ساعت ۱۰شب است عاشقان آهسته آهسته قدم برمیدارند
ودل میدهند،نمی دانید اینجا چه عشق بازی برپاست
آرام بخوابید
ای زوا حسین
آی عاشقان اباعبدالله الحسین علیه السلام
قربان تاولهای پاهایتان
قربان آن صفای معنویاتان
@lahzaei_ba_sh
بدجوری اینجا دل هوایی میشه
انگار لحظه به لحظه به سرزمین خوبیها نزدیک میشویم
انگار دلها درحال پرکشیدن است
انگار دلها زودتر از جسمها راهی حرم عشق شده
زندگی نامه:
شهید مهدی کفعمی در محله لادان و در یک خانواده مذهبی به دنیا آمد. پدربزرگ او از روحانیون محل بود و همین عامل باعث گسترش روح معنویت در خانواده او گردید. از دوران کودکی دارای استعدادی فوق العاده بود بطوریکه در مدارسی که تحصیل می کرد نسبت به همکلاسی هایش ویژگی های برجسته ای داشت. در تابستان ها که مدارس تعطیل بود به فعالیت های دیگر می پرداخت با پیروزی انقلاب به مناطق محروم نائین و خور و بیابانک می رفت و همدوش جوانان انقلابی به مردم محروم کمک می کرد. سپس به بسیج محل ملحق شد و در جلسات عقیدتی حزب جمهوری اسلامی شرکت می کرد پس از اخذ دیپلم در کنکور سراسری شرکت کرد. اما شروع جنگ تحمیلی او را از ادامه تحصیل بازداشت و با پیوستن به سپاه پاسداران عازم جبهه های جنگ شد. با وجودی که برادر و دو دامادشان به شهادت رسیده بودند اما عشق به شهادت و انجام تکلیف شرعی در اطاعت از فرامین امام خمینی (ره) او را آرام
نمی گذاشت. لذا با وجودی که مشکلات زندگی خواهران را به عهده داشت در عملیات فتح المبین و رمضان شرکت کرد و از ناحیه کتف زخمی می شود. روح شهادت طلب و خداجومی او نگذاشت که در محیط زندگی آرام گیرد تا بالاخره در عملیات والفجر 4 در تاریخ 29/07/1362 به شهادت رسید.
وصیتنامه:
ای مردم، اسلام به راحتی به دست من و شما نرسیده، پیامبر با تمام سختی ها مبارزه کرد و علی (ع) 25 سال خانه نشین شد، امام حسین (ع) و خانواده اش به شهادت رسیدند، بعد از امامان، علمای ما اعدام و تبعید شدند، اکنون امام خمینی اسلام را برای ما زنده کرده و مقدمه ظهور امام زمان (ع) است. هی نگویید این انقلاب برای ما چه کرده، بگویید ما برای انقلاب چه کرده ایم.
کاری نکنیم که خداوند ما را غضب کند آن وقت است که حجاج ها سر کار
می آیند. خداوندا تو شاهد باش این نکات را تمام اعضا و جوارح من می گوید، خداوندا ترا شکرگزارم که مرا در این مقطع تاریخی قراردادی تا من در دامن این خانواده گرامی پرورش یابم و الآن با هزاران امید به سوی تو می آیم که مرا دریابی و من تو را ملاقات کنم. خداوندا ذکرت را در دل من زنده نگهدار زیرا ذکرت به ما جهت و حرکت می دهد. از همه اقوام و دوستان حلالیت می طلبم.
خاطرات:
دوستان او می گویند شب های جمعه به کوه می رفتیم و او با خداوند مناجات
می کرد و اشک می ریخت. او حالات مخصوصی داشت، گویا به حق پیوسته بود و جسمش در بین مردم بود. گاهی شب جمعه در گلستان شهدا خلوت می کرد و از خوف خدا گریه می کرد. او محبت خداوند را در دل نهادینه کرده بود و نشان مُحبّ آن است که غرقه جمال محبوب بود و دوست را جز به دوست نبیند.
زندگی نامه:
شهيد مرتضي جان نثاري در سال 1341 در محله لادان اصفهان در يك خانواده مذهبي و كشاورز متولد شد. با وجود مشكلات توانست تا دوره دبيرستان ادامه تحصيل دهد و در حين تحصيل يار و مددكار پدرش باشد. او قبل از انقلاب در اكثر تظاهرات شركت مي كرد و بارها توسط عُمال رژيم كتك خورد. از وقتي امام را شناخت سعي مي كرد مطيع او باشد. شهيد در محل فعاليتهايي از جمله همكاري با بسيج، انجمن اسلامي و ... داشت. در جلسات مذهبي و سياسي نيز شركت مي كرد. با شروع جنگ درس را رها مي كند و در سپاه پاسداران لباس رزم مي پوشد. او مدتي در روستاهاي شهركرد فعاليت فرهنگي مي كند و بعد به جبهه اعزام مي شود. در رمضان سال 1362 پس از خدمت در اهواز به كردستان اعزام شود و بعد از 3ماه مبارزه و تلاش هاي مستمر در تاريخ 30/7/62 به فيض بزرگ شهادت نائل آمد. 3 ماه قبل از شهادت با دختر دائي خود ازدواج مي كند.
وصیتنامه:
اي امت شهيد پرور با تشخيص خطوط انحرافي خط امام را از ديگر خطوط كه در لباس ها و اشكال گوناگون ظاهر مي شوند تفكيك كنيد تا خداي ناكرده مسأله صدر اسلام تكرار نشود و خون شهيدان پايمال نگردد.
برادران عزيز سپاهي تقوا را، اخلاق اسلامي و خون شهدا را فراموش نكنيد، نكند خداي ناكرده مقام و رتبه شما را بگيرد چرا كه شما حافظان اسلاميد!