مجلس: سیاست قطعی ایران، لغو کامل تحریمهاست
🔹نمایندگان مجلس طی بیانیهای تصریح کردند که سیاست قطعی جمهوری اسلامی، ملزم کردن طرفهای متعاهد به لغو کامل تحریمها و در عین حال با فرض ماندگاری تحریمها، برنامهریزی برای خنثی سازی تحریمها، پیشرفت اقتصادی و ارتقای سطح رفاه و معیشت مردم است.
@Farsna - Link
در واکنش به اظهارات روحانی درباره رفراندوم؛
حسین شریعتمداری:
🔹همه پرسی آری یا نه به جمهوری اسلامی در سال 58، به رفراندومی که در اصل 59 قانون اساسی آمده، چه ربطی دارد؟
🔹 اگر قرار است رفراندومی برگزار شود، باید این سؤال پرسیده شود که آیا مسئولان ایجاد این بلاها، باید تحت پیگرد قضایی قرار بگیرند یا نه
✅ #عمار_نیوز
🆔 @ammar_newsir
🗳 رفتار انتخاباتی اصلاح طلبان؛ چند پرسش برای راستی آزمایی
✍️ محمد ایمانی
رو راستی و صداقت با مردم، شرط اول حضور هر جریان سیاسی در انتخابات است. ائتلاف حاکم در دولت (مدعیان اعتدال و اصلاحات) اگر با مردم رو راست باشند، باید پاسخ چند سوال را روشن کنند:
1- بعد از چهار دوره 8 ساله اداره دولت، آیا دولت و رئیس آن را دارای اختیار کافی و بنابراین موظف به پاسخگویی می دانند یا نه؟ آنها در دولت های موسوی، هاشمی، خاتمی و روحانی (مجموعا 32 سال) مسئولیت اداره کشور را بر عهده داشته اند، اما با این وجود، از میانه دولت های خاتمی و روحانی، ژست اپوزیسیونی به خود گرفته و از پاسخگویی گریخته اند. بهره مندی از قدرت بدون بر عهده گرفتن مسئولیت نتایج مدیریت، رفتاری غیر اخلاقی و غیر مسئولانه محسوب می شود.
در واقع، غیر از مسئولیت های تقنینی و قضایی که طبق نظام تفکیک قوا در هر نظام دموکراتیک متولی خود را دارد، تمام مسولیت های اداری و اجرایی کشور در اختیار دولت و رئیس جمهور است. طبعا نمی شود در نظام مردم سالار، ژست دموکراتیک گرفت، اما خواستار انحصار قدرت شد و به تفکیک قوا تمکین نکرد.
2- صرف نظر از بی اخلاقی در گذشته، آنها چاره ای ندارند که قبل از ورود به انتخابات، به فیگور شتر مرغی پایان دهند: یا بر این ادعا که "رئیس جمهور اختیارات ندارد"، پایبند بمانند و بنابراین در رقابت های انتخاباتی وارد نشوند؛
یا این که ورود کنند -چنان که از چند ماه قبل ورود کرده اند- و بنابراین اذعان کنند رئیس جمهور را همچنان که هست، مسئول اداره امور اجرایی کشور می دانند. آنها در این صورت، قبل از هر کاری، باید پاسخگوی کارنامه 8 ساله دولت روحانی باشند و رسما از مردم به خاطر سوء مدیریت عذرخواهی کنند. طبق نظرسنجی ها، محبوبیت آقای روحانی به زیر 7 درصد رسیده و بنابراین، اصلاح طلبان نمی خواهند خود را "پاسوز" این سقوط مقبولیت اجتماعی بی سابقه کنند.
سوال دوم، همین جا شکل می گیرد؛ این که آیا مدیریت دولت را به سیاق ادبیات برخی دولتمردان نظیر روحانی و جهانگیری و نوبخت و واعظی، موفق ارزیابی می کنند، یا برای نمایش همراهی با مردم، نمره مردودی به کارنامه دولت و وعده های وارونه آن می دهند. اگر حق با دولتمردان است، بنابراین باید نامزد طیف ائتلافی، از میان اعضای ارشد دولت (جهانگیری/واعظی/ نوبخت) معرفی شود و اصلاح طلبان هم دسته جمعی، از آن نامزد حمایت کنند. اما اگر حق با مردم است، باید توضیح دهند که چرا با وجود اختیارات قانونی و حتی اخذ اختیارات فرا قانونی، هشت سال فرصت سوزی کرده اند؟ چرا در دو انتخابات، مدیریتی را به مردم قالب کردند و خود را تضمین وعده های آن دانستند که هم چرخش چرخ سانتریفیوژ ها را متوقف کرد و هم چرخ اقتصاد را به جای پیش رفت، به عقب چرخاند؟
به عبارت دیگر، مردم چرا باید مجددا به طیفی اعتماد کنند که در انتخابات 92، 94 و 96 در کنار هم بوده اند، اما ثمره مدیریت آنها در دولت و مجلس دهم، ثبت رکوردهای تورم و رکود اقتصادی بوده است؟
3- مشخصا اصلاح طلبان ناچارند توضیح دهند که چرا جرئت نکردند در دو انتخابات 92 و 96 از دو نامزد اصلاح طلب (عارف و جهانگیری) حمایت کنند؟ و اکنون که کارنامه منفی دولت هم روی دوش آنها سنگینی می کند، قرار است چگونه وارد انتخابات شوند؟ با فاصله گذاری و مستقل از دولت، یا در ائتلاف با مدعیان اعتدال (روحانی و نوبخت و واعظی)؟
پذیرفتنی نیست که آنها تحت فشار افکار عمومی، دولت را ناکارآمد ارزیابی نمایند، اما مجددا با همان دولت ائتلاف کنند و ضمنا وعده های جدید بدهند. اما اگر دولت را موفق ارزیابی می کنند، پذیرفتنی نیست که نامزد شان فردی بیرون از دولت باشد. این طیف البته ادعای دیگری هم دارند؛ مبنی بر این که جهانگیری در انتخابات 96 خیلی به روحانی کمک کرد؛ اما روحانی به او اختیارات نداد.
این ادعا البته خلاف واقع است و جهانگیری از ارکان تصمیم گیری های اصلی در دولت بوده است. اما در هر صورت، اصلاح طلبان اگر در ادعاهای خود صادقند، درست این است که از جهانگیری به عنوان نامزدی ششدانگ اصلاح طلب، حمایت کنند تا وزن اجتماعی آنها کاملا روشن شود. هر انتخابی غیر از جهانگیری، نشانه بی صداقتی اصلاح طلبان با مردم محسوب میشود.
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
4_6001582502504827107.mp3
13.2M
🛑 #جلسه_سیاسی ۱۴۰۰/۱/۱۴
🎁 موضوع امروز :
ابهامات و توضیحاتی دربارهی #قرارداد_۲۵_ساله_ایران_و_چین
🎧 #استاد_امیدیان
✅ در دنیای جنگ رسانهای، درگیری اصلی ،جنگ روایتهاست ...
🛑 #دومینوی_حقیقت
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
18 An sooye Marg (1398-1-26) Daneshgah Ferdosi Mashhad.mp3
14.02M
🔈 شرح و بررسی کتاب#آن_سوی_مرگ
📣 جلسه هجدهم
* حاکمیت نظام معنا و حقیقت در عالم تجرد
* وسعت علوم بدون ابزار در عالم فرا ماده
* چگونگی ظهور و عینیت یافتن اعتقاد و ملکات
📅 1398/01/26
⏰ مدت زمان : ۳۳:۵۱
#مشهد
#دانشگاه_فردوسی
❗️برای دریافت مجموع جلسات آن سوی مرگ، از طریق لینک زیر اقدام نمایید
🌐 https://aminikhaah.ir/?p=12
🔔 @Aminikhaah_Media
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 آخوندی به بانک جهانی قول داده بود، جلوی ادامه کار مسکن مهر را بگیرد
💬 افشین پروین پور عضو سابق شورای عالی مسکن :
🔹 آخوندی به بانک جهانی قول داده بود که من جلوی تامین مالی مسکن مهر را می گیرم که در نهایت هم این کار را کرد
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
❓❓آقای روحانی! برای رفراندوم سؤالی بهتر از این؟!
🖋حسین شریعتمداری طی یادداشتی در روزنامه کیهان نوشت:
💢آقای روحانی در جلسه روز چهارشنبه -11 فروردین- هیئت دولت گفتهاند: «راهحل مشکلات پیچیده کشور فقط اصل 59 قانون اساسی است... مگر ما به 12 فروردین افتخار نمیکنیم؟ 12 فروردین چیست؟ یک همهپرسی است، مگر غیر از این است؟ 12 فروردین چیست؟ یک رفراندوم است. مگر ما به این قانون اساسی افتخار نمیکنیم؟
قانون اساسی با چه تثبیت و نهایی شد؟ با رفراندوم، با رای مردم»! درباره این بخش از اظهارات جناب روحانی اشاره به چند نکته ضروری است. بخوانید!
🔷1- بیتردید رفراندوم یکی از راهکارها برای حل مشکلات اساسی است و در اصل 59 قانون اساسی آمده است «در مسائل بسیار مهم اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی ممکن است اعمال قوه مقننه از راه همهپرسی و مراجعه مستقیم به آراء مردم صورت گیرد. درخواست مراجعه به آراء عمومی باید به تصویب دو سوم مجموع نمایندگان مجلس برسد». اکنون سؤال این است که مشکلات اساسی کشور چیست؟ آیا گرانیهای افسارگسیخته، بیکاری، تعطیلی کارخانجات و مراکز تولید، دهها برابر شدن قیمت مسکن و اجاره بها، کاهش فاجعهبار ارزش پول ملی، افزایش صدها تحریم جدید به تحریمهای قبلی که قرار بود لغو بشود، افزایش چند صد درصدی قیمت خودرو، دزدیهای کلان برخی از نزدیکان مسئولان بلندپایه دولتی، برباد دادن امکانات و ظرفیتهای 8 ساله نظام، به کارگیری جاسوسان در مراکز حساس تصمیمساز و سیاستپرداز، متوقف کردن برنامه هستهای و... آیا تمامی این موارد از مشکلات اساسی کشور نیست؟!
🔹جناب رئیسجمهور! این بلاها را چه کسی بر سر مردم و نظام آوار کرده است؟! مگر تمامی این موارد خسارتبار در حوزه مسئولیت جنابعالی نبوده و نیست؟! بنابراین اگر قرار است برای حل مشکلات اساسی کشور رفراندومی صورت بپذیرد اولین، منطقیترین، عاقلانهترین و قانونیترین پرسش رفراندوم باید این سؤال از مردم باشد که آیا مسئولان ایجاد این مشکلات کمرشکن بعد از پایان مسئولیت باید تحت پیگرد قضایی قرار بگیرند یا نه؟! آیا جنابعالی مشکلاتی اساسیتر از مشکلات یاد شده میشناسید؟ و آیا برای رفراندوم مورد نظر خود پرسشی قانونیتر و منطقیتر از این پرسش سراغ دارید؟!
🔷2- از جناب روحانی که خود را حقوقدان معرفی میفرمایند بسیار تعجبآور است که برای توضیح نظر خود به رفراندوم 12 فروردین و رفراندوم قانون اساسی اشاره میکنند! حتماً فراموش نفرمودهاند که این دو رفراندوم هنگامی انجام شد که اولاً هنوز نظام اسلامی و قانون اساسی شکل نگرفته بود. بنابراین تنها راه ممکن رفراندوم بود و ثانیاً پرسش آری یا نه درباره اساس نظام بود و مردم به تاسیس جمهوری اسلامی ایران و قانون اساسی آن آری یا نه میگفتند. اکنون سؤال از رئیسجمهور محترم و حقوقدان این است که این دو رفراندوم، به رفراندومی که در اصل 59 قانون اساسی آمده است چه ربطی دارد که به آن استناد فرمودهاید؟!
🔷3- و بالاخره اگرچه در این باره گفتنیهای دیگری نیز هست که میگذاریم و میگذریم ولی اشاره به یک احتمال خالی از فایده نیست و شاید برای جناب روحانی هم هشدار دهنده باشد و آن، اینکه مشاوران آقای روحانی با اطمینان از اینکه رفراندوم مورد اشاره قانونی نیست و انجام نخواهد پذیرفت، طرح آن را به ایشان پیشنهاد کردهاند تا از این طریق برای ناکارآمدی دولت آقای روحانی که آن را «رحم اجارهای»! خود میدانستند بهانهای دست و پا کرده باشند و مثلاً جناب روحانی در توجیه ناکارآمدی دولت، اعلام بفرمایند اگر رفراندوم انجام میگرفت همه مشکلات قابل حل بود! همانگونه که فرمودهاند منتقدان باعث شکست برجام شدهاند! و یا اگر ترامپ از برجام خارج نشده بود همه چیز روبراه بود! و... البته، این درحالی است که آقای روحانی قسم جلاله یاد کرده و گفته بودند «والله العلی العظیم اگر مشکلات این کشور راه حل نداشت من کاندیدا نمیشدم»!
@iran_onlin_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❗اظهارات قابل تامل وزیر اوباما درباره برجام / تا روحانی هست باید برگردیم به برجام
⭕"ارنست مونیز" وزیر انرژی دولت اوباما و از افراد کلیدی در مذاکره برجام اعلام کرد تا زمانی که دولت روحانی در ایران روی کار است باید برجام احیا شود. آمریکا ، حضور حسن روحانی و جواد ظریف در حاکمیت ایران را سرمایه ای برای خود می دانند . آنها می گویند این یک فرصت است که نباید از دستش داد ، فرصتی که اگر از دست برود ، ریل گذاری برای برجام دو و سه و مذاکره موشکی و منطقه ای منتفی خواهد بود.
@iran_onlin_ir
دستور جلسه نشست وین و الزامات خروج از بنبست
🔹نشست فصلی کمیسیون مشترک برجام که سهشنبه ۱۷ فروردین با حضور نماینده ایران و ۱+۴ در وین برگزار میشود، بدلیل برخی ادعاهای خلافواقع رسانههای غربی حاشیههایی داشته است.
🔹با توجه به اظهارات متعدد غربیها درباره تعمیم مذاکرات به برنامههای موشکی و منطقهای ایران، یک منبع مطلع نزدیک به هیئت ایرانی به «نورنیوز» گفت: «دستور مذاکرات سهشنبه تنها گفتگوهای حقوقی برای شیوه اجرای تعهدات طرفین و راستیآزمایی آنهاست.
🔹شرط ایران برای بازگشت به تعهدات برجامی رفع کامل و یک مرحلهای تحریمهای آمریکا و سپس راستیآزمایی آن است نه مسیر گامبهگام و اگر ۱+۴ آمریکا را به این چارچوب راضی کند، ایران به تعهدات خود بازخواهد گشت و الا تهران بدون هیچ عجلهای مسیر کنونی را ادامه خواهد داد.
🔹عباس عراقچی امروز گفت: «درباره بازگشت همه طرفها به تعهدات برجامی تنها با ۱+۴ گفتگو میکنیم و هیچ گفتگوی مستقیم یا غیرمستقیمی با آمریکا نخواهیم داشت و در این نشست چارچوبهای مدنظر بنابر سیاستهای اعلامی رهبر انقلاب را اعلام میکنیم.»
@jaarchi
✅ افتضاحی به نام ستاد ملی کرونا!
ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا به نظرم به یک افتضاح بزرگ ملی تبدیل شده است؛ درحالی که ویروس جهش یافته کرونا از اروپا و مخصوصا انگلیس و ترکیه به ایران وارد می شود، اما ستاد کرونا هیچ پروازی به این دو کشور را لغو نکرده و مدام برای مراسمات مذهبی و فعالیتهای اقتصادی محدودیت ایجاد می کند!
ظاهرا ویروس کرونا هم در ایران بسیار هوشمند عمل می کند مثلا در فصل اردوهای راهیان نور خوزستان را هدف قرار می دهد، در اعیاد شعبان قم و مشهد قرمز می شوند، حالا هم که نزدیک رمضان شده به ناگاه سراسر کشور قرمز می شود و تمام مراسمات مذهبی ممنوع می شود!
امروز شهرداری در یک اقدام علمی(!) در حال بستن منافذ بهشت زهرای شهر بود تا مبادا کرونای انگلیسی از مزار شهدا به مردم منتقل شود!
تصمیمات افتضاح ستاد انگلیسی کرونا ده ها هزار میلیارد تومان به اقتصاد کشور ضرر زده، فعالیت های آموزشی، فرهنگی دینی و ملی را مختل کرده و اضطراب و تنش روانی را در کشور گسترش داده است.
در این کشور چه خبر است!؟ این تصمیمات احمقانه و شاید خائنانه را چه کسی می گیرد!؟ آیا هدف نابودی اقتصاد کشور است!؟ آیا اهداف انتخاباتی پشت پرده است!؟
نمی دانم اما مدیریت کشور عملا دست ویروس کرونای واقعی انگلیسی افتاده است!!!
دوستان خانه ملت کجایند!؟
@bayyeneh
❌پنتاگون: به دفاع ازعربستان ادامه میدهیم
♨️سخنگوی پنتاگون گفت که آمریکا به حمایت و دفاع از عربستان با جدیت تمام ادامه میدهد.
⛔سخنگوی پنتاگون در نشست خبری از دفاع از دولت آل سعود و همکاری با ارتش این کشور خبر داد.
❗به نوشته وبگاه «فرانتیر پست» «جان کربی» سخنگوی پنتاگون در زمینه تداوم همکاری واشنگتن و ریاض گفت، ما تعهدات خود را در قبال دفاع و حمایت از عربستان سعودی با شدت ادامه میدهیم. آنها مورد حمله قرار میگیرند و هیچ ابهامی در این مورد وجود ندارد.
⛔وی در ادامه گفت که وزیر امور خارجه آمریکا این مسئله را جدی میگیرد و چند هفته قبل نیز با ولیعهد عربستان در این زمینه گفتوگو کرد.
❌جان کربی در بخش دیگر سخنان خود گفت: «از حوثیها میخواهیم که این حملات را متوقف کرده و برای دستیابی به یک راه حل سیاسی تلاش کنند.»
❗روزنامه آمریکایی «والاستریت ژورنال» اخیرا در گزارشی اعلام کرد که «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا دستور آغاز خروج برخی از نیروها و تجهیزات از خاورمیانه را صادر کرده است.این دستور بایدن در راستای بازاستقرار حضور نظامی آمریکا در منطقه خلیج فارس و خاورمیانه صورت میگیرد.
⭕والاستریت ژورنال نوشت که مقامهای آمریکایی گفتهاند که پنتاگون به دنبال ارائه تجهیزات و آموزشهایی است که عربستان سعودی به آن نیاز دارد.
⛔وزارت انرژی عربستان سعودی در روزهای گذشته از وقوع آتشسوزی در یکی از مخازن تاسیسات فرآوردههای نفتی در استان «جیزان» در پی حملات پهپادی ارتش یمن خبر داد.پیشتر نیز شبکه «العالم» گزارش داده بود که فعالان سعودی از تعطیلی و وقوع چند انفجار در تعدادی از فرودگاههای عربستان خبر میدهند.
❌تجاوز نظامی ائتلاف تحت هدایت رژیم آل سعود به یمن وارد هفتمین سال خود شده است. جنگی نابرابر که به گفته مقامهای سازمان ملل متحد بدترین فاجعه انسانی حال حاضر جهان را رقم زده است. از آغاز تجاوز ائتلاف سعودی به یمن تا پایان ژانویه 2021، 6 هزار و 190 زن و کودک یمنی جان خود را از دست دادهاند و 6 هزار و 898 نفر دیگر زخمی شدهاند. علاوه بر این، بر اساس میانگین از هر هزار تولدی که در یمن صورت میگیرد، 27 نوزاد مرده به دنیا میآیند.
@iran_onlin_ir