⭕️پنتاگون از کرونا خبر داشت؟ ا انتشار یک گزارش محرمانه در وبسایت «نیشن»
✍️محمد رستم پور
🔹با وجود ادعاهای مکرر رئیس جمهور آمریکا مبنی بر اینکه شیوع ویروس کرونا تا این اندازه که اکنون آمریکا را درگیر کرده، «قابل پیشبینی» نبوده است، بر اساس مجموعه اسنادی که وبسایت نیشن (The Nation) به دست آورده؛ وزارت دفاع آمریکا از سال ۲۰۱۷ به خوبی از امکان شیوع یک بیماری تنفسی و ویروس عفونی شبیه آنفلوآنزا که هر سال هزاران آمریکایی را میکشد، آگاه بوده و حتی از پیامدهای اسفبار آن مانند کمبود تختهای بیمارستانی، کمبود ماسک و دستگاههای تنفس مصنوعی نیز اطلاع داشته است.
🔹در این گزارش آمده است: «محتملترین و مهمترین تهدید، شیوع یک بیماری تنفسی جدید، به ویژه شبیه آنفلوآنزاست». کوید ۱۰، نیز یک بیماری تنفسی ناشناخته است. در چند جای این گزارش ۱۰۳ صفحهای از ویروس کرونا نیز بحث شده. برای نمونه گفته شده: «عفونتهای ویروس کرونا اینک در سراسر جهان معمول و رایجند».
🔹 «دنیس کافمن» که در سالهای ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۷، به عنوان رئیس بخش بیماریهای عفونی و اقدامات متقابل آژانس اطلاعات دفاعی آمریکا مشغول به کار بود، میگوید «نهادهای اطلاعاتی ایالات متحده سالهاست که از شیوع ویروس کرونا باخبرند». کافمن که در دسامبر ۲۰۱۷ بازنشسته شده، اضافه میکند: «نهادهای اطلاعاتی حداقل برای دو دهه است نسبت به خطرات شیوع ویروسهای عفونی آنفلوآنزا هشدار میدهند. در مورد ویروس کرونا، حداقل ۵ سال است هشدارها داده شده است ... اخیراً اظهاراتی عنوان شده که شیوه کرونا را بدترین شکست اطلاعاتی آمریکا توصیف کردهاند. چنین اظهاراتی باعث میشود مردم نسبت به نهادهای اطلاعاتی بیاعتماد بشوند».
🔗بیشتر بخوانید
(https://www.thenation.com/article/politics/covid-military-shortage-pandemic/)
با «سیلیا» (Celia) دستیار صوتی هوشمند هواوی آشنا شوید: شرکت هواوی پیشازاین دستیار صوتی دیگر خود را بانام «ژیایی» (Xiaoyi) را ارائه کرده بود، اما مسئولان این شرکت همواره تاکید داشتهاند که نسخه بینالمللی دستیار صوتی هوشمند هواوی جهت استفاده در بازارهای جهانی نیز بهزودی ارائه خواهد شد.
«سیلیا» (Celia) نام این دستیار صوتی هوشمند است که همزمان با رونمایی از پرچمدار هواوی یعنی سری Huawei P40 در شش کشور از بازار جهانی ارائهشده و آماده استفاده توسط علاقهمندان به این فناوری نوین است. هواوی طبق برنامهریزی انجامشده در آیندهای نزدیک این محصول را در کشورهای بیشتری نیز ارائه خواهد کرد اما در حال حاضر کاربران در کشورهای بریتانیا، فرانسه، اسپانیا، شیلی، مکزیک و کلمبیا میتوانند از «سیلیا» به سه زبان انگلیسی، فرانسوی و اسپانیایی استفاده کنند.
همانطور که پیشازاین و در دستیارهای هوشمند دیجیتالی مشابه نیز دیده بودیم، «سیلیا» نیز با گفتن جمله “Hey Celia” فعال میشود. البته کاربران میتوانند با فشردن و نگهداشتن کلید «پاور» (Power) گوشی به مدت یک ثانیه نیز این دستیار هوشمند را فعال کنند. بعد از به کار بردن جمله “Hey Celia” میتوان درخواستهای متفاوتی نظیر برقراری تماس صوتی، ارسال پیام، تنظیم هشدار، خاموش و روشن کردن بلوتوث، تنظیم یک قرار ملاقات در تقویم، مشاهده وضعیت آبوهوا و موارد مشابه بسیاری را به «سیلیا» اعلام و پاسخ موردنیاز را دریافت کرد.
هواوی قابلیت جذاب دیگری به نام ترجمه چهره به چهره (Face to Face Translate) را نیز در دستیار صوتی هوشمند خود برای کاربران فراهم کرده است. با استفاده از این قابلیت «سیلیا» بهعنوان یک مترجم مجازی بین دو شخص که در یک محیط حضور دارند قرارگرفته و مکالمات دو طرف را برای دیگری ترجمه خواهد کرد. در این حالت هر کاربر بدون تأخیر کلماتی که توسط شخص مقابل ادا میشود را بهصورت ترجمهشده روی صفحه گوشی هوشمند خود مشاهده خواهد کرد. در حال حاضر این قابلیت نیز از زبانهای انگلیسی، فرانسوی و اسپانیایی پشتیبانی میکند.
«سیلیا» باقابلیت لنز هوش مصنوعی هواوی (Huawei AI Lens) هم سازگار است. این فناوری بسیار پیشرفته قابلیتهای محاسباتی قدرتمندی در اختیار شما قرار میدهد، مانند اینکه کاربر میتواند با گرفتن دوربین گوشی به سمت یک غذا و گفتن جملهای مانند «سلیا، این غذا چقدر کالری دارد؟» البته به زبانهای پشتیبانی شده «سیلیا»، میتواند پاسخ خود را دریافت کند.
هواوی وعده داده تا «سیلیا» را برای پشتیبانی از قابلیتها و زبانهای جدید ارتقا داده و در کشورهای جدیدی نیز عرضه کند. علاوه بر این و بر اساس برنامهریزی گستردهی هواوی، این دستیار صوتی دیجیتالی در آیندهای نهچندان دور در طیف متفاوتی از دستگاههای الکترونیکی ازجمله اسپیکرها، تلویزیونهای هوشمند و لپتاپها نیز مورداستفاده قرار خواهد گرفت.
هواوی پیش از اعمال محدودیتهای ایالاتمتحده آمریکا نیز قصد داشت دستیار صوتی دیجیتالی خود را برای عرضه در بازارهای بینالمللی آماده کند، اما به نظر میرسد شرایط فعلی باعث سرعت گرفتن اجرای این برنامه شده است.
امام خمینی (ره): من نمیتوانم اسم رهبر روی ایشان بگذارم،بزرگتر از این است،نمیتوانم بگویم كه شخص اول است برای اینكه دومی دركار نیست، ایشان رانمی توانیم ما با هیچ تعبیری تعبیركنیم الا همینكه مهدی موعود است،آنی است كه خدا ذخیره كرده است برای بشر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رصد رسانه ها:
📹 بی بی سی/ "ریچارد نفیو" طراح اصلی تحریم های ثانویه در دوره اوباما علیه ایران:
🔹اگرچه امریکا اعلام می کند دارو و غذا را علیه مردم ایران تحریم نکرده اما شرایط معامله، ترابری و مسائل مالی بر ایران تحریم شده پس در نتیجه ایران نمی تواند خریدی انجام دهد.
ماجرای باند فرکانس ۷۰۰ و ۸۰۰ چیست؟/بخش اول: رئیس اسبق سازمان تنظیم مقررات ارتباطات معتقد است که استفاده از باند فرکانس ۷۰۰ مگاهرتز برای توسعه شبکه موبایل در زمان کوتاه قابل اجرا نیست و نمی تواند مشکل فعلی کندی اینترنت را رفع کند.
موضوع مورد مناقشه وزارت ارتباطات و سازمان صدا و سیما بر سر مالکیت باندهای فرکانسی ۷۰۰ و ۸۰۰ مگاهرتز این روزها بار دیگر مورد توجه رسانهها قرار گرفته است و دلیل آن نیز این است که وزیر ارتباطات در توئیتی دلیل کندی سرعت اینترنت کاربران موبایل را نبود فضای فرکانسی عنوان کرده است.
وزیر ارتباطات معتقد است که در شرایط فعلی بحران کرونا، میتواند با در اختیار داشتن باندهای فرکانسی ۷۰۰ و ۸۰۰ مگاهرتز از این فضا برای توسعه ظرفیت موبایل و رفع کندی سرعت اینترنت استفاده کند اما کارشناسان معتقدند که استفاده از این باند فرکانسی برای توسعه ظرفیت شبکه موبایل، زمان بر بوده و نیازمند سرمایه گذاری است.
ماجرای فرکانس ۷۰۰ و ۸۰۰ چیست
نقطه اختلاف میان صدا و سیما و وزارت ارتباطات مربوط به مالکیت و بهرهبرداری از فرکانس رادیویی ۷۰۰ و ۸۰۰ مگاهرتز به چندین سال قبل برمی گردد. چرا که این باندهای فرکانسی زمانی برای پخش آنالوگ برنامههای رادیویی و تلویزیونی استفاده میشد و هم اکنون با تغییر پخش برنامههای تلویزیونی به دیجیتال، این باندهای فرکانسی بلااستفاده مانده است.
در این میان وزارت ارتباطات مالکیت این سرمایه ملی را مطابق قانون و مقررات مدیریت طیف فرکانس، از آن خود میداند اما سازمان صدا و سیما نیز حاضر نیست این فضای فرکانسی را بازگرداند.
این درحالی است که اتحادیه جهانی مخابرات مقرر کرده که از سال ۲۰۱۵ پخش آنالوگ برنامههای رادیویی تلویزیونی در باندهای فرکانسی ۷۰۰ و ۸۰۰ مگاهرتز متوقف و این فضا، برای بهره برداری دیجیتالی مورد استفاده قرار گیرد.
با این وجود با توجه به اینکه باندهای با فرکانس پایین (زیر یک گیگاهرتز) دارای برد زیادی هستند این فضا دارای ارزش بالایی محسوب میشود و وزارت ارتباطات معتقد است که از این باندهای فرکانسی میتواند برای توسعه شبکههای تلفن همراه استفاده کند.
اما موضوع این است که در شرایطی که کاربران اینترنت در هفتههای اخیر با مشکل افت کیفیت و کندی سرعت اینترنت خانگی به دلیل افزایش مصرف در دوران کرونا مواجه بوده و هستند، وزیر ارتباطات بار دیگر مناقشه میان صدا و سیما و وزارتخانه خود را بر سر آزادسازی و مالکیت این فضای فرکانسی مطرح کرده و معتقد است که این موضوع میتواند به بهبود کیفیت اینترنت در دوران بحران کرونا کمک کند.
محمدجواد آذری جهرمی در پاسخ به مطالبه کاربران از کیفیت اینترنت در توئیتر نوشت: شبکه موبایل، فرکانس لازم دارد و فعلاً در اختیار سازمان صدا و سیما است و تا فرکانس آزاد نشود، ظرفیت بالا نمیرود.
وی حتی با ارسال نامهای به رئیس جمهور و ستاد ملی مقابله با کرونا، از دولت خواسته تا برای حل این اختلاف قدیمی پا پیش بگذارند تا بتواند با دراختیار گرفتن باندهای فرکانسی ۷۰۰ و ۸۰۰ برای ظرفیت سازی توسعه شبکه موبایل در شرایط کنونی استفاده کند.
وزیر ارتباطات با بیان اینکه مطمئن هستم آزادسازی فضای فرکانسی به اندازه آزادسازی خرمشهر سخت نیست، گفت: درصورتی که این منابع فرکانسی از سوی صدا وسیما در اختیار ما قرار گیرد، کیفیت اینترنت موبایل چند برابر بهبود مییابد.
ماجرای باند فرکانس ۷۰۰ و ۸۰۰ چیست؟ بخش دوم:ابهاماتی که برای طرح مشکل فضای فرکانسی مطرح میشود
با توجه به اینکه بازپس گیری باند فرکانسی در شرایط فعلی موضوع اختلاف وزارت ارتباطات و سازمان صدا و سیما است، کارشناسان هدف آذری جهرمی را از طرح این موضوع مورد انتقاد قرار داده اند.
برخی معتقدند که آذری جهرمی کمکاری وزارتخانه اش در تخصیص درست منابع و تجهیزات و در تأمین سرعت اینترنت را به دوش فرکانسهای در اختیار صداوسیما میاندازد و به دلیل آنکه مردم از شبکه باکیفیت و ارزان وایفایِ خانگی محروم هستند تلاش دارد تا مردم را مجبور به خرید اینترنت گران موبایل کند.
این موضوع نیز از سوی کارشناسان مطرح میشود که افت سرعت شبکه اینترنت موبایل و ثابت عللی درون وزارتی دارد که میتوان به عواملی چون عدم بهروزرسانی تجهیزات میان لایهای شبکه و ضعف ساختار شبکه ملی اطلاعات اشاره کرد و با وجودی که اینترنت ارزان خانگی معیار پیشرفت و توان ارتباطی یک کشور محسوب میشود، به دلیل ضعفهای موجود مردم مجبور به استفاده از اینترنت موبایل با هزینه گران شبکه موبایلی هستند.
در این میان این موضوع نیز از سوی کارشناسان مطرح شده که اولویت استفاده فرکانسهای ۷۰۰ و ۸۰۰ به خاطر پوشش بالا در خدمات عمومی رایگان از جمله خدمات نظامی، امداد و خبررسانی است و اصرار رسانهای وزیر ارتباطات این شائبه را به وجود میآورد که وی به دنبال فرافکنی و عدم تمکین به بازسازی زیرساختهای حیاتی ارتباطی است.
کارشناسان تاکید دارند که حتی اگر این فرکانسها در اختیار وزارت ارتباطات هم قرار گیرد، از باب خرید تجهیزات، استقرار آن و راهاندازی، نزدیک به ۱ یا ۲ سال زمان میبرد و استفاده ویژه از این فضای فرکانسی در شرایط اضطرار کرونا که از سوی وزیر ارتباطات مطرح میشود، تعجب برانگیز است.
باند فرکانسی ۷۰۰ و ۸۰۰ باند طلایی محسوب میشوند
در این راستا مسعود داوری نژاد رئیس اسبق سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات در گفتگو با خبرنگار مهر، به برخی از این ابهامات پاسخ داد و ضرورت آزادسازی این فضای فرکانسی را برای توسعه شبکه ارتباطی کشور، تشریح کرد.
وی در پاسخ به ارتباط حل مشکل افت کیفیت اینترنت موبایل و نبود فضای فرکانسی اعلام شده از سوی وزیر ارتباطات، گفت: توسعه شبکه موبایل روی فناوری ۵G نیازمند باند فرکانسی ارزان قیمت است و با توجه به اینکه باندهای فرکانسی ۷۰۰ و ۸۰۰ مگاهرتز به دلیل برد پایین، باند طلایی محسوب میشوند، میتوان از این فضا برای توسعه این فناوری استفاده کرد و تجهیزات آن نیز با قیمت ارزانتری خواهد بود.
داوری نژاد با اشاره به اینکه در گذشته این فرکانسهای رادیویی برای پخش تلویزیون آنالوگ کاربرد داشت ادامه داد: اما از زمانی که تلویزیون دیجیتال آمد و باندهای فرکانسی تغییر یافت، این فضای فرکانسی باید به دولت تحویل داده میشد.
رئیس اسبق سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات گفت: هم اکنون مناقشه و دعوا در مورد این فضای فرکانسی بر سر خرید و فروش آن است و این درحالی است که از نظر قانونی مالکیت فرکانس در اختیار دولت است.
ماجرای باند فرکانس ۷۰۰ و ۸۰۰ چیست؟ بخش سوم: بیشترین استفاده از فرکانس ۷۰۰ در دنیا برای توسعه موبایل است
وی در پاسخ به این سوال که کارشناسان معتقدند که سازمان صداوسیما که از این رِنج فرکانس برای شبکه آنالوگ استفاده میکرد، در آینده نزدیک میتواند برای توسعه شبکه HD استفاده کند، گفت: پخش HD زمینی هم اکنون از سوی سازمان صدا و سیما در حال انجام است و روی ماهواره نیز به راحتی ماهواره HD قابل اجاره است که به مراتب ارزانتر از فرکانس رادیویی است.
معاون وزیر ارتباطات در دولت هشتم تاکید کرد: این موضوع که گفته میشود از فرکانسهای ۷۰۰ و ۸۰۰ بخواهند برای پخش HD استفاده کنند به هیچوجه اظهارنظر کارشناسی نیست. چرا که این باند فرکانسی بسیار ارزشمند است و در دنیا نیز بیشترین استفاده آن برای توسعه شبکههای موبایل است. در زمانی که همه کشورها در حال حرکت به سمت ۵G هستند، این باندهای فرکانسی ارزان قیمت، بسیار کاربردی هستند.
داوری نژاد با بیان اینکه اختلاف وزارت ارتباطات و سازمان صدا و سیما سابقه چندین ساله دارد، ادامه داد: حتی سالها پیش سازمان صدا و سیما از ارائه آدرس و موقعیت جغرافیایی ایستگاههای رادیویی و تلویزیونی برای ثبت در اتحادیه جهانی مخابرات (ITU) به وزارت ارتباطات خودداری کرد و این موضوع باعث شد که ما برای در اختیار گرفتن ظرفیت دیجیتال از ITU و توسعه باندهای فرکانسی در زمان توزیع تکه باندهای دیجیتال، با مشکل مواجه شویم؛ در آن زمان این مشکل با وساطت لاریجانی رئیس وقت سازمان صدا و سیما تا حدودی حل شد.
وی گفت: رفتار فعلی صدا و سیما دنباله همان سیاست قدیمی است و حق با وزارت ارتباطات است تا از این باندفرکانسی مطابق با رفتار دنیا و مصالح توسعه شبکه تلفن همراه استفاده کنند؛ نه اینکه سازمان صداوسیما خودش بخواهد این فضا را به فروش بگذارد.
آزادسازی فرکانس ۷۰۰ به اضطرار کرونا نمیرسد
رئیس اسبق رگولاتوری در پاسخ به اینکه گفته میشود اولویت استفاده فرکانسهای ۷۰۰ و ۸۰۰ به خاطر پوشش بالا در خدمات عمومی رایگان از جمله خدمات نظامی و امدادی است، گفت: این فرکانس با توجه به توسعه شبکههای موبایل برای فناوریهای اینترنت اشیا و خودروهای خودران کاربرد دارد و به دلیل آنکه نسل آینده ارتباطات از نظر سرعت با نسل فعلی متفاوت خواهد بود، با افزایش تعداد سلولهای شبکه و اختصاص فضای فرکانسی میتوان از فناوری ۵G بهره برد.
داوری نژاد در مورد اینکه کارشناسان تاکید دارند که حتی این فرکانسها اگر در اختیار وزارت ارتباطات هم قرار گیرد، از باب خرید تجهیزات، استقرار و راهاندازی، حدود ۲ سال زمان میبرد، افزود: بله، تحقق ۵G در کشور نیازمند سرمایه گذاری و طراحی شبکه است.
این کارشناس با تاکید بر اینکه کیفیت فعلی اینترنت به موضوع فرکانس ۷۰۰ و ۸۰۰ ربطی ندارد، گفت: چرا که کیفیت در داخل کشور نیازمند تأمین تجهیزات است و شبکه انتقال باید جواب بدهد، اما هم اکنون ظرفیت توسعه در کشور وجود ندارد. اینترنت به تنهایی به کار نمیآید وقتی ظرفیت توسعه داخلی وجود ندارد. در این شرایط حتی ۱۰۰۰ گیگ اینترنت رایگان نیز کاربردی نخواهد داشت. چرا که طی این چند سال بیشتر از تجهیزات مخابراتی فعلی، نتوانسته اند ظرفتیتی ایجاد کنند.
وی افزود: وزارت ارتباطات با طرح موضوع بازپس گیری فضای فرکانسی در شرایط بحران کرونا و بهبود سریع کیفیت اینترنت موبایل در صورت تحقق این امر، به نفع خود استفاده برده است. چرا که این موضوع از نظر فنی چیزی نیست که به سرعت قابل استفاده باشد و برای آنکه ۵G در حد کاربر نهایی در کشور تجاری سازی شود به سرمایه گذاری و زمان نیاز است.
رئیس اسبق رگولاتوری ادامه داد: با وجودی که گفته میشود کرونا در کمتر از دوماه دیگر برطرف میشود، این فضای فرکانسی حتی با بازپس گیری هم، برای این اضطرار کاربردی نخواهد داشت. از نظر فنی، طرح موضوع تبدیل این فضای فرکانسی به ظرفیت توسعه موبایل در این مدت زمان کم، اصلاً کارشناسی نیست.
فیلترشکن SuperVPN را از روی گوشیهای خود حذف کنید.
برنامه SuperVPN با بیش از ۱۰۰ میلیون کاربر در گوگلپلی، از این فروشگاه حذف شد.
این برنامه دارای آسیبپذیری مرد میانی (MITM) بوده و به مهاجمین این امکان را میدهد که ترافیک کاربر را شنود و یا مقصد آن را تغییر دهند.
اطلاعاتی که از این طریق فاش میشوند عبارتند از:
- نام کاربری و گذرواژه حسابهای کاربری
- پیامها، عکسها و فیلمهای ارسال و دریافت شده
- سایتهای بازدید شده و ...
علاوه بر این برنامه، دهها فیلترشکن و VPN پرطرفدار دیگر نیز در گوگلپلی وجود دارد که همگی دارای مشکلات امنیتی هستند.
شایعه:
«عکس گریان جاستین ترودو نخستوزیر کانادا به خاطر مردم کشورش در کانادا مردم چهار ماه از پرداخت مالیات معاف و برای مدت چهار ماه با وجود عدم خروج آنها ماهانه به هر خانواده دوهزار دلار داده میشود با اینحال جاستین ترودو با چشمانی گریان به مردمش گفت: اگر جان من باعث نجات شما میشد خساست به خرج نمیدادم و منتظر فکر کردن نمیشدم...»
پاسخ:
اشکهای جاستین ترودو نخست وزیر کانادا، ارتباطی با همه گیری بیماری کرونا در این کشور ندارد .این تصویر قدیمی مربوط به یک کنفرانس مطبوعاتی و در غم درگذشت گورد داونی، خواننده و رهبر گروه موسیقی Tragically Hip است.
گورد داونی شاعر و ترانه سرای مشهور در تاریخ ۱۷ اکتبر ۲۰۱۷ در سن ۵۳ سالگی تسلیم سرطان مغز شد و چشم از جهان فرو بست.
لایو اینستاگرام هم به نسخه وب رسید: دیگر لازم نیست برای مشاهده لایو اینستاگرام حتما از گوشی موبایل خود استفاده کنید. اینستاگرام امکان مشاهده لایو را به نسخه وب خود اضافه کرد.
در این مدت همهگیری کرونا، دورکاری و در خانه ماندن خیلیها به استفاده از لایو اینستاگرام برای اشتراک گذاری دانش خود و ارائه نظر در خصوص موضوعات مختلف روی آورهاند؛ از طرفی بعضی افراد نیز از این قابلیت برای سرگرمی یا صحبت با دوستان خود استفاده میکنند.
اما ممکن است شما برای دیدن ویدئوها تمایل به استفاده از گوشی خود را نداشته باشید. پس با اضافه شدن امکان مشاهده ویدئوهای لایو در نسخه وب اینستاگرام، دیگر لازم نیست نگران این موضوع باشید. همچنین در این ویژگی، کامنتها و لایک کاربران در قسمت دیگری از صفحه نمایش داده میشود و دیگر لایک و کامنتهای بیشمار دیگران مزاحم شما نخواهد بود.
البته شما همچنان نمیتوانید پخش لایو را در نسخه وب شروع کنید و این یک جایگزین کامل برای سایر سرویسهای پخش زنده دوستانه وب نیست؛ این ویژگی صرفا یک آپدیت جدید است تا اجبار کاربران به استفاده از اپلیکیشن گوشی را کاهش دهد.
یوتیوب با قابلیتهای جدیدی بهروزرسانی شد: گوگل بهتازگی از بهروزرسانی نسخهی تحت وب یوتیوب (YouTube) خبر داده است تا میزان سازگاری آن را با نمایشگرهای لمسی بیشتر کند. نسخهی بهروزرسانیشدهی وبسایت یوتیوب تغییراتی در منوی کناری ویدئوها که با کلیک روی گزینهی سهنقطه ظاهر میشود اعمال میکند. همچنین آیکونهای داخلی وبسایت اندکی بزرگتر شدهاند تا کاربران نمایشگرهای لمسی بتوانند راحتتر آنها را انتخاب کنند.
اگر هماکنون از طریق تبلت یا لپتاپی که دارای صفحهنمایش لمسی است وارد وبسایت رسمی یوتیوب شوید خواهید دید که منوی سه نقطهای در زیر تمامی ویدئوها بهچشم میخورد. پیشتر برای ظاهر شدن این منو مجبور بودید نشانگر ماوس را روی ویدئو نگه دارید. این یعنی اگر ماوس یا ترکپد نداشتید، نمیتوانستید به این منو دسترسی پیدا کنید. این مشکل در بهروزرسانی جدید برطرف شده است.
بهروزرسانی جدید وبسایت یوتیوب همچنین اندازهی آیکونها را بزرگتر میکند. بهعلاوه در این نسخه میتوانید با سوایپ روی پخشکننده به سمت بالا، ویدئو را به حالت تمام صفحه دربیاورید؛ از طرفی با سوایپ به سمت پایین، پخشکنندهی ویدئو کوچک میشود. جدیدترین بهروزرسانی یوتیوب ضمن ارائهی تجربهی بهتر به کاربران صفحههای نمایش لمسی، بهبودهایی در بخش تاریخچهی ویدئوهای مشاهدهشده (Watch History) اعمال میکند. این بخش از سایت ازاینپس به شما نشان میدهد که در هر تاریخ خاص، چه ویدئوهایی را مشاهده کردهاید تا از این طریق ویدئوها در Watch History سازماندهی بیشتری پیدا کنند.
افزون بر اینها در نسخهی بهروز شدهی یوتیوب تحت وب از طریق گزینهی «Move to the top/bottom» راه جدیدی برای سازماندهی لیستهای پخش وجود دارد. این یعنی دیگر مجبور نیستید ویدئوها را درگ اند دراپ کنید. ناگفته نماند قابلیت موردبحث تا پیش از برداشته شدن از روی پلتفرم، در نسخههای قدیمی یوتیوب در دسترس بود.
امکان انتقال فایل به گوشی از طریق بیسیم به ویندوز 10 اضافه شد: پیش از این جابهجایی و انتقال فایل از کامپیوتر به گوشی از طریق کابل USB، ایمیل یا شبکه های اجتماعی صورت میگرفت اما مایکروسافت و سامسونگ اکنون روش بهتری دارند.
ویندوز 10 در آخرین آپدیت خود به شما امکان میدهد تا به سادگی و با کشیدن و رها کردن فایل ها روی Wi-Fi، فایل های خود را به هر گوشی تلفن سامسونگ مانند گلکسی S10 یا S20 که از این قابلیت پشتیبانی میکند، انتقال دهید.
مایکروسافت پیش از این امکان انتقال فایل های گوشی تلفن همراه و سیستم عامل اندروید به رایانه های شخصی را آسان کرده بود. این شرکت ماه گذشته، قابلیت کپی کردن متن یا شماره تلفن و حتی دریافت پیامهای هشدار را برای گوشی های سامسونگ نیز ایجاد کرده بود. اگرچه برنامههای مشابهی همچون ActiveSync توسط مایکروسافت برای این کار طراحی شده بود اما این قابلیت روش آسانتری است.
در قابلیت انتقال فایل ها از ویندوز 10 به گوشی، امکان جابهجایی فایلها با حجم بالا نیز فراهم است. پس به راحتی میتوانید تمام فایل ها و اسنادی را که میخواهید انتخاب کرده و به گوشی خود منتقل کنید.
البته نکته مهم این است که حجم پرونده ها تا 512 مگابایت محدود شده است. پس برای جابهجایی فیلمهای HD و حجم بالا از کامپیوتر به تلفن همراه نمیشود از این روش استفاده کرد. همچنین امکان جابهجایی همزمان 100 فایل وجود دارد؛ پس تعدا عکس های زیادی را نمیتوان انتقال داد.
اگرچه این قابلیت انتقال فایل از کامپیوتر به گوشی در تمام گوشی های سامسونگ پشتیبانی نمیشود اما باید گفت ده ها روش دیگر برای این کار وجود دارد تا شما به دردسر نیوفتید. از طرفی این ویژگی هماکنون در آخرین آپدیت ویندوز 10 وجود دارد و باید منتظر عرضه آن برای تمام ورژنهای ویندوز باشیم.