هدایت شده از آقای تحلیلگر 🇮🇷✌️
45.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔗 سایه ایران بر شاخ آفریقا / تلویزیون امارات: 4 پایتخت عربی دست ایران بود، حالا سودان هم اضافه شد
🎥 تلویزیون امارات: ایران پس از فتح چهارپایتخت دنیا رسیده به سودان / دیپلماسی پهپادی به ایران کمک کرده اهداف خود را به بهترین شکل ممکن در پیش بگیرد و جلو برود....
ویدیوها را در کانال اختصاصی شبنامه ببینید
👇🇮🇷
https://t.me/shabnameh110
✅ لینک تمام صفحات ما در شبکه های اجتماعی
@mrtahlilgar
هدایت شده از عمار نیوز ... 📢
🔴کتاب «تلآویو سقوط کرد» در دستان رهبر انقلاب
🔹یکی از عکسهای منتشر شده از بازدید امروز رهبر انقلاب از نمایشگاه کتاب تهران، تصویر رمانی است به نام «تلآویو سقوط کرد» که رهبر انقلاب در حال مشاهدۀ آن هستند.
🔹نسخۀ عربیِ این کتاب در بازدید سال گذشته ایشان توسط استاد آذرشب از اساتید ادبیات عرب به رهبر انقلاب معرفی شده بود.
🔹این رمان به قلم نویسندۀ عربزبان خانم سمیه علی هاشم، سناریوی آزادی فلسطین و از بین بردن موجودیت اسرائیل است و توانست جایزه جشنواره کتاب فلسطین را بهدست بیاورد.
هدایت شده از خبر فوری سراسری
.
♨️ #فوری | قرارداد ده ساله ایران و هند امروز امضا میشود
🔹بر اساس اعلام وزارت راه و شهرسازی قرار است امروز قرارداد سرمایهگذاری بلندمدت شرکت هندی برای تجهیز بندر چابهار امضا شود.
🔹وزارت راه و شهرسازی از امضای قرارداد مشارکت شرکت IPGL هند در تجهیز و بهرهبرداری بندر شهید بهشتی چابهار با حضور وزیر راه و شهرسازی و وزیر بنادر، کشتیرانی و آبراهههای هند طی امروز خبر داد.
📌 خبر فوری سراسری
@fori_sarasari
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
مروری بر رشد منفی جمعیت در شرق آسیا
🔰 «کالبد شکافی یک سقوط»
👤 #امینالاسلام_تهرانی
🔸کم شدن رشد نرخ زاد و ولد و حتی در برخی از مناطق رشد منفی جمعیت تبدیل به یکی از مشکلات برخی از کشورهای توسعه یافته جهان، به ویژه در شرق آسیا، شده است، مسئلهای که در طول زمان نتایج ناگواری را به دنبال خواهد داشت. در واقع این «سقوط» جمعیت این امکان را دارد که تبدیل به یک «بحران» در این کشورها شود.
🔸 سال ۲۰۲۲ نخستین کاهش جمعیت چین از سال ۱۹۶۱ در دوران قحطی بزرگ دوران «مائوتسه تونگ» رخ داد. با کاهش نرخ زاد و ولد و موج مرگ و میر ناشی از کرونا پس از پایان قرنطینه شدید جمعیت این کشور برای دومین سال متوالی در سال ۲۰۲۳ کاهش یافت که انتظار میرود اثرات طولانیمدت عمیقی بر پتانسیل رشد اقتصاد چین داشته باشد. در نتیجه سیاست تک فرزندی که از سال ۱۹۸۰ تا ۲۰۱۵ اجرا شد و شهرنشینی سریع آن دوره، نرخ زاد و ولد این کشور دهها سال است که در حال کاهش بوده است.
🔸اما مورد ژاپن؛ این کشور در حال حاضر یکی از پیرترین کشورهای جهان است. میانگین سنی این کشور نزدیک به ۴۹ سال است در حالی که سالهاست دولت ژاپن تلاش میکند، تا با ارائه مشوقهای نقدی و در نظر گرفتن یک سال مرخصی برای والدین، مردم را به داشتن فرزند بیشتر تشویق کند. اما این تلاشها تاکنون راه به جایی نبرده و نتوانسته است نمودار کاهش جمعیتی این کشور را معکوس کند.
🔸هشت تا نُه سال متوالی است که آمار تولد نوزادان در کره جنوبی، نمودار رشد جمعیت این کشور ثروتمند آسیایی را روی منحنی نزولی قرار داده است. به استناد آمارها، کره جنوبی با کاهش نوزاد روبهرو شده است. زیرا بسیاری از جوانان در مواجهه با رکود اقتصادی و قیمتهای بالای خانه، بچهدار شدن را به تعویق میاندازند یا از بچهدار شدن منصرف میشوند. کره جنوبی اولین کاهش طبیعی جمعیت خود را در سال ۲۰۲۰ گزارش کرد و از آن زمان روند کاهش جمعیت ادامه دارد.
#نگاه
https://kayhan.ir/001CvV
@Kayhan_online
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📚 گزارش تصویری بازدید رهبر انقلاب از سی و پنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران. ۱۴۰۳/۲/۲۴
📸تصاویر به مرور تکمیل میشود، در👇
📥 khl.ink/f/56349