در قرآن در مجموع ۲۶ بار کلمه مسجد آمده است. این کتاب الهی برنامهای جامع و مدون برای تمامی مسلمانان در سطح مساجد ارایه کرده است چنانچه بدون قرآن هیچ برنامه ای را نمی توان در زندگی بشر متصور می شود.
#پایگاه
✍و نیز ساختن مسجد، از مستحبات مؤکد است و پاداشى بزرگ و ثوابى بسیار دارد. درباره اهمیت بناى مسجد احادیث فراوانى از طرق اهل بیت و اهل سنت رسیده است که اهمیت فوق العاده این کار را نشان مى دهد.
✍ همه مذاهب الهی و آسمانی و بسیاری از مکتبهای بشری که تکیه گاه اجتماعی داشته اند، انتخاب و تعیین مکانی را به عنوان یک پایگاه خاص جهت انجام برنامه ها و مراسم مخصوص خود لازم می دانسته و وجود آنرا برای پیروان خود یک امر مسلم و ضروری تلقی می کرده و جزء اولین برنامه های خود می دانسته اند
10.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📢نماهنگ | حکمت حج
🚩آنچه شما در حج ــ یعنی در همین اعمال حج، مجموع اعمال حج ــ انجام میدهید، در مجموع به شما، یعنی به نسلهای پیدرپی و متّصل به هم تعلیم میدهد که بایستی ارکان زندگیشان را چه جوری انتخاب کنند؛ یک جا حرکت است، یک جا سکون است، یک جا پرهیز است، [یک جا] هم تعلیم همزیستی است.[حضرت آیتالله خامنهای؛ ۱۴۰۱/۰۳/۱۸]
کانال قرانے لیلة القدرنور تهران با مدیریت مٶسسه لیلة القرنور تهران
🕌 حجتالاسلام والمسلمین علیرضا پناهیان، سخنران حرم کریمه اهل بیت(ع)،
🌈شب گذشته، ۲۴ خردادماه در ادامه سلسله نشستهای جهاد تبیین که در شبستان امام خمینی(ره) برگزار شد، به ضرورتهای آخرالزمانی جهاد تبیین اشاره و اظهار کرد: عمیق بودن دین، پیچیدگی انسان در تحریف و توجیهپذیری و نیز گستره عملیات روانی دشمنان اغواگر و شبههافکنی ضرورت تبیین را افزایش میدهد.
سخنران حرم کریمه اهل بیت(ع) ضمن ارائه تاریخچهای از دوران رسولالله(ص)، با بیان اینکه آیات قرآن بهعنوان قویترین اهرم تبلیغاتی در دستان پرقدرت پیامبر اعظم(ص) قرار داشت، ادامه داد: صدر اسلام با اینکه تبلیغات جبهه اسلام قویتر بود، آن همه صدمه خوردیم؛ در حالی که هماکنون تبلیغات جبهه دشمن قویتر از جبهه اسلام است.
پناهیان با اشاره به اینکه وضع تبلیغی جبهه اسلام در موقعیت بسیار حساسی قرار دارد، اضافه کرد: متأسفانه علیرغم تمام زحمات مبلغان فاضل حوزوی، همچنان انتقادهای جدی نسبت به وضع تبلیغ و تبیین در حوزههای علمیه وارد است.
وی با بیان اینکه براساس روایات، شیعیان در آخرالزمان اختلافات فراوانی پیدا خواهند کرد، اظهار کرد: در روایتی از اهلبیت(ع) آمده است: «اخْتَلَفَتِ الشِّیعَةُ بَیْنَهُمْ وَ سَمَّی بَعْضُهُمْ بَعْضاً کَذَّابِینَ وَ یَتْفُلُ بَعْضُهُمْ فِی وُجُوهِ بَعْضٍ»؛ روایات متعددی از افزایش اختلافات میان شیعیان در آخرالزمان خبر میدهند و این موضوع را بشارتی برای نزدیکی فرج صاحبالزمان(عج) ذکر میکنند.
پناهیان در ادامه ضمن اشاره به روایتی از امام صادق(ع) با بیان اینکه اختلافات شیعه در آخرالزمان ریشه در نادانی دارد، اظهار کرد: در دوران آخرالزمان در عین افزایش اطلاعات، برداشتها از دین متفاوت شده، اختلافات در میان شیعیان بهویژه اهل علم افزایش پیدا خواهد کرد.
سخنران حرم کریمه اهل بیت(ع) با اشاره به اینکه داوریهای غلط، تحریف مفاهیم دینی و درست منتقل نشدن معارف الهی از مهمترین علل تقویت اختلاف میان شیعیان در آخرالزمان است، گفت: در آخرالزمان تفاوت دیدگاه بر سر اولویتها، از محلهای نزاع شدید در میان شیعیان خواهد بود.
وی در بیان فرازهایی از سخنان گوهربار امیرالمؤمنین علی(ع) به حدیث «لَيْسَ الْعاقِلُ مَنْ يَعْرِفُ الْخَيْرَ مِنَ الشَّرِّ وَ لكِنَّ الْعاقِلَ مَنْ يَعْرِفُ خَيْرَ الشَّرَّيْنِ» اشاره کرد و یادآور شد: مولیالموحدین علی(ع) میفرمایند: عاقل، آن نيست كه خوب را از بد تشخيص دهد. بلکه عاقل، كسى است كه از ميان دو بد، آن را كه ضررش كمتر است، بشناسد.
پناهیان افزود: در آخرالزمان، در عین اهمیت مقابله با هجمههای دشمن و ضرورت تبیین دین، با گروههایی از صاحبنظران اختلافافکن روبرو خواهیم شد؛ هر عالم دینی دشمن نداشته باشد قطعاً درست حرف نمیزند؛ چراکه اگر حقایق بیان شود مخالفانی پیدا خواهد شد.
وی تحریف دین و ارائه برداشتهای نادرست از مفاهیم عمیق دینی در آخرالزمان را مورد توجه قرار داد و تصریح کرد: اختلافات داخلی جهان اسلام عموماً ریشه در تحریفهای خودساخته و یا ناخواسته از سوی دشمن، آن هم از سر دلسوزی ظاهری صورت میگیرد.
سخنران حرم کریمه اهل بیت(ع) بر جامعیتبخشی اطلاعات دینی آحاد مختلف جامعه تأکید کرد و گفت: زمانی که اطلاعات از دین جامع نباشد، برداشتها از مبانی دینی وحشتناک و با رویه طرد، مخالفت و عناد با دیگری نمود پیدا میکند.
پناهیان جایگاه تشخیص درست اولویتها را مورد توجه قرار داد و بیان کرد: در آخرالزمان فارغ از اختلافات درون مذهبی، برخی با تحمیل ایمان و معرفت دینی خود به دیگران، از دیگران انتظار دارد تا همه ایمانش را همه مردم قبول کنند.
وی با تأکید بر اینکه براساس حدیث نبوی باید با مردم به اندازه عقل و ادراکشان سخن بگوییم نه به اندازه عقل خود، اظهار کرد: «کَلِّموا النَّاسَ عَلَی قَدْرِ عُقُوْلِهِم لا عَلی قَدْرِ عُقُوْلکُم»، انتظارات زیاد دینی که مؤمنان از ضعفای ایمانی دارد، از آسیبهای آخرالزمانی است که ضرورت جهاد تبیین را افزایش میدهد.
سخنران حرم کریمه اهل بیت(ع) با اشاره به آیه چهارم سوره ابراهیم «وَمَا أَرْسَلْنَا مِنْ رَسُولٍ إِلَّا بِلِسَانِ قَوْمِهِ لِيُبَيِّنَ لَهُم...» و با بیان اینکه تبیین خود نیازمند توجه به آدابی ارزشمند است، تصریح کرد: اینکه چه چیزی را چگونه و در چه حالی بیان کنیم، نیازمند آموزش است؛ اقتضای جهاد تبیین این است که روش تبیین درست را فرا بگیریم.
💠پناهیان در بخش پایانی سخنان خود ضمن تبیین روایاتی از اهل بیت(ع) بر ضرورت توجه به آداب تبیین تأکید کرد و یادآور شد: بخش قابلتوجهی از کسانی که دچار سوءتفاهم و گمراه شدند، نشئت گرفته از فقدان زبان خوب در تبیین آموزههای دینی است و متأسفانه بسیاری از آموزشهای دینی رایج، مطابق با عقل مردم عملیاتی نمیشود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
{ اَللّٰهُمَّ صَلِّ عَلیٰ مُحَمِّدٍ وَّ آلِ مُحَمَّدٍ وَّ عَجِّلْ فَرَجَهُم
{ اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لولیک الفَرَجَ}
🌙⭐️ @laylatolghadrnoor
4_6007976441793216593.mp3
403.5K
صفحه ⇔452✅سوره #ص
🕌▫️پیامبر صلی الله علیه وآله:
لَوْ أَنَّ الْغِيَاضَ أَقْلَامٌ وَ الْبَحْرَ مِدَادٌ وَ الْجِنَّ حُسَّابٌ وَ الْإِنْسَ كُتَّابٌ مَا أَحْصَوْا فَضَائِلَ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِب.
🔸اگر درختان قلم،
دریاها مرکب،
جنها حسابکننده
و انسانها نویسنده شوند،
نخواهند توانست فضائل علی بن ابیطالب علیهما السلام را بشمارند!
📚الطرائف ج1 ص138.
#قدمگاه_غدیر_
#موضوع_حدیث🌾
📿ذکر روز یکشنبه : #لَااِلهَ اِلله المَلِکُ الحَقُّ المُبِین
🌿🌹🍃🌼
✨اَللهُمَّ صَلے عَلے مُحَمَّدٍوَءالِ مُحَمَّدوَعَجِّل فَرَجَهُم
🗓تقویم روز👇👇
🌈 روز پنج شنبه _
🥀-26_ خرداد ماه1401هجری شمسی
💎-16_ ماه مبارک ذالقعده ۱۴۴۳ هجری قمری
🌈_16_ژوئن ۲۰۲۱ سال میلادی
🔰 @laylatolghadrno0r
💎🔰💎🔰💎🔰💎🔰💎
گلفشان لحظه های خستگی. .
در کنار گلئزاران و طبیعت
لحظه بیاسا که این خوشترین
حسّ خوب زندگی است .. .
و سلام و تحیت بر شما باد
آخر هفته به سلامت و نشاط و خرمی بگزرد #ان_شاء الله. .. 🌸🌿
🌿🌸 @laylatolghadrnoor