1
🔻بيان صادر عن المقاومة الاسلامية في العراق :
بسمِ اللهِ الرحمنِ الرحيم
(أُذِنَ لِلَّذِينَ يُقَاتَلُونَ بِأَنَّهُمْ ظُلِمُوا وَإِنَّ اللَّهَ عَلَىٰ نَصْرِهِمْ لَقَدِيرٌ)
صدق الله العليّ العظيم
استمراراً بنهجنا في مقاومة الاحتلال، ونُصرةً لأهلنا في فلسطين ولبنان، وردّاً على المجازر التي يرتكبها الكيان الغاصب بحقّ المدنيين من أطفال ونساء وشيوخ، هاجم مجاهدونا مساء اليوم الثلاثاء 15-10-2024، هدفاً حيوياً في وسط أراضينا المحتلة بواسطة طائرة ذات قدرات متطورة، وتؤكد المقاومة الإسلامية، استمرار العمليات في دكّ معاقل الأعداء بوتيرة متصاعدة.
(وَمَا النَّصْرُ إِلَّا مِنْ عِندِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ عَزِيزٌ حَكِيمٌ)
المقاومة الإسلامية في العراق
الثلاثاء ١١ - ربيع الثاني - ١٤٤٦ هـ
7.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻مشاهد من اطلاق المقاومة الاسلامية في العراق لطيران مسير باتجاه هدف حيوي في طبريا باراضينا المحتلة.
بتاريخ ١٥-١٠-٢٠٢٤
رسانه های اسرائیلی: زمان غیرمعمول و دیرهنگام پرتاب موشک هایی که ده ها هزار شهرک نشین را مجبور به ورود به پناهگاه ها کرد، به علاوه ده ها هزار نفر که منطقه حفاظت شده در خانه های خود ندارند.
بمبارانهای مناطق لبنان تا این لحظه:
-الضاحية ٣ بار
-الخيام
-العديسة
-مركبا
-حانين ٢ بار
-الطيبة بیش از 8 بار
گلوله بارانهای توپخانه ای روستاها و شهرکهای مسکونی جنوب لبنان :
-عيتا الشعب
-مركبا
-حولا
-رب ثلاثين
-الطيبة
-العديسة
-تپه های روستای كفرشوبا
-الخيام
-تپه های روستای شبعا.
آسوشیتدپرس:به گفته مقامات آمریکایی واشنگتن تضمینهایی به دست آورده که اسرائیل سایتهای هستهای یا نفتی ایران را هدف قرار نخواهد داد / این تضمینها به طور قطعی تایید نشده اند؛ شرایط ممکن است تغییر کند
مقامات آمریکایی میگویند که واشنگتن از اسرائیل تضمینهایی برای هدف قرار ندادن سایتهای هستهای یا نفتی ایران بدست آورده است. بگفته مقامات آمریکایی واشنگتن معتقد است که تضمینهایی به دست آورده است که اسرائیل سایتهای هستهای یا نفتی ایران را هدف قرار نخواهد داد.
این مقامات افزودند: این تضمینها به طور قطعی تایید نشده اند و شرایط ممکن است تغییر کند.
علی عبدی/ دیده بان تحرکات کریا
آسوشیتدپرس:به گفته مقامات آمریکایی واشنگتن تضمینهایی به دست آورده که اسرائیل سایتهای هستهای یا نف
تمام این خبرسازیها برای مدیریت واکنش ایران و کاهش حساسیت ایران و رضایت دادن ایران به اصلی بنام "پذیرش بمباران و حق اسرائیل برای حمله مستقیم به خاک ایران" است
ترس از تشدید تنش در فضای سایبری بین اسرائیل و ایران
آیا اسرائیل و ایران در فضای مجازی به یکدیگر حمله خواهند کرد؟ مردم و رایانهها
دریافتهاند که چنین سناریوهایی قطعاً روی میز کاپیتانها در هر دو کشور وجود دارد.
دور دو میز چوبی بلند و عظیم، در دو مقر زیرزمینی - در تهران و تل آویو، این روزها دو گروه افسر و مستشار نشسته اند. هر کدام از آنها در تلاش هستند تا به این فکر کنند که حریفشان چه واکنشی نشان خواهد داد و در حال بررسی این هستند که آیا در فضای مجازی به یکدیگر حمله کنند یا خیر. مردم و رایانهها دریافتند که در میان سناریوهایی که ژنرالها به کاپیتانها ارائه میکنند - در هر دو میز - گزینههای سایبرنتیکی زیادی برای حملات جنبشی (فیزیکی) وجود دارد.
مورگان رایت ، مشاور ارشد امنیت سایبری در Sentinel One ، به People and Computers گفت : «ایران لحظهای در دنیای سایبری تسلیم نمیشود و در این فضا تاکتیکی و همچنین استراتژیک عمل میکند. هر کشوری این کار را می کند: ما (ایالات متحده)، شما (اسرائیل)، روسیه و البته چین. از نظر ایران، ایالات متحده شیطان بزرگ و اسرائیل شیطان کوچک است. ایرانی ها می خواهند حمله کنند. حتی به قیمت از دست دادن جان انسان ها، آنها می خواهند یهودیان، اسرائیلی ها و آمریکایی ها را بکشند. هدف همان چیزی است که در سال 1979 بود. زمانی که آیت الله خمینی به قدرت رسید تنها تفاوت بین آن زمان و اکنون اینترنت است که امکان گسترش سریع آسیب را فراهم می کند.
رایت، مفسر امور سایبری، تروریسم و فناوری برای فاکس نیوز و فاکس بیزینس ، به مدت دو دهه در دولت آمریکا کار کرد و برنده جوایز زیادی شد. به گفته وی، کمک ایران به روسیه در زمینه پهپاد یکی دیگر از عناصر موجود در این معادله است . قبل از سقوط های کوپتر رئیسی، او و لاوروف دیدارهای زیادی با مقامات ارشد حماس ، حزب الله و انواع گروههای مقاومت داشتند. همکاری گسترده بین دو کشور شامل تبادل اطلاعات در فضای مجازی، کمک در تسلیحات و فناوری و همچنین در زمینه آسیب های پیشرفته است. روسیه ایران را یک «احمق مفید» میبیند، مانند کسانی که در دانشگاهها فریاد میزنند «از نهر تا بحر» - اما ایران پیچیده است.
هوش مصنوعی در خدمت عملیات سایبری ایران
هفته گذشته، لاوفار مدیا ، یک وبسایت مستقر در واشنگتن در مورد مسائل امنیت ملی، مطالعهای را در مورد سایبر ایران منتشر کرد . در این مطالعه آمده است: «در دهههای اخیر، ایران بی سر و صدا در حال ایجاد قابلیتهای سایبری خود بوده است. "در ماه های ژوئن تا ژوئیه، هکرهای ایرانی اطلاعات ستاد انتخاباتی دونالد ترامپ را دزدیدند و آن را برای مقامات ستاد انتخاباتی جو بایدن ارسال کردند ... این عملیات یک بار نبود. اخیرا، تهران مزیت نامتقارن خود را افزایش داده است و از قابلیت های سایبری استفاده می کند. در اینترنت و رسانه های اجتماعی ... فعالیت سایبری آن بخشی از یک استراتژی ترکیبی است که ترکیبی از اهرم های متعارف نظامی، اقتصادی و پراکسی ها (شاخه ها) است، اما پراکسی های سایبری آن بیشتر در زیر رادار پنهان هستند آنها یک ابزار نامتقارن قدرتمند هستند."
"رویکرد سایبری ایران به ایران اجازه می دهد تا قدرت و نفوذ خود را در خاورمیانه نشان دهد، در حالی که از درگیری های مستقیم نظامی اجتناب می کند. سایبری مکمل استراتژی خود - جاسوسی و خرابکاری، برای به دست آوردن مزیت ها، یا پاسخ به تحریم ها و تهدیدهای نظامی است. همانطور که ایران به طور فزاینده ای یکپارچه می شود. در این مطالعه آمده است که فناوریهای هوش مصنوعی در عملیات سایبری آن، به احتمال زیاد فعالیتهای مخرب و مضر بیشتری در حال افزایش است - که چالشی اساسی نه تنها برای ثبات منطقه، بلکه برای امنیت جهانی نیز ایجاد میکند.
https://www.pc.co.il/news/%D7%90%D7%91%D7%98%D7%97%D7%AA-%D7%9E%D7%99%D7%93%D7%A2-%D7%95%D7%A1%D7%99%D7%99%D7%91%D7%A8/417475/
علی عبدی/ دیده بان تحرکات کریا
ترس از تشدید تنش در فضای سایبری بین اسرائیل و ایران آیا اسرائیل و ایران در فضای مجازی به یکدیگر حمل
استراتژی دفاع از جبهه ایران - همچنین در سایبری
"ایران استراتژی دفاع از جبهه را برای مقابله با تهدیدات قبل از نفوذ به مرزهای خود به کار می گیرد. این استراتژی برای انجام عملیات سایبری تهاجمی و تدافعی گسترش یافته است. اساساً این جنگ ترکیبی است، یک دفاع موزاییک. ترور سردار قاسم سلیمانی نشانگر آن است. یک نقطه عطف قابل توجه است و ایران را به افزایش قدرت و افزایش فعالیت های سایبری خود در برابر ایالات متحده و متحدانش سوق داد و آسیبپذیریهای سفارشی نشاندهنده یک تهدید پیچیدهتر و بالقوه خطرناکتر است.» محققان هشدار دادند.
آنها خاطرنشان کردند که در ژوئن سال جاری، ایران از هوش مصنوعی برای ایجاد وب سایت های خبری جعلی برای تأثیرگذاری بر رای دهندگان در ایالات متحده استفاده کرد و در دسامبر سال گذشته، هکرهای ایرانی از دیپ فیک مبتنی بر هوش مصنوعی برای ایجاد اختلال در پخش اخبار و تحت تأثیر قرار دادن افکار عمومی در آن استفاده کردند. به نفع ایران هوش مصنوعی را در استراتژی سایبری خود ادغام خواهد کرد و تعداد حملات و پیچیدگی حملات به ویژه به زیرساختهای حیاتی و فرآیندهای دموکراتیک را افزایش خواهد داد. این محققان نتیجه گرفتند که پیچیدگی و گستره ای از قابلیت های سایبری، چالش های مهمی را برای رقبای خود ایجاد می کند.
در اینجا شایان ذکر است که دکتر هارل منشاری ، رئیس حوزه سایبری در HIT - موسسه فناوری هولون در گذشته به مردم و رایانه ها گفته است : «بدنه های سایبری تهاجمی در ایران دارای قابلیت هایی هستند که برخی از آنها عالی هستند. آنها در "رزومه" خود چندین موفقیت نسبی علیه اسرائیل دارند: حمله به تاسیسات آب، تاسیسات فاضلاب، بیمارستان و حملات زنجیره تامین. اینکه ما هنوز یک حادثه سایبری بزرگ، موفقیت سایبری قابل توجه ایران در برابر اسرائیل را ندیدهایم، به این معنی نیست که چنین حملهای فردا نخواهد آمد - و خدای ناکرده موفق خواهد شد. توانمندی های ایران در این زمینه را که در طول سالیان متمادی شکل گرفته است را نباید دست کم گرفت. امروز ایران یکی از فعال ترین کشورها در حوزه سایبری است و در این زمینه خوب است.
المیادین:
🔴در حملهٔ امروز به ساختمان شهرداری النبطیه در جنوب لبنان، شهردار این شهر، یکی از اعضای شهرداری و ۳ شهروند لبنانی به شهادت رسیدند.
@Thirdintifada