کریمی قدوسی؛ جناب آقای روحانی ممکن است فقط برای یک بار صداقت به خرج دهید و اعلام فرمایید که پس از حادثه تروریستی دوم روز گذشته در سایت نطنز قرار است چه مقدار از تاسیسات هسته ای ملت را سالم تحویل دولت آینده بدهید.
@AntiBBC
۲۳ فروردین ۱۴۰۰
🚨موساد در حادثه نطنز دست داشت
🔹️ کانال ۱۳ رژیم صهیونیستی امروز یکشنبه به نقل از منابع اطلاعاتی غربی اعلام کرد که موساد (سازمان اطلاعات و جاسوسی رژیم صهیونیستی) در حادثه امروز تأسیسات نطنز دست داشته است.
🔹️ بر اساس اعلام این رسانه صهیونیستی، «این حمله خساراتی به همراه داشته است».
✅ @Rajanews
۲۳ فروردین ۱۴۰۰
KayhanNews7597971041215049512061.pdf
9.35M
بسم الله الرحمن الرحیم
تمام صفحات روزنامه کیهان
امروز دوشنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۰
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
۲۳ فروردین ۱۴۰۰
۲۳ فروردین ۱۴۰۰
هدایت شده از روشنگری
7.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 یاسر جبرائیلی: گفتند سایه جنگ را از سر کشور برداشتیم درحالیکه بلای که به سر کشور آوردند از صدتا جنگ بدتر بود!
🔻 رئیس مرکز ارزیابی تحقق سیاست: اگر با آمریکا می جنگیدیم مسکن اینقدر گران میشد؟ تورم 48 درصد میشد؟ درحالیکه ما در جنگ با عراق همچین تورمهایی را نداشتیم!
🆘 @Roshangari_ir
۲۳ فروردین ۱۴۰۰
هدایت شده از جمال نیک نهاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖋#جنگ_نرم و #جنگ_سخت؛ شباهت ها و تفاوت ها - ۴
🔸استراتژی بازی ها
#استاد_مهدی_امینی
✅ کانال رسمی اندیشکده راهبردی فتح
🆔@Mastermahdiamini
۲۳ فروردین ۱۴۰۰
❌مذاکرات برجام در وین، انتخاباتی است؟/ گرایی که سفیر فرانسه درباره مهندسی انتخابات ایران داد/ «فیلیپ تیئبو» چگونه خاطرات وندی شرمن را یادآور شد؟
❗برخی از اظهارنظرهای داخلی و خارجی درباره برجام نشان می دهد که این سند توافق برای هر دو گروه حائز اهمیت سیاسی است. اصلاح طلبان در این راستا برجام را به عنوان یک دستاورد جناحی نگاه می کنند و سعی شان بر این است که حتی الامکان تا قبل از انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم برجام احیا شود و مردم بخشی از تعهدات و وعده هایی که آنان داده اند را لمس کنند. در همین راستا بود که اصلاح طلبان خود را طرفدار «جو بایدن» در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا نشان دادند و پس از اینکه وی رای آورد اما به قول های برجامی اش عمل نکرد با دلخوری برای او نامه و یادداشت نوشتند که الوعده وفا و آقای پریزیدنت به حرف هایی که درباره برجام زدی پایبند باش.
♦️از طرف دیگر نیز غربی ها به غرب گرایان به عنوان حامیان خود در ایران نگاه می کنند و از این موضوع آگاه هستند که می توانند با وجود این قشر سیاسی در کشورمان برخی از اهداف خود را پیش ببرند. بنابراین نگاه سیاسی منفعت طلبانه در دو سوی میدان قابل مشاهده است.
⛔در همین رابطه، سفیر فرانسه در اظهار نظری متفاوت و عجیب در مورد مذاکرات وین مطرح می کند که « تلاش میکنیم برجام قبل از انتخابات ریاست جمهوری ایران احیا شود!»
📌«فیلیپ تیئبو» رسما هم به شعور مردم ایران به نوعی توهین می کند و هم از عملیات غرب برای «مهندسی انتخابات ایران» آنهم از وین را آشکار می سازد.
🔺️فرانسه ای که همواره به عنوان بازوی فریبنده آمریکا در مقابل ایران عمل کرده است حالا بازهم جایگاه خود را دربرجام به خوبی نشان می دهد. جالب اینجاست که سفیر این کشور درحالی از احیای انتخاباتی برجام سخن می گوید که این کشور از جمله طرف های 1+5 است که رسما چه در خودروسازی و چه در تجهیزات پایهای نفت به کشورمان ضربه وارد کرده است. هر چند که این موضوع از قصور مدیران خودروساز و نفتی کشورمان نیز است که بعد از چندبار بدعهدی فرانسوی ها بازهم به سراغ آنها برای وابسته سازی صنعت خودروسازی کشورمان می روند.
♨️حالا مشخص می شود که مذاکرات وین یک طراحی مذاکره برای مذاکره است و به اسم مذاکرات هسته ای و احیای برجام صورت می گیرد اما هدفش پیروی مجدد غربگرایان و تکمیل زنجیره سازش در دولت بعدی است.
🚫از سوی دیگر باید این نوع سخنان سفیر فرانسه را مداخله در انتخابات ایران به طور رسمی و مستقیم تلقی کرد. اما از سوی دیگر این موضوع نشانه ای آشکار برای افکارعمومی است که خط خود را از غربگرایان جدا کنند و بدانند که لیبرال ها نه به منفعت مردم بلکه به منفعت غرب عمل می کنند و در مواقع لزوم هم اگرچه به طور التماسی اما به طور کاملا جدی و آشکار غرب از حامیان خود در ایران پشتیبانی می کند.
📛از سوی دیگر، «وندی شرمن» نیز در زمان ترامپ بیان می کرد که رفتار این فرد باعث تزلزل جایگاه اصلاح طلبان در ایران شده است اما وقتی به عنوان قائم مقام وزارت امور خارجه آمریکا معرفی شد عنوان کرد که در مقابل ایرانی ها هوشیار هستم و ژئوپولتیک جهان تغییر کرده است و نیازمند یک برجام جدید هستیم.
⭕وی مطرح کرده بود که «حامیان برجام در ایران اگر فکر کنند ترامپ در انتخابات 2020 پیروز میشود، از توافق هستهای خارج خواهند شد».
🔻همچنین در بخشی از خاطرات شرمن که نشانگر توجه جدی آمریکایی ها به فضای داخلی ایران است او می گوید: «ما هدایت قدرت اقتصادی 1 + 5 و تمامی کشورهای اتحادیه اروپا را به دست گرفتیم تا با تحریمها بر ایران فشار آوریم. ما حتی میخواستیم که ایران مقداری از قدرتش را حفظ کند و به این موضوع توجه داشتیم که روحانی بتواند به اندازه کافی درون حکومت قدرت داشته باشد تا بتواند شرایط توافق را اجرایی سازد. همچون همیشه، رمز کار این بود که از قدرت استفاده کنیم بیآنکه دیگران را از قدرتشان محروم سازیم».
🔺️با این اوصاف به نظر می رسد به صورت دوسویه و بخصوص اصلاح طلبان سعی می کنند که با مذاکرات هسته ای کاسبی سیاسی کنند و در این حوزه آنچه امروز با توجه به سخنان کسانی چون شرمن و سفیر فرانسه آشکار و هویداست، کارکرد جناحی برجام برای جناح اصلاحات است
@iran_onlin_ir
۲۳ فروردین ۱۴۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نمکی: باید با یقه جر داده از من حمایت میکردید
وزیر بهداشت:
🔹شما از محتوای مکاتبات خبر ندارید، اگر اطلاع داشتید با یقه جر داده از من حمایت میکردید.
🔹در تاریخ 11اسفند گفتم پروازهای خوزستان لغو شود.
خبـــرهای فـــوࢪی مهم⇩⇩
☑️ @Akhbar_Fori
۲۳ فروردین ۱۴۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ منشأ اغلب مشکلات این کشور، خریت است
◀️ #رحیم_پور میگوید منشأ اغلب مشکلات کشور ما خیانت نیست، خریت است؛ میگوید هیئت ایرانی در مذاکرات هستهای، یک چیزهایی را نفهمید که مردم عادی در کوچهها میفهمیدند؛ اینقدر دیپلماتاند!
🔸خطاب به مسئولینی که به بهانه شکم، شعارهای انقلاب را رها کردهاند، میگوید خب حداقل مشکل شکم مردم را حل کنید. نتیجه اقتصاد برجامی و امید به آمریکا و اتحادیه اروپا، همین وضعی است که میبینیم.
🎬 @Mostazafin_TV
۲۳ فروردین ۱۴۰۰
🔴 حادثه جدید نطنز
و عملکرد وزارت اطلاعات
🔹با اعلام حادثه جدید در شبکه برق تاسیسات نطنز، بار دیگر نگاهها به این مرکز حیاتی کشور متوجه شد. این حادثه یک روز بعد از راه اندازی مرکز جدید سانتریفیوژها در روز ملی فناوری هسته ای انجام گرفت.
🔹در تیرماه سال گذشته سالن تست و راه اندازی سانتریفیوژها در نطنز توسط عوامل نفوذی اسراییل منفجر گردید. عامل انفجار، ارشاد کریمی مدیر عامل یک شرکت سنجش و اندازه گیری بود که بعنوان پیمانکار سایت به مدت طولانی با صنعت هسته ای کشور همکاری داشت. تصاویر و سوابق نامبرده در سایت شرکت وی موجود است که در تمام آنها با تیپ غیرمذهبی - کروات و ریش تراشیده - ظاهر شده و به سفرها و ارتباطات خارجی گسترده او نیز اشاره شده است.
🔹وی پیمانکار تایید صلاحیت شده از سوی وزارت اطلاعات بود که به وسیله عوامل خود سالن سانتریفیوژها - که مهمترین بخش تاسیسات نطنز محسوب می شد - را منفجر کرد. شش ماه قبل از حادثه، خود و خانواده اش از کشور خارج شده بودند که از ارتباط طولانی مدت با موساد و برنامه ریزی قبلی آنها حکایت دارد.
🔹بعد از این اتفاق صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی اعلام کرد سالن جدید سانتریفیوژها برای حفاظت بیشتر در زیر زمین ساخته خواهد شد. اما با توجه به اینکه حادثه در اثر "نفوذ" انجام شده بود و نه با حمله هوایی و موشکی، چنانچه مسئله نفوذ علاج نشود حتی اگر تاسیسات در دل کوه یا زیرزمین هم ساخته شود امکان تکرار حوادث مشابه وجود دارد.
🔹اکنون این سوال مطرح است که چرا ارگان امنیتی دولت، که بعضا حزب اللهی های منتقد را برای ماههای طولانی تحت شنود و مراقبت قرار می دهد، در انجام وظیفه ذاتی خود در این خصوص کوتاهی کرده و نتیجه بررسی ها در حادثه قبلی به کجا رسیده است؟
🔹سال گذشته اعلام شد دستگاه قضایی به عملکرد مقصران این حادثه رسیدگی خواهد کرد. اما نه از دستگیری عوامل حادثه، و نه از برخورد با مسئولین مقصر خبری اعلام نشد.
🔹در نامه اخیر جمعی از طلاب و فعالان اصفهان به رهبر انقلاب راجع به به عملکرد وزارت و اداره اطلاعات این شهر، اعلام شد یک منتقد حزب اللهی که از ضعف عملکرد وزارت و اداره اطلاعات در این خصوص انتقاد کرده بود، تنها فردی است که به دلیل حادثه نطنز زندان رفت و این یک نمونه از "عملکرد واقعی بدون روتوش" وزارت اطلاعات است.
@shomareshmakooszohor
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
نامه جمعی از طلاب و فعالان فرهنگی اصفهان به رهبر معظم انقلاب
t.me/jebhee/1630 تلگرام
t.me/naghde8/2 تلگرام
eitaa.com/naghd8 ایتا
chat.whatsapp.com/JLtESXBFm2D91SYonxBBjm واتساپ
نفوذ در صنعت هسته ای
واکنش منفعلانه وزارت اطلاعات
https://t.me/jebhee/1068
جزئیات حادثه نطنز
https://t.me/jebhee/759
وزارت اطلاعات و لزوم اهتمام به وظایف اصلی، در خصوص ترور شهید فخری زاده
https://t.me/jebhee/1154
حادثه نطنز و برگی از عملکرد وزارت اطلاعات
https://t.me/jebhee/562
۲۳ فروردین ۱۴۰۰
احمدی نژاد از حمله آمریکا به ایران استقبال می کند/او خودش را «ولیّ خدا» و «یلتسین ایران» میداند/بقایی گفت جمهوری اسلامی تا انتخابات 1400 سقوط می کند
احمدی نژاد از حمله آمریکا به ایران استقبال می کند/او خودش را «ولیّ خدا» و «یلتسین ایران» میداند/بقایی گفت جمهوری اسلامی تا انتخابات 1400 سقوط می کند
عبدالرضا داوری در گفتوگو با عصر ایران تاکید میکند که نقش سیاسی و اعتقادی احمدینژاد به زیان جامعۀ ایران است و چون که سالها یکی از "پایههای پروپاگاندای احمدینژاد" بوده، اکنون خودش را موظف میداند که زوایای مخفی تفکر مذهبی و سلوک سیاسی وی را برملا سازد تا "سرنوشت ایران" در دست مراد سابقش قرار نگیرد.
عبدالرضا داوری در سال ۱۳۸۸ در ستاد انتخاباتی محمود احمدینژاد فعالیت میکرد و از اوایل دهۀ ۱۳۹۰ جزو یاران نزدیک احمدینژاد شد ولی در چند ماه اخیر به شدت از احمدینژاد فاصله گرفته و یکی از منتقدان رادیکال او شده است.
بخش هایی از این گفتگو را بخوانید؛
* شما مدتی است که در توئیتر مشغول انتقاد از آقای احمدینژاد هستید ولی اخیرا به مواردی اشاره کردهاید که سالها قبل بسیاری افراد به این موارد اشاره کرده بودند. مثلا آنچه که ناسپاسی آقای احمدینژاد قلمداد میشود و یا رویکرد "انحرافی" ایشان به مقولۀ مهدویت و امام زمان. چرا این قدر دیر متوجه این مسائل شدید؟
- ابتدا باید بگویم که من در توئیتهایم به ماهیت فرقهگون جریان آقای احمدینژاد اشاره کردهام. در این ماهیت فرقهگون، رهبر فرقه دارای یک حریم قدسی میشود. من در سالهای اخیر در جلساتی بودهام که در آن جلسات آقای احمدینژاد در تراز انبیا و اولیاء الهی توصیف میشد و این توصیفات در حضور خود او مطرح میشد. در ذهن ما این نکته فرو رفته بود که هر انتقادی به آقای احمدینژاد همسویی با اسرائیل و صهیونیسم است. چون "شیمون پرز" گفته بود باید کاری کنیم که بودن در کنار احمدینژاد به ننگ تبدیل شود، ما بدون اینکه به فراز و فرود انتقادها دقت کنیم، با منتقدین احمدینژاد مخالفت میکردیم.
ما حتی انتقادها علیه احمدینژاد را نمیخواندیم و راستش فکر میکردیم هر انتقادی که به سمت آقای احمدینژاد روانه میشود، از یک کانون واحد صهیونیستی است و این منتقدین دشمنان امام زمان هستند و آقای احمدینژاد هم نایب خاص امام زمان است.
* به غیر از این ماهیت فرقهای، نقدناپذیری شما و دوستان تان دلیل دیگری هم داشت؟
- دلیل اصلیاش همین بود. ما به حرفهای خارج از فرقۀ آقای احمدینژاد اصلاً وقعی نمینهادیم. هر متنی را در نقد آقای احمدینژاد، در زمینۀ دشمنی صهیونیستها با ایران و احمدینژاد میدیدیم.
* یعنی وقتی مثلا نقدهای عباس عبدی و سعید حجاریان را میخواندید، آن نقدها را هم در خدمت صهیونیستها میدیدید؟
- دقیقا. البته باید بگویم که دولت آقای احمدینژاد روندی در حوزۀ اقتصاد سیاسی داشت که این جنبه هم برای من خیلی مهم بود. من تخصصم در حوزۀ اقتصاد سیاسی است و هنوز هم به آن رویکرد اقتصادی آقای احمدینژاد اعتقاد دارم. اصلا من از این منظر ارتباطم با آقای احمدینژاد شروع شد. ولی بعدا این ارتباط وارد حوزههای اعتقادی و غیره شد.
* مطابق نگاه قبلیتان، الان خودتان هم در خدمت صهیونیستها هستید. البته الان چنان نگاهی را دیگر قبول ندارید.
- بله، صد در صد.
* الان نسبت به نقدهای سایر افراد به احمدینژاد، چه نظری دارید؟
- هیچ کدام از نقدها را در خدمت صهیونیستها نمیدانم. به نظر من آقای احمدینژاد چهرهای است با سیاستورزی به شدت معوج و پرخطا، که صحنۀ سیاست ایران را به جهت رویکردهای افراطیاش در بعضی محورها، از حالت تعادل خارج میکند. آقای احمدینژاد خودش را در جایگاه ولیّ خدا یا حداقل در جایگاه "نایب خاص" میبیند. ایشان الان خبر از "ظهور صغری" میدهد. تا حالا چنین حرفی را به این صراحت نگفته بود.
* به بحث امام زمان هم میرسیم ولی فعلا بفرمایید دقیقا چه شد که چراغ انتقاد به آقای احمدینژاد در ذهن شما روشن شد؟
- بالاخره خیلی از انتقادات به صورت درونی شروع شده بود. حتی من دربارۀ انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، تحلیلم را نوشته بودم و این تحلیل متفاوت از تحلیل آقای احمدینژاد بود. دربارۀ انتخابات ریاست جمهوری خودمان هم نظرم متفاوت از نظر آقای احمدینژاد بود.
در دفتر ولنجک، اتاق من و آقای دکتر عبدالرضا شیخالاسلامی کنار هم بود. در شهریور ۱۳۹۹ یک روز با آقای شیخالاسلامی وزیر رفاه در دولت اول احمدینژاد صحبت کردم و به ایشان گفتم احتمال تایید صلاحیت آقای احمدینژاد تقریبا منتفی است و به دکتر شیخالاسلامی پیشنهاد دادم شما روی کاندیداتوری خودتان تامل کنید. اما آقای شیخالاسلامی به خاطر همین شرایطی که آقای احمدینژاد ایجاد کرده، که کسی نتواند در کنارش در فضای سیاسی موثر باشد، از پیشنهاد من مضطرب شد. منظورم این است که این اختلافات از مدت
۲۳ فروردین ۱۴۰۰
ضای سیاسی استفاده کرد.
* مدلول این حرف شما این است که آن کسی که خودش را با امام زمان مرتبط میداند...
- خود آقای احمدینژاد است. احمدینژاد اخیرا در عید نیمه شعبان به صراحت اعلام کرد که امام زمان چند سال است که ظهور کرده و منتظر تصمیم و ارادۀ ماست. این یعنی احمدینژاد به "ظهور صغری" و "نیابت خاص" باور دارد. وقتی او میگوید امام زمان ظهور کرده، یعنی افراد معدودی با امام زمان در ارتباطند. شما این مدعا را بگذارید در کنار سخنرانیای که احمدینژاد چند روز قبل از نیمۀ شعبان ایراد کرد. در این سخنرانی احمدینژاد گفت جهان دارد احمدینژادی میشود. منظور او از احمدینژادی شدن، بهار انسانی است. کد "بهار انسانی" در گفتارهای احمدینژاد هم یعنی امام زمان. یعنی احمدینژاد در اینجا یک همسانی بین خودش و امام زمان برقرار میکند!
*نهایتا، به نظر شما، احمدینژاد به امام زمان اعتقاد دارد یا اینکه معتقد است خودش امام زمان است؟
- آنچه به صورت حداقلی بروز میدهد، خودش را به عنوان یکی از نواب خاص ترسیم میکند. ولی تصویری که در جلسات خصوصی ترسیم میشود این است که خود آقای احمدینژاد ولیّ خداست!
* آخر مطابق تفکر مذهبی، ممکن است کسی یکی از اولیای خدا باشد ولی امام زمان نباشد.
- اینها اعتقاد دارند در هر عصر فقط یک ولیّ خدا حضور دارد.
* با این حال، مطابق روایت شما، در جلسات خصوصی تصریح نمیکردند معنای این جمله که "احمدینژاد ولیّ خداست" دقیقا چیست.
- وقتی میگویند آقای احمدینژاد ولیّ خداست، با توجه به اینکه ولیّ خدا را یگانه و انسان کامل میدانند، در واقع منظورشان این است که احمدینژاد انسان کامل است.
* بر اساس توضیحات شما، احتمال دارد احمدینژاد همان طور که از جمهوری اسلامی عبور کرده، از مهدویت هم عبور کرده باشد و منظورش از ولیّ خدا، لزوما امام زمان نباشد.
- ایشان به مهدویت حول محور خودش اعتقاد دارد. به نظرم ایشان دچار یک نوع بیماری اختلال روانی است و از نوعی توهم رنج میبرد که اخیرا یکی از روانشناسان کشور هم به این موضوع پرداخت.
* شما هیچ وقت از این ابهام دربارۀ جایگاه معنوی احمدینژاد، در حلقۀ یارانش انتقاد نکردید؟
- من چند سال است آقای احمدینژاد را از نزدیک میشناسم اما عبارت "ولیّ خدا" را اولین بار آذر ماه سال گذشته شنیدم و شوکه شدم. در جلسهای که با آقای احمدینژاد و بقایی داشتم، آقای بقایی این عبارت را در توصیف احمدینژاد به کار برد و احمدینژاد هم هیچ واکنشی نشان نداد. یعنی بیماری ناشی از توهم ایشان در طول زمان تشدید شده است.
* به هر حال شما تحصیلکردهاید. اصلا چطور جذب احمدینژاد شدید؟ چون ایشان وقتی حرف میزند، اصلا آدم فرهیخته یا فرهمندی به نظر نمیرسد.
- آقای احمدینژاد مطلقا اهل مطالعه نیست. دادههایی که ایشان در سخنانش ارائه میکند، برگرفته از متون کلاسیک اقتصادی و فلسفی نیست. ایشان این دادهها را از دیگران میشنود و بیان میکند. برای همین گاهی در بیان عبارات و کلمات دچار خطای فاحش میشود. مثلا نمیداند کجا بگوید مارکسیسم، کجا بگوید مارکسیست. یا اخیرا احمدینژاد یک جلسۀ شعرخوانی حافظ برگزار کرد و آنجا معلوم شد تفاوت ملَک و ملِک را نمیداند. آن مصرع مشهور حافظ را این طور خواند: من ملِک بودم و فردوس برین جایم بود. بعد با این مایه از سواد، نشسته شعر حافظ را معنا میکند. واقعیت این است که من از موضع اقتصاد سیاسی جذب ایشان شدم اما هر چه جلوتر آمدیم، دیدم رویکردهای عجیب ایشان در حوزههای اعتقادی، به اقتصاد سیاسی مد نظرش هم دارد لطمه میزند. یعنی عملاً آن را به حاشیه میبرد.
* ماجرای آن جلسۀ سه نفره چه بود؟
جلسهای بود در منزل آقای بقایی. من و آقای بقایی و آقای احمدینژاد حضور داشتیم. بحث راجع به انتخابات آمریکا بود. آقای احمدینژاد تحلیلش این بود که اگر بایدن پیروز شود، اصلاحطلبان در ایران قوی میشوند و در این صورت نظام و رهبری و سپاه نیرویی ندارند که آن را جلوی اصلاحطلبان بگذارند؛ بنابراین مجبورند راه را برای من باز کنند. احمدینژاد پیروزی بایدن را به نفع خودش میدانست. حدود چهل دقیقه بحث کردیم. من به آقای احمدینژاد گفتم اگر نظام همین امروز آقای مهندس موسوی را از حصر بیرون بیاورد، او را به شما ترجیح میدهد؛ آقای خاتمی و آقای روحانی که جای خود را دارند و به طریق اولی بر شما مرجح خواهند بود.
واقعا هم به نظرم جمهوری اسلامی فرسنگها از احمدینژاد دور شده و من واقعا تایید صلاحیت مهندس موسوی را محتملتر از تایید صلاحیت احمدینژاد میدانم. این تحلیل را بیان کردم ولی احمدینژاد نظرش این بود که پیروزی بایدن موجب تایید صلاحیت خودش در انتخابات ریاست جمهوری میشود. بحث به درازا کشید و آقای بقایی به من گفت چرا شما این قدر با آقای احمدینژاد چالش میکنی؟ و بعد بقایی به من گفت ایشان در جایگاه انبیا و اولیاء الهی است و ما فقط بای
۲۳ فروردین ۱۴۰۰