هدایت شده از آزاده باش
jaaar.com_Kayhan_1402-4-24.pdf
7.65M
بسم الله الرحمن الرحیم
تمام صفحات روزنامه کیهان
امروز شنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۲
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
#آزاده_باش
✅👉 @azade_baash
هدایت شده از استاد محمد شجاعی
4_5877265653374652602.mp3
11.53M
#انسان_شناسی ۲۹۲
#استاد_شجاعی
#استاد_عالی
غفلت هر انسان، نتیجهی موفقیت شیطان در حملههای طراحی شده برای اوست.
این حملهها برای هر کس، با توجه به مختصات او تعریف میشود!
✘ شیطان مؤمنان و افراد قدرتمند از نظر باطنی را نیز میتواند به غفلت و خواب بکشاند!
چگونه میتوان این مرز را تشخیص داد؟
@ostad_shojae
هدایت شده از خبرهای فوری /مهم🔖
9.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ تحلیل شنیدنی و جالب از ملیحه محمدی درباره اقتدار ایران و سیاستهای درست منطقهای کشورمان.
🔹کمک ایران در سوریه فقط این نبود که سوریه لیبی نشود بلکه ایران و شیعه برای داعش چربترین لقمهای بود که در نظر داشتن و ایران با حضور در سوریه، داعش را زمینگیر کرد و این موضوعیست که ژنرالهای آمریکایی بعد از (شهادت) سردار سلیمانی به آن اعتراف کردند.
🔹 در این منطقه نمیشود روسیه، چین و آمریکا راجع به چیزی تصمیم بگیرند و ایران را در نظر نگیرند!
خبـــرهای فـــوࢪی مهم⇩⇩
☑️ @Akhbar_Fori
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
📂 #تیتر_اول
🔹نگرانی آمریکا و جیغ غربگرایان از سفر ضدتحریمی رئیسی به آفریقا
🔸هرچه دولت سیزدهم در سیاست خارجی به توفیقات بیشتری نائل میشود، نگرانی آمریکاییها بیشتر و بر حجم تخریبها و هجمههای جریان غربگرا نیز افزوده میشود.
آیتالله ابراهیم رئیسی، رئیسجمهوری اسلامی ایران در حالی چهارشنبه گذشته نخستین سفر فشرده آفریقایی خود را با هدف تعامل برد-برد به این قاره انجام داد که مخالفان همیشگی توسعه ایران سعی کردند به تحریف واقعیتهای این سفر بپردازند و نهتنها دستاوردی را برای آن درنظر نگیرند بلکه در نهایت وقاحت رویه تخریب و تمسخر را در پیش بگیرند.
این جریان از همان ابتدا پیشبینیهای متضادی از این سفر روایت میکردند و نسبت به انجام آن عکسالعملهای منفی نشان میدادند، اما دستاوردهایی که این سفر کوتاه با تقویت همکاریها و تبادلات متقابل با این سه کشور آفریقایی ایجاد کرد نشان داد تا چه میزان این روایت مسموم و در راستای تحریفهای دائم و سیاهنماییهای رسانههای بوده است.
دستاوردهای سفر رئیسی به آفریقا
از غربیها اصرار از غربگرایان انکار!
در واقع این سفر که سفر بالاترین مقام رسمی ایران پس از ۱۱ سال به آفریقا بوده، از قضا در این مدت کوتاه ۲۱ سند همکاری میان ایران و طرفهای آفریقایی امضاء شده که ثابت میکند خوشبختانه راهبرد همبستگی بین کشورهای آفریقایی به همراه تدبیر دولت جدید ایران برای ایجاد همگرایی با آنها میتواند موجب شکست سیاستهای دشمنان شود.
قابل توجه اینکه این دستاوردها درحالی حاصل شد که جمهوری اسلامی ایران همچنان تحت فشار تحریمهای ظالمان غرب به سرکردگی آمریکا علیه ملت ایران است و برای همین هم بود که شبکه آمریکایی «سی ان ان» در گزارشی سفر آیتالله رئیسی به این سه کشور و استقبال گرم از او را گامی مهم برای بیاثر کردن تحریمها دانسته و از نتایج این سفر نیز ابرار نگرانی کرد.....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/269162
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🖌#یادداشت_روز
🔹جریان تحریف را رها نکنید!
#مسعود_اکبری
«با توجه به افزایش توانمندیهای ایران در زمینه صنایع پهپادی، اکنون بسیاری از قطعات مورد نیاز برای ساخت این پهپادها تولید داخل ایران است. این موضوع تحریم صنایع پهپادی ایران را بیاثر میسازد.»
این، اعتراف روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال درباره یکی از توانمندیهای جمهوری اسلامی ایران است. در حال حاضر ایران جزو ۳ کشور نخست جهان در صنعت پهپاد است و پهپادهای ایرانی به دیگر کشورها صادر میشود. مقامهای آمریکایی و دیگر دشمنان ملت ایران در دوران هشت سال دفاع مقدس تقلا میکردند که هیچ کشوری به ایران سلاح نفروشد. و اما اکنون همین دشمن دست و پا میزند
تا ایران به دیگر کشورها سلاحهای مدرن و پیشرفته نفروشد؛ از پهپاد تا موشکهای نقطهزن و...
یک سؤال؛ آیا بیاثرسازی تحریمها صرفا محدود به حوزه دفاعی و نظامی است؟! پاسخ منفی است. به این نمونه توجه کنید: ایران با تلاش و مجاهدت شهریاریها و فخریزادهها و علیمحمدیها و احمدیروشنها توانست فناوری غنیسازی ۲۰ درصد و ۶۰ درصد را در کشور بومی کرده و همین امر، منشأ خدمات گستردهای برای مردم شده است. از تولید دارو برای بیماران خاص و از جمله کودکان عزیز کشورمان تا تأمین برق و بهکارگیری صنعت هستهای در کشاورزی و صنایع غذایی و...
این توانمندی افتخارآمیز و غرورآفرین در حالی است که
در سال ۱۳۵۴ (در دوره رژیم منحوس پهلوی) قرارداد ساخت، نصب و تحویل ۲ واحد نیروگاه هستهای در بوشهر بین سازمان انرژی اتمی ایران و شرکت کرافت ورک یونیون آلمان (KWU) امضاء شد. شرکت آلمانی متعهد بود سوخت هستهای مورد نیاز نیروگاه را برای مدت
۱۰ سال تأمین کند. شرکت KWU تا سال ۱۳۵۷ عملیات طراحی، احداث و تأمین تجهیزات پروژه را براساس مفاد قرارداد منعقده اجرا کرد و با پیروزی انقلاب اسلامی، با بیعملی و عهدشکنی از اجرای تعهدات خود سرپیچی کرد.
ایران تا سال ۵۷ بیش از ۷۰ درصد از مبلغ مندرج در قرارداد را به شرکت آلمانی پرداخت کرده بود اما طرف آلمانی تنها ۴۰ درصد در پروژه پیشرفت داشت. نیروگاه اتمی بوشهر در دوران جنگ تحمیلی نیز ۲ بار توسط نیروی هوای رژیم بعث و با حمایت ویژه آمریکا بمباران شد. روزها و ماهها و سالها گذشت. جوانان مؤمن، غیور و نخبه ایرانی آستینها را بالا زده و با مجاهدت شبانهروزی، ایران را به پیشرفتهای چشمگیر و خیرهکننده در صنعت هستهای رساندند. در حال حاضر همانطور که مقامات ارشد کشورمان تاکید کردند، با اینکه ایران دانش و توان فنی ساخت بمب اتم را دارد، ولیکن چنین برنامهای در دستورکار نیست.
باز هم ماجرا به صنعت نظامی و صنعت هستهای محدود نمیشود. در همین سالهای گذشته و در شرایطی که همه کشورهای جهان با ویروس کرونا دست و پنجه نرم میکردند، دانشمندان و جوانان نخبه ایرانی توانستند به دانش بومی مقابله با ویروس کرونا دست یافته و بدین طریق ایران به باشگاه صادرکنندگان واکسن کرونا در جهان پیوست.
بله، اینها نتیجه توکل به خدا و اعتماد به جوانان نخبه و انقلابی و دانشمندان ایرانی و بیاعتمادی به آمریکا و دیگر دشمنان ملت ایران است. خودکفایی در تولید بنزین و تبدیل شدن از واردکننده به صادرکننده بنزین نیز از جمله موفقیتهای جوانان نخبه کشورمان است. مجاهدتی که موجب شد تا آمریکا با سرافکندگی، تحریم بنزین ایران را از روی میز بردارد. ...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/269187
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
📌 #خبر_ویژه
🔹بازار 600 میلیارد دلاری آفریقا فرصت مهمی برای اقتصاد ایران است
در روزهای اخیر سفر رئیسجمهور برای توسعه روابط با کشورهای آفریقایی انجام شد و از آنجا که قاره آفریقا مملو از فرصتهاست و میتواند به ایران کمک کند تا روابط خود را در سطح منطقهای و حتی در سطح جهانی گسترش دهد و همچنین بازارهای جایگزین و فرصتهای تجاری را فراهم کند این در حالی است که براساس آمار حجم روابط تجاری بین ایران و کشورهای آفریقایی نسبت به سال قبل دو برابر افزایش یافته و از حدود ۶۰۰ میلیون دلار در سال به بیش از یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار رسیده است.
به گزارش آرمان ملی، از سوی دیگر کشورهای آفریقایی سالانه بیش از ۶۰۰ میلیارد دلار واردات دارند و از این حجم واردات ۱۰۰ میلیارد دلار تنها به نفت و مشتقات آن مربوط است. برخی از کارشناسان معتقدند توسعه روابط اقتصادی با دیگر کشورها در شرایط تحریم، عایدی خاصی برای ایران به همراه نخواهد داشت، اما دیگر کارشناسان اقتصادی بر این باورند که ایران همانند اتخاذ سیاستهای ویژه در برقراری روابط تجاری با ونزوئلا خواهد توانست به گسترش روابط تجاری با کشورهای آفریقایی در سایه سیاستهای تهاتری علاوهبر رفع نیازهای داخلی، فرصت خوبی نیز برای بخش خصوصی خود در بخش کشاورزی، صنعت، معدن در حوزه فراسرزمینی مهیا کند.
در دایره تعاملات بینالمللی از نظر اقتصادی حضور در کشورهای آفریقایی به منظور بهرهبرداری دوجانبه در حوزه اقتصادی، نهتنها برای ایران بلکه برای کشورهای دیگر مانند انگلیس و فرانسه با توجه به قدمت حضور استعمارگرایانه اروپاییها در کشورهای آفریقایی و همچنین چین و آمریکا دارای جذابیت زیادی است به همین جهت سفر اخیر رئیسجمهور به آفریقا نیز در این راستا صورت گرفته است و پیشبینی میشود منافع خوبی را برای ایران بهدنبال داشته باشد.
آب و هوای مناسب برخی از کشورهای آفریقایی شرایط مناسبی برای تولید بسیاری از محصولات را فراهم کرده که مورد تقاضای کشورهای دیگر است علاوهبر این زمین حاصلخیز و آب مناسب در برخی از این کشورها شرایط مطلوبی برای تامین نهادههای دامی را مهیا ساخته است که بسیار مورد توجه ایران است به همین جهت کمبودهای خود در این عرصه را با شرایط مطلوبی رفع خواهد کرد تا در عرضه مرغ به متقاضیان در داخل کشور دچار چالش نشویم.
برقراری روابط تجاری با کشورهای آفریقایی از آنجایی برای ایران اهمیت دارد که بخش خصوصی نیز میتواند با حضور در این کشورها به بررسی بازار کشورهای این قاره بپردازد و با راهاندازی خطوط تولید در این کشورها علاوهبر رفع نیاز آنها قادر به درآمدزایی و ارزآوری برای کشور اقدام کند و سطح اشتغالزایی کشور را نیز بهبود دهد.
در حال حاضر ایران با وجود تحریمها و موانع توسعه روابط اقتصادی با کشور ونزوئلا نیز دارای روابط اقتصادی مطلوبی است و این مهم میتواند از طریق تهاتر و همچنین حضور کارشناسیشده بخش خصوصی عملیاتی شود علاوهبر این راهاندازی خطوط تولید در برخی از حوزهها مانند خودروسازی امکان برقراری روابط اقتصادی با وجود مشکلات را نیز هموارتر میکند.
وقتی حزب رکورددار درباره تورم نعل وارونه میزند
در حالی که دولتهای همسو با حزب کارگزاران رکوردداران تولید تورم در کشور بودهاند، روزنامه این حزب ادعا کرد: دولتهای اصولگرا ذینفعان تورم هستند و به تشدید تورم علاقه دارند(!)
روزنامه سازندگی در تحلیل باسمهای مینویسد: «به نظر میرسد دولتهای اصولگرا علاقه دارند که تورم در بالاترین حد خود قرار گیرد؛ برخی تحلیلهای اقتصادسیاسی مؤید این نکته است که نیروهای طرفدار دولتهای اصلاحطلب از رسیدن تورم به مقادیر بالا منعفت نمیبرند اما شرکای اقتصادی دولتهای اصولگرا ذینفع افزایش تورم هستند. تورم یکی از مهمترین بحرانهای اقتصادی کشور در سالهای اخیر بوده و ایران یکی از دیرپاترین تورمها در جهان را تجربه میکند اما نکته اینجاست که تعادل اقتصاد در دولت اصولگرایان برمبنای تورم بالا تنظیم شده است....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/269188/
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🔹هر کس آمریکا از او حمایت کرد فروریخت و هر کس به انقلاب اسلامی تکیه کرد ماندگار شد
🔸فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه هر کس آمریکا از او حمایت کرد، فروریخت و هر کس به انقلاب اسلامی تکیه کرد، ماندگار شده است، گفت: دشمنان میگویند آن چیزی که ما را شکست میدهد تفاضل رهبری است؛ میگویند آمریکا دارای این ضعف اساسی یعنی فقدان رهبر حکیم و روحانی است؛ در حالی که ایران رهبر بافضیلتی دارد.
سرلشکر سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در آیین افتتاحیه بیستوهشتمین دوره طرح ولایت دانشجویی بیان داشت: در یک تفکر هیچ حسن و قبح ذاتی برای عمل و یا فکر وجود ندارد و این محصول تفکر غرب است و محصول آن جریان ابتذالی است که از غرب مانند یک طوفان سیاه آغاز شده و اذهان و ضمایرخوانان کشورها را تحت تاثیر خود قرار داده و محصولش این ابتذال، جنایت، اغتشاش اخلاقی و بینظمی اجتماعی است.
به گزارش فارس، وی با بیان اینکه هر میزان دانشجویان ما با مفاهیم و معانی بلند آسمانی اسلام آشنا شوند، جامعه ما برای حاکمیت بخشیدن ارزشهای الهی بیشتر آماده میشود؛ تأکید کرد: دانشجو مظهر فکر متعالی و معیار تشخیص سیاسی و مظهر اقتدار یک کشور است. به همین علت، در فضای اندیشه و فکر رهبر انقلاب اسلامی، در توصیهها و فرمانهای ایشان توجه به بسیج دانشجویی را همواره به شکل واضح میبینیم.
سرلشکر سلامی اظهار داشت: انقلاب ما با قلمرو آرمانی پا به عرصه تحولات سیاسی جهان گذاشته است، برای نجات انسانیت از جاهلیت مدرن.
فرمانده کل سپاه گفت: آنها به نظم جدید در جهان اعتقاد دارند؛ ما هم به نظم جدید در جهان معتقدیم اما این دو نظام جدید کاملا با هم در تصادف هستند و نمیتوان جغرافیایی را یافت که این دو آرمان متضاد بتوانند با هم جمع شوند. نتیجه این تقابل دو آرمان، یک جدال دائمی است تا پیروزی نهایی فرا برسد....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/269176
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🔹ایران در صدر جدول دسترسی کشورها به آب شرب شهری و روستایی قرار دارد
https://kayhan.ir/fa/news/269140
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🔹خبرهای ضد و نقیض از حال وخیم نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی به بیمارستان منتقل شد
https://kayhan.ir/fa/news/269143
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
#گفت_و_شنود
🔹ساعت بدن!
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
📎🔹استاد دانشگاه شیکاگو: هزینه مقاومت کمتر از تسلیم شدن است
استاد علوم سیاسی و روابط بینالملل دانشگاه ویسکانسین شیکاگو، مقاومت اسلامی لبنان به رهبری حزبالله را «سرمایهای عظیم و عامل مهم»خواند و گفت هزینه مقاومت کمتر از تسلیم است.
«سیف دعنا»، استاد علوم سیاسی و روابط بینالملل دانشگاه ویسکانسین شیکاگو، در مصاحبه با شبکه خبری المیادین درباره نقش مقاومت اسلامی در لبنان اظهار کرد: «شعار مقاومت بیشتر، فقر کمتر را در جریان تظاهرات ۱۷ اکتبر ۲۰۱۹ (۲۵ مهر ۱۳۹۸) در لبنان بر اساس یک اصل مطرح کردم که بیانگر یک قاعده اساسی در اندیشیدن به اقتصاد سیاسی است و از آنجایی که نظام بینالملل یک نظام یکپارچه است یعنی تمام جهان به هم پیوسته و متأثر از یکدیگر هستند و هیچ کشور جزیرهای و منزوی وجود ندارد که بتواند جدا از تأثیرات منطقه و جهان خود برنامهریزی و اجرا کند. حتی نمیتوان به توسعه فکر کرد و راهحلهایی برای فقر و سایر مشکلات اقتصادی ارائه کرد که جدا از تأثیر توازن قوای منطقهای و بینالمللی باشد.» وی افزود که توانایی هر کشوری در انجام هر پروژه توسعهای و مقابله با بحرانها و مشکلات اقتصادی به توانایی مذاکره آن با خارج بستگی دارد، یعنی هر چه قویتر باشید، توانایی شما برای مذاکره و کاهش نفوذ خارجی بیشتر است و اگر ضعیف باشید، فقط میتوانید شرایط تحمیل شده توسط موازنه قوا را اجرا کنید. به طور ویژه درباره لبنان باید بگوییم، تنها نیرویی که با نفوذ مقابله میکند و باید آن را به عنوان یک سرمایه عظیم و عامل مهم در مذاکره دانست، «مقاومت» است و هر چه مقاومت قویتر باشد، قدرت چانهزنی لبنان یا هر کشور دیگری و در نهایت شانس موفقیت بیشتر خواهد بود.
هزینه مقاومت کمتر از تسلیم
دعنا تصریح کرد: «درست است که هرکس مقاومت کند تحت محاصره و فشار قرار میگیرد؛ اما هر که مقاومت نکند در معرض غارت و فقر بیشتری قرار میگیرد. علیرغم محاصره و تحریمهای لبنان، اگر توانایی مذاکرهاش با خارج به دلیل وجود مقاومت نبود، شرایط این کشور امروز بدتر از مصر، اردن و سودان بود. سؤال اینجاست، آیا آن دسته از کشورهای جهان جنوب (توسعه نیافته) و کشورهای عربی که در مقابل شرایط غرب و موسسات مالی بینالمللی مانند بانک جهانی و صندوق بینالمللی پول مقاومت نمیکنند و خواستههای آنها را اجرا میکنند مانند مصر، در شرایط بهتری هستند؟ مهمترین چیز این است که مقاومت یک فرآیند بلندمدت است، به این معنا که مقاومت سرمایهای برای آینده است و ثمره آن را کسانی درو خواهند کرد که مقاومت میکنند و به دست کسانی که زانو زده و تسلیم میشوند نخواهد رسید. دقیقاً به همین دلیل است که گفته میشود بهای مقاومت همیشه کمتر از بهای تسلیم شدن است، چراکه محاصره و تحریمها برای همیشه دوام نمیآورند، به خصوص اگر مقاومت قدرتمندتر باشد.»...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/269123/
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper