M Layali:
⭕️بیتالمال برای تلگرام
👤جواد جاویدنیا، معاون دادستان کل کشور
گفت:
🔻«دیتای مربوط به میلیونها ایرانی در اختیار بیگانه قرار دارد که میتواند از آنها علیه امنیت سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی ما استفاده کند. زمانی که تلگرام فیلتر شد و چندان هم روی تلگرام طلایی و هاتگرام مانور داده نشد، بسیاری از مردم وارد شبکههای پیامرسان داخلی شده بودند و حتی در برخی روزها بیش از 700 تا 800 هزار نفر وارد این پیامرسانها میشدند. با 5 میلیارد تومان تسهیلات و در اختیار قرار دادن 10 سرور، پیامرسان داخلی نمیتواند پیشرفت کند و خدمات خوبی ارائه دهد.
🔻این پیامرسانها به 300 میلیارد تومان اعتبار و بودجه نیاز داشتند.»
هدایت شده از تاملات - محمد علی لیالی
M Layali:
⭕️بیتالمال برای تلگرام
👤جواد جاویدنیا، معاون دادستان کل کشور
گفت:
🔻«دیتای مربوط به میلیونها ایرانی در اختیار بیگانه قرار دارد که میتواند از آنها علیه امنیت سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی ما استفاده کند. زمانی که تلگرام فیلتر شد و چندان هم روی تلگرام طلایی و هاتگرام مانور داده نشد، بسیاری از مردم وارد شبکههای پیامرسان داخلی شده بودند و حتی در برخی روزها بیش از 700 تا 800 هزار نفر وارد این پیامرسانها میشدند. با 5 میلیارد تومان تسهیلات و در اختیار قرار دادن 10 سرور، پیامرسان داخلی نمیتواند پیشرفت کند و خدمات خوبی ارائه دهد.
🔻این پیامرسانها به 300 میلیارد تومان اعتبار و بودجه نیاز داشتند.»
هدایت شده از شاخص
سه سناتور آمریکا برای خانه دار کردن نیازمندان، طرح ساخت ۳ میلیون مسکن ارزان قیمت را که موجب 1.5میلیون شغل و کاهش 10 درصد اجاره می شود به مجلس نمایندگان ارائه کردند.
اونوقت ما هم وزیری داشتیم که افتخار می کرد بعدِ 5 سال به اندازه یک آجر برای مسکن مهر قدم برنداشت
زیبا نیست؟
*مریم توانا*
🆘eitaa.com/shakhes_1 ایتا
🆘http://sapp.ir/shakhes.1 سروش
سیاستِ نفت دربرابر طلا را جایگزین سیاست غلط نفت در برابر غذا کنیم
از مجلس و دولت مطالبه کنیم که دولت را ملزم به سیاست فروش نفت دربرابر دریافت طلا کند
طلا ارزش پول ملی است و جبران ارزش پول ملی و میزان اعتبار اقتصاد ملی کشور
🔴 «ایستگاه اول» منتشر شد
⭕️«ایستگاه اول»، ضمیمه ماهنامه پرسمان، ویژه دانشجویان ورودی جدید سال 97 منتشر شد.
هر سال، در ابتدای سال جدید تحصیلی، نشریه پرسمان، ضمیمه ای را ویژه دانشجویان ورودی جدید، تولید و منتشر می کند و در آن، به مهمترین مسائل مورد نیاز دانشجویان ورودی جدید در دانشگاه و خوابگاه، می پردازد. امسال نیز این ویژه نامه، با همکاری و مساعدت معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی، تولید و منتشر گردید و در اختیار دانشجویان ورودی جدید، قرار گرفت.
برخی از مهمترین عناوین مطالب درج شده در این ویژه نامه، عبارتند از:
🔺ورود به منطقه جدید
🔺سلام بر ترم اولی ها
🔺کلیدواژه های دانشگاه
🔺زندگی با دمپایی های لنگه به لنگه!
🔺راهنمای زندگی با هم اتاقی
🔺ماجراهای من و وام های دانشجویی
🔺ارتباط با جنس مخالف
🔺مهارت ازدواج در دوران دانشجویی
🔺چگونه مقاله کلاسی بنویسیم؟
🔺اشتباهات رایج دوران دانشجویی
🔺و...
این ویژه نامه با تخفیف 50 درصد ویژه دفاتر نهاد و با قیمت 2500 تومان، در اختیار دفاتر نهاد قرار می گیرد. دفاتر محترم نهاد در دانشگاه های سراسر کشور، می توانند برای سفارش این نشریه برای دانشجویان ورودی جدید دانشگاه خود، با شماره تلفن 02532934633 تماس گرفته، تعداد درخواستی خود را اعلام نمایند.
هدایت شده از تبیین
🔴 یمن ؛ توافقی مهم اما شکننده!!
💠 مذاکرات دشوار و پیچیده انصارالله با نمایندگان ائتلاف سعودی _ اماراتی و دولت خودخوانده منصور هادی و تحت نظارت سازمان ملل در سوئد، نهایتا به نتایجی مهم، اما شکننده رسید.
✳️ در این زمینه ، نکاتی گفتنی است:
🔻۱. شاید مهم ترین موفقیت این توافق ، بعد #سیاسی آن باشد. زیرا همه طرف های مقابل اعم از ائتلاف سعودی _ اماراتی ، منصور هادی و مزدوران وابسته و حتی سازمان ملل که تا چند روز پیش انصارالله را #کودتاچی می نامیدند ، رسما این گروه را به عنوان نماینده بخش قابل توجهی از مردم پذیرفته و وارد پروسه گفتگو با انصارالله شدند. این دستاورد بزرگی در عرصه سیاسی داخلی و بین المللی است.
🔻۲. پیش نویس توافق دارای شش مرحله است. در این مرحله از مذاکرات ، صرفا پیرامون مرحله سوم آن یعنی #تبادل_اسراء توافق کتبی حاصل شده است و قرار است تا ۴۰ روز آینده ۱۵ هزار اسیر مبادله شوند. مبادله هشت هزار اسیر از مزدوران و ائتلاف متجاوز با هفت هزار اسیر انصارالله.
🔻۳. در خصوص آتش بس در الحدیده و نحوه کنترل و مدیربت بندر راهبردی آن، چگونگی پروازها به صنعا و ... هرچند توافق شفاهی صورت پذیرفته اما اجرا و پیشرفت آن به میزان پای بندی ائتلاف سعودی _ اماراتی بستگی دارد که البته تا این لحظه علی رغم ادعاهای تبلیغاتی و دروغ های رسانه ای وابسته، به هیچ عنوان پای بند نبوده اند. عملیاتی شدن توافق الحدیده ، ابعاد انسانی بسیار مهمی دارد و تا حدود زیادی از فشارهای غذایی و دارویی مردم مظلوم یمن خواهد کاست.
🔻۴. در مجموع ، تا این لحظه، مذاکرات به نفع انصارالله و به ضرر #سعودی ها و بخصوص #اماراتی ها، پیش رفته است از همین رو بعید نیست که طی روزها و هفته های آتی، ائتلاف سعودی _ اماراتی و مزدوران وابسته، با بهانه های مختلف، این توافق را نقض کنند.
📚 #تبیین ؛ کانال اندیشه و بصیرت
️http://eitaa.com/joinchat/1033961472C8a1cc59c8c
هدایت شده از تاریخ و سیره اهل بیت(ع)
زندگی نامه امام #حسن عسکری(ع)...
ولادت، #مدینه در ۸ ربیع الثانی۲۳۲،
شهادت، #سامرا، هشتم ربیع الاول سال ۲۶۰،
نام مادر، #حُدیث،
طول عمر، ۲۸ سال،
مدت امامت، ۶ سال.
فعالیت های سیاسی، اجتماعی، علمی و فرهنگی...
#آموزش و تربیت شاگردان،
صدور روایات جهت تربیت #شیعیان،
مدیریت سازمان #وکالت برای برقراری ارتباط با شیعیان در سرزمین های اسلامی،
معرفی امام زمان(عج) به شیعیان،
آماده کردن شیعه برای عصر #غیبت و ضرورت رجوع به #فقیه باتقوا، عالم و کاردان.
رنجهای منجر به #شهادت:
1⃣ #حبس و مراقب پیوسته از امام عسکری(ع) در دوران #امامت؛
2⃣ مهتدی درصدد #قتل آن حضرت بر آمد، اما وی مرد و معتمد عباسی روی کار آمد.
3⃣ امام #عسکری(ع) خطاب به مادر خویش فرمود:
در سال ۲۶۰ به من #اذیت و آزاری خواهد رسید که میترسم من را دچار #رنج و مشقت کند.
4⃣ عمر کوتاه امام و شهادت در ۲۸ سالگی، آن هم بدون سابقه #بیماری و فاصله کوتاه رهایی آن حضرت از #زندان تا مرگ که کمتر از ۱ ماه بود،
شاهدی دیگر بر توطئه خلافت در شهادت امام عسکری است.
📚مسعودی، اثبات الوصیه، ص۲۶۸
📚شیخ مفید، الارشاد، ج۲، ص۳۱۱- ۳۰۱
📚نوبختی، فرق الشیعه، ص۱۳۹
👇👇
🌻 @ahlolbit
هدایت شده از مدرسه انقلاب ۱
💶بودجه حوزه و نهادهای فرهنگی، مساله چیست💰
🏰 به نوشته روزنامه فرهیختگان، تنها در ۲ شركت سايپا و ايرانخودرو، دوهزار و 720 عضو هياتمديره وجود دارد كه بههمراه 26 هزار پرسنل مازاد، سالانه 1100 ميليارد تومان هزينه سر بار به مردم تحميل مي كنند.😳129شرکت وابسته شان بماند❗️
🛢چگونه است که اندک بودجه های نهادهای فرهنگی برجسته می شود اما هیچ خبری از هزینه های هنگفت دولت برای نهادهای «انگلی» رسانه ای نمیشود. چرا❓
🔰تنها در صندوق فرهنگیان، 15هزار میلیارد تومان اختلاس شد!!!!! همین طرح بیمه سلامت، بیش از 90هزار میلیارد تومان هزینه برداشت که معلوم نشد به جیب چه کسانی رفت..💰💰
با پول اختلاس در فرهنگیان یا ریخت و پاش های بیمه سلامت، میشه چند میلیون اشتغال ایجاد کرد😑
💠ببینید دوستان، فقط 3ونیم میلیارد تومان بودجه به مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری دادن که باهاش سی همایش برگزار کنه! گفته شده که هر جلسه هیات دولت حدود 37میلیون خرج بر میداره و همچنین هر جلسه 5 ساعته مجلس، حدود 90 میلیارد😨هزینه برمیداره. بودجه 90میلیاردی برای مجلس، واقعا باور نکردنیه اما این عدد توسط یکی از نماینده های مجلس در جلسه استیضاح آقای آخوندی مطرح شد⚠️
💠خب حالا آیا باز هم، مساله، بودجه های فرهنگی است یا غارتگران بیت المال بابرجسته کردن بودجه فرهنگی دنبال فریبکاری و پوشاندن غارت خود هستند...✅
🚀ناب ترین ها در مدرسه انقلاب
https://eitaa.com/darseenghelab
M Layali:
با سلام محضر اساتید
۱. فکر کنم به بحث پردامنه و پر حاشیه نهال فروشی خاتمه دهیم !
۲. حفط حرمت و حریم درخت تناور مرجعیت بر ما نهال ها و نو نهالان واجب است !
۳. گرچه در اعمال بزرگان باید حسن ظن داشت و بر حکمت های انان خرده نگرفت اما عقل و درک سرکش ما هم وسوسه گری و ظعیان گری می کند ! آن را چه کنیم !
۴. امام رضوان الله تعالی می فرمود : الله الله فی بیوتکم
بیت و بیوتات چه ها نمی کند که بیت الغزل تاریخ می شود !
من بی سواد در بین فقها بزرگوار گدشته و حال کمتر کسی را همانند مرحوم آقای منتظری دیدم ! که امام احتیاطات خود را به او ارجاع می داد و او فقیه عالی قدر بود و خلاصه امام و...
سرنوشت او هم بر درختان پر ثمر و تناور عبرت است هم بر ما نو نهالان باغ حوزه !
۵. ذهن عقب مانده بنده نونهال هنگ است که مگر می شود به دنبال مکتب نجف بود و مخالف فلسفه بود و تدریس فلسفه در مدرسه آیت الله گلپایگانی ره را ممنوع کنیم اما برای نشستمان از حکیم ترین حکما برای نشستمان در این مدرسه دعوت کنیم و پای سخنان این حکیم فرزانه بنشینم !!!
و...
هدایت شده از مدرسه انقلاب ۱
💢امروز با بحث های بسیار عمیقی مواجهیم که در مکاسب و رسائل مطرح نشده است!
💢درس های رسمی حوزه برای مدیریت جامعه و مسئله ولایت فقیه برنامه خاصی ندارد!
🔲آیت الله مصباح یزدی در اختتامیه اولین دوره تربیت مدرس جامع طرح ولایت:
🔹متأسفانه در درسهای رسمی حوزه از مسئله شناخت گرفته، تا سیاست اسلامی، مدیریت جامعه و ولایتفقیه که محور و ستون فقرات نظام اسلامی است، برنامه خاصی وجود ندارد و حوزه سنتی نمیتواند پاسخگوی هیچ یک از این نیازها باشد.
🔹در درسهای رسمی حوزه براي ولایتفقیه برنامه خاصی وجود ندارد.
🔹امروز ما با بحثهاي بسیار عمیقي مواجهیم كه در مکاسب و رسائل مطرح نشده، و باید در باره آنها کار کنيم و به آنها پاسخ بدهیم؛ در غیر این صورت باید آماده شویم که فاتحه دینمان را بخوانند.
🔹وقتی یکی از مهمترین استنادها در مباحث فقهی مسأله «اختلال در نظام» است،حال آیا ممکن است دین در مورد اصل نظام که امری ضروری است، نظری نداده باشد؟
📅۱۳ آذر ۱۳۹۷
🆔 @feghahat
هدایت شده از روزنه
سنگ را با سنگ می شکنند؛ آری٬ ای برادر اینچنین است.
درنگی پیرامون حواشی یک درس اخلاق خاص.
💥اختصاصی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
و فی الارض قطع متجاورات و جنات من اعناب و زرع و نخیل صنوان و غیر صنوان یسقی بماء واحد و نفضل بعضها علی بعض فی الاکل ان فی ذالک لآیات لقوم یعقلون* رعد/۴.
چندی است که شبکه های اجتماعی به محل مجادله و گاهی نزاع پیرامون یک درس اخلاق در قم تبدیل شده است.
طرفداران و منتقدان هرکدام در اثبات و نفی٬ حرفهایی برای گفتن دارند. اکنون با زمزمه برخورد با برخی سرحلقه های آن محفل٬ این درگیری ها ابعاد پیچیده تری به خود گرفته که بسیار فراتر از اصل ماجراست و حاشیه هایی مهم تر از متن را رقم زده است!
فارغ از آنکه چه دیدگاهی پیرامون آن درس و مدرس ش و شاگردانش داشته باشیم٬ و فارغ از هر قضاوتی که در مورد عملکرد متولیان امر در برخورد با آنان داشته باشیم٬ توجه به چند نکته خالی از لطف نیست؛
۱) طریق معرفت و معنویت٬ خالی از #مخاطره٬ اشتباه و خطا نیست. بلکه ابتلائاتش بسیار شدیدتر از سایر طرق است. پس هیچ فرد یا طریقه ای را نمی توان عاری از اشتباه پنداشت اما تشخیص مصادیق را باید به مراجع ذیصلاح و افراد متخصص فن واگذارد. هر چند که آنان نیز در مواجهه خود با پدیده های عرفانی٬ #معصوم نیستند.
۲) هر کسی که مدتی طریقه ای را تجربه می کند٬ به تمام وقایع پیرامونی احاطه ندارد٬ و ای بسا افرادی که هرگز تحولات پیچیده پیرامونی را در تصور هم نیاورند.
طبیعی است که نمی توان و نباید همه وابستگان یک محفل را با یک دید نگریست خاصه آنکه اگر اتهام ثابت نشده ای در میان باشد. برخی #برچسب ها٬ روح و روان افراد را برهم می ریزد و آنان را در راه خود مصمم تر می کند و راه درنگ در گذشته را می بندد. وانگهی! اگر موضوعی در محکمه عادله ای نیز اثبات شد٬ تازه هنگامه دستگیری از برادران ایمانی رسیده است و #ملامت یا فریاد زدن فروافتادن افرادی در امری ناروا٬ خود ناروایی به مراتب بالاتر است.
۳) در این ماجرا نیز همانند قبل٬ همان محفل های #آشنا و #نشست_های_خاص دوباره فعال شده اند.
اکنون نوبت ماهیگیری از آب گل آلود است. #خرمگس_ها وارد معرکه شده اند.
از یک سو با وسائط خاص٬ به تحریک سرحلقه ها مشغول اند تا آنان را به مرز #انتحار برسانند و از دیگر سو بر شیپور #افترا می دمند تا بدنه را به مرز #ضدیت_با_نظام بکشانند.
آری! وقت #انتقام فرا رسیده است. حالا بهترین فرصت برای قربانی کردن جوانانی است که دغدغه انقلاب اسلامی دارند (فارغ از هر نقد مشفقانه ای که به عملکردها وجود دارد)
۴) سکولارها همیشه #سنگ_را_با_سنگ_می_شکنند. آنان در خزینه های انزوای شان خزیده اند و همواره منتظر فرصت اند. وقتی گسل اختلاف بین جماعت انقلابی فعال شود٬ آنان در میدان حاضر می شوند و چون افعی های آفتاب خورده٬ زهر خویش را میریزند و هیچ چیز هم برایشان مهم نیست. آنان فقط به دنبال #ضدانقلاب_سازی از جریان های مختلفی هستند که زمینه در آنان می بینند.
انتقام توأمان از #حزب_الله_عزیز و #نهادهای_اصیل٬ همواره در پوشش درگیر کردن این دو با یکدیگر پیگیری شده است.
چه اینکه نتیجه این نزاع فشل کننده٬ بی اعتبار ساختن نهادهایی است که چهار دهه در مقابل انواع انحرافات اخلاقی و سیاسی و امنیتی ایستاده اند. برای مخالفین چه چیز بهتر از این که سیلی انتقام را دست انقلابی ها بنوازد. چنانکه لابشرط یا «بشرط لا» کردن یک جمعیت انقلابی قابل توجه نسبت به ارزش های انقلاب اسلامی٬ #شکار بزرگ و لقمه چرب و نرمی برای استراتژیست های مخوف مخالف انقلاب خواهد بود.
پیرامون ابعاد مختلف این ماجرا در آینده بیشتر و مصداقی تر خواهیم نوشت.
@rozaneebefarda
احمد:
📢 شرح حدیث رهبرمعظمانقلاب امروز در ابتدای درس خارج فقه درباره تبعات اخروی ریاست:
⛔ نباید دنبال #ریاست بدویم!
💠 عن النّبیّ صلَّى اللَّه علیه و آله قال: لا یُؤَمَّرُ رَجُلٌ عَلىٰ عَشَرَةٍ فَما فَوقَهُم اِلّا جِیءَ بِهِ یَومَ القیامَةِ مَغلولَةً یَدُهُ اِلىٰ عُنُقِه فَاِن کانَ مُحسِناً فُکَّ عَنهُ وَ اِن کانَ مُسیئاً زیدَ غِلّاً اِلىٰ غِلِّهِ.
👈 این حدیث دربارهی بنده و امثال بنده است؛
🔹️ [رسول اکرم صلّیاللّهعلیهوآله] فرمود که هیچ کس نیست که بر ده نفر یا بیشتر ریاست و امارت داشته باشد، مگر اینکه در روز قیامت وقتی که او را میآورند، #دستبسته وارد محشر میکنند.
🔹️ نفْس این مسئولیّت و آمریّت و ریاست، یک تبعاتی دارد که ایجاب میکند این را.
در آن حوزهِی مأموریّت که ما آنجا رئیسیم، مدیریم، یک کارهای هستیم، بعضی از کارها انجام میگیرد که ما میتوانستیم مانع آن بشویم و نشدیم، یا بعضی از کارها باید انجام میگرفت انجام نگرفت. اگر ماها عقل داشته باشیم، باید دنبال ریاست ندویم؛ ریاست این تبعات را دارد. این آمریّت و ریاست، این خطرات را دارد که روز قیامت وقتی او را بیاورند، مغلولاً (دستبسته) میآورند؛ این چیز خیلی مهمّی است. مغلولاً میآورند او را در پای محاسبهی الهی.
اگر چنانچه او آدم خوبی بود، درستکار بود، در آنچه انجام گرفته بود تقصیری و گناهی متوجّه او نبود، اینجا رها میکنند او را.
🔹️ امّا اگر نه، انسان نیکوکاری نبوده است در دنیا، خودش هم آدم بدکار و بدعملی بوده است ــ هرجور بدعملیای که فرض کنید ــ اینجا آن گرفتاری و آن غل و زنجیری که به او بسته شده است، افزایش پیدا میکند.
👈 اینها را باید ما بفهمیم؛ اینها را باید بفهمیم. دنبال کرسیهای ریاست [بودن] ــ چه ریاست اجرائی، چه ریاست تقنینی؛ میبینید برای نمایندگی مجلس بعضی خودشان را میکُشندــ عقل نیست، تدبیر نیست. ۹۷/۹/۲۷
@Khamenei_ir
@HawzahNews