🌹✨🌹
با این سه ذکر با خدا صحبت کنید▫️
شیخ اسماعیل دولابی:
✅همین که گردی بر دلتان پیدا میشود، یک «سبحان الله» بگویید، آن گرد ڪنار میرود.
✅هر جا هم فیضی و نعمتی به شما رسید، «الحمـدلله» بگویید، چون شکرش را به جا آوردی گرد نمیگیرد.
✅هر وقت خطایی انجام دادید، «استغفرالله» چارہ است.
با این سه ذکر با خدا صحبت کنید. صحبت ڪردن با خدا غم و حزن را از بین می برد.
╔════════╗
🍁@lecture_rafiei 🍁
╚════════╝
#کـــاناڶاسٺادرفیعے
#به وقت شهدا...
با تو راه را پیدا خواهَم کرد... با تو از مسیر منحرف نمیشوَم.. راه بلدِ جاده تویی... از سختی هایِ راه آگاهی... دستَم را بگیر رفیق...
👈رفیق شهید داری؟؟ راهنمات میشه، کسی که خودش رسیده به مقصد، تورو هم میتونه برسونه بهش اعتماد کن😊
🌼🌸روزتون زیبا... 🌼🌸
╔════════╗
🍁@lecture_rafiei 🍁
╚════════╝
#کـــاناڶاسٺادرفیعے
بسم الله الرحمن الرحیم
السلام علیکم و رحمت الله و برکاته
📅 امروزی چهارشنبه
5 آذر 1399
9 ربیع الثانی 1442
25 نوامبر 2020
🍁 ذکر امروز 100 مرتبه
یا حی یا قیوم
📢 لطفا دوستان خود را به کانال استاد رفیعی دعوت کنید.ممنون
🌺
🌸 حضرت امام صادق (ع) میفرمایند:
🍁 إِنَّ هَذَا اَلْعِلْمَ عَلَیْهِ قُفْلٌ وَ مِفْتَاحُهُ اَلْمَسْأَلَةُ
بر در این علم قفلی است که کلید آن، پرسش است.
📚 الکافی ج 1 ص 40
نعمت اولاد - @ostadrafiei آبشار معرفت.mp3
زمان:
حجم:
1.57M
🎙 خوب نعمتی است اولاد
24.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 موضوع چرایی عبادت و بندگی
#دکتر_رفیعی
24.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 موضوع چرایی عبادت و بندگی
#دکتر_رفیعی
╔════════╗
🍁@lecture_rafiei 🍁
╚════════╝
#کـــاناڶاسٺادرفیعے
🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿
🌷 مفهوم عبودیت و بندگی 🌷
عبوديت مخصوص خدا يعني تسليم در برابر ذاتي که آفريننده ي ماست. و ذاتي که شايسته ي بندگي است . اين عبوديت يعني هر کاري که تسليم را نشان بدهد . بنده نگاهم به يک صحنه حرام مي افتد و بخاطر خدا ، چشمم را مي بندم . اين کار عبادت است با اينکه نماز نخوانده ام . بالاترين عبادت عفت است . خانمي وسواس دارد يا آقايي بد دهان است ، سعي مي کنند اين عادات زشت را ترک کنند ، تمام مدتي که سعي ميکند وسواس را کنار بگذارد و يا بددهاني را ترک کند ، در حال عبادت است . چرا؟
بالاترين عبادت اين است ما بر عادت هاي زشت مان غلبه کنيم . يک روز جواني خوش هيکل به مسجد مي رفت . او خيلي چهارشانه بود ، به اصطلاح خيلي خوش تيپ بود . اصحاب گفتند : گفتند يا رسول الله حيف . فرمودند : چرا؟ اصحاب گفتند : اين صبح تا شب دنبال کار است . صبح تا شب در مزرعه تلاش مي کند . کاش مقداري توان و هيکل خود را براي مسجد ، عبادت و دعا مي گذاشت . رسول خدا (ص)فرمودند : کار کردن او سه حالت دارد . اگر براي رفاه زن و بچه اش کار مي کند ، عبادت است . اگر کار مي کند که سربار جامعه نباشد ، باز هم اين کارش عبادت است . اگر کار ميکند تا پولش را در راه حرام مصرف کند ، اين کار شيطاني است . و کار حرام است .
امام باقر (ع) در بيابان کار ميکردند ، يکي از همان افراد کج سليقه که عبادت را در ظاهر مي ديد و ظاهر بين بود ، گفت : آقا از شما تعجب مي کنم . شما چرا ؟ آقا گفت : چه شده است ؟ آقا شما بايد در مسجد باشيد و و دعا بخوانيد و در حال عبادت باشيد . آقا گفت : قسم به خدا اگر الان بميرم درحال عبادت مرده ام . يک جزء مهم عبادت ، کسب مال حلال براي زندگي و بار برداشتن از دوش مردم است . پس يک راننده تاکسي مي تواند پشت فرمان ، عابد باشد . يک مجري مي تواند در محل کارش عابد باشد . همه مي توانند در کار خودشان عابد باشند . با اين نگاه که انگيزه ، انگيزه الهي باشد.
❣〖از بیانات حجت الاسلام رفیعی〗
💜💥اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ
💚⭐️وآلِ مُحَمَّدٍ
♥️🌙وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿
🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿
☘ رفعت انسان در تواضع است ☘
« إِنّی وَضَعْتُ الرَّفْعَه وَالدَّرَجَه فِی التَّوَاضُعِ وَ النَّاسُ یَطْلُبُونَهَا فِی التَّکَبُّرِ »: خداوند به حضرت موسی می فرماید: موسی مردم اشتباه می کنند،من رفعت و عظمت را در تواضع گذاشتم، این ها در تکبر دنبالش می گردند؛ آدم متکبر زمین می خورد، خدا قول داده زمینش بزند،«و من اصدق قول من الله». چه کسی در این عالم از خدا صادق تر؟! اصلا تعبیر صادق تر هم غلط است، چون خداوند صادق محض است،صدق محض است، می فرماید: من متکبر را زمین می زنم، این همه متکبر در عالم ببین؛ فرعون زمین نخورد؟! قارون زمین نخورد؟! صدام که می گفت من شش روز ایران را فتح می کنم، با ذلت بالای دار نرفت؟!
فرمود: من مقام و عظمت را در تواضع گذاشتم، شما ائمه ی مارا ببینید، خود حضرت زهرا (سلام الله علیها)، مشهور است شب عروسی لباس عروسی اش را انفاق می کند، مشهور است در خانه ی ساده، وقتی می آید نانش را به یتیم و مسکین و اسیر می دهد و یک شب سه مرتبه این کار تکرار می شود (طبق یک روایتی)، در روایتی دیگر دارد که سه شب این اتفاق افتاد، و خود گرسنه می خوابد، حتی بعضی ها تعجب می کردند، از فقر حضرت زهرا(سلام الله علیها)، سلمان که خودش یک آدم بسیار به اصطلاح زاهدی است، آمد پیش پیامبر(صلی الله علیه و آله) گفت:یارسول الله، به فریاد فاطمه (سلام الله علیها)برسید، فاطمه(سلام الله علیها) خیلی زندگی اش سخته، من رفتم خانه می بینم، هم بچه داری، هم خودش کارِ خانه، هم خانه ی ساده، زهرای مرضیه خیلی با سختی زندگی می کند،
پیامبر (صلی الله علیه و آله)فرمودند: سلمان « إِنَّ ابْنَتِی فَاطِمَهَ مَلَأَ اللَّهُ قَلْبَهَا وَ جَوَارِحَهَا إِیمَاناً!!
دخترم فاطمه (سلام الله علیها) همه ی وجودش ایمان است، خب فاطمه (سلام الله علیها) هم یک دختر است، یک دختر جوان است، دختر رئیس حکومت است، پدرش رئیس حکومت است در مدینه،پدرش نبی است، پدرش اول شخصیت جهان اسلام است، پدرش کسی است که وقتی وضو می گیرد آب وضویش را به عنوان تبرک می برند،چرا انقدر ساده!! (این مهم است،کسی مسؤول شد به جایی رسید،عنوانی پیداکرد)، فرمود: تواضع باعث رفعت است، اشتباهی در تکبر به دنبالش نگردید!
❣〖از بیانات حجت الاسلام رفیعی〗
💜💥اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ
💚⭐️وآلِ مُحَمَّدٍ
♥️🌙وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿
9.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
°ای دخـتر
و خـواهر ولایـت🖤
[شهادت حضرت معصومه]
#کربلایی_حسین_طاهری
9.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
°ای دخـتر
و خـواهر ولایـت🖤
[شهادت حضرت معصومه]
#کربلایی_حسین_طاهری