فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹صدها نفر از فارغالتحصیلان دانشگاه "استنفورد" از مراسم فارغالتحصیلی خارج شدند تا به یک رویداد حمایت از فلسطین بپیوندند.
@kriyaassess
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 مستند «اسرائیل از درون»
قسمت : سوم
🎞 مستند اسرائیل از درون با نگاهی ویژه به درون جامعه اسرائیل ؛ به روایت اتفاقات از نظر تاریخی اشغال سرزمین فلسطین و تشکیل اسرائیل را مورد بررسی قرار میدهد و سپس به وقایع پس از سال ۱۹۴۸ ، ازجمله نسلکشی و آوارگی مسلمانان و شرایط اجتماعی حاکم بر مهاجران یهودی و شکافهای آن از نظر جامعهشناسان اسرائیلی را مورد بررسی قرار میدهد
کارگردان : عبدالرضا پناهی
تهیه کننده: مصطفی شوقی
♦️ شکاف در اجتماع اسرائیل
🔹 نظرسنجی جدید «مؤسسه پیو» از ساکنان فلسطین اشغالی درباره جنگ غزه نشانگر شکاف جدی بین حامیان و مخالفان تهاجم نظامی حکومت اسرائیل به غزه است. این نظرسنجی که از ۳ مارس تا ۴ آوریل ۲۰۲۴ با جامعه آماری ۱۰۰۱ نفر برگزار شده، ۱۰ خرداد ۱۴۰۳ منتشر شد.
🔸 دیدگاه ساکنان اراضی اشغالی درباره عملکرد ارتش اسرائیل در غزه چنین بوده است.
📶 ۳۹ درصد، به اندازه کافی حمله کرده
📶 ۳۴ درصد، کمتر از حد انتظار حمله کرده
📶 ۱۹ درصد، بیش از حد حمله کرده
📶 ۸ درصد، بیپاسخ
🔹 از منظر ایدئولوژیک، ۵۲ درصد حامیان جناح راست، ۲۴ درصد حامیان جناح میانه و ۹ درصد حامیان جناح چپ حامی تشدید حملات ارتش اسرائیل در غزه هستند. حال آنکه ۵۵ درصد حامیان چپگرا، ۱۵ درصد حامیان جناح میانه و تنها ۵ درصد راستگرایان خواستار کاهش حملات بوده و معتقدند که ارتش بیش از حد حمله کرده است.
🔸 محبوبیت شخصیتهای اصلی کابینه جنگی(قبل از استعفای گانتز) بدین ترتیب بوده است.
📶 بنیامین نتانیاهو (۳۹ درصد بسیار نامحبوب، ۱۹ درصد اندکی نامحبوب، ۲۱ درصد اندکی محبوب، ۲۰ درصد بسیار محبوب)
📶 بنی گانتز (۲۰ درصد بسیار نامحبوب، ۲۵ درصد اندکی نامحبوب، ۳۴ درصد اندکی محبوب، ۱۷ درصد بسیار محبوب)
📶 یوآو گالانت (۱۷ درصد بسیار نامحبوب، ۱۸ درصد اندکی نامحبوب، ۴۱ درصد اندکی محبوب، ۲۰ درصد بسیار محبوب)
🔹 میزان نگرانی درباره افزایش زمانی و مکانی جنگ، بدین ترتیب بوده است.
📶 تطویل نبرد (۲۷ درصد بسیار، ۴۲ درصد زیاد، ۲۳ درصد تاحدی، ۷ درصد نهچندان، ۲ درصد اصلا)
📶 گسترش جبهه نبرد (۱۹ درصد بسیار، ۴۲ درصد زیاد، ۲۵ درصد تاحدی، ۹ درصد نهچندان، ۴ درصد اصلا)
🔸 درباره اینکه آیا اسرائیل به اهدافش در جنگ دست خواهد یافت؟
📶 ۵ درصد، قطعا خیر
📶 ۱۳ درصد، بعید است
📶 ۲۷ درصد، ممکن است
📶 ۴۰ درصد، حتما
📶 ۱۴ درصد، بیپاسخ
🔹 درباره اینکه کدام بازیگر حکومت آتی غزه را عهدهدار شود؟
📶 ۴۰ درصد، اسرائیل
📶 ۱۸ درصد، تشکیلات خودگردان
📶 ۱۴ درصد، گروههای مردمی غزه
📶 ۶ درصد، دیگر بازیگران
📶 ۴ درصد، آمریکا
📶 ۲ درصد، حماس
📶 ۱۶ درصد، بیپاسخ
✅ این نظرسنجی پیش از خروج گانتز از کابینه جنگی و نهایتاً انحلال اخیر آن بوده است. گانتز محبوبیت بیشتری داشته و انحلال کابینه جنگی میتواند مشروعیت تداوم نبرد را در بین افکار عمومی ساکنان مناطق اشغالی کاهش دهد. در عین حال که تداوم اسارت جمعی از این ساکنان در دست گروههای مقاومت، به نتانیاهو بهانهای برای توجیه تداوم نبرد میدهد.
#روشنگر
@roshangar_refah
👇🏽🇵🇸👇🏽
https://www.pewresearch.org/global/2024/05/30/israeli-views-of-the-israel-hamas-war/
رون بن یشای تحلیلگر باسابقه امنیتی یدیعوت آخارنوت در گزارشی با عنوان " شر از شمال می آید" نوشت:
جنگ طوفان الاقصی از دیدگاه اسرائیل به عنوان یک رویداد فاجعه بار در مناقشه اسرائیل و فلسطین آغاز شد. جنگ زمانی آغاز شد که هدف اصلی آن از دیدگاه اسرائیل، فروپاشی حماس از نظر نظامی و دولتی و آزادی اسرا، چه زنده و چه غیر زنده بود. عملیات آتشی که حزبالله در شمال و حوثیها در جنوب به راه انداختند، بهعنوان رویدادهای ثانویه تلقی میشدند که قصد داشتند به حماس در جنگ کمک کنند و اسرائیل را مجبور کنند که نیروهای ارتش اسرائیل را در سه عرصه (از جمله کرانه) تقسیم کند دیدگاه استراتژیک در اسرائیل این بود که حماس باید ابتدا شکست بخورد و وقتی این اتفاق بیفتد حزب الله نیز منصرف شده و موافقت خواهد کرد که یک توافق سیاسی را بپذیرد که نیروی رضوان و موشک های ضد تانک آن را از نزدیکی مرز اسرائیل به سمت شمال تا رودخانه لیتانی، که به طور متوسط حدود ده کیلومتر فاصله دارد، دور کند.
طی ماههای گذشته، بهویژه پس از حمله ایران به اسرائیل در ماه آوریل، آرایشها برعکس شده است. این جنگ از یک رویداد بسیار خشن و حتی سرنوشتساز فلسطینی و اسرائیلی به یک جنگ کامل منطقهای تبدیل شد که نتایج آن پیامدهای امنیتی استراتژیک و حتی وجودی برای دولت اسرائیل و شهروندان آن خواهد داشت. علاوه بر این، در ماههای اخیر حزبالله، که نوک نیزه نظام نیابتی ایران است، به تهدید اصلی تبدیل شده است که اسرائیل باید فوراً آن را برطرف کند. نه تنها به این دلیل که حزبالله شمال الجلیل را از ساکنانش خالی کرد و در این منطقه ویرانی و آتش ایجاد کرد، بلکه حدود ۵۰ هزار اسرائیلی را نیز گروگان گرفت که تا زمانی که نصرالله و خامنهای اجازه ندهند به خانههای خود بازگردند.
از نقطه نظر نظامی نیز، جزر و مد تغییر کرده است. در حالی که ارتش اسرائیل، از طریق ورود زمینی در نوار غزه، در حال غلبه بر قدرت نظامی حماس است، به طور قابل توجهی توانایی های دولتی-غیرنظامی خود را در کرانه از بین می برد، ارتش اسرائیل از طریق فعالیت های تهاجمی در جلوگیری از انتفاضه موفق می شود اما در عرصه شمالی، ارتش اسرائیل تقریباً قادر به دستیابی به هیچ هدف استراتژیک مهمی نیست، قطعاً نه هدفی که حزب الله را وادار به درخواست آتش بس کند، برخلاف پیش بینی ارتش اسرائیل، مشاهده ویرانی در نوار غزه، سازمان لبنانی و حامیان ایرانی آن را منصرف نمی کند و شاهد آن نیز این است که در پاسخ به هر ضربه دردناک اسرائیل، پاسخ های آتش خود را تشدید می کنند و حتی حاکمان محتاط و حساب شده ایران نیز ابایی از حمله موشکی و پهپادی قدرتمند و مستقیم به اسرائیل، چیزی که بیش از ده سال از آن اجتناب کردند و طی آن کارزار بین جنگ ها، در حال انجام بود، نداشتند.
اهمیت راهبردی روشن است: اگر اسرائیل به درگیری در شمال با تصمیمی روشن که بازدارندگی را نه تنها در قبال حزبالله بلکه در قبال ایران باز میگرداند پایان ندهد، ممکن است در سالهای نه چندان دور با حملات مکرری مواجه شویم که برای از بین بردن دولت اسرائیل از نظر نظامی و به خصوص روانی که باعث فروپاشی آن از درون خود می شود، طراحی شدهاند. این روند زمانی تشدید خواهد شد که ایران به زودی به سلاح هسته ای یا توانایی تولید چنین سلاحی در عرض چند هفته دست یابد. نکته اصلی این است که اسرائیل باید اهداف جنگ را تغییر دهد. شکست حماس نظامی و آزادی اسرا دیگر کافی نخواهد بود. شمال در حال حاضر اصلی ترین چیز است، برای بازگرداندن اوضاع به آنجا کافی نیست که طوری شود که موشک ها و پهپادهای حزب الله به مرور زمان زنگ بزنند.
وضعیتی که حزب الله در ماه های گذشته در شمال ایجاد کرده است نیز مستلزم تغییر اساسی در ترتیب اولویت های امنیتی و اهداف جنگی دولت اسرائیل است. حذف حزب الله از مرز تا فاصله ده کیلومتری یا حتی کمی بیشتر، در شرایطی که حزب الله و ایرانی ها منصرف نشده اند، هیچ چیز را از نظر تهدید استراتژیک تغییر نمی دهد، یک توافق محلی در جنوب لبنان، حتی اگر ارتش اسرائیل آن را به شدت و بدون تردید در صورت نقض حزبالله اجرا کند، و حتی اگر یک سیستم دفاعی عظیم در مرزهای شمالی ایجاد کند، همه اینها تهدید واقعی برای کشور را از یک جنگ همه جانبه و زرادخانه موشک ها و پهپادهای حزب الله و ایران از بین نخواهد برد. بله، جنگ کنونی ایران را وارد معادله شمالی کرده است، بنابراین هرگونه ترتیبات دیپلماتیک یا عملیات نظامی محدود درشمال از جمله ورود زمینی مانند استامینوفن برای سرطان خواهد بود.
https://www.ynet.co.il/news/article/yokra13965783
این تحلیل را ببینید. تحلیل رون بن یشای رو بعد از بارگذاری فایل صوتی تحلیل بنده دیدم و در کانال گذاشتم. سردرگمی و انفعال و وضعیت نامتعادل در تصمیم گیری اسرائیل مندرج در فایل صوتی بنده را براساس نگاه خود به نوع دیگری بازنمایی کرده است. واقعا اسرائیل در یک سردرگمی عجیبی نسبت به حزب الله لبنان بسر می برد.
👆👆
روزنامه یدیعوت آحارونوت:
در جبهه شمالی، ارتش اسرائیل تقریباً قادر به دستیابی به هیچ هدف استراتژیک مهمی نیست، و مطمئناً اوضاع در حدی نیست که حزب الله را وادار به درخواست آتش بس کند، برخلاف انتظارات ارتش اسرائیل، مشاهده ویرانی در نوار غزه مانع از تجدیدنظر حزب الله نشده است.
حزبالله و ایران در ماههای اخیر اعتماد به نفس و انگیزهای پیدا کردهاند تا به تضعیف اسرائیل ادامه دهند و اگر ندانیم با کمک آمریکا و عناصر میانهرو سنی در منطقه، جلوی ایران، حزبالله و شبکه نیابتیهایشان را بگیریم، ما به زودی محکوم خواهیم بود که حملات بیشتری را در راستای خطوط ۷ اکتبر علیه اسرائیل تجربه کنیم.
به زبان ساده: تصمیم در غزه کافی نخواهد بود. دولت اسرائیل باید در جنگ چند عرصه ای که در حال حاضر در حال انجام آن هستیم به یک پیروزی استراتژیک دست یابد. اسرائیل به تنهایی نمی تواند به چنین پیروزی دست یابد و باید به آن کمک کرد و اقدامات خود را در این راستا با آمریکا و کشورهای غرب گرا منطقه هماهنگ کرد و بخش قابل توجهی از مشروعیتی را که در ماه های اول از دست دادیم، به دست آورد.
یک پیروزی استراتژیک در جنگ منطقه ای چگونه خواهد بود؟
اول - بازگشت اسرا یا از طریق توافق یا از طریق یک ورود زمینی سریع در مناطق کلیدی در نوار غزه که امکان آسیب شدید بیشتر به نیروی نظامی و سیستم زیرزمینی حماس را فراهم می کند و اهرم فشار بر سنوار خواهد بود.
اقدام دیگر در غزه - تخریب تونل هایی که هنوز در زیر محور فیلادلفیا هستند و توافق با مصر برای مسدود کردن منطقه مرزی و فعال کردن گذرگاه رفح.
سومین حرکت در غزه، پس از یا در حین اجرای توافق برای آزادی اسرا یا در عوض، یک مانور نظامی سریع دیگر در نوار غزه که با کمک ایالات متحده، سازمان ملل و کشورهای عربی میانه رو به ترتیباتی برای مدیریت غیرنظامی نوار غزه تحت نظارت و مشارکت یک نیروی حافظ صلح چند ملیتی.
در چنین ترتیبی، اسرائیل باید برتری اطلاعاتی و آزادی عمل عملیاتی در نوار غزه را حفظ کند.
هدف اصلی جنگ باید ایجاد بازدارندگی در شمال و بهبود وضعیت امنیتی چه در جنوب و چه در شمال باشد که به ساکنان نوار غزه و مرزهای لبنان اجازه میدهد با آگاهی از این موضوع به خانههای خود بازگردند. آنها از نفوذ زمین و آتشی که به سمت سکونتگاه هایشان می رود در امان هستند. ارتش اسرائیل ، شاباک و دیگر نهادهای امنیتی اسرائیل باید بتوانند از نظر وسعت ساختار و تجهیزات نیروها، در صورت لزوم با زور، اجرای ترتیباتی را که در جنوب بر سر آن توافق خواهد شد، اجرا کنند.
و در شمال، چه در نتیجه یک توافق دیپلماتیک یا پس از یک حرکت نظامی گسترده دیگر. مهمترین هدف در این زمینه این است که حماس نتواند تواناییهای نظامی خود را احیا کند و حزبالله نیز نتواند توانمندیهای نظامی امروز خود را احیا و تقویت کند
در شمال - اگر ارتش اسرائیل و نهادهای امنیتی تخمین می زنند که می توان حزب الله را در مدت کوتاهی از طریق یک حمله هوایی و زمینی همه جانبه به کل خاک لبنان شکست داد، باید اکنون انجام شود، حتی اگر اسرائیلی ها در عقبه مجبور باشند چندین هفته رگبارهای موشکی و پهپاد قدرتمند را جذب کند. بهتر است این اتفاق الان بیفتد و نه دو سه سال دیگر که حزبالله موشکهای دقیقتری داشته باشد، ممکن است ایران سلاحهای هستهای داشته باشد و ساکنان شمال مجبور شوند پس از بازسازی ویرانههای جنگ کنونی دوباره از آنجا خارج شوند.
اما اگر ارتش اسرائیل و نهادهای دفاعی به این نتیجه برسند که اسرائیل نمی تواند تهدید موشک ها و پهپادهای حزب الله را به حداقل برساند و در برابر حمله دیگری از سوی ایران مقاومت کند - در چنین شرایطی بهتر است از هم اکنون به توافق مرزی بر اساس قطعنامه ۱۷۰۱ دست یابیم و ارتش اسرائیل را به گونهای آماده و تجهیز کرد که بتواند با موفقیت و در مدت کوتاهی با تهدید مشترک ایران و حزبالله در چند سال اینده مقابله کند
نکته دیگر هماهنگی با آمریکایی هاست. برای دولت اسرائیل مطلوب نیست که وارد یک جنگ همه جانبه در شمال شود بدون اینکه کمک های آمریکا از هر نوع تضمین شده باشد. نه تنها کمک های سیاسی و لجستیکی، بلکه کمک در رهگیری رگبارهای موشکی و پهپادهایی که از ایران و خاک لبنان به سوی ما پرتاب خواهند شد، همچنین باید به یاد داشته باشیم که یک جنگ همه جانبه برای از بین بردن تهدید حزب الله نیازمند ورود عمیق در خاک لبنان است، اما اینکه این مانور باید خلاقانه، حیله گرانه و جسورانه باشد به گونه ای که به حساس ترین نقاط حزب الله و محور شیعه افراطی ضربه بزند. که بهتر است الان مشخص نکنیم.
هدف دیگر ادغام اسرائیل در یک سیستم دفاعی منطقه ای ائتلافی و غربگرای سنی با ادغام ایالات متحده است که وزنه تعادلی در برابر تهدید محور مقاومت ایران عادی سازی روابط با عربستان خواهد بود برای دولت اسقاطیل مطلوب است، اما برای امنیت وجودی آن ضروری نیست، اما ادغام اسرائیل در یک سیستم دفاعی به رهبری آمریکا در برابر تشکیلات رادیکال شیعه به رهبری ایران، این یک ضرورت امنیتی است. .
این دستاوردها مستلزم توافق و هماهنگی قبلی با آمریکا و دخالت آمریکا است.
نخست وزیر، که به زودی در هر دو مجلس کنگره آمریکا سخنرانی خواهد کرد، باید تجدید اتحاد نزدیک با دوست خارجی ما تا آخرین جزئیات را اولویت اصلی خود قرار دهد. سخنرانی نتانیابو در کنگره مهم است، اما آنچه مهمتر است، دستیابی به توافقات شفاف و الزام آور با آمریکایی ها در مورد ادامه جنگ است، حتی اگر این امر مستلزم سازش های دردناکی باشد که یکپارچگی ائتلاف به رهبری نتانیاهو را به خطر می اندازد. این احتمال وجود دارد که اگر نتانیاهو به توافقاتی در واشنگتن دست یابد که به ما امکان می دهد در جنگ به پیروزی استراتژیک دست یابیم، اپوزیسیون یک شبکه امنیتی به او بدهد.
عاموس هوخشتاین در دیدار با مسئولان ارشد اسرائیل به انها نسبت به حمله به لبنان که قطعا موجب دخالت مستقیم ایران خواهد شد هشدار داده و تاکید کرد برای "اسرائیل سخت خواهد بود حملات ایران را دفع کند"
روزنامه اسرائیل هیوم:
حزبالله جنگ میخواهد، اما نمیخواهد به خاطر کشاندن لبنان به جنگ سرزنش شود، میکوشد اسرائیل را وادار به آغاز حمله و جنگ بکند. یک سال و نیم است که حزب الله تلاش می کنند اسرائیل را به زیر بکشند و معادله نظامی موجود با اسرائیل را به چالش بکشد. بخاطر داریم وقتی عید پاک گذشته ده ها موشک شلیک کردند، مطمئن بودند که اسرائیل پاسخ می دهد.حزب الله دقیقا میداند دارد چه می کند
فقط یک راه برای دور کردن حزب الله از جنوب لبنان وجود دارد:
جنگ!
بیش از ۸ ماه از جنگ غزه می گذرد و هنوز اسرائیل نتوانسته در برابر حماس پیروزی میدانی قابل قبولی به دست آورد. جنگ ادامه دارد و جریان مقاومت فلسطینی با سرسختی به مبارزه ادامه میدهند در حالی که اسرائیل با وجود همه همکاری های امنیتی کشورهای غربی به ویژه ایالات متحده امریکا در یک استیصال نظامی – امنیتی گرفتار شده است. بمبارانهای بیهدف و کشتار کور قبل از هر چیز دلیلی بر این استیصال است. بزرگترین چالش اسرائیل در این جنگ چیست؟
برخی معتقد هستند که بزرگترین چالش اسرائیل در جنگ با حماس تونل های آن است. در اوایل دهه ۲۰۰۰ ، ساختارهایی ایجاد شد که به مرور زمان با استفاده از فناوری های بسیار پیشرفته، به شبکه های مستحکم و عمیق تبدیل شدند و حماس رفته رفته توانست قابلیت های این تونل ها را ارتقا دهد.
این تونل ها به نیروهای حماس این امکان را می دهند که از زیر زمین به نیروهای اسرائیل حمله کنند و بعد از حمله از چشم نیروهای اسرائیل ناپدید شوند.در واقع حماس از تونل ها برای مبارزان خود و نیز انبارهای تسلیحاتی خود برای گذار مجدد به یک نیروی جنگی چریکی استفاده می کند .
از سوی دیگر اسرائیل از مکان دقیق تونل ها در زیر زمین غزه بی اطلاع است. البته رژیم صهیونیستی توانایی شناسایی یا نقشه برداری از کل شبکه تونل های حماس را ندارد. اگر اسرائیل بخواهد حماس را نابود کند باید برای نابودی آن دو سوم زیرساخت های زیر زمینی اش را نابود کند .
این در حالی است که رژیم صهیونیستی با برخورداری از پیشرفته ترین قابلیت های نظامی در کشف و نقشه برداری، خنثی سازی و انهدام تونل ها وارد جنگ با حماس شده است. اما اینکه اسرائیل تا چه اندازه به نابودی شبکه تونل های حماس نزدیک شده و چقدر زمان می برد تا بر این تهدید غلبه کند یک مسئله اساسی برای رژیم صهیونیستی است؛
چرا که حماس با حفاری بیشتر، اسرائیل را با چالش بزرگتری در جنگ در زیر زمین روبه رو کرده است و حتی یگان های حرفه ای ارتش به دلیل ورود به این تونل ها ی بمب گذاری شده دچار خسارت جدی شده اند. بنابراین حماس با شکست فاصله زیادی دارد .
این تونل ها را معمولا یا خود گروه های مقاومت فلسطینی جهاد و حماس و... یا کشورهای دیگر مثل ایران و کره شمالی برای آنها ساخته اند. این تونل ها به نیروهای حماس این امکان را می دهد که به طور مداوم با جابه جایی نیروهای خود اسرائیلی ها را غافلگیر کنند. در این تونل ها که عمق و طول برخی از آنها به اندازه یک شهر است، انواع و اقسام موشک، بیمارستان و درمانگاه برای درمان مجروحین وجود دارد.
یحیی سنوار، رهبر حماس در غزه در سال ۲۰۲۱ گفت که گروه حماس حدود ۵۰۰ کیلومتر تونل در غزه دارد. از اوایل دهه ۱۹۸۰ این تونلها در غزه به کار گرفته شدهاند، یعنی کمی پس از تقسیم شهر رفح و تشکیل مرز جدید که در معاهده صلح ۱۹۷۹ بین مصر و اسرائیل به رسمیت شناخته شد.
علاوه بر اینها این تونل ها توانستند رهبران حماس را مثل یحیی سنوار در خان یونس به خوبی در برابر بمباران های اسرائیل محافظت کنند، و حتی رهبران گروه حماس از این تونل ها برای جابه جایی و فرار استفاده می کنند.
این ایده درخشان از جنگ ویتنام با آمریکا الگوبرداری شده که انقلابی در مبارزه نیروهای مقاومت اسلامی به پا کرده، زیرا که مبارزه محور مقاومت بر پایه غافلگیری است. البته اسرائیل می گوید بیشتر تونل های حماس را نابود کرده است اما طبق گزارش ها هنوز ۶۵ درصد آنها عملیاتی هستند.
مهمترین چالش اسرائیل در جنگ با حماس/تونلهایی که امان بریدهاند!
برخی معتقد هستند که بزرگترین چالش اسرائیل در جنگ با حماس تونل های آن است. در اوایل دهه ۲۰۰۰ ، ساختارهایی ایجاد شد که به مرور زمان با استفاده از فناوری های بسیار پیشرفته، به شبکه های مستحکم و عمیق تبدیل شدند و حماس رفته رفته توانست قابلیت های این تونل ها را ارتقا دهد. این تونل ها به نیروهای حماس این امکان را می دهند که از زیر زمین به نیروهای اسرائیل حمله کنند و بعد از حمله از چشم نیروهای اسرائیل ناپدید شوند.
🔷روزنامه هاآرتص: حزب الله بر شمال اسرائیل حکومت می کند
🔹 تلاشهای هوکشتاین (فرستاده ویژه بایدن ) بیفایده است چرا که حزبالله لبنان از شرط اول و اصلی خود درباره توقف جنگ غزه در ازای توقف جنگ در شمال کوتاه نمیآید. توافق با حزبالله از مسیر غزه میگذرد.
🔹 کسی که تعیین میکند چه اتفاقی در شمال اسرائیل بیفتد، «سید حسن نصرالله» دبیرکل حزبالله لبنان و خود این حزب است. در شمال جنگ از سوی یک طرف اداره میشود. حزبالله به ما حمله میکند و ما هیچ کاری انجام نمیدهیم.
@kriyaassess
🔷افشای هدف آمریکا از تروریستی خواندن انصارالله یمن
🔹دفتر انصارالله یمن: هدف آمریکا از تروریستی توصیف کردن عملیات ما، منحرف کردن توجه از تروریسم واقعی است که توسط اسرائیل در غزه با حمایت آمریکا صورت میگیرد.
🔹عملیات نظامی انصارالله کاملا اخلاقی است و هدف آن حفاظت از حقوق بشر و آزادی است و تنها در صورت توقف تجاوز و محاصره نوار غزه متوقف خواهد شد.
🔹مطالبات انصارالله عادلانه، منطقی و واضح است. تجاوز به غزه را متوقف کنید، محاصره را از روی ساکنانش بردارید، ما نیز عملیات نظامیمان را متوقف خواهیم کرد.
@kriyaassess
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹حاج قاسم سلیمانی: مدیر باید خلاق باشد، نوآور باشد، مبتکر باشد، از دل بحران خلاقیت ایجاد کند.
بحران را دور بزند، بحران را سرکوب کند، بحران را به ضد بحران تبدیل کند.
@kriyaassess
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیا_اسرائیل_به_حزب_الله_حمله_خواهد_کرد؟.mp3
49.01M
🎙 فایل صوتی علی عبدی در تحلیل سناریوی احتمالی وقوع جنگ در شمال فلسطین اشغالی به انضمام بررسی و تحلیل آخرین وضعیت رژیم صهیونیستی در ماه نهم جنگ طوفان الاقصی
#تحلیل_صوتی
#علی_عبدی
@kriyaassess