📚 پیش افتادن عمدی مأموم از امام جماعت
💠 سؤال: اگر هنگام #نماز_جماعت از امام، عقب و یا جلو بیفتیم، نماز به جماعت صحیح است یا خیر؟
✅ جواب: #مأموم بايد افعال نماز را با امام يا كمى ديرتر از امام به جاى آورد و اگر عمداً از #امام_جماعت پيش افتد يا مدتى پس از او به جاى آورد، نمازش به فرادا صحیح بوده ولی جماعت محسوب نمی شود.
#احکام_نماز_جماعت #تبعیت_از_امام
🆔 @leader_ahkam
📚 سجده بر سطح ناصاف یا نوشته دار مُهر
💠 سؤال: #سجده بر روی نوشته های مُهر اشکال دارد؟
✅ جواب: اگر مقدار تماس پیشانی با #مُهر، در مجموع به اندازه حد اقل سر انگشت باشد، اشکال ندارد.
#احکام_نماز #احکام_سجده
🆔 @leader_ahkam
📚 کاشت مو
💠 سوال: آیا #کاشت_موی_سر برای وضو و غسل مانع محسوب می شود؟
✅ جواب: اگر به گونه ای نباشد که در غسل، مانع رسیدن آب و در وضو، مانع رسیدن رطوبت مسح به مقدار واجب به پوست سر و موها شود، اشکال ندارد.
#احکام_وضو #وضو_با_موی_کاشته
🆔 @leader_ahkam
📚 خمس جهیزیه
💠 سؤال: به وسایلی که قبل از #سال_خمسی با درآمد بین سال، برای #جهیزیه دختر دم بخت تهیه می شود خمس تعلق می گیرد؟
✅ جواب: اگر تهیه جهیزیه (اثاث و لوازم زندگی) برای آینده، عرفا جزء #مؤونه محسوب شود، خمس ندارد، هرچند تا سر سال خمسی استفاده نشده باشد.
#احکام_خمس #خمس_جهیزیه
🆔 @leader_ahkam
💐 السَّلامُ عَلَيْكِ يَا سَيِّدَةَ نِسَاءِ الْعَالَمِينَ 💐
💠 عزیزان من، جوانان عزیز! امروز در دوران جمهوری اسلامی این فرصت برای آحاد جامعه هست که درست حرکت کنند، درست زندگی کنند، مؤمنانه زندگی کنند، با عفّت زندگی کنند. درس زندگی صدّیقهی طاهره، فاطمهی زهرا(سلاماللهعلیها) این است برای ما: تلاش، اجتهاد، کوشش، پاک زندگی کردن؛ همچنانکه آن بزرگوار یکپارچه معنویّت و نور و صفا بود: الطُّهرَةِ الطّاهِرَةِ المُطَهَّرَةِ التَّقیَّةِ النَّقیَّةِ [الرَّضیَّة] الزَّکیَة؛ پاکی و آراستگی و تقوا و نورانیّت آن بزرگوار، همان چیزی است که در طول تاریخ تشیّع بر معارف ما سایهافکن بوده است.
بیانات در دیدار جمعی از مداحان اهل بیت علیهمالسلام ۳۱/فروردین/۱۳۹۳
🆔 @leader_ahkam
📚 خمس پیش خرید خودرو
💠 سؤال: آیا به پولی که برای ثبت نام در #پیش_فروش_خودرو پرداخت شده و #سال_خمسی بر آن گذشته، #خمس تعلق می گیرد؟
✅ جواب: اگر ثبت نام به صورت مشارکت و سرمایه گذاری بوده است که نشانه آن اضافه شدن سود به مبلغ اولیه است، در این صورت اصل پول و سود حاصل از آن (اگر سر سال خمسی قابل وصول باشد) خمس دارد، اما اگر به نحو خرید باشد و خودرو هم برای مصارف شخصی مورد نیاز بوده و در شأن عرفی او باشد، خمس ندارد.
#احکام_خمس #خمس_پیش_خرید_ماشین
🆔 @leader_ahkam