eitaa logo
لغزشگاه
21.6هزار دنبال‌کننده
2.1هزار عکس
1.1هزار ویدیو
314 فایل
مهارت های مواجهه هوشمندانه با فضای مجازی ارتباط با ادمین: @h_etesami1979
مشاهده در ایتا
دانلود
🔍 تحلیل متن سخنان رئیسی در اولین مناظره انتخاباتی 🔹هوش مصنوعی با تحلیل متن سخنان هر یک از نامزدها در اولین مناظره انتخاباتی، به تحلیل دیدگاه‌های آن‌ها پرداخته است. برجسته بودن هر یک از کلمات تصویر نشان‌دهنده شدت و ضعف استفاده از این کلمات بوده است. 🔹برجسته شدن هر کلمه در ابر کلمات نامزدها نشان‌دهنده تاکید بیشتر بر آن است. در همین راستا می‌توان برنامه‌های اصلی و تاکیدات هر نامزد را برآورد کرد. ▪️تحلیل متن سخنان رئیسی در اولین مناظره انتخاباتی نشان می‌دهد که برجسته‌ترین کلمات به‌کار رفته در سخنان وی، "مردم"، "تولید"، "من"، "ما"، "قوه‌قضاییه"، "کشور"، "مشکلات"، "زمین‌خواری" و "اهانت" بوده است. ▪️بخشی از این کلمات به مهم‌ترین برنامه‌های رئیسی همچون مبارزه با زمین‌خواری و فساد، رونق تولید و رسیدگی به وضعیت معیشت مردم اشاره دارد. 🔵برای مشاهده آمار لحظه‌ای و گزارش های تحلیلی هر یک از کاندیداها به سایت ایران پرزیدنت مراجعه کنید: Iranpresident.net
🚨 پست جدید اینستاگرام سایت رهبر انقلاب با یک تذکر جدی در مورد مناظرات انتخاباتی
📌 اضافه کردن اجباری کاربر به کانال‌ها و گروه‌های انتخاباتی جرم است معاون اجتماعی پلیس فتای ناجا: 🔸عضویت اجباری كاربران در کانال ها و گروه های تبلیغاتی انتخاباتی جرم محسوب میشود. 🔸متاسفانه به وفور در پیام رسان ‌های غیر‌بومی مشاهده می‌شود که افراد سودجو با تشکیل گروه ‌هایی از کاربران می‌خواهند که کاربران دیگر را به گروه‌ ها اضافه کرده و در ازای آن جوایز یا مبلغی را دریافت کنند. 🔸مردم باید بدانند که اضافه کردن کاربر به ویژه با زور و اجبار به کانال های سرگرمی، اقتصادی یا هر موضوع دیگری جرم تلقی شده و در صورت شکایت افراد، پلیس فتا با آن ها برخورد خواهد کرد. 🔸کانال‌ها و گروه هایی که وعده پرداخت پول در صورت اضافه کردن کاربران دیگر را می‌دهند، هیچ پولی به کاربران پرداخت نمی‌کنند و این وعده صرفا جنبه تبلیغاتی برای مشارکت افراد را دارد. حتی رسیدهای جعلی نیز برای جلب اطمینان در گروه قرار داده می‌شود
🔸توافق گروه هفت بر سر اخذ مالیات از غول‌های اینترنتی: وزاری دارایی کشورهای گروه هفت (جی هفت) در لندن بر سر دریافت حداقل مالیات ۱۵ درصدی از شرکت‌های بزرگ چندملیتی توافق کردند. با وضع مالیات بر سود این شرکت‌ها ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا سالانه ۵۰ میلیارد یورو درآمد خواهند داشت. هفت کشور صنعتی جهان عبارتند از بریتانیا، آمریکا، فرانسه، آلمان، ایتالیا، کانادا و ژاپن. در بیانیه‌ای که وزرای دارایی جی هفت شنبه پنجم ژوئیه (۱۵ خرداد ١۴٠٠) صادر کردند آمده است  که طبق توافق حاصله حداقل مالیات بر سود ۱۵ درصدی برای شرکت‌های چندملیتی وضع شده است. طبق توافق حاصله؛ شرکت‌های چند ملیتی باید در کشورهایی که فعالیت می‌کنند مالیات بپردازند. به گزارش خبرگزاری آلمان غول‌های اینترنتی نظیر آمازون، فیسبوک و گوگل سالانه میلیاردها دلار سود کسب می‌کنند اما زمانی که پای پرداخت مالیات می‌رسد، از انجام این کار طفره می‌روند. این شرکت‌ها در سطح بین‌المللی فعالیت دارند، اما پایگاه اصلی آنها در ایالات متحده است و همین موضوع بهانه‌ای شده است که این شرکت‌ها در کشورهایی که فعالیت می‌کنند مالیات نپردازند. توافق حاصله بین کشورهای صنعتی جی هفت باید در مقیاس بزرگ‌تری در  کشورهای گروه بیست که در آن کشورهایی چون چین، هند، برزیل، عربستان و ترکیه نیز عضو هستند مورد تائید قرار بگیرد. مالیات بر سود غول‌های اینترنتی می‌تواند بر اقتصاد این کشورها که در نتیجه گسترش پاندمی کرونا تضعیف شده نیز کمک کند. شرکت‌های اینترنتی در شرایط کرونا توانستند درآمد خود را افزایش دهند. کارشناسان گفتند وضع مالیات ۱۵ درصدی بر سود این شرکت‌ها می‌تواند عایدی ۵۰ میلیارد یورویی برای ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا در سال داشته باشد. آلمان تقریبا شش میلیارد یورو از مالیات ۱۵ درصدی بر غول‌های اینترنتی درآمد خواهد داشت.
خبری که به نقل از تقی پور نماینده تهران در مورد طرح جدید مجلس برای مسدودسازی پیام رسان های خارجی ,احراز هویت و ردیابی فعالیت های آنلاین کاربران در حال انتشار است ,جعلی است. هدف هم یک شگرد قدیمی در آستانه انتخابات : ایجاد دو قطبی کاذب«مسدودسازی-آزادسازی» فضای مجازی. بدون تحقیق بازنشر نکنیم!
🛑شبکه انرژی آمریکا هدف حملات سایبری مداوم خانم گرانهولم وزیر انرژی آمریکا روز یکشنبه در مصاحبه خود با شبکه سی ان ان ضمن اشاره به هزاران حمله سایبری علیه بخش‌های مختلف انرژی در آمریکا اعلام کرد دشمنان ما این قابلیت را دارند که شبکه برق آمریکا را خاموش کنند. وی با پرداخت باج توسط شرکت‌ها به مجرمان سایبری مخالفت کرد و افزود شرکت‌هایی که هدف حملات سایبری قرار می‌گیرند باید به دولت فدرال اطلاع دهند. در پی افزایش حملات باج افزاری در آمریکا مانند حمله به شرکت کلونیال یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های توزیع نفت در آمریکا و همچنین حمله به شرکت جی بی اس بزرگ‌ترین شرکت توزیع گوشت در آمریکا، فشارها علیه بخش دولتی و خصوصی در آمریکا همچنان ادامه دارد.
هدایت شده از سواد سایبری
🔺ویژگی جدید گوگل مپ رانندگان را از جاده‌های خطرناک دور می‌کند ▪️ویژگی جدید گوگل مپ به‌ جای پیشنهاد سریع‌ترین مسیر، رانندگان را به سمت مسیرهای ایمن‌تر هدایت کرده و از بروز تصادفات احتمالی جلوگیری می‌کند.  هدف گوگل افزایش ایمنی جاده‌ها، کاهش تصادفات و کاهش خسارات مالی و جانی به رانندگان است. این قابلیت با هدایت راننده‌ها به مسیرهای امن‌تر، بیش از 100 میلیون حادثه ناشی از ترمز ناگهانی را کاهش خواهد داد. این قابلیت به‌زودی برای اندروید و iOS در دسترس خواهد بود.
افزایش تمایل سالمندان به فناوری‌های ارتباطی ▫️یکی از باورهای رایج این است که افراد سالمند کمتر تمایل به فناوری‌ و ابزارهای هوشمند دارند. در تحقیقی که موسسه‌ای به نام «پیو» در آمریکا انجام داده، مشخص شده استفاده افراد سالخورده از موبایل‌های هوشمند در دو سال اخیر از ۵۳ درصد به ۶۱ درصد افزایش یافته است. ▫️ این تحقیق می‌گوید از هر پنج نفر با سن بالاتر از ۶۵ سال، سه نفر از موبایل‌های هوشمند استفاده می‌کنند و ۶۴ درصد آنها به اینترنت خانگی پرسرعت مجهز هستند. ▫️جالب‌تر آنکه این استقبال در بازه سنی ۶۵ تا ۷۴ سال بیشتر بوده و به ۷۱ درصد رسیده است
پنج اولویت دولت آینده در حوزه تکنولوژی های نوین: کاندیداهای ریاست‌جمهوری نخستین مناظره خود در مورد موضوعات اقتصادی را درحالی به پایان بردند که تقریبا هیچ‌کدام برای بخش دیجیتال سهمی در اقتصاد قائل نبودند یا در مهم‌ترین سخنان اقتصادی آن را شایسته اشاره‌ای هم ندانستند. هرچند اقتصاد دیجیتال بخشی راهبردی از سیاست‌های کلی اقتصادی است اما با توجه به پتانسیل‌های موجود بخش‌خصوصی و نیروی جوان و متخصص این بخش می‌تواند پیش‌برنده کل جریان اقتصادی باشد. بر اساس اعلام سازمان تنظیم مقررات سهم اقتصاد دیجیتال ایران در پایان سال ۹۹ به حدود ۵/ ۶ درصد از کل GDP ایران رسید و بنابر آمارها تا پایان دولت جدید این سهم به ۱۰‌درصد خواهد رسید. با توجه به رشد قابل‌توجه ابزارهای دیجیتال در زندگی روزمره مردم و نیاز روزافزون آنها به این فضا می‌توان اولویت‌هایی را برای دولت آینده در این حوزه ترسیم کرد. از توسعه زیرساخت‌های اینترنتی گرفته تا توجه به کسب‌وکارهای نوپا و از توسعه ۵G تا حذف نهادهای متعدد نظارتی و مجوزهای رنگارنگ؛ همه به نوعی سیاست‌هایی هستند که با رفاه، معیشت و اقتصاد جامعه رابطه مستقیمی دارند. متن کامل گزارش دنیای اقتصاد را بخوانید: https://www.donya-e-eqtesad.com/fa/tiny/news-3770461
📌نیجریه کاربرانی که ممنوعیت توییتر را دور بزنند دستگیر می‌کند! 🔸یک روز پس از ممنوعیت استفاده از توییتر در نیجریه، این کشور اعلام کرد که کاربرانی که بخواهند از این شبکه اجتماعی را دور بزنند دستگیر و محاکمه خواهد کرد. 🔸 ابوبکر ملامی، سخنگوی وزیر دادگستری و دادستان نیجریه، روز شنبه از این تصمیم دولت این کشور برای مجازات خبر داد ؛ این تصمیم افراد و سازمان‌هایی که از توییتر استفاده کنند را هم شامل می‌شود. 🔸دولت نیجریه توییتر را روز جمعه به دلیل «استفاده از این پلتفرم برای فعالیت‌هایی که می‌توانند موجودیت حقوقی نیجریه را تحلیل ببرد» به طور کامل ممنوع کرد و این کار سرزنش داخلی و بین‌المللی را به دنبال داشت.
قابلیت ویژه گوگل برای حذف جستجوهای کاربران آیفون: گوگل شرایطی را فراهم کرده که کاربران آیفون بتوانند ۱۵ جست‌وجوی آخر خود در گوگل را در سرعترین زمان ممکن پاک کنند. تمام کاری که باید انجام دهید؛ این است که روی آیکون پروفایل خود در گوشه بالا سمت راست اپلیکیشن گوگل ضربه زده و گزینه «Delete last 15 min» را لمس کنید گوگل این ویژگی را با برچسب بزرگ و آبی رنگ «New» علامت‌گذاری کرده تا کاربران بتوانند به سادگی آن را مشاهده و مورد استفاده قرار دهند. پیش‌تر، گوگل روش‌های متنوعی برای پاک‌سازی و حذف تاریخچه وب‌گردی و جست‌وجو ارائه کرده بود ولی همه آن‌ها مستلزم ورود به حساب کاربری و دنبال کردن چندین منو و گزینه بودند. این ویژگی فعلا برای کاربران iOS در اپلیکیشن Google فراهم شده ولی به زودی کاربران اندروید هم می‌توانند از این قابلیت بهره ببرند.
تعداد بینندگان جهانی تلویزیون ▪️تلویزیون رسانه‌ای سنتی اما همچنان قدرتمند است. باوجود آنکه تلفن‌های هوشمند و شبکه‌های اجتماعی فرصت کمتری به مردم می‌دهند که پای تلویزیون بنشینند، صنایعی مانند تبلیغات، نمایش خانگی، ورزش، و رسانه‌ها چشم‌اندازهای روشنی را برای تلویزیون رقم زده‌اند. ▪️داده‌های جمع‌آوری شده در بازار جهانی تلویزیون نشان می‌دهد در سال ۲۰۱۹، ۱.۷ میلیارد خانوار در سراسر جهان مخاطب برنامه‌های تلویزیونی بوده‌اند. در حالی که در سال قبل این آمار ۱.۶۷ میلیارد خانوار بود. ▪️براساس آمارهایی دیگر، همین امسال ۴.۲۳ میلیارد نفر در سراسر جهان تلویزیون تماشا می‌کنند ؛ این تعداد قرار است به طور مداوم افزایش یابد و تا سال ۲۰۲۵ تقریباً به ۴.۳۶ میلیارد نفر برسد.