درگذشت مرحوم حاج درویش علی اسفندیار (فرزند مرحومین الله یار و سیده لقمان دریاباری) را تسلیت عرض مینماییم/تشییع امروز جمعه 1402/8/12 ساعت 16، بابل، بندپی غربی، شهر خوشرودپی/ مراسم سوم و هفتم 5شنبه 1402/8/18 ساعت 10 الی 15 در حسینیه ی اعظم بزرودپی
🏴#لزیران،
مصیبت وارده را خدمت خانواده و خاندان معزا تسلیت عرض نموده از خداوند رحمت واسعه برای مرحوم و عمر با عزت برای بازماندگان مسئلت مینماید.
<فاتحه مع الصلوات>
🏴 🏴 🏴 🏴
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🇮🇷#جبهه_فرهنگی_لزیران
https://eitaa.com/lazour
┈•❀🕊🍃🌺🍃🕊❀•┈
جناب آقای مهندس حسن اسفندیار
مدیر عامل خیریه ی کرامت لزور
مصیبت درگذشت پدر خانم گرامیتان مرحوم حاج درویشعلی اسفندیار را صمیمانه خدمت شما و خانواده ی معزا تسلیت عرض مینمایم.
اجر جزیل برای مرحوم و صبر جمیل برای شما مسئلت دارم.
محمدجواد اسفندیار
مدیر کانال لزیران
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🇮🇷#جبهه_فرهنگی_لزیران
https://eitaa.com/lazour
┈•❀🕊🍃🌺🍃🕊❀•┈
حسینیه صاحب الزمان لزوریها در تهران و فعالیت تنی چند از هموطنان امروز در حسینیه.
🇵🇸#جبهه_ی_متحد
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🇮🇷#جبهه_فرهنگی_لزیران
https://eitaa.com/lazour
┈•❀🕊🍃🌺🍃🕊❀•┈
همه هست آرزویم که ببینم از تو رویى
چه زیان تو را که من هم برسم به آرزویى؟
به کسى جمال خود را ننمودهیى و بینم
همه جا به هر زبانى، بود از تو گفت و گویى
بشکست اگر دل من، به فداى چشم مستت
سر خمّ مى سلامت، شکند اگر سبویى
همه موسم تفرّج، به چمن روند و صحرا
تو قدم به چشم من نه، بنشین کنار جویى
همه خوشدل این که مطرب بزند به تار، چنگى
من از آن خوشم که چنگى بزنم به تار مویى
بنموده تیره روزم، ستم سیاه چشمى
بنموده مو سپیدم، صنم سپیدرویى
اللهم عجل لولیک الفرج
جهت سلامتی و تعجیل در
ظهور و فرج آقا امام زمان(عج) ۱۴ صلوات
🇵🇸#جبهه_ی_متحد
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🇮🇷#جبهه_فرهنگی_لزیران
https://eitaa.com/lazour
┈•❀🕊🍃🌺🍃🕊❀•┈
#نماز را بشناسیم و ...
@zendagibazendagishohada
🇵🇸#جبهه_ی_متحد
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🇮🇷#جبهه_فرهنگی_لزیران
https://eitaa.com/lazour
┈•❀🕊🍃🌺🍃🕊❀•┈
🇮🇷 بنام خدا
بدینوسیله از کلیه برادران عزیز دعوت میشود بمنظور ابراز همدردی با مردم مظلوم و ستمدیده غزه و بزرگداشت روز مبارزه با استکبار جهانی و پاسداشت مقام والای دانش آموز شهید حسین فهمیده، با تعهد اسلامی و انقلابی در مراسم راهپیمائی دشمن شکن در روز شنبه ۱۳ آبان در شهر ارجمند حضور بهم رسانید.
🇮🇷 محل تجمع و زمان حرکت :
۹صبح جلوی ساختمان دهیاری
🇮🇷 ضمنا"وسیله نقلیه پیش بینی گردیده، لیکن عزیزانی که وسیله نقلیه شخصی دارند برای همکاری با وسیله نقلیهء خود در جلوی دهیاری حضور یابند.
باتشکر فراوان
🇮🇷 شورای اسلامی و دهیاری لزور
🇵🇸#جبهه_ی_متحد
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🇮🇷#جبهه_فرهنگی_لزیران
https://eitaa.com/lazour
┈•❀🕊🍃🌺🍃🕊❀•┈
این متن طولانی پته ی خیلیها رو رو آب میریزه....حتما بخوانید.
بخش پنهان غربت رهبر معظم انقلاب اسلامی در میان افرادی به ظاهر دوست
پیشنهاد ویژه ی #لزیران
👇👇👇😳😳😳👇👇👇
۳۰ سال سکوت درباره نقش رهبر معظم انقلاب در رفع توقیف فیلم سینمایی «بازمانده» ساخته مرحوم سیفالله داد از سوی تهیهکننده این فیلم موضوع عجیبی است، اما بیان آن ذهن را به سمت برهههای مختلفی از تاریخ انقلاب اسلامی میبرد که حضرت آیتالله خامنهای در جدالی مستقیم یا غیرمستقیم با افراطیون گرهگشایی کردهاند.
👇👇💯⛔️⛔️⛔️💯👇👇
روزنامه جوان نوشت: منوچهر محمدی از جمله تهیهکنندگان قدیمی و پیشکسوت سینمای کشورمان ناگفتههایی درباره رفع توقیف فیلم سینمایی بازمانده روایت کرد که تحفظ او نسبت به عدمبازگویی آنها پس از سپری شدن سه دهه عجیب به نظر میرسد، اما وقتی از لابهلای حوادث به تاریخ سینمای ایران پس از انقلاب اسلامی نظر میکنیم، مشاهده میکنیم که اعتدال به معنای واقعی کلمه در مشی مردی که امروز رهبری جامعه اسلامی را بر عهده دارد، در برهههای مختلف و از ابتدای انقلاب به وضوح قابل ردیابی است. جالب است که فیلم «بازمانده» در زمان معاونت سینمایی عزتالله ضرغامی توقیف شدهبود که چند سالی است میکوشد با اظهارات جنجالی درباره لزوم آزادی و نگاههای باز فرهنگی چهرهای متفاوت از خود ارائه دهد.
برزخ مدعیان
اولین نمونه تاریخی خاطرات بعداً بیانشده از اقدامات راهگشای رهبر انقلاب که عمدتاً در سالهای ابتدایی انقلاب و دوران ریاست جمهوری ایشان رخ داده مربوط به فعالیت بازیگران پیش از انقلاب است؛ در همان مقطعی که افراطیونی، چون محسن مخملباف به سینماها حمله میکردند و فیلمهای پرفروش را پایین میکشیدند.
به عنوان مثال جار و جنجالی که تیم مورد وثوق و تأیید میرحسین موسوی (نخست وزیر وقت) و محمد خاتمی (مدیر مسئول روزنامه کیهان) علیه فیلم و سینما در آغاز دهه ۶۰ به راه انداختند؛ افرادی مثل محسن مخملباف، سید محمد بهشتی شیرازی، فخرالدین انوار و دیگر دوستانشان را در ذهن تداعی میکند.
تولید فیلم سینمایی «برزخیها» را ایرج قادری در سال ۱۳۵۸ و در اطراف شهر شیراز شروع کرد و تا اواخر سال بعد کارهای فنی آن طول کشید. این فیلم، روایت فرار گروهی از زندانیان در ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ و تلاش آنها برای خروج از مرزهای کشور است. در این فیلم بخش قابلتوجهی از چهرههای سرشناس عرصه بازیگری سالهای پیش از انقلاب ایفای نقش کردند. محمدعلی فردین، سعید راد، ناصر ملکمطیعی، حسین شهاب و محمدعلی کشاورز از جمله این چهرههای سرشناس بودند.
برزخیها پس از یک ماه اکران با راه افتادن یک دعوای مفصل که از مخملباف تا مسیح مهاجری، خاتمی و میرحسین موسوی در آن نقش داشتند، پایین کشیده و توقیف شد. عبدالمجید معادیخواه، وزیر وقت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مهدی کلهر که نخستین معاون سینمایی بود، روایت کاملی از مراحل مختلف توقیف و رفع توقیف آن در مصاحبه با رسانههای مختلف شرح دادهاند. حتی سال گذشته فیلم مستندی با عنوان «برزخیها» به کارگردانی عارف افشار در مورد این فیلم ساختهشد که برخی از افراطگرایان و مسببان دیروز این اتفاقات آن را شرح میدهند و اعتراف میکنند که شهید بهشتی و آیتالله خامنهای جزو موافقان فعالیتهای سینما و رفع توقیف این فیلم بودند