالگر و کودک کش این همه در درون متزلزل، آشفته و بحران زده نبوده است و این موضوع روز قدس امسال را متمایز کرده است.
🔹شکافهایی که در جامعه صهیونیست وجود داشت ولی فرصت بروز و ظهور پیدا نکرده بود و رژیم صهیونیستی توانسته بود آن را بپوشاند با وجود دولت نتانیاهو این شکافها بیرون ریخته شد و خود را نشان داد.
🔹با وجود اسرائیل و این رژیم جنایتکار ثابت شد که ملت سازی با اشغال یک سرزمین و تروریسم دولتی محکوم به شکست است، اسرائیل هم اکنون دچار دو قطبی شده و به شدت در حال فرسایش و فروپاشی از درون است.
کامل بخوانید: http://yazdrasa.ir/article/40725364
#freepalestine
☑️یزدرسا
🆔 @Yazdrasa
31.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حال و هوای شب شهادت امام علی علیه السلام در نجف و کربلا
شهادت مولای متقیان حضرت علی علیه السلام تسلیت باد🖤
#ماه_رمضان
#شب_قدر
به دستور نتانیاهو حضور تروریست های صهیونیست در مسجدالاقصی تا پایان ماه مبارک رمضان ممنوع خواهد بود.
برخلاف موضع رئیس ستاد ارتش، بن گویر و گالانت، نتانیاهو تصمیم گرفت حضور یهودیان در مسجدالاقصی را ممنوع کند.
🆔 @kriyaasses