eitaa logo
لشگرسایبری ۳۱۳🌹
146 دنبال‌کننده
7.2هزار عکس
9هزار ویدیو
10 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 صحبت‌های پدر دختری که نامش به عنوان دانش‌آموز فوت‌شده بر اثر مسمومیت منتشر شده بود پدر مرحومه ساناز جمشیدی: 🔹 دخترم دانش‌آموز نبوده و ۲ لیسانس دارد،کسانی که داغ‌دارند را اذیت نکنید، فوت دخترم هیچ ربطی به مسائل و مسمومیت‌های اخیر نداشته که آن را سیاسی کنند. 🔹تشخیص کادر درمان درخصوص بیماری دخترم کووید بوده و این هیچ ربطی به مسائلی که شنیدیم امروز در فضای مجازی منتشر شده ندارد و این شیطنت‌ها را تکذیب و محکوم می‌کنیم.
. 💢رسانه اراده و امید یا ترس و یاس محض؟! 🔹دیروز، روزی خوبی و امید آفرین برای استان بوشهر، بلکه ایران عزیز بود. با وجود تحریم های گسترده، ۱۵ طرح بزرگ آب، برق، گاز وپتروشیمی به بهره برداری رسید. ازجمله: 💢پروژه تماما ایرانی "فاز ۱۴ پالایشگاه پارس جنوبی" و ۴ پروژه دیگر با محصولاتی به ارزش سالانه ۳.۵ میلیارد دلار؛ و ظرفیت تولید روزانه ۷۵هزار بشکه میعانات گازی، و ۵۰ هزار میلیون متر مکعب گاز شیرین 💢افتتاح و آغاز ساخت ۶ هزار ۹۲۱ واحد نهضت ملی مسکن 💢آب‌ شیرین‌ کن وحدتیه و دالکی با ظرفیت تامین ۴۲هزار متر‌ مکعب آب سالم برای مردم استان. 🔹برخی از این پروژه‌ها بیش از ۱۴ سال متوقف مانده بود. رئیسی دیروز گفت: "دولتمردان نباید گرفتار حاشیه شوند" و "روز خوب ما، امروز است که مشکل آب‌شرب مردم بوشهر برطرف شده است". 🔹هفته گذشته هم طرح انتقال آب و احیای دریاچه ارومیه از طریق تونل ۳۶ کیلومتری به بهره برداری رسید و نگرانی های محیط زیستی را کاهش داد. 🔹متاسفانه برخی رسانه ها طبق معمول، از ضریب دادن به این خبر های خوب امتناع کردند. آیا آنها ماموریت دارند صرفا ناامیدی تزریق کنند و امید را از مردم دریغ نمایند؟!
8.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 دکتر بخشی استاد اقتصاد دانشگاه اصفهان چه گفت که جیغ معاندین را درآورد؟ 🔹 هر کس هم راه حل مشکل اقتصاد ایران رو میگه شروع می کنن به مسخره کردن تا کسی به حرفش گوش نده
6.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ کاش یه توانایی داشتم که به کل مردم ایران این کلیپ رو نشون میدادم! 🔹 دیدن کلیپ از واجباته!
🔴 💠 مردی از خانه‌اش راضی نبود، نزد دوستش در بنگاه املاک رفت و از او خواست کمکش کند تا خانه را بفروشد. دوستش برای بازدید به خانه‌اش آمد و بر اساس مشاهداتش، یک آگهی فروش نوشت و آنرا برای صاحبخانه خواند. متن آگهی این بود: 👇 💠 خانه‌ای زیبا که در باغی بزرگ و آرام قرار دارد، تراس بزرگ مشرف به کوهستان دارد، دارای اتاق‌های دلباز و پذیرایی و ناهار خوری وسیع، کاملاً دلخواه برای خانواده‌های پرجمعیت، دارای نور کافی، نزدیک به بازار و ... 💠 صاحب‌خانه به دوستش گفت: دوباره بخوان! دوستش متن آگهی را دوباره خواند. صاحب‌خانه گفت: آقا این خانه دیگر‌ فروشی نیست!!! دوستش علت را پرسید، آن مرد گفت: در تمام مدت عمرم می‌خواستم جایی مثل این خانه که تعریف کردی داشته باشم، ولی تا وقتی که تو آگهی را نخوانده بودی نمی‌دانستم که چنین جایی دارم. 💠 خیلی وقت‌ها نعمت‌هایی را که در اختیار داریم نمی‌بینیم چون به بودن با آنها عادت کرده‌ایم، مثل سلامتی، مثل نفس کشیدن، مثل محبّت دیدن، مثل پدر، مادر، خواهر و برادر، فرزند، دوستان و همسر خوب و خیلی چیزهای دیگر که به آنها عادت کرده‌ایم و چشمانمان برای دیدنشان توقّف نمی‌کند. قدر داشته‌های خود را بدانیم.
حق در جایی به فرزند داده می‌شود که او انتخاب درست را داشته باشد. 🌺 مثال 🌷 به بچه می‌گوییم بین قیمه و قورمه و کوکو کدام یک را برایت درست کنم؟ دقت کنید! ❣️ از همسرتان این سوال را بپرسید نه فرزندتان!!! 🌷 در ، به فرزندمان چند نمونه لباس نشان دهیم و بگوییم کدام را دوست داری؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 موقت یا دائم؟ مسأله این است.... ♻️ آرامش موقت یا دائم؟ ♻️ آسایش موقت یا دائم؟ ♻️ سلامت موقت یا طولانی مدت؟ 🔶 عمل به دستورات اسلام در حوزه ازدواج،سن ازدواج، فرزندآوری،تعدادفرزندان و فاصله سنی بین فرزندان،نسخه ی نجات بخش.... 💠 به زودی منتظر انتشار اخبار پزشکی عجیب در رابطه با ضررهای جسمی و روحی افرادی که از فرزندآوری فراری بوده اند باشید!! ━🍃❀💠❀🍃━═••• 🔷جهت دریافت بیش از ۲۰۰ محتوای جمعیتی به کانال زیر مراجعه فرمایید👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3788177457C1c24ab6741 💠 معاونت رسانه موسسه اندیشه کوثر 📞 09104441412
سلام صبح تون معطر به ذکرصلوات برمحمدوآل محمد(صلی الله علیه و آله وسلم)🌷 🍃🌼 اللَّـهُمَّ 🌼🍃 🍃🌷 صَلِّ 🌷🍃 🍃🌼 عَلَى 🌼🍃 🍃🌷 مُحَمَّد 🌷🍃 🍃🌼و آلِ 🌼🍃 🍃🌷 مُحَمَّد 🌷🍃 🍃🌼وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌼🍃 به رسم ادب هرصبح: السلام علی رسول الله وآل رسول الله❤️ السلام علیک یااباعبدالله الحسین❤️ السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا❤️ السلام علیک یابقیة الله فی ارضه(عج)❤️ السلام علیکم جمیعاو رحمت الله و برکاته..💚 و لعن الله علی اعدائهم اجمعین.
صبح با من سپیده دم می‌گفت روزگار ظهور نزدیک است گفتمش کاش این‌چنین باشد که شب انتظار تاریک است اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج
🔰 مقام معظم رهبری : به اعتقاد من، امروزه ذکر مستحبی بعد از نماز ما، کار فرهنگی و جهادی در 👈 فضای مجازی است. ✅ هر کس به اندازه وسع و توان و هنر خود باید در این 👈میدان حضور یابد. ❇️ فضای مجازی به اندازه انقلاب اسلامی اهمیت دارد و عرصه فرهنگی عرصه 👈جهاد است. 🔺دوستان فضای رسانه و فعالان دغدغه‌مند و انقلابی : تاریخی و تمام کننده امیر مؤمنان باید در سر در تمام تشکل های انقلابی با خط درشت نوشت که فرمود : 📛 "هرکه هنگام تبعیت از رهبرش در خواب باشد، زیر لگد دشمن بیدار خواهد شد "
🎐 | 🏷 سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی: ▫️ عزیزم از خدا خواستم همه ی شریان های وجودم را و همه ی مویرگ هایم را مملو از عشق به خودش کند.. وجودم را لبریز از عشق خودش کند. من اگر سلاح به دست گرفته ام برای ایستادن در مقابل آدمکشان است نه برای آدم کشتن... شادی روح سردار دلها صلوات 🌺