eitaa logo
لبیک یا مهدی(عج الله تعالی فرجه الشریف)
312 دنبال‌کننده
5.5هزار عکس
4.5هزار ویدیو
30 فایل
این کانال صرفا جهت نشر احادیث معصومین علیهم السلام و درس اخلاق می باشد. آدرس: @labbaik_ya_mahdii
مشاهده در ایتا
دانلود
⭐️امام علی علیه السلام: ✅هر كسى از شما را كه حاجتى باشد بايد كه در صبح روز پنجشنبه در طلب آن كوشش كند و چون از منزل خود بيرون آيد آخر سورۀ آل عمران و آية الكرسى و سورۀ« إِنّٰا أَنْزَلْنٰاهُ‌ فِي لَيْلَةِ‌ اَلْقَدْرِ» و سورۀ ام الكتاب يعنى سورة فاتحه بخواند زيرا كه به جهت اينها حاجتهاى دنيا و آخرت قضا شود. 📚 عيون أخبار الرضا عليه السلام/ج۲/ص۴۰
🔻 مستحبات و مکروهات را بشناسیم... 🔵 دعای رسول خدا هنگامی که سفره غذا را نزد ایشان پهن می‌کردند ▫️ وَ فِي الْکَافِي عَنْ أَحْمَدَ بْنِ اَلْحَسَنِ اَلْمِيثَمِيِّ رَفَعَهُ قَالَ: كَانَ رَسُولُ اَللَّهِ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ إِذَا وُضِعَتِ اَلْمَائِدَةُ بَيْنَ يَدَيْهِ قَالَ سُبْحَانَكَ اَللَّهُمَّ مَا أَحْسَنَ مَا تَبْتَلِينَا سُبْحَانَكَ مَا أَكْثَرَ مَا تُعْطِينَا سُبْحَانَكَ مَا أَكْثَرَ مَا تُعَافِينَا اَللَّهُمَّ أَوْسِعْ عَلَيْنَا وَ عَلَى فُقَرَاءِ اَلْمُؤْمِنِينَ وَ اَلْمُؤْمِنَاتِ وَ اَلْمُسْلِمِينَ وَ اَلْمُسْلِمَاتِ. 🔹 در کتاب کافی روایت شده: هنگامی که سفره غذا را نزد رسول خدا صلی الله علیه و آله می‌نهادند، می‌فرمود: «اَللَّهُمَّ مَا أَحْسَنَ مَا تَبْتَلِينَا سُبْحَانَكَ مَا أَكْثَرَ مَا تُعْطِينَا سُبْحَانَكَ مَا أَكْثَرَ مَا تُعَافِينَا اَللَّهُمَّ أَوْسِعْ عَلَيْنَا وَ عَلَى فُقَرَاءِ اَلْمُؤْمِنِينَ وَ اَلْمُؤْمِنَاتِ وَ اَلْمُسْلِمِينَ وَ اَلْمُسْلِمَاتِ»(۱) _________________________________ ۱. خدایا تو منزهی. چه نیکو است آنچه ما را به آن آزموده‌ای و چه بسیار است آنچه به ما بخشیده‌ای و چه فراوان است سلامتی‌هایی که به ما داده‌ای. خدایا بر ما و بر فقراء اهل ایمان گشایش در روزی کرامت بفرما. 📚 سنن النبی، باب ما نودر من سننه صلی الله علیه و آله فی ادعیته و اذکاره و لواحقها
🔥مراقب زبانت باش... ✨وقتی حضرت آدم ‹ع›، از بهشت به زمین هبوط میکرد، جبرئیل به او گفت؛ ای آدم، اگر میخواهی دوباره به بهشت برگردی، «اهل سکوت باش» و «از زبانت مراقبت کن.!»
✍پيامبر خدا صلى الله عليه و آله: ماه رمضان، ماه خداست؛ ماهى كه خداوند، حسنات را در آن، دو برابر مى كند و سيّئات را محو مى كند، ماه بركت، ماه بازگشت به سوى خدا، ماه توبه، ماه آمرزش، ماه آزاد شدن از آتش و دست يافتن به بهشت. پس، در اين ماه از هر حرامى بپرهيزيد و در آن، زياد قرآن تلاوت كنيد و در آن، حاجت هاى خويش را بخواهيد و در آن، به ذكر پروردگارتان بپردازيد و مبادا ماه رمضان نزد شما، مانند ماه هاى ديگر باشد؛ چرا كه آن نزد خداوند، نسبت به ماه هاى ديگر، حرمت و برترى دارد و مبادا در ماه رمضان، روز روزه دارى تان مثل روز خوردنتان باشد 📚فضائل الأشهر الثلاثة، صفحه 95 .
پیام‌های دعا 1- ياری‌خواستن از خداوند در انجام نماز و روزه 2- دوری از لغزش‌ها و گناهان 3- درخواست ذكر دائمی‌ 4- توفيق از جانب خدا پیام منتخب در قرآن، توفیق به معنای «آسان‌کردن» است. آن‌جایی که خدا به کسی توفیق می‌دهد، به این معناست که گرایش قلبی او به سمت امور خداپسند آسان‌تر می‌شود، علل حرکت در این مسیرها برایش فراهم‌تر می‌گردد، بهتر معارف را درک و راحت‌تر عمل می‌کند. عکس توفیق، حالت بی‌توفیقی است؛ یعنی با گناه پی‌درپی، گرایش قلبی انسان به سمت امور ناپسند، آسان می‌شود. امام رضا(ع) می‌فرماید: «هرکس از خدا توفیق بخواهد، در حالی که کوشا و تلاش گر نیست، خود را مسخره کرده است.» 📗 میزان ‌الحکمه،ج ۲ ص ۸۶۲ یاری خداوند متعال در کارهای نیک، عزم و همتی استوار و جهاد خستگی‌ناپذیر از طرف بنده را هم می‏طلبد؛ چنان‌که دیگر خواست‏ها و اهداف نیز به تناسب خود، نیازمند تلاش و کوشش‌اند.
🎇 در ✨روايت داريم حق الناس در انسان را اسير مي كند مثلا يك سوم فشار قبر متعلق به غيبت است. در روايتی دیگر هست كه خداوند بر روي پل صراط كمينی قرار داده كه هر كس حق الناس بر گردن دارد، از آنجا به بعد حق عبور ندارد. 💎 (ص) فرمودند: بيچاره ترين مردم كسی است كه با اعمال خوب وارد صحراي محشر شود مثلا در نماز ، حج و ... مشكلی نداشته باشد و جز اصحاب يمين قرار گيرد اما زماني كه قصد ورود به بهشت می كند گروهی از مردم مانع می شوند . علت را جويا مي شود و می شنوند كه حقوق آنها را پايمال كرده است . در آن لحظه از فرشتگان كمك می طلبند و آنها می گويند: حلاليت بگير , يعنی قسمتی از اعمال خوب خود را به آنها بده تا حلالت كنند وقتی اين كار را می كنند متوجه می شوند ديگر هيچ چيز ندارند و نامه را به دست چپ می دهند كه از نظر بيچاره ترين بنده ها هستند. 〖از بیانات حجت الاسلام رفیعی〗 .
🌷 امام رضا (علیه‌السلام) : ☘ عَلَیْکُمْ بِالْقَصْدِ فِی اَلْغِنَی وَ اَلْفَقْرِ وَ اَلْبِرُّ مِنَ اَلْقَلِیلِ وَ اَلْکَثِیرِ فَإِنَّ اَللَّهَ تَبَارَکَ وَ تَعَالَی یُعْظِمُ شِقَّةَ اَلتَّمْرَةِ حَتَّی یَأْتِیَ یَوْمَ اَلْقِیَامَةِ کَجَبَلِ أُحُدٍ. ❇️ میانه‌روی را در فقر و ثروت از دست ندهید و نیکی را چه کم و زیاد فراموش ننمائید که خداوند تبارک و تعالی یک نصفه خرما را چنان بزرگ می‌نماید که روز مانند کوه احد می‌آید. بحارالأنوار ج ۷۵ ص ۲۹۵ .
🔴ملاقات حضرت ابراهیم(ع) با حضرت‌عزرائیل ✍ در روایتی آمده است: که حضرت عزرائیل علیه السلام بر ابراهیم خلیل الله علیه السلام ظاهر شد، حضرت ابراهیم (ع) وقتی حضرت عزرائیل را دید، حس کرد دیگر آخر کار است. پرسید: آیا آمده ای دعوتم کنی خودم به اختیار خودم بیایم، یا دیگر کار تمام است و اختیاری نیست؟ گفت: نه، اختیار داری. حضرت ابراهیم (ع) فرمود: آیا دیده ای دوستی جـان دوستش را بـگـیـرد؟ حضرت عزرائیل ماند که چه کند و چه بگوید. خداوند متعال فرمود: به ابراهیم بگو: آیـا دوستی را دیده ای کـه از ملاقـات دوستش ناراحت باشد؟! قطعا دوست مشتاق دیدار دوست است. بنابراین، هر چه ایمان و اعتقادات ما محکم تر باشد، مرگ برای‌انسان راحت تر و لذت بخش تر است. چنان که خداوند در قرآن می‌فرماید: يُثَبِّتُ اللهُ الذين آمنوا بالقولِ الثّابِتِ فِی الحياةِ الدّنيا وفِی الآخرة، خداوند کسانی را که ایمان آوردند، بـه خاطـر گفتار و اعتقاد ثابت‌شان، اسـتـوار می دارد؛ هم در این جهان، و هم در سرای دیگر! کتاب از احتضار تا عالم قبر .
༻🌸༺ 🔷🔹ســــه‌ دستـــه‌ شڪایت‌ ڪننده‌ در 🔹🔷 🌷قال الصادق علیه السلام: سه چیز نزد خدا شکایت می کنند: ۱)👈🏻 مسجد ویرانه ای که مردم در آن نماز نمی گذارند؛ ۲)👈🏻 قرآنی که برای زیبایی  در منزل  گذاشته شده که گرد و خاک روی آن نشسته است و کسی آن را نمی خواند. ۲ ۳)👈🏻دانشمندی که درمیان مردم نادان قرار دارد؛ ─═🍃🌸🍃═─ 📚خصال، ج۱ ،