معرفی سایت Autodraw
در این وبسایت که یکی از جدیدترین پروژههای Creative Lab به شمار میرود، میتوانید یک طرح سریع از چیزی که در ذهنتان وجود دارد، بکشید تا هوش مصنوعی در چند لحظه بهترین و مرتبطترین پیشنهادهای مربوط به آن طرح را به شما نمایش داده و آن را به طرحی بسیار زیباتر تبدیل کند.
https://www.autodraw.com/
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اولین تصاویر از مراکز داده شبکه ملی اطلاعات: حمید فتاحی رئیس هیئتمدیره شرکت ارتباطات زیرساخت، ویدئویی را در صفحه توئیتری خود منتشر کرد و از آخرین مراحل آمادهسازی مرکز دادهی مادر شبکه ملی اطلاعات خبر داد. متن توئیت وی به این شرح است:
"آخرین مراحل آمادهسازی مرکز دادهی مادر شبکه ملی اطلاعات که توسط همکارانم در شرکت ارتباطات زیرساخت، در حال احداث است، در حال طی شدن است. این مرکز داده، با ظرفیت فاز اول ۱۰۰ رک، خدمات ابری ویژه پیامرسانها، جستجوگر و سایر خدمات پایه شبکهی ملی را فراهم میآورد.
Google Family Link نرم افزاری بسیار کاربردی برای والدین می باشد که به آن ها اجازه می دهد برنامه های دلخواهی که می خواهید در دسترس کودکتان قرار بگیرد را تایید نمایید و برنامه های دیگر را بلاک کنید. علاوه بر این فعالیت کودک شما ذخیره سازی می شود و می توانید فعالیت او را ردیابی کنید. علاوه بر این امکان اضافه کردن ساعت خواب و بیداری وجود دارد که با رسیدن زمان آن، سیستم به شکل خودکار قفل می شود. علاوه بر این می توانید دانلود های کودک خود را نیز مدیریت کنید و دسترسی های او را محدود سازید. Google Family Link بر روی اندروید های مختلف با توجه به سیستمی که دارید قابل اجرا می باشد.
ویژگی های Google Family Link
- ردیابی فعالیت های کودک
- امکان محدود کردن دسترسی برای دانلود
- اضافه کردن ساعت خواب و بیداری برای غیرفعال شدن سیستم درزمان مد نظر شما
- بلاک کردن برنامه های دلخواه
- رابط کاربری دوستانه
توضیحات کامل درباره جزئیات نصب و پاسخ به پرسش های متداول درباره این اپلیکیشن را در لینک زیر بخوانید: https://families.google.com/intl/fa_ALL/familylink/
با توجه به اینکه گوگل پلی استفاده از خدمات این اپلیکیشن را برای کاربران ایرانی مسدود کرده است،می توانید نسخه والدین و فرزند را از لینک های زیر بطور مستقیم دانلود کنید
نسخه والدین:
https://apkdl.net/fa/com.google.android.apps.kids.familylink
نسخه فرزند:
https://apkdl.net/fa/com.google.android.apps.kids.familylinkhelper
پ.ن:
برای نصب باید نسخه اندروید و نوع پردازنده گوشی را بطور صحیح وارد کنید. برای اطلاع از نسخه اندروید گوشی یا تبلت ،وارد تنظیمات شوید و به بخش «درباره تلفن» بروید.
روش شناسایی نوع پردازنده گوشی اندروید: بهترین راه شناسایی نوع پردازنده گوشی استفاده از اپلیکیشنی است که اطلاعات سخت افزاری دستگاه را به شما نشان دهد. یکی از بهترین برنامه ها برای انجام این کار، اپلیکیشن Droid Hardware Info است که می توانید از لینک زیر در گوگل پلی آنرا دانلود کنید: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.inkwired.droidinfo&hl=en
پس از نصب اپلیکیشن آن را در گوشی اندروید خود باز کنید.
به زبانه System بروید. در اینجا دو بخش را پیش روی خود خواهید دید
CPU Architecture
Instruction Sets
در این بخش شما می توانید نام CPU گوشی خود را پیدا کنید.
نام های معمول نوع پردازنده ها:
ARM: ARMv7 or armeabi
ARM64: AArch64 or arm64
x86: x86 or x86abi
انتشار کتاب های رایگان با موضوع «خانواده و فضای مجازی» در سایت پلیس فتا: رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا ناجا: ۲۶ عنوان کتاب در قالبهای مختلف شعر کودک، داستان، علمی و آموزشی را نشانهای از تلاش پلیس فتا برای گسترش و تعمیق فرهنگ استفاده سالم و امن از فضای مجازی در خانوادهها به خصوص کودکان و نوجوانان رایگان منتشر شده است.
این مجموعه کتاب در قالب همکاری مشترک پلیس فتا و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در طرح صیانت از خانواده و کودکان در اینترنت(کوا) تالیف شده بودند و هدف از تهیه آنها آشنایی کودکان، نوجوانان و والدین با رفتارهای صحیح در فضای مجازی و مخاطرات آن بود.
در تالیف این مجموعه کتاب سعی شده است که از ظرفیت شعر، داستان و تصویر سازی برای انتقال مفاهیم مورد نظر به صورت غیر مستقیم استفاده شود و به الگویی برای سایر علاقهمندان به عرصه تالیف تبدیل شود.
در این مجموعه ۱۰ عنوان کتاب، ویژه مخاطبان با گروه سنی دبستان و پیش دبستان تالیف شده و سعی گردیده تا با زبان کودکانه مهارتهای استفاده درست از فضای مجازی به این گروه انتقال داده شود.
۴ عنوان کتاب شعر کودک، ۶ عنوان کتاب داستانی کودک، ۳ عنوان کتاب داستان ویژه نوجوانان و ۱۲ عنوان کتاب نیز در زمینههای فرهنگی، فناوری اطلاعات، کسبو کار و امنیت کاربری مجموعه کتابهای منتشر شده را تشکیل میدهند. مجموعه کتابهای منتشر شده عبارتند از:
کتاب های شعر برای کودکان:
– ماچالو، مچالو، آجی هلو در جنگل فضای مجازی
– بازیگوشیهای افشین
– ماچالو، مچالو، نی نی بغلو اینبار تو دام هچلو
– هیکلو و پلیس فتا تو شهرک رایانه ها
– کتاب های داستانی برای کودکان:
– دلتنگی اسباببازیها
– افشین قهرمان
– کارآگاه کوچولو
– سفر به موزه
– سینا و خرگوشک
– زبلو ببر مهربان
کتاب های داستانی برای نوجوانان:
– ماجرای سبزک جان و فیروز خان
– قارقارکها وارد میشوند
– ماجراهای بچه زرنگ در دنیای مجازی
کتاب های آموزشی برای نوجوانان و والدین:
– امنیت در زندگی آنلاین
– آنچه باید درباره فیلمها بدانیم
– الزامات تربیت فرزند در عصر رسانه
– هم بازیهای عصر دیجیتال
– شبکههای اجتماعی
– حریم خصوصی در شبکههای اجتماعی
– نمادها سخن میگویند
– روزنگار من در عصر فناوری
– سفر به اعماق کلیکها
– سفر به دنیای فناوری
– سودآوری سایبری
– زندگی دینی در فضای مجازی
– زیبایی فضای مجازی با هوش اخلاقی برای دسترسی به کتابهای فوق به بخش کتابخانه سایت پلیس فتا مراجعه کنید: https://www.cyberpolice.ir/libraries/c?cat=33
📌نگاه افکار عمومی آمریکا به سانسور سیاسی در توییتر و فیسبوک
🔹نظرسنجی جدید مرکز تحقیقاتی «پیو» نشان میدهد:
🔸۷۵ درصد آمریکایی ها گمان می کنند که رسانه های اجتماعی به احتمال فراوان (۳۷ درصد) یا با احتمال نسبی (۳۶ درصد) دیدگاههای سیاسی مخالف با عقاید خود را سانسور می کنند.
🔸فقط ۲۵ درصد آمریکایی ها معتقدند که رسانه هایی چون فیس بوک و توییتر هیچگونه تعصب سیاسی نسبت به مواضع کاربران ندارند.
🔸از هر ۱۰ نفر جمهوری خواه یا افراد نزدیک به این حزب، دست کم ۹ نفر (۹۰ درصد) احتمال می دهند که پلتفرم های اجتماعی دیدگاه های سیاسی مغایر با عقاید خود را سانسور می کنند.
🔺در دو سال اخیر میلادی منتهی به انتخابات ریاستجمهوری آمریکا، دونالد ترامپ، رییس جمهورِ جمهوریخواه این کشور انتقادات فراوانی را نسبت به سانسور عقاید مخالف در رسانههای اجتماعی این کشور مطرح کرده است.
💢 رهبر معظم انقلاب؛ در ارتباط تصویری با جلسه هیات دولت در زمینه فضای مجازی و شبکه ملی اطلاعات فرمودند:
🔹متاسفانه اهتمام لازم به شبكه ملي اطلاعات و تشكيل شوراي عالي فضاي مجاز ي نمي شود.
🔹موضوع فضاي مجازي بسيار مهم است؛ ما هم اهميت فضاي مجازي را و اينكه بخشي از زندگي مردم شده است، قبول داريم اما بحث ما در مورد فضاي مجازي اين است كه اين عرصه از خارج مديريت و هدايت ميشود و ما نميتوانيم مردم را بي پناه رها كنيم.
🔹عوامل مسلط بين المللي در فضاي مجازي به شدت فعال هستند؛ تأكيد مكرر بر شبكه ملي اطلاعات و تشكيل شوراي عالي و مركز ملي فضاي مجازي و شركت روساي سه قوه در آن به همين علت است اما متأسفانه اهتمام لازم به اين موضوع نمي شود.
🔹شبكه ملي اطلاعات اجزايي دارد كه اين اجزا از زمانبندي ها عقب هستند.
نگرانی مقامات آمریکا در مورد حملات سایبری در انتخابات: دونالد ترامپ اخیراً اعلام کرد، مشخص شدن نتایج انتخابات ریاست جمهوری آمریکا هفتهها یا ماهها زمان خواهد برد. ترامپ با توجه به موج نگرانیها در مورد رأیگیری کاغذی خاطرنشان کرد، حکم سنتی شمارش آراء در شبِ انتخابات ممکن است به تعویق بیافتد.
ترامپ در سخنرانی خود خطاب به شورای سیاستگذاری ملی آمریکا که یک گروه فعال محافظهکار است گفت:
شما هرگز در روز 3 نوامبر (روز انتخابات) نمیتوانید نتایج آراء را بشمارید. به نظر من ممکن است شما هفتهها، ماهها و یا هیچگاه نتوانید به نتایج آراء پی ببرید.
آمریکاییها پیشبینی میکنند 50 میلیون نفر بهصورت کاغذی در انتخابات شرکت خواهند کرد و به دلیل همهگیری کرونا شمارش این آراء بهکندی انجام خواهد شد، این موضوع باعث افزایش نگرانی و آشفتگی سیاسی در این کشور شده که میتواند نتیجه رأیگیری را نیز به تأخیر بیندازد.
ترامپ در مورد دستکاری در انتخابات مدعی شد:
دموکراتها برای دستکاری نتایج آراء، رأیگیری کاغذی را تبلیغ میکنند.
همچنین او یک مشکل سیستمی را مطرح کرده و گفت:
ما برای این 51 میلیون رأی آماده نیستیم و این برای کشور ما بسیار خجالتآور است. این موضوع مشکلی بسیار جدی بر سر راه دموکراسی است.
بیل ایوانینا (Bill Evanina) مدیر مرکز امنیت ملی و ضد جاسوسی آمریکا اخیراً خاطرنشان کرد:
بزرگترین نگرانی من مداخله خارجی است. من نگران روز انتخابات هستم. عوامل خارجی از طریقحملات سایبری و باج افزارها میتوانند در تحویل، شمارش و انتقال آراء دخالت کنند. کشور ما باید آماده این موضوع باشد که نتایج انتخابات در روز 3 نوامبر مشخص نشود.
وی در انتها افزود:
من نگران حملات باج افزاری و حملات سایبری هستم و اینکه مردم به دلیل وجود حملات سایبری و باج افزاری نتوانند در انتخابات شرکت کنند. همچنین نگران این هستم که دخالتهای خارجی از روز سوم و چهارم نوامبر تا آخر نوامبر ادامه داشته باشد.
دیپفیک، جدیترین تهدید هوش مصنوعی براساس مقاله منتشر شده در «Crime Science» و با پشتیبانی مالی از سوی مرکز داوس (Dawes) برای «Future Crime» در «UCL»، 20 راه استفاده از هوش مصنوعی در راستای تسهیل جرم طی 15 سال آینده مشخص شده است. این موارد براساس نگرانی و آسیبها، احتمال سوددهی برای مجرمان، آسان بودن اجرا و سخت بودن توقف طبقهبندی میشوند.
کارشناسان معتقدند که شناسایی و توقف محتوای جعلی بسیار دشوار است و این کار اهداف مختلفی از بیاعتبار کردن یک چهره عمومی تا استخراج وجوه با جعل هویت پسر یا دختر یک زوج در تماس ویدئویی دارد. چنین محتوایی شاید به عدم اعتماد گسترده به شواهد صوتی و تصویری منجر شود که این خود یک آسیب اجتماعی است.
گذشته از محتوای جعلی، به نظر میرسد 5 جنایت دیگر از طریق هوش مصنوعی بسیار نگران کننده هستند. این جرایم از وسایل نقلیه بدون راننده به عنوان سلاح استفاده میکردند تا به پیشبرد پیامهای فیشینگ مناسبتر، ایجاد اختلال در سیستمهای تحت کنترل هوش مصنوعی، برداشت اطلاعات آنلاین برای اهداف باجخواهی در مقیاس بزرگ و اخبار جعلی مبتنی بر هوش مصنوعی کمک کنند.
لوئیس گریفین (Lewis Griffin)، یکی از نویسندگان ارشد مقاله اظهار داشت :
«با گسترش تواناییهای فناوریهای مبتنی بر هوش مصنوعی، پتانسیل سوءاستفاده جنایی نیز به وجود میآید. برای آمادهسازی کافی تهدیدات احتمالی هوش مصنوعی، باید ابتدا تهدیدات و نحوه تأثیرگذاری آنها بر زندگی را شناسایی کنیم.»
محققان 20 جنایت با هوش مصنوعی را از طریق مقالات آکادمیک، اخبار و گزارشهای جاری و داستان و فرهنگ عامه جمعآوری کردند. آنها سپس با 31 نفر متخصص در زمینه هوش مصنوعی به مدت 2 روز در مورد شدت جرایم احتمالی بحث کردند. شرکت کنندگان از دانشگاهها، بخش خصوصی، پلیس و آژانسهای امنیتی و دولتی بودند.
جنایات با نگرانی متوسط شامل فروش موارد و خدماتی با برچسب هوش مصنوعی مانند غربالگری امنیتی و تبلیغات هدفمند بودند. دسترسی به این جرایم با سود بالا آسان است. جنایات با نگرانی کم شامل باتهای سارق، رباتهای کوچک مورد استفاده برای دستیابی به خواص از طریق نقاط دسترسی مانند صندوقهای نامه، بودند که به راحتی برای شکست قضاوت و باعث آسیب به افراد و عدم توانایی برای عملکرد در مقیاس وسیع میشدند.
متیو کالدوِل (Matthew Caldwell)، نویسنده اول (UCL Computer Science) گفت :
«در حال حاضر، مردم بخش اعظم زندگی خود را بهصورت آنلاین انجام میدهند و فعالیت آنلاین آنها میتواند باعث ایجاد یا تخریب اعتبار آنها شود. چنین محیط آنلاینی، که در آن دادهها دارای ویژگی و قدرت اطلاعاتی هستند، برای فعالیتهای مجرمانه مبتنی بر هوش مصنوعی بسیار ایدهآل است.»
وی افزود که برخلاف بسیاری از جرایم سنتی، جرایم موجود در حوزه دیجیتال به راحتی قابل اشتراک، تکرار و حتی فروش هستند و به مجرمان امکان ارائه تکینکهایی در بازارها و جرایم به عنوان خدمات میشود. این بدان معنی است که مجرمان میتوانند جنبههای چالشبرانگیزتر از جرم مبتنی بر هوش مصنوعی خود را برونسپاری کنند.
شِین جانسون (Shane Johnson)، مدیر مرکز داووس برای جنایات آینده در UCL، که از این مقاله پشتیبانی مالی میکند، توضیح داد : «ما در دنیای بسیار متغیری زندگی میکنیم که فرصتهای جدید خوب و بد ایجاد میکند. درنتیجه، ضروری است که ما تهدیدهای مربوط به جرائم در آینده را پیشبینی کنیم تا سیاستگذاران و سایر ذینفعان دارای صلاحیت عمل بتوانند قبل از وقوع جنایات جدید کار خود را انجام دهند. این مقاله اولین مورد از مجموعهای است که تهدیدات جنایات آینده مرتبط با فناوریهای نوظهور و جدید شناسایی میکند.