eitaa logo
صلّی‌اللّه‌علــیكِ‌یافاطــمه‌‌الزهــــرا
395 دنبال‌کننده
9.2هزار عکس
5.2هزار ویدیو
31 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
•🖤🍃 🌾 ‏إذا أخذني الموت ولم نلتقی، فلا تنسى أني تمنيتُ لقائك كثيرًا... 🌾 اگر مرگم رسید و یکدیگر را ندیدیم، فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم... 💚 ❤️‌ 🏴 ... @labeik_ya_fatemata_zahra .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
﷽ 💠 ✨ 🌹 وَإِنَّ رَبَّكَ لَذُو فَضْلٍ عَلَى النَّاسِ وَلَٰكِنَّ أَكْثَرَهُمْ لَا يَشْكُرُونَ ﴿٧٣﴾ ✨و یقیناً پروردگارت بر مردم دارای فضلی بزرگ است، ولی بیشترشان سپاس نمی گزارند. 📗 سوره مبارکه نمل / آیه ۷۳ ═══•••᪥✧✿✧᪥•••═══ @labeik_ya_fatemata_zahra
• 📋 ✨ 💚 (عج): 🏴 هر صبح و شام بر تو گریه و شیون می‌کنم و در مصیبت تو به جای اشک، خون می‏‌گریم ... 📚 بحارالانوار ═══•••᪥✧✿✧᪥•••═══ @labeik_ya_fatemata_zahra .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
• 💎 ❣ 🦋 این سربالایی، این شیب تند را عبور کرده‌ایم، به قلّه‌ها نزدیک شده‌ایم. نباید خسته بشویم. امروز روز خسته شدن نیست، روز ناامید شدن نیست؛ امروز روز شوق است، روز امید است...🌸 🌿 [ ] @labeik_ya_fatemata_zahra
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
• 🎬⬅️ نباید خسته شویم 👌 🔹 سال ۱۳۹۵ بود که رهبر انقلاب فرمودند آروم باشید این حوادث طبیعی است و حالا یعنی در سال ۱۴۰۲ میفرمایند به قله ها نزدیک شدیم. 🇮🇷🇮🇷🇮🇷 @labeik_ya_fatemata_zahra .
• 📸💢 نخستین تصویر از ارتفاع ۴۰۰ متری حرم سامرا 🔺با موافقت حشدالشعبی، نخستین عکس هوایی از حرم سامرا از بالاترین نقطه منتشر شد. 🔺این عکس از فاصله حدود ۴۰۰ متری از سطح زمین تصویربرداری شده است. ___________________________@labeik_ya_fatemata_zahra .
• ♦️بریکس نقش مهمی در همکاری‌های اقتصادی و تجاری جهان دارد 🔹رئیس جمهور کشورمان در بدو ورود به تهران: سفری که به آفریقا جنوبی برای شرکت در اجلاس سران بریکس انجام شد، سفری مهم بود زیرا بریکس یکی از ائتلاف‌های جهانی است که نقش بسیاری در همکاری‌های اقتصادی و تجاری در جهان دارد. 🔹بریکس در شمال آفریقا و آفریقای جنوبی و آسیا و آمریکایی لاتین اعضای قابل توجهی دارد. ‌@labeik_ya_fatemata_zahra .
11.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
• 🎥⭕️ چرخش ۱۸۰ درجه‌ای مواضع شبکه‌های ضد ایرانی درباره عضویت ایران در بریکس؛ از تحقیر جایگاه ایران و عدم توانایی‌اش برای پیوستن به اعضای قدرتمند بریکس تا تخریب این دستاورد بزرگ! 🔺رسانه‌های فارسی‌زبان ضد ایرانی که قبل از پیوستن ایران به بریکس، به‌طور هماهنگ به تخریب گسترده ایران می‌پرداختند، با اعلان خبر عضویت جمهوری اسلامی ایران، تلاش مضاعف خود را برای کم اهمیت جلوه دادن این پیروزی بزرگ معطوف داشتند. ‌@labeik_ya_fatemata_zahra .
صلّی‌اللّه‌علــیكِ‌یافاطــمه‌‌الزهــــرا
• 🔴 افشاگری معاون بانک مرکزی روحانی؛ همتی اطلاعات محرمانه را به صندوق بین‌المللی پول داد 🔹«قربانی»
• 🔴 نهادهای امنیتی و قضایی به موضوع افشای اطلاعات اقتصادی ورود کنند/ باید مشخص شود همتی جاسوسی کرده یا نه 🔸سید کاظم موسوی، نایب رئیس کمسیون اقتصادی مجلس در خصوص افشای اطلاعات اقتصادی کشور توسط رئیس کل اسبق بانک مرکزی اظهار کرد: ♦ارسال اطلاعات محرمانه ارزی ایران توسط عبدالناصر همتی، رئیس کل وقت بانک مرکزی، به صندوق بین‌الملل پول ( IMF ) قطعا امری مجرمانه است که مسئولان قضایی و نظارتی باید با آن برخورد جدی کنند. ♦این یک تخلف بزرگ است و هرچند از این موضوع گذشته اما مجلس هم در صورت صلاح‌دید می‌تواند به این فعل مجرمانه ورود کند. باید در این اقدام، موضوع جاسوسی هم شفاف‌سازی شود و اینکه آیا آقای همتی در قالب یک ستون پنجمی درآمده است؟ اگر چنین موضوعی باشد، همتی قطعا مجرم است و باید پاسخگو باشد. ♦به دلیل این که زمان زیادی از ارسال گزارش های محرمانه ارزی ایران به خارجی ها گذشته، بهتر است که تنها نهادهای امنیتی و مسئولان قضایی به این موضوع ورود کنند. @labeik_ya_fatemata_zahra