هدایت شده از غرب آسیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌امارات جیبوتی را علیه یمن تجهیز کرده است
محمد البخیتی عضو شورای مرکزی سیاسی انصارالله یمن:
ما به رهبران امارات اخطار می دهیم هرگونه اقدامات خصمانه شما بی پاسخ نخواهد ماند و ابوظبی و دبی شرایط خوبی را نخواهند داشت.
این دو ایالت عربی برای ما اهداف راحتی هستند.
https://eitaa.com/westanews
هدایت شده از قاسم کلهر
8.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌️ کارشناسان اسرائیلی: "یمنیها هر شب با شلیک یک موشک مملکتی را به دیوانگی میکشانند"
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
گزارش خبری تحلیلی کیهان
🔰 اصحاب یأس و ناامیدی دست از سر رئیسجمهور بردارند!
🔸افراطیون مدعی اصلاحات که در پی انداختن دولت در چاه اعتماد به دشمن، تعطیل کردن توانمندیها، بر باد دادن فرصتهای کشور پای وعدههای دروغ آمریکا، شرطی کردن اقتصاد، به بنبست کشاندن دولت و عقبگرد اقتصادی کشور هستند، باید دست از سر رئیسجمهور بردارند و دور او را خالی کنند.
🔸اصحاب «ما نمیتوانیم» دور رئیسجمهور را گرفتهاند. آنها طیفی هستند که در دولت اشرافیت آلوده مدعی اصلاحات ـ اعتدال کشور را به نحوی دچار عقبگردی کردند که برخی دولتمردان دولت روحانی میگفتند شاید شش هفت سال طول بکشد تا به درآمدها و رشد اقتصادی هفت سال قبل برسیم.
🔸اگر کسانی اقتصاد و صنعت و مدیریت کشور را در شرایطی که از تحریمها عبور کرده بود و دستاوردهای خیرهکننده داشت، مطابق خواست دشمن و دیکتههایش در برجام و با سوء مدیریت عمدی زمین زدند، امروز هم با همان تحلیلها جلوی چشم مردم، امنیت روانی جامعه را هدف قرار میدهند، یأسپراکنی میکنند و میخواهند کشور را دچار عقبگرد دوباره کنند، طبق فرمایش رهبر حکیم انقلاب مرتکب جرم شدهاند و بایسته برخورد هستند.
🔸آیا به این دلیل که آنها امروز در دولت مسئولیت گرفتهاند، مصونیت قضائی پیدا کردهاند و نباید با آنها برخورد کرد؟ باید اجازه داد بار دیگر عرصه زندگی را بر مردم تنگ کنند و نارضایتی تولید کنند؟ مسئولان ذیصلاح باید توجه کنند که در صورت کوتاهی در برخورد با چنین افرادی، خود در جرم آنها شریک خواهند بود و باید در محضر حق و مردم پاسخگو باشند.
#تیتر_یک
#سرویس_سیاسی
https://kayhan.ir/001GkR
@Kayhan_online
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🔰 مردم ۱۴۰۳ همان مردم ۹ دی ۸۸ هستند (۱)
👤 #حسن_رشوند
🔸امروز سالروز نهم دی یکی از مقاطع پرفروغ تاریخ جمهوری اسلامی است که سبب شد بار دیگر مردم برای صیانت از ارزشهای انقلاب و مانایی آن فوج فوج به صحنه بیایند. حماسه ۹ دی نشان داد که کنش سیاسی در جامعه ایران بیش از هر جامعهای بر محور ارزشها و ضدارزشها در جریان است. بنابراین پیروزی یا شکست نیروهای انقلابی در میزان تلاش آنها در زنده نگه داشتن ارزشهاست و البته رشد ارزشها زمانی ممکن است که توانایی آنها در حل مشکلات جامعه را بتوانیم فعلیّت بخشیم. با این نگاه، ۹ دی حاوی درسهای زیادی برای دیروز، امروز و فردای ما است.
🔻۱- یکی از مهمترین اهداف دشمن علیه جمهوری اسلامی همواره تخریب اقتدار نظام در نزد افکار عمومی است. حماسه 9 دی این درس را داد که باید با قاطعیت در مقابل هرگونه تخریب حاکمیت سیاسی و وجهه نظام ایستادگی کرد و البته این ایستادگی بیش از آنکه نیاز به قوه قهریه باشد، بهرهگیری از گفتمان بصیرت و روشهای دیگر؛ شامل اقدامات رسانهای، حل مشکلات اقتصادی، برخورد قاطع با عناصر نفوذی و... شامل میشود. این موضوع برای ملتی که بارها حوادث مختلف را در این سرزمین دیده و پیامدهای خطرناک انفعال در مقابل تخریب اقتدار نظام سیاسی خود را لمس کرده، قابل درک است که در مقابل زیر سؤال رفتن اقتدار قانونی نظام بیتفاوت نباشد. ۹ دی نشان داد که مردم هرگونه حرکتی که منجر به تغییر نظام سیاسی شود را تحمل نمیکنند و در مقابلِ خنّاسانی که چنین هدفی را دنبال میکنند، ایستادگی خواهند کرد. از اینرو، دفاع مقتدرانه از حاکمیت سیاسی و حتی برخورد قاطع با جماعتی هرج و مرجطلب که متأثر از رسانههای بیگانه، خواستههای سیاسی نامعقول و غیرمنطقی خود را با تعرض به حقوق مادی و معنوی مردم فریاد میزدند، موضوعی است که مردم از انقلابی و غیرانقلابی در ۹ دی در مقابل آن ایستادند و باب آن را بستند.
🔻۲- حماسه ۹ دی به ما یاد داد که مردم ایران حساسیت ویژهای برای بحث امنیت ملی خود قائلند. این موضوع در شرایط کنونی که دشمن تصور میکند پایههای امنیت ایران با تضعیف سرپنجههای مقاومت در منطقه بهخصوص پس از سقوط دولت سوریه کاهش یافته، از اهمیت بیشتری برخوردار است. دشمن همواره تلاش میکند القا کند که پایههای امنیت جمهوری اسلامی با وضعیتی که سوریه پیدا کرده و دشمن صهیونیستی عربدهکشی میکند، زیر سؤال رفته است. این در حالی است که امروز ملت ایران این موضوع ر ابا مرور این حوادث؛ از فتنه ۸۸ گرفته تا حوادث تلخ سالهای ۹۶، ۹۸ و ۱۴۰۱ و آنچه در طول این سالها در کشورهای همسایه خود دیده، بهدرستی فهم کرده که افزایش ضریب امنیت کشور و مهمتر از آن، آگاهسازی مردم از این سرمایه و امتیاز کمنظیر آن، سبب افزایش اعتماد به نظام و از بین رفتن شکاف حاکمیت - دولت میشود و در چنین شرایطی باید با جان و دل از کیان جمهوری اسلامی صیانت کند تا سرنوشتی مشابه سوریه برای او رقم نخورد.
🔻۳- حماسه ۹ دی و خنثی کردن فتنه ۸۸ با حضور گسترده مردم رقم خورد. مروری بر بیانات رهبر حکیم انقلاب در طول این ۱۵ سال پس از ۹ دی، نشان از درک عمیق از نقش محوری مردم دارد. یکی از درسهای بزرگ این حماسه در این است که اساسا حاکمیت دینی با حضور مردم ممکن میگردد. مفهوم «حضور مردمی» یکی از مفاهیم اساسی در اندیشه سیاسی مقام معظم رهبری است و ایشان در بسیاری از بیاناتشان، حضور مردم در حوزههای مختلف نظام سیاسی را عامل موفقیّت کشور میدانند. نکته مهم در حضور حماسی و نهادمند مردم با ساختار سیاسی کشور رابطهای متقابل دارد، یعنی اگر خواهان حضور حماسی آنان در صحنههای دفاع از انقلاب و جمهوری اسلامی هستیم، باید ساختار و نهادهای نظام نیز رویکرد مردمی داشته و مردم احساس کنند که ساختار نظام و قوای سهگانه، برای حضور آنها بستر لازم را فراهم کرده و خواستههای آنان را پیگیری میکند.
🔻ادامه دارد...
@Kayhan_online
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🔰 مردم ۱۴۰۳ همان مردم ۹ دی ۸۸ هستند (۲)
👤 #حسن_رشوند
🔻۴- فتنه ۸۸ از یک منظر، صحنه رویارویی جنگ شناختی و روانی دشمن با اعتقادات سیاسی و دینی مردم ایران بود. هرچند در توسعه و گسترش این فتنه، رسانههای فارسیزبان خارجی نقش اصلی را ایفا کردند و رسانههایی همچون بیبیسی فارسی حتی خبرنگاران خود را در کف خیابانهای تهران گسیل کرده بود تا کمککننده اغتشاشگران باشند، اما دیدیم که این جنگ روانی در مقابل باور و اعتقاد دینی و سیاسی جامعه ایران با حماسه ۹ دی رنگ باخت. در شرایط کنونی نیز جنگ روانی دشمن بیش از هر زمان دیگری گسترش یافته است و با توجه به اینکه اکنون هر فردی از ظرفیت رسانهای برخوردار است و توانایی تولید محتوا در فضای مجازی را دارد و میتواند در جایگاه یک رسانه ایفای نقش کند، مقابله با این جنگ روانی بیش از برخورداری از ابزارهای رسانهای، در بستر جهاد تبیین و افزایش اعتقادات دینی - سیاسی ممکن خواهد بود. این واقعیت را نمیتوان نادیده گرفت که جنگ رسانهای دشمن با همه گستردگی در مقابل افراد صاحب بصیرت و معنویّت رنگ میبازد و رسانه تنها یک وسیله است و این بصیرت است که قبل از هر چیز با افزایش تأمل و معنویت حاصل میشود. بنابراین دعوت جامعه به مطالعه تاریخ و آنچه در حوادث مختلف رخ داده و چهره غرب را برملا کرده، مورد تأکید رهبر معظم انقلاب است. این همان نکته مهمی است که رهبر حکیم انقلاب مکرر به آن تاکید دارند تا مبادا در میان این جنگ شناختی چند لایه دشمن، مردم تهی خالی کرده و در صورت مواجهه با حوادث مشابه فتنه ۸۸ یا حرکت اغتشاشگران در ۱۴۰۱ برای مدتی هر چند کوتاه، مبهوت و سردرگم باقی بمانند.
🔻۵- یکی دیگر از درسهای حماسه ۹ دی که برگرفته از تجربههای ۴۵ ساله انقلاب بوده و به کار امروز و فردای ما نیز میآید، توجه به فصلالخطاب بودن کلام و نگاه رهبر انقلاب در هنگامه فتنههاست. کارکرد مهم جایگاه رهبری در چنین مواقعی آن است که ضمن توجه و ارجاع دادن همگان به قانون و مقررات کشور، میتواند آرامش سیاسی و انسجام ملی را در سطح کشور تثبیت کند. در این جهت، اکنون که ایران اسلامی در چند جبهه در حال جنگ است و از یکسو با توجه به وجود برخی مشکلات اقتصادی و ناترازیهای موجود آزاردهنده، باعث برخی نارضایتیها در کشور شده و از سوی دیگر تحولات منطقه، دهان گشاد یاوهگویان را نسبت به ایران و مدیریت منطقهای او باز کرده است، گوشها همه باید به دهان این ولی خدا باشد و همانگونه که با خلق ۹ دی ۸۸ دشمن را در رسیدن به آرزوهای واهی خود ناامید کردیم، با فصلالخطاب دانستن سخنان و رهنمودهای رهبر حکیم و سکاندار انقلاب، این مرحله حساس را نیز پشت سر گذاشته و مکر دشمنان را به خودشان بازگردانیم.
🔻۶- یکبار دیگر پس از گذشت ۱۵ سال از حماسه حضور بینظیر ملت ایران در ۹ دی ۸۸ رهبر معظم انقلاب به دشمنان یادآور شدند که دچار توهّم پیروزی در منطقه نشوید و لگد و سیلی محکمی که در رخداد تاریخی ۹ دی از ملت ایران خوردند را فراموش نکنید. این بود که در دیدار با مداحان فرمودند: «یک عنصر آمریکایی از مسئولین آمریکایی - اشاره به وزیر خارجه آمریکا آنتونی بلینکن است-، جزو گزافهگوییهایش یکی این است که میگوید: «هر کسی در ایران اغتشاش کند، ما کمکش میکنیم»؛ مجموع حرفش این است؛ به این تصریح نمیکند امّا حرفش این است؛ در لفّافه بیان میکند امّا کاملاً روشن است که این را دارد میگوید. احمقها بوی کباب شنیدهاند! نکته اوّل اینکه ملّت ایران هر کسی را که مزدوریِ آمریکا را در این زمینه قبول کند، در زیر گامهای محکم خود لگدمال خواهد کرد.»
🔸این هشدار رهبر انقلاب به دشمنان، مفهومش آن است که مردمی که امروز در زیر پرچم جمهوری اسلامی هستند همان مردم ۹ دی سال ۸۸ هستند و ذرهای از آرمانهای اصیل انقلاب فاصله ندارند و هرگونه دخالت و حمایتی که منجر به ناآرامی و ناامنی در کشور شود را با پاسخ سخت جواب خواهند داد و دشمنان را زیر لگدهای خود له خواهند کرد.
#یادداشت_روز
@Kayhan_online
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🔰 دلبری از وزیر تورمساز یا دلالی برای باخت در قمار مذاکره؟!
🔻سردبیر هر دو نشریه «صدا» و «هممیهن» یکی است.
🔸در حالی که مخالفت وزیر اقتصاد با ارز نیمایی و حذف این ارز موجب افزایش بیش از بیست هزار تومانی نرخ دلار در بازار آزاد شده، نشریه «صدا» ضمن تملقگویی، آقای همتی را لیبرالیستی در برابر پوپولیستها (عوامفریبان) خواند و از سیاست ارزی وی ستایش کرد.
🔸نشریه صدا منتقدان گران کردن ارز را دلواپسان و چپگرایان نامید اما اینکه جای مردم و معیشت آنها در این دلبری از وزیر تورمساز کجاست، خدا میداند!
🔸مصداق پوپولیسم و عوامفریبی، کاریکاتور چندی پیش روزنامه هممیهن است که سیاست گران کردن خودرو و گاز و برق و لبنیات و... را به مثابه خنجر از پشت زدن (دولت) به مردم تصویر کرده بود! اما حالا قُل دوم همان نشریه، از گران کردن ارز به عنوان رفتاری لیبرالی تمجید میکند!
🔸هدف از افزایش بیتدبیری و فشار بر مردم چیست؟ تیتر دیروز روزنامه هممیهن جواب میدهد: «ضرورت تغییر مسیر در سیاست خارجی». توضیح بیشتر در این باره، سرمقاله حقارت آلود سردبیر نشریه صدا (شهریور ۱۳۹۹) است که با اشاره به تحقیر رئیسجمهور صربستان از سوی ترامپ نوشت: «از نگاه منتقدان، عکسی که ترامپ از مذاکرهکننده میپسندد، این است: همچون برّهای در مذبح و بردهای در مسلخ. آيا اقداماتي از این جنس را بايد مايه شرمساري دانست؟ فرض كنيم سياستمدار صرب همچون متهمي در اتاق بازجويي و حتي يك برده در مقابل همتاي آمريكايي خود نشسته؛ اگر منافع صربستان چنين اقتضايي كند، بايد این اقدام را تمسخر كرد يا عقلانيتي سياسي خواند؟!»
🔸یادآور میشود روزنامه هممیهن چند ماه قبل در تحلیلی به دفاع از گران کردن بنزین پرداخته و مدعی شده بود: «بهترین راه حل مسئله بنزین این است که قیمت بنزین واقعی شود و دولت یک بار برای همیشه خود را از قیمتگذاری نرخ بنزین خلاص کند»!
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001GkD
@Kayhan_online
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🔰 افزایش بیرویه نرخ ارز چه کسی باید افسار دلار را بکشد؟
🔸نرخ ارز در حال افزایش است و سفره مردم را کوچکتر میکند. در این وضعیت، رئیسجمهور باید مراقب جریان گرانساز در دولت باشد و اجازه ندهد دود این سیاستها به چشم مردم برود.
🔸به گزارش خبرنگار کیهان، نرخ دلار در بازار غیررسمی چند هفتهای است که روند افزایشی داشته و در چند روز اخیر به دامنه ۸۰ هزار تومان رسیده است. همزمان، در بازار ارز تجاری که اخیراً راهاندازی شده و میزبان معاملات ارزی نیمایی و غیرنیمایی است، قیمتها افزایشی بوده است.
🔸نرخ ارز در حال افزایش است و سفره مردم را کوچکتر میکند. در این وضعیت، رئیسجمهور باید مراقب جریان گرانساز در دولت باشد و اجازه ندهد دود این سیاستها به چشم مردم برود. همچنین، اجرای سیاستهای حمایتی از مردم مانند کالابرگ میتواند بخشی از این مشکلات را پوشش دهد. از طرفی، باید برخی سیاستهای تکمیلی اتخاذ شود تا ثبات بازار ارز حفظ شود.
#سرویس_اقتصادی
https://kayhan.ir/001GjY
@Kayhan_online
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 هر روز یک صفحه قرآن بخوانیم
🔹 امروز؛ صفحه دویست و شصت و هشت قرآن کریم
سوره مبارکه النحل
✏️ توصیه مهم حضرت آیتالله خامنهای:
هر روز حتماً قرآن بخوانید حتّی روزی نیم صفحه، روزی یک صفحه بخوانید، امّا ترک نشود. در دنیای اسلام هیچ کس نباید پیدا بشود که یک روز بر او بگذرد و آیاتی از قرآن را تلاوت نکند.
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
Quran-page-268.mp3
2M
📢 هر روز #یک_صفحه_قرآن بخوانیم
🔹 صفحه دویست و شصت و هشت قرآن کریم، سوره مبارکه النحل
با صدای آقای شهریار پرهیزگار بشنوید.
✏️ توصیه مهم حضرت آیتالله خامنهای:
هر روز حتماً یک صفحه قرآن بخوانید
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از آزاده باش
🌷امیرالمومنین علیهالسلام:
زمین گنجینههای درونش را برای حضرت مهدی علیهالسلام بیرون خواهد ریخت و کلیدهایش را به او
خواهد سپرد. پس او روش عدالت را به شما نشان خواهد داد و کتاب و سنت مُرده را احیا خواهد کرد.
📗نهج البلاغه، خطبه ۱۳۸