از نصب اپلیکیشن کووید ۱۹ - Coronavirus tracker خودداری کنید!
اپلیکیشنی که با عنوان Coronavirus tracker در حال انتشار است با این ادعا که محل های شیوع ویروس کرونا را به کاربران گزارش میدهد آنان را ترغیب به نصب می نماید.
این اپلیکیشن مخرب پس از نصب اقدام به قفل تلفن همراه قربانی کرده و مبلغ ۱۰۰ دلار جهت باز نمودن قفل تلفن همراه باج خواهی میکند.
در صورتیکه قربانی این اپلیکیشن شدید ، جهت باز کردن قفل تلفن همراه میتوانید از کد "4865083501" استفاده نمایید
⛔️دویچهوله مصاحبه رویترز را به ضرر ایران تحریف کرد
🔸نماینده سازمان جهانی بهداشت در مصاحبه با خبرگزاری رویترز گفته بود: در ایران هم «مثل» بسیاری از کشورهای ثروتمند اروپایی، تست کرونا محدود به موارد بحرانی است.
🔸اما رسانه دولتی آلمان در بازنشر خبر، واژه "مثل" را به "برخلاف" تغییر داده است؛ اقدامی که معنای سخن را دقیقا برعکس میکند!
پردازش کلان داده های سلامت برای کشف داروی کرونا / بزرگترین سوپر کامپیوتر دنیا هم به صف مبارزه کنندگان با کرونا پیوسته است
اَبَر کامپیوتر شرکت IBM موسوم به Summit با حجمی برابر با 2 زمین تنیس، با توانایی محاسباتی 200 کوادریلیون در ثانیه در حال بررسی 8000 ترکیب داروئی مختلف اعم از داروهای شیمیائی و گیاهی است تا بتواند سرانجام بهترین ترکیب برای کنترل و مبارزه با کرونا را بیابد.
اَبَر کامپیوتر شرکت IBM در طی دو روز توانسته است از میان داروهای بررسی شده، 77 مورد از آنها را برگزیند و همچنان نیز در حال گزینش و تنگ تر کردن دایره بررسی برای رسیدن به موثر ترین دارو است و شایان ذکر است که میزان پردازشی که این کامپیوتر در طول 2 روز انجام داده است، در حالت عادی و با کامپیوترهای عادی ماهها طول می کشید.
🚦عکس خندهداری از بچهتان گرفتهاید؟ لطفاً منتشرش نکنید!
📍بچهها وقتی اولینبار اسمشان را در اینترنت سرچ میکنند، چه احساسی پیدا میکنند؟
🔸تصور کنید اسمتان را جستوجو میکنید، و بلافاصله فیلمی بالا میآید که در آن دارید به خاطر موضوعی مضحک گریه میکنید، یا عکسی ظاهر میشود که در آن انگشتتان را توی سوراخ دماغتان کردهاید. این تجربهای است که ما کمتر داشتهایم اما بچههایمان کاملاً با آن درگیرند. شاید آنها با خودشان فکر کنند: یک لحظه پدر و مادرم فکر کردهاند عکسی که گرفتهاند خیلی بامزه است، اما من تا آخر عمر، شدهام «آن بچهای که توی دماغش انگشت کرده بود».
📌 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بخوانید:
http://tarjomaan.com/neveshtar/9571/
ابلاغ مصوبات سیزدهمین جلسهی شورای اجرایی فناوری اطلاعات به دستگاههای اجرایی کشور: مصوبات سیزدهمین جلسهی شورای اجرایی فناوری اطلاعات با امضای وزیر اررتباطات و فناوری اطلاعات به کلیهی دستگاههای اجرایی کشور ابلاغ شد.
مصوبات سیزدهمین جلسهی شورای اجرایی فناوری اطلاعات که با حضور رئیس جمهور تشکیل شده بود در تاریخ ۲۵ اسفندماه به امضای وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به عنوان نایب رئیس شواری اجرایی فناوری اطلاعات رسید و به کلیهی دستگاههای اجرایی کشور ابلاغ شد.
در این دستورالعمل، حذف اخذ مدارک و مستندات غیرالکترونیکی از ارباب رجوع در دستگاههای دولتی به عنوان یک اولویت راهبردی به طور مستمر باید پیگیری شود و مسئولیت پیگیری پیوستهی این موضوع با بالاترین مقام مسئول دستگاه است. کارت هوشمند ملی یکی از مدارکی است که تقریبا تمامی دستگاههای اجرایی هنگام مراجعه به آن دستگاه دریافت میکنند و حتی بسیاری از آنها کپی کارت ملی هوشمند را نیز دریافت میکنند. در این مصوبه تأکید شده که این موضوع خلاف اصالت کارت هوشمند ملی است. در این مصوبه پیشبینی شده که سازمان ثبتاحوال کشور به منظور بکارگیری کارت هوشمند ملی در احراز هویت ارائهی خدمات در پیشخوانهای کلیهی امور اداری، اجرایی و بانکی کشور، اقدامات لازم را انجام دهد.
همچنین در مصوبات سیزدهمین جلسهی شورای اجرایی فناوری اطلاعات بر اشتراکگذاری دادهها و اطلاعات میان دستگاههای مختلف تأکید و خواسته شده است تا موانع برای اشتراکگذاری دادهها رفع شود. طبق بند دوم این ابلاغیه، کلیهی دستگاههای اجرایی باید هرگونه قوانین و مقررات که به صراحت مانع به اشتراکگذاری و تبادل داده و اطلاعات با سایر دستگاههای اجرایی یا الکترونیکی کردن استعلامات میشوند را به همراه پیشنهادهای اصلاحی ظرف یک ماه به دبیرخانهی شورای اجرایی فناوری اطلاعات اعلام کنند. پیشنهادهای اصلاحی پس از بررسی کارشناسی و نهاییسازی توسط دبیرخانه جمعبندی شده و با تأیید وزیر ارتباطات، رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور و معاون حقوقی رئیسجمهور جهت طرح در هیات وزیران ارائه میشود.
تمامی دستگاههای اجرایی کشور در صورتی که بخواهند سامانهای را ایجاد کنند، خدمتی را الکترونیکی کنند یا مشاوری در این زمینه به کارگیرند باید نظر دبیرخانهی شورای اجرایی فناوری اطلاعات را نیز جویا شوند. این پیشبینی به منظور هزینهکرد بهینهی بودجهی دولت در دستگاههای مختلف برای توسعهی دولتالکترونیکی و همچنین به منظور هماهنگی میان بخشهای مختلف و جلوگیری از اجرای پروژههای تکراری در دستگاههای مختلف در این ابلاغیه پیشبینی شده است.
کلیهی دستگاههای اجرایی باید قبل از مبادلهی موافقتنامهای بودجهای مرتبط با هرگونه برنامه، طرح و پروژه در خصوص ایجاد زیرساختهای سامانهها، الکترونیکی کردن خدمات یا مطالعات و دریافت خدمات کارشناسی یا مشاوره در حوزههای مرتبط با بهکارگیری ارتباطات و فناوری اطلاعات را به منظور اعمال هماهنگی و تطبیق با مصوبات شورا به تأیید دبیرخانهی شورا برسانند. سازمان برنامه و بودجهی کشور نیز موظف است این موضوع را به عنوان مقررات لازم در کلیهی موافقتنامههای بودجهی دستگاههای اجرایی درج کند. طبق همین مصوبه اخذ موافقت دبیرخانهی شورا برای اعتبارات درآمد-هزینهای یا اعتبارات اختصاصی یا اعتبارات داخلی دستگاههای اجرایی برای معاملات بزرگ مرتبط با این مصوبه الزامی است.
دبیرخانه شورای اجرایی فناوری اطلاعات نیز نیازمندیهای اعتباری دستگاها را در اجرای تکالیف دولتی در صورتی که تأمین آنها منجر به استقرار یک خدمت مشخص، حذف مراجعهی مردم، حذف اخذ مدارک غیرالکترونیکی و پیشگیری از فساد شود پس از بررسی کارشناسی اولویتهای اجرایی را به صورت موردی به سازمان برنامه و بودجهی کشور پیشنهاد میدهد.
کلیهی دستگاههای اجرایی باید گزارش پیشرفت استقرار سامانههای توسعهی دولت الکترونیکی، تکمیل پایگاههای اطلاعاتی، توسعهی زیرساختها و الکترونیکی شدن خدمات را به دبیرخانهی شورای اجرایی فناوری اطلاعات ارائه کرده و دبیرخانه شورا نیز باید پیشرفت دولتالکترونیکی را به صورت هفتگی به ریاستجمهوری ارائه کند.
اولین جنگافزار نیروی فضایی آمریکا معرفی شد: نیروی فضایی آمریکایی (Space Force) به تازگی اولین سامانه سلاح تهاجمی خود را معرفی کرد. این سلاح «بلاک سامانه ارتباطات متقابل 10.2» (Counter Communications System Block 10.2) نام دارد و امکان واکنش سریع و پشتیبانی عملیاتی مستقیم از جنگجویان را فراهم میکند. این ابزار شده نسل جدیدی از سامانه اختلال ارتباطات زمینی است که به منظور قطع اتصالات ماهوارهای دشمن در زمان انجام عملیات نظامی به کار گرفته میشود.
سامانه یاد شده توسط اداره برنامههای ویژه مرکز سامانههای موشکی و فضایی (Space and Missile Systems Center’s Special Programs directorate) و اسکادران کنترل فضایی چهارم در تاریخ 12 مارس رویداد مشترکی را برگزار کردند. در این رویداد مسئولت دفتر برنامه فضایی به واحد عملیات فضایی انتقال پیدا کرد.
استفان پاردی (Stephen Purdy)، مدیر برنامههای ویژه اداره یاد شده در مراسم مذکور توضیح داد، سامانه ارتباطات متقابل اولین بار در سال 2004 معرفی شد. یک سامانه جنگ الکترونیک فضایی که ارتباطات ماهوارهای دشمن را به صورت برگشتپذیر مختلف میکند. این جنگافزار با همکاری شرکت «L3Harris» توسعه پیدا کرده است.
پاردی افزود، شرکت L3Harris پیمانکار اصلی توسعه نسخههای 10.1 و 10.2 است. جدیدترین نسخه ابزار مذکور از پهنای باند فرکانسی گستردهتر و چندین ویژگی تازه بهره میبرد که گزینههای بیشتری را برای ایجاد اختلال در ارتباطات ماهوارهای دشمن در اختیار نیروها قرار میدهد.
واحدهای گارد ملی هوایی (Air National Guard) در کالیفرنیا، کلورادو و فلوریدا و واحدهای فعال نیروی هوایی مانند اسکادران کنترل فضایی چهارم در پایگاه هوایی پترسون (Peterson Air Force Base)، از سامانه ارتباطات متقابل 10.2 استفاده میکنند.
مقام یاد شده ادامه داد اعضای گارد ملی هوایی شامل نیروهای غیرنظامی L3Harris نیز در کنار دیگر گروهها از ژانویه 2020 در حال توسعه و آزمایش بستر یاد شده هستند. این سیستم به صورت پیوسته بروزرسانیهای نرمافزاری مختلفی دریافت خواهد کرد.
🔵 اعلانهای «اطلاع رسان تماسهای شبکه» ایرانسل مطابق شرایط حال حاضر کشور، تغییر کرد.
🔸 ایرانسل با توجه به شیوع ویروس کرونا در ایران، به درخواست سازمان تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی و در راستای مسؤولیت اجتماعی خود، پیامهایی که مشترکان در هنگام «خاموشی»، «عدم پاسخگویی»، «در دسترس نبودن»، «اشغالی» یا «پشت خط» بودن دریافت میکردند را با سه پیام جدید که بر «در خانه ماندن مشترکان» برای مقابله همگانی با این ویروس تأکید دارد، تغییر داد.
🔸 این پیامها با صدای آشنای رامبد جوان، از بامداد امروز ۲۸ اسفندماه ۱۳۹۸، ارائه شده است و فعلاً تا پایان نوروز سال ۱۳۹۹ در صورت عدم پاسخگویی مشترک به تماس گرفته شده، پخش خواهند شد.
🔴رهبر انقلاب اسلامی سال ۱۳۹۹ را سال «جهش تولید» نامگذاری کردند
🔹رهبر انقلاب با تسلیت و تبریک به خانوادههای شهدای سال ۹۸ از جمله شهدای دفاع از حرم و مرزها و در رأس آنان شهید بزرگوار سردار سلیمانی، شهید ابومهدی المهندس و همراهان آنها و همچنین شهدای حادثه کرمان و حادثه هواپیما و شهدای سلامت، سال ۹۸ را سالی پر تلاطم برای ملت ایران خواندند و خاطرنشان کردند: سال قبل با سیل آغاز و با کرونا تمام شد و در طول سال نیز حوادث گوناگونی مانند زلزله و تحریمها پدید آمد اما اوج این حوادث، جنایت تروریستی آمریکا و شهادت سردار نامدار ایران و اسلام، شهید سلیمانی بود
🔹سال قبل، سال سختی بود و گرفتاریهای مردم نیز کم نبود اما در کنار سختیها، سربلندیهای بعضاً بیسابقهای وجود داشت و ملت ایران واقعاً خوش درخشید
🔹روانه شدن سیل مردم مؤمن و با همت برای کمک به مناطق آسیبدیده در قضیه سیل اول سال را از جمله زیباییهای سال ۹۸ است
🔹هیجان عمومی و حضور دهها میلیونی مردم در حادثه شهادت بزرگ شهید سلیمانی و خلق اجتماعات شکوهمند در تهران، قم، اهواز، اصفهان، مشهد و کرمان که در دنیا و در تاریخ کشورمان بینظیر بود، جلوه دیگری از سربلندی مردم و مایه آبروی کشور و عزت ملت بود
🔹فداکاریهای چشمگیر و تحسینبرانگیز مردم در قضیه کرونا را نمونه دیگری از درخشش ملت در سال ۹۸ بود
🔹زحمات مجموعههای درمانی یعنی پزشکان، پرستاران، بهیاران، مدیران و کارکنان مراکز درمانی و در کنار آنها خدمات مجموعههای داوطلب مردمی مانند دانشجویان، طلاب و بسیجیان، همگی مایه عزت و آبرو است.
🔹ملت ایران زیباییها و فضائل خود را در خلال حوادث سخت نشان داد و من قلباً و صمیمانه از همه این فعالیتها و افراد تشکر میکنم و مژده میدهم که پاداش الهی در انتظار آنها است.
🔹هیچ ملتی با راحتطلبی و رفاهجویی محض به جایی نمیرسد
🔹غلبه بر دشواریها و عبورِ با روحیه از آنها موجب قدرتمند شدن یک ملت و کسب اقتدار و اعتبار است، همچنانکه ملت ایران تاکنون به این شکل بر مشکلات غلبه کرده و بعد از این نیز خواهد کرد.
🔹درس دیگر حوادث مختلف، شناخت ضعفهای درونی، خارج شدن از غرور و غفلت و لزوم توجه به پروردگار است
🔹ملت همچنانکه در طول سالهای متمادی، شجاعانه و با روحیه با حوادث مواجه شدند، از این پس نیز با روحیه و امید با همه حوادث برخورد کنند و مطمئن باشند که تلخیها میگذرد و یُسر و آسانی در انتظار ملت ایران خواهد بود چرا که اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرا.
🔹خداوند متعال به همه این تلاشها برکت میدهد و ملت را از این گذرگاه با عافیت و سربلندی عبور خواهد داد.
🔹گزارشها نشان میدهد در سال ۹۸ علاوه بر استقبال صاحبنظران از شعار رونق تولید، در عمل نیز از آن استقبال شد و با کار و تلاش دستگاههای مختلف، تولید تا حدودی به راه افتاد البته اثر آن در زندگی مردم محسوس نشد.
🔹باید با کار ده برابری، تولید به جایی برسد که در زندگی مردم اثر بگذارد
🔹مسائل اقتصادی کشور متعدد است از جمله «اصلاحات بانکی، گمرکی و مالیاتی» و «بهبود فضای کسبوکار» اما نقش تولید بیهمتا است و با راه افتادن تولید و استفاده از بازار فروش ۸۰ میلیونی در داخل و ضمناً ارتباط با فروش و بازارهای خارجی، مشکلات اقتصادی قطعاً پایان مییابد و تحریمها به نفع کشور تمام خواهد شد
🔹تحریم در کنار ضررهایش، سودهایی نیز داشته و ما را وادار کرده است که به فکر تهیه لوازم زندگی و نیازهای کشور از طریق امکانات داخلی باشیم که این حرکت بسیار مغتنم انشاءالله ادامه خواهد یافت.
🔹البته لازمه تحقق این هدف برنامهریزی است و بخشهای مختلف مانند سازمان برنامه، مجلس و مرکز تحقیقات آن، قوهقضائیه، مجموعههای دانشبنیان و گروههای پر شمار جوان، مبتکر و فعال باید در این برنامهریزیها شرکت کنند