🌹
🔸هر نمازی که میخونید بعدش صد مرتبه استغفار کنید؛ یکی از گناهانی که انجام میدیم نمازهای ماست
عاصیان از گناه توبه کنند
عابدان از عبادت استغفار
ما خیال می کنیم نماز ما نمازه!! ما باید برای نماز ها و روزه هامون هم استغفار کنیم، مگر اینکه خدا به فضل خودش نماز های ما را قبول کنه، واقعا یه غصه ایست که ما برای نمازهامون هم باید استغفار کنیم😔
˝آیت الله مجتهدی تهرانی(ره)˝
@kule_bar_noor
تصویر زیبایی که نماد مظلومیت شد.
🇱🇧لبخند نوزاد لبنانی بعد از زخمی شدن در بمباران های وحشیانه رژیم اشغالگر، سمبلی از امید و صلابت لبنان شده است.
#لبنان
@kule_bar_noor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹یک کاربر در شبکه ایکس با انتشار فیلمی که به مقایسه حمله موشکی ایران و حمله رژیم صهیونیستی پرداخته نوشته است: «ایران برنده شد. این تحقیر تمامعیار برای اسرائیل بود.»
@kule_bar_noor
🔴واکنش جالب کاربر عرب زبان: هدف از این حمله، بیدار کردن مردم برای نماز صبح بود!
@kule_bar_noor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌿از آیت الله بهجت پرسیدند:
امام زمان‹عج›کجاست؟
فرمودند: آقا در قلب ِ شماست،
مواظب باشید بیرونش نکنید.
السلام علیک یا ابا صالح المهدی 🌿
@kule_bar_noor
8.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥پاییز ۴۰۳در جنگلهای زینواشت رامسر🍁
#ایران_زیبا 😍
@kule_bar_noor
💌 گناهان گذشته
🔻جبران حقوقالناس _ بخش اول
مرحوم نراقی رحمه الله چنین فرموده است:
گناهی که از آدمی سرزده یا محض «حق الله» است و غیر خدای - تعالی - را در آن حقی نیست . یا در آن «حق الناس» نیز هست.
و اما حق الناس، پس آن حق، یا حقی است که تعلق به مال می گیرد یا بدن یا به عرض و آبرو، یا به حرم و اهل.
پس اگر حق مالی باشد، واجب است که اگر قدرت داشته باشی آن را به صاحبش رد نمایی. و اگر صاحبش مرده باشد به وارث آن رسانی. و اگر صاحبش معلوم نباشد به فقرا رسانی. و اگر به جهت تنگدستی قدرت بر ادای آن نداشته باشی از صاحب آن حلیت حاصل نمایی. و اگر او حلال نکند یا دسترسی به صاحب آن نداشته باشی بایدتضرع و زاری به درگاه حضرت باری نمایی که در روز حساب او را از تو راضی نماید.
و بسیار از برای صاحبش طلب آمرزش نمایی و افعال حسنه به جا آوری تا روز قیامت به عوض آن حق بدهی.
📌و اگر حق بدنی باشد مثل اینکه: او را کشته باشی یا زده باشی یا عضوی از او راشکسته باشی یا مجروح کرده باشی پس واجب است که تمکین کنی تا صاحب حق، آن را قصاص نماید. و آنچه از تو نسبت به او صادر شده متحمل شوی که او نیز نسبت به تو به عمل آورد.
یا اینکه به عجز و «الحاح»، یا احسان و انعام، او را از خود راضی سازی. و اگر دسترسی به اینها نباشد باز باید به در خانه خدا رفت و عجز و انابه نمود که صاحب حق را راضی کند. و طاعات و عبادات بسیاری به جا آورد که عوض حق او گردد.
📖معراج السعاده ص ۶۸۷
@kule_bar_noor