🔰نشست شورای فرهنگ عمومی مازندران با موضوع "تبیین فرهنگی، رسانه، جنگ و فرصتهای آینده"
🎙 آیت الله محمدی لائینی: حس اعتماد و همبستگی مردم که در شرایط جنگی شکل گرفته، یک سرمایه اجتماعی عظیم است که باید حفظ و تقویت شود
✏️فرهنگ با ایجاد وحدت، انسجام، دوستی و میهنپرستی، حتی در میان کسانی که پایبندی چندانی به دین ندارند، به جنگ کنونی خدمت کرده و مردم را به میدان آورده است.
✏️در دوران دفاع مقدس، مظاهری از فرهنگ ایثار و شهادتطلبی تجلی یافت.
✏️در این جنگ، هم مظاهری از فرهنگ متعالی و هم مظاهری از بیفرهنگی مشاهده شد، دشمن با زیر پا گذاشتن تمامی معیارهای انسانی، دست به جنایاتی چون حمله به مدارس و کشتار کودکان بیگناه و بیمارستانها زد.
✏️در مقابل، جمهوری اسلامی ایران، مراکز نظامی دشمن را هدف قرار داد.
✏️در حوزه رسانه نیز، دشمن با دروغ، شایعهپراکنی و سانسور، فرهنگ خود را به نمایش گذاشت، اما ایران اسلامی با شفافیت و مبارزه با جاسوسی، رویکردی متفاوت را در پیش گرفت.
✏️جنگ بزرگ ما جنگ در فرهنگ است، اگر به جنگ در حوزه فرهنگ به طور جدی پرداخته میشد، خسارات کمتری در جنگهای اخیر رخ میداد.
✏️مسئله صبر، تابآوری و استقامت، از دستاوردهای فرهنگی جنگ است.
✏️با توجه به تجربیات حاصل از جنگها، ضرورت دارد نقشه راه فرهنگی کشور مورد بازنگری قرار گیرد تا نقاط ضعف و قوت آن شناسایی و اصلاح شود.
✏️حس اعتماد و همبستگی که در میان مردم در شرایط جنگی شکل گرفته، یک سرمایه اجتماعی عظیم است که باید حفظ و تقویت شود.
✏️نقش رهبری و ولایت فقیه در حفظ اقتدار و امنیت مملکت، نقشی بیبدیل است.
📮┄┉❈❖ @laeeni ❖❈┉┄
هدایت شده از 🚩شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی مازندران
📌اطلاعیه شماره ۱۷ شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان مازندران:
بسم الله الرحمن الرحیم
به اطلاع مردم مومن و ولایتمدار شهرستان ساری میرساند ویژه برنامه آئین چهارشنبه آخر سال بصورت اجتماع بزرگ مردمی برگزار میگردد.
📆زمان: سه شنبه 26 اسفند ساعت۱۷:۰۰ در میادین اصلی شهر ساری همراه با افطاری ساده
💠شـورای هـماهنگی تــبلیـغات اسـلامی💠
اســتـان مــازنـدران
✅باما همراه باشید....
☑️کانال رسمی ایتا⬇️
🆔@mazandshora_ir
━━━⊰❀🇮🇷❀⊱━━━
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🌷 شهید دکتر علی لاریجانی
مشاور رهبر معظم انقلاب اسلامی
و دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران
📥 دریافت نسخه چاپی
💻 Farsi.khamenei.ir