eitaa logo
لغزشگاه
21.3هزار دنبال‌کننده
2.1هزار عکس
1.1هزار ویدیو
313 فایل
مهارت های مواجهه هوشمندانه با فضای مجازی ارتباط با ادمین: @h_etesami1979
مشاهده در ایتا
دانلود
🔥 رده بندی پرمخاطب‌ترین کاربران توییتر ایرانی 🔸در کنار ظریف که پرفالووترین اکانت توییتر است، حسن روحانی جایگاه سوم و یکی از اکانت‌های سایت مقام معظم رهبری (khamenei_ir) نیز در جایگاه ششم قرار دارد. 🔸از آنجا که خبررسانی در توییتر به سرعت انجام می‌گیرد، میتوان حدس زد که سهم اکانتهای خبری در میان کاربران با تعداد زیاد دنبال‌کننده بیشتر باشد. 🔸سهم حساب های کاربری با رویکرد خبری در لیست پرمخاطب‌ترین‌های توییتر ۶ از ۱۰ است. در این بین پس از بی‌بی‌سی فارسی در جایگاه دوم، صدای امریکا چهارم، دوویچه وله پنجم، منوتو در دو جایگاه هفتم و دهم و رادیو فردا هشتم است. 🔸اکانت فارسی وزارت خارجه امریکا در جایگاه نهم است.
همه دار و ندار پزشکان بدون مرز برای ایران‼️ 🔻 وزارت بهداشت: 🔹پزشکان بدون مرز فرانسه در نظر داشتند یک بیمارستان ۴۸ تخت‌خوابی سیار و صحرایی در یکی از مراکز درمانی ما ایجاد کنند در حالیکه امروز بیش از ۱۰ هزار تخت بیمارستانی و ۱۰ هزار تخت پسابیمارستانی که عمده آنها مازاد است، داریم و قاعدتا ۴۸ تخت بیمارستانی برای شرایط ما راهگشا نیست 🔹در گروه اعزامی، هیچ متخصص عفونی یا مرتبط با کرونا حضور نداشت. یک پزشک اورژانس و میزان کمی تجهیزات مصرفی که تولید داخل هم دارد.‌ 🔹داروی خاص و تحریمی هم همراهشان نبوده که به کاهش اثرات تحریم کمک کند.
وب سایت کمک هزینه کرونای دولت استرالیا از کار افتاد: وب سایتی که دولت استرالیا برای تخصیص کمک هزینه به خانوارهای این کشور به علت شیوع گسترده ویروس کرونا راه اندازی کرده است، به علت هجوم کاربران از کار افتاد. شهروندان این کشور باید اطلاعات خود را در سایت یادشده وارد کنند تا مشخص شود آیا مشمول دریافت کمک هزینه در ایام شیوع ویروس کرونا هستند یا خیر. دولت استرالیا یک بودجه ۱۸۹ میلیارد دلاری را برای کمک به مردم و کسب و کارهای تعطیل شده و آسیب دیده به علت شیوع ویروس کرونا در نظر گرفته، اما نحوه تخصیص آن بر مبنای خوداظهاری در سایت «مای گاو» خواهد بود. از روز دوشنبه تمامی کسب و کارهای غیرضروری در استرالیا به علت اجرای قوانین قرنطینه تعطیل شده‌اند و این امر خسارت سنگینی به اقتصاد استرالیا وارد کرده است. قرار است به هر فرد شاغل که مجبور به تعطیلی کسب و کار خود شده ۵۵۰ دلار پرداخت شود. اما قبل از هر چیز این افراد باید شناسایی شوند که این امر با از دسترس خارج شدن سایت به تعویق افتاده است.
گوگل فوتوز از‌این‌پس اطلاعات بیشتری از تصاویر ارائه می‌دهد: کاربران از‌این‌پس ‌می‌توانند به اطلاعاتی بیشتری ازجمله نحوه‌ی اشتراک‌گذاری تصاویر در گوگل فوتوز دسترسی داشته باشند. گوگل فوتوز یکی از سرویس‌های ابری شرکت گوگل است که کاربران با استفاده از آن می‌توانند تصاویر خود را در فضای ابری ذخیره‌سازی کنند و روی دستگاه‌های مختلف به آن‌ها دسترسی داشته باشند. توسعه‌دهندگان گوگل فوتوز قابلیت‌هایی به این اپلیکیشن اضافه کرده‌اند تا اطلاعات بیشتری از تصاویر به کاربران ارائه شود. این اطلاعات شامل گزینه Uploaded From (آپلودشده از) و Shared By (اشتراک گذاشته‌شده به دست) می‌شوند. در‌حال‌حاضر، گوگل فوتوز اطلاعاتی مانند زمان و تاریخ اشتراک‌گذاری، نوع فایل‌ها، رزولوشن و ابعاد تصاویر، اطلاعات دوربین ثبت‌کننده و محل ثبت تصاویر را به کاربر نشان می‌دهد. در گزینه‌ی Uploaded From، کاربر مشاهده می‌کند تصاویر از طریق چه دستگاهی در گوگل فوتوز بارگذاری شده‌اند. درواقع، کاربر متوجه می‌شود دستگاهی مبتنی بر اندروید بوده یا با دستگاهی مبتنی بر iOS تصاویر خود را آپلود کرده است. همچنین، درصورتی‌که تصاویر را از طریق نسخه‌ی تحت وب یا گوگل درایو به گوگل فوتوز آپلود کنید، این گزینه اطلاعات دقیق مربوط به آن را نشان خواهد داد. در گزینه‌ی Shared By نیز، اطلاعاتی از قبیل این به کاربر ارائه می‌شود که تصاویر از کدام آلبوم به اشتراک گذاشته‌شده‌اند. برای مثال، در رویدادی حضور داشته‌اید و تصاویری از اتفاقات جالب رویداد ثبت و در آلبومی خاص ذخیره کرده‌اید. اطلاعات موجود در گزینه‌ی Shared by به شما کمک خواهد کرد آلبومی را راحت‌تر پیدا کنید که عکس مدنظرتان از آن به اشتراک شده است. فرقی نمی‌کند تصاویر را در کدام نسخه از گوگل فوتوز آپلود کنید. گوگل فوتوز می‌تواند اطلاعات جدید را در تمامی تصاویر نشان دهد. با استفاده از این اطلاعات، گوگل فوتوز می‌تواند مشکلات همگام‌سازی با دیتاسنتر را سریع‌تر بررسی کند. کاربرانی که جزئیاتی از تصاویر را فراموش کرده باشند، با مراجعه به بخش اطلاعات تصاویر می‌توانند جزئیات بیشتری از زمان ثبت آن‌ها را به‌یاد بیاورند. در‌حال‌حاضر، گزینه‌های جدید فقط در نسخه‌ی وب (photos.google.com) مشاهده‌شدنی است و در آینده، به نسخه‌های اندروید و iOS برنامه گوگل فوتوز اضافه می‌شود
اطلاعات معتبر درباره کرونا را از طریق بات WHO در واتس اپ دریافت کنید! با شیوع و گسترش بیماری کرونا، سازمان بهداشت جهانی یا همان WHO نیز در حال تلاش برای از بین بردن اطلاعات نادرست درباره این ویروس و بیماری است. یکی از روش های جالب و جدیدی که این سازمان برای رساندن اطلاعات معتبر درباره کرونا انتخاب کرده، ساخت یک بات در وانس اپ است. شما می توانید به بات WHO در واتس اپ پیام دهید و درباره بیماری کرونا اطلاعات مفید و به روز دریافت کنیدو همچنین می توانید سوالات خود را نیز از این بات بپرسید. برای دریافت اطلاعات از طریق این بات، شماره 41798931892+ را به کانتکت های خود اضافه کنید و در واتس اپ به آن پیام Join را بفرستید. پس از این شما به صورت خودکار به بات WHO متصل می شوید و منویی شامل گزینه های مختلف از جمله گزینه هایی برای دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه کرونا از طریق این بات خواهید داشت. دریافت اطلاعات در این خصوص تنها محصور به این ربات نیست و می توانید به وبسایت رسمی WHO نیز مراجعه کرده و اطلاعاتی را که می خواهید از این طریق دریافت کنید.
📺 پایتخت، کرونا و سبک زندگی کاربران! 🔸 مدیر پیام‌رسان گپ، از افت محسوس ارسال پیام شخصی در زمان پخش سریال پایتخت خبر داد. 🔸ساعت اوج ارسال پیام در این پیام‌رسان در دوران قرنطینه نیز از ساعت ۲۲:۳۰ به حدود ۰۰:۵۵ بامداد منتقل شده است.
حمله گسترده سایبری به زیرساخت های صنعتی کشور: آزمایشگاه امنیت سایبری کسپرسکی در گزارشی از حملات (APT)سنگین بر سازمان های صنعتی غرب آسیا و علی الخصوص ایران خبر داد. این حملات که از سوی یک گروه هکری جدید به نام (WildPressure) از سال ۲۰۱۹ تا کنون اجرا فعال بوده اند با بهره گیری از تروجان درب پشتی ابزار (C++) عملیات های خود را علیه ایران اجرا کرده است. لازم به ذکر است که شرکت امنیتی کسپرسکی ابزار مورد استفاده یاد شده را میلوم (Milum) نامیده است. دلیل نام گذاری این ابزار از سوی کسپرسکی، نام فایل اجرایی این تروجان –Milum46_Win32.exe- بوده است. بر اساس گزارش کسپرسکی اولین نشانه های آلودگی ناشی از ابزار میلوم در آگوست 2019 شناسایی شده است. این در حالی است که آزمایشگاه امنیت سایبری نام برده پس از تحقیقات بیشتر پی برد که میلوم از اواخر ماه می نیز فعال بوده است. کسپرسکی همچنین اضافه کرده است که تحلیل های این آزمایشگاه سایبری نشان می دهند که حملات (APT) نامبرده هیچ وجه تشابهی با دیگر حملات (APT) ندارند. دنیس لگزو (Denis Legezo) محقق ارشد بدافزاری در آزمایشگاه کسپرسکی در سخنانی اظهار داشت: موتور شناسایی و انتساب تهدیدات ما در کسپرسکی هیچ شباهتی در کدهای این گروه هکری با دیگر کمپین ها یافت نکرده است. وی همچنین افزود: واقعیت امر این است که سه نمونه منحصر به فرد از اهداف تنها در یک کشور بوده است.
لغزشگاه
حمله گسترده سایبری به زیرساخت های صنعتی کشور:
حمله گسترده سایبری به زیرساخت های صنعتی کشور: آزمایشگاه امنیت سایبری کسپرسکی در گزارشی از حملات (APT)سنگین بر سازمان های صنعتی غرب آسیا و علی الخصوص ایران خبر داد. این حملات که از سوی یک گروه هکری جدید به نام (WildPressure) از سال ۲۰۱۹ تا کنون اجرا فعال بوده اند با بهره گیری از تروجان درب پشتی ابزار (C++) عملیات های خود را علیه ایران اجرا کرده است. لازم به ذکر است که شرکت امنیتی کسپرسکی ابزار مورد استفاده یاد شده را میلوم (Milum) نامیده است. دلیل نام گذاری این ابزار از سوی کسپرسکی، نام فایل اجرایی این تروجان –Milum46_Win32.exe- بوده است. بر اساس گزارش کسپرسکی اولین نشانه های آلودگی ناشی از ابزار میلوم در آگوست 2019 شناسایی شده است. این در حالی است که آزمایشگاه امنیت سایبری نام برده پس از تحقیقات بیشتر پی برد که میلوم از اواخر ماه می نیز فعال بوده است. کسپرسکی همچنین اضافه کرده است که تحلیل های این آزمایشگاه سایبری نشان می دهند که حملات (APT) نامبرده هیچ وجه تشابهی با دیگر حملات (APT) ندارند. دنیس لگزو (Denis Legezo) محقق ارشد بدافزاری در آزمایشگاه کسپرسکی در سخنانی اظهار داشت: موتور شناسایی و انتساب تهدیدات ما در کسپرسکی هیچ شباهتی در کدهای این گروه هکری با دیگر کمپین ها یافت نکرده است. وی همچنین افزود: واقعیت امر این است که سه نمونه منحصر به فرد از اهداف تنها در یک کشور بوده است. بر اساس اسکرین شاتی که کسپرسکی منتشر کرد مشخص می شود که منظور از کشور اشاره شده از سوی کارشناس این آزمایشگاه ایران بوده است. آی پی های مشخص شده در تصویر حاکی از ارتباط اهداف ایرانی به سرورهای فرماندهی و کنترل میلوم در سپتامبر 2019 است. این اولین باری نیست که حملات (APT) ایران را هدف قرار داده و زیرساخت های صنعتی کشور را با اختلال مواجه کرده اند. حمله استاکس نت که همچنان تا امروز بسیاری از کارشناسان از آن به عنوان یکی از بزرگترین حملات سایبری تاریخ یاد می کنند از سوی دولت ایالات متحده و رژیم صهیونیستی به صورت مشترک اجرا شد.
اگر سروشی هستید,لطفا بخوانید سازمان شلخته صدا و سیما مالک پیام رسان ایرانی سروش بعد از چندین بار تغییر مدیرو پیمانکار این پیام رسان,نهایتا تصمیم به فروش سروش گرفته است. در این تصمیم که نشان دهنده اوج بی مبالاتی صداوسیما در حفظ حریم خصوصی کاربران سروش به حساب می آید,مالک جدید این پیام رسان به کلیه اطلاعات مبادله شده بین 18 میلیون کاربر دسترسی خواهد داشت.معلوم هم نیست تکلیف افراد و سازمان هائی که بااعتماد به سازمان صداوسیما این پیام رسان را نصب و ازآن استفاده می کنند,چه می شود؟آیا حق انتخابی خواهند داشت که صاحب جدید سروش به اطلاعات آنها دسترسی داشته باشد یا خیر؟مسلما نه چنین رویکردی ,نه تنها پیام رسان سروش را که به پشتوانه تبلیغات گسترده صداوسیما به یکی از بزرگترین پیام رسان های ایرانی تبدیل شده بود,به نابودی خواهد کشاند؛بلکه تشدید کننده فضای روانی بی اعتمادی به پیام رسان های بومی خواهد شد و به همین دلیل باید گفت تاثیر این اقدام تنها منحصر به سروش نخواهدماند وتبعات منفی آن دیگر عرصه های بومی را درگیر بی اعتمادی عمومی خواهد کرد؛چرا که هر کدام از آنها هم ممکن است در آینده دور و نزدیک راهی که صدا و سیما طی کرده,انتخاب کنند.از شورای همیشه ساکت فضای مجازی هم اگر واکنشی دیدید,جایزه دارید! اما از همه این مسائل مهم تر,سازمان ها ونهادهای نظامی و کارکنان انها هستند که با اعتماد به صدا وسیما,انبوهی از اطلاعات شخصی و سازمانی را در سروش منتشر کرده اند و حالا این اطلاعات به زودی به دست مجموعه دیگری خواهد افتاد که معلوم نیست! به همین دلیل از سروران عزیز نظامی چند تقاضا دارم: 1-اگر مدیر گروه و کانال هستید,لطفا یکبار محتواهائی که منتشر کردید,بررسی کنید.اگر در میان این اطلاعات,متن یا بخصوص تصویری پیدا کردید که جنبه سازمانی دارد,نمایش دهنده یک مکان نظامی است,افراد یا فرماندهان نظامی در آن حضور دارند,پاکش کنید 2-محتوای چت های دو نفره را بازبینی کنید.اگر جنبه سازمانی دارند یا اطلاعات مهمی در آنها رد و بدل کرده اید,به صورت "دوطرفه" حذفش کنید(برای طرف مقابل هم حذف شود) 3-به فکر جایگزین باشید:فروش سروش بدون تردید کاربران آن را کاهش خواهد داد و تبعات این موضوع شما را که مدیر گروه یا کانال هستید تحت تاثیر قرار خواهد داد.پس از همین حالا یک پیام رسان ایرانی دیگر را بعنوان جایگزین انتخاب و به مخاطبان خود معرفی کنید تا ارتباطتان با انها قطع نشود. تجربه سروش ثابت کرد حتی پیام رسان های بومی هم برای انتشار اطلاعات شخصی و سازمانی,امن به حساب نمی آیند!!!
چالش سخت زیرساخت های اینترنت اروپا در زمان قرنطینه! با تبدیل قاره اروپا به مرکز اصلی شیوه ویروس کرونا، قرنطینه گسترده در مهمترین کشورهای این قاره به اجرا گذاشته شده و صدها میلیون‌ دانش آموز و کارمند در بسیاری از کشورهای اروپایی دور کاری را آغاز کرده‌اند که همگی به اینترنت وابسته است. پرسشی که اکنون ذهن کارشناسان حوزه فناوری را به خود مشغول کرده این است که آیا این زیرساخت‌ها، تحمل این همه فشار را خواهند داشت؟ برای کاهش فشار ترافیک اینترنتی مقامات اروپایی با شرکت‌های بزرگ ارائه دهنده خدمات فیلم و ویدئو مذاکره کرده اند تا با اتخاذ تدابیری، فشار بر شبکه اینترنت در اروپا کاهش یابد و از قطع احتمالی اینترنت جلوگیری شود. یوتیوب و نتفلیکس در خط مقدم استفاده از اینترنت یوتیوب و نتفلیکس اخیرا اعلام کرده‌اند که به منظور کاهش ترافیک اینترنتی، کیفیت ویدئوهای خود را برای اروپا کاهش می‌دهند. در روزهای قرنطینه که مردم وقت بیشتری را در خانه می‌گذرانند، مراجعه برای دیدن فیلم و سریال بواسطه این دو شرکت بزرگ افزایش یافته است. این شرکت‌ها پس از گفتگو با تیری بریتون، کمیسر بازار داخلی اتحادیه اروپا اعلام کردند که کیفیت ویدیوهای خود را کاهش می دهند. کمیسر بازار داخلی اتحادیه اروپا با انتشار توئیتی از گفتگوی تلفنی خود با مدیر عامل نتفلیکس خبر داد. وی در این توییت می‌گوید که برای تامین دسترسی اینترنت برای همه، از نتفلیکس خواسته تا کیفیت فیلم‌هایش را از «HD» به وضعیت استاندارد کاهش دهد. یوتیوپ هم اعلام کرده است که بطور موقت تمام ویدیوهایش را برای حوزه اروپا از حالت «اچ دی» به حالت استاندارد تغییر می‌دهد. تدابیری که یوتیوب و نتفلیکس برای کاهش کیفیت ویدیوهایشان به اجرا گذاشته‌اند تا ۳۰ روز ادامه خواهد داشت. با این حال یوتیوب اعلام کرده است که کاربران در صورتی که مایل باشند می توانند کیفیت «اچ دی» را برای ویدیوهای خود فعال کنند.
ارزشمندترین برند های جهان در سال 2020
📸 لحظه تحویل رسمی پایگاه "القیاره" از جانب نماینده ائتلاف امریکایی به نماینده نیروهای مسلح عراق نکته قابل توجه و مشکوک اینکه هیچکدام از فرماندهان نظامی آمریکایی حاضر ، ماسک استفاده نکرده اند در حالیکه تمامی نیروهای عراقی حاضر در پایگاه القیاره ماسک به صورت و دستکش بدست وبارعایت فاصله ازهم قرار دارند نیروهای آمریکایی بدون هیچ گونه لوازم محافظت شخصی و یا نگرانی واسترس باخیال راحت درحال انجام مراحل تحویل پایگاه به نیروهای عراقی هستند به فاصله نیروهای عراقی ؛همچنین فاصله نیروهای خارجی دقت کنید ویروس آمریکایی / جنگ بیولوژیک