✨🌹✨
🌸 گذرنامه قیامت 🌸
تعبير من به نماز نسبت به ساير عبادات اين است که نماز گذرنامه است . وقتي ما ازاين دنيا مي رويم و وارد محشر مي شويم درست مثل کسي که ميخواهد از کشور خارج بشود . اگر ارز داشته باشد ، وسايل هم داشته باشد ، بليط هم داشته باشد ، باز مي گويند : گذرنامه ات کجاست ؟ و اين را مي خواهند . نماز اساس است . اگر اين گذرنامه بود ، وسايل ديگر هم به درد مي خورد ولي اگر گذرنامه نبود ، بقيه کارها هم مقيد نخواهد بود .آيه 238 بقره داريم : از نمازتان محافظت کنيد مخصوصا نمازي که برايتان سخت است مخصوصا نماز عصر که خيلي گرم است .
جاي ديگر داريم : مسلمان کسي است که از نمازش محافظت مي کند . تمام سفارش انبياء و آخرين سفارش انبياء نماز بوده است و روايت هم داريم . پيامبر فرمودند : چطور گرسنه شَديد ، غذا برايش لذيذ است ؟ تشنه شَديد ، آب برايش لذيذ است ؟ همين طور نماز پيش من محبوب است . با يک فرق ، گرسنه وقتي ميخورد سير ميشود ولي من هيچ وقت از نماز سير نمي شوم . وقتي ابراهيم فرزند و همسرش را به بيابان آورد گفت : خدايا اين ها را به اين سرزمين آورده ام که نماز برپا بشود . اين نشان دهنده اهميت نماز است . در روايت داريم : نماز يک قلعه اي است که ما را از آسيب پذيري شيطان حفظ مي کند .
〖از بیانات حجت الاسلام رفیعی〗
╔════════╗
🏴 @lecture_rafiei 🚩
╚════════╝
#کـــاناڶاسٺادرفیعی
@drrafiei_iraac_My Audio16.mp3
زمان:
حجم:
12.21M
🎙راز ماندگاری امام حسین علیه السلام
🔰شب دوم محرم ۱۴۰۰
🗂حجم : ۱۱ مگابایت
👤حجت الاسلام والمسلمین دکتر رفیعی
📺 پخش از شبکه سوم سیما
#منبر_کامل
#محرم_الحرام
╔════════╗
🏴 @lecture_rafiei 🚩
╚════════╝
#کـــاناڶاسٺادرفیعی
3.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کلیپ: روضه ورود کاروان امام حسین علیه السلام به کربلا
#کلیپ_تصویری
#دکتررفیعی
╔════════╗
🏴 @lecture_rafiei 🚩
╚════════╝
#کـــاناڶاسٺادرفیعی
47.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کلیپ: چرایی ماندگاری عاشورا
#کلیپ_تصویری
#دکتررفیعی
╔════════╗
🏴 @lecture_rafiei 🚩
╚════════╝
#کـــاناڶاسٺادرفیعی
6.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام با امام حسین💡
💠 استاد رفیعی
✍️ خلاصه بیانات استاد رفیعی در این ویدیو:
- یکی از علمای بزرگ که مراجع ما شاگردان ایشان بودند همیشه قبل از تکبیر نمازشان می فرمودند السلام علیک یا اباعبدالله و بعد الله اکبر را می گفتند و نماز را شروع می کردند.
- شاگردان ایشان سوال کردند آقا آیا این عمل شما علت خاصی دارد؟
- ایشان فرمودند: همه نماز ما به برکت امام حسین علیه السلام است و اگر ایشان نبودند دیگر نمازی وجود نداشت.
╔════════╗
🏴 @lecture_rafiei 🚩
╚════════╝
#کـــاناڶاسٺادرفیعی
#خبر #معارف
☑️ جهل مقدس لطمههای بزرگی را در تاریخ به دین اسلام وارد کرده است
◾️حجتالاسلام والمسلیمن رفیعی، سخنران حرم مطهر کریمه اهل بیت(س) گفت: مردم دوران امام حسین علیهالسلام با جهل خودشان مقابل امام جبهه گرفتند و یزید ملعون را ولی خدا دانستند؛ امان از زمانی که جهل قدسی شود و جهل پشتوانه تقدس پیدا کند که قتل سیدالشهداء(ع) یک امر مقدس بهحساب خواهد آمد.
📎 news.amfm.ir/?p=73798
▪️◾️🔳◾️▪️
2.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
2 راه فوق العاده نزدیکی به خدا
#دکتر رفیعی
╔════════╗
🏴 @lecture_rafiei 🚩
╚════════╝
#کـــاناڶاسٺادرفیعی
کانال استاد رفیعی
🚩 #انگیزه_امام_حسین_علیهالسلامازقیام3 🔳امیر المؤمنین (علیه السلام) در نهج البلاغه فرمود: «اَقِیم
🚩 #انگیزه_امام_حسین_علیهالسلام_ازقیام4
🔳سنت پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) این نبود که این گونه در جامعه ای که نیم قرن از رحلت پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) آن نگذشته این همه ظلم و تعدّی و تجاوز و شرابخواری باشد.
◽️حضرت فرمود: مردم بصره دو اتفاق افتاده: یک، سنت پیامبر از بین رفته، دو، بدعت در دین گذاشته شده.
⁉️برادران عزیز و خواهران گرامی! بدعت چیست؟ هر چیزی که خدا نگفته، پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) نگفته و در دین نیست، کسی بیاورد و در دین بگذارد، به اسم دین به خورد مردم بدهد.
▫️ما در طول تاریخ با بدعتهای زیادی مواجه بوده ایم. از زمان رحلت پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) حتی قبل از آن، پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) می فرمود، بر من دروغ می بندند - عده ای - و هر کس دروغ ببندد، جایگاه او آتش است.
🔲مرتب این خطر را پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) متذکر شد.
چقدر روایت به اسم پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) جعل کردند. چقدر آیات قرآن تفسیرش را جابجا کردند.
◾️طرف آمده پیش معاویه پول گرفته، آیه ای را که درشأن علی بن ابی طالب (علیهما السلام) است می گوید در شأن ابن ملجم لعنة اللّه علیه نازل شده، چقدر فضایل امیرالمؤمنین (علیه السلام) را آمدند مخفی کردند و پوشاندند. برای دیگران فضایل تراشیدند، اینها بدعت است.
ادامه دارد..
📌حجت الاسلام دکتر رفیعی
فرا رسیدن ماه #محرم و ایام عزای #امام_حسین علیه السلام تسلیت باد،
هدیه به لبخند امام_زمان علیه السلام
╔════════╗
🏴 @lecture_rafiei 🚩
╚════════╝
#کـــاناڶاسٺادرفیعی
#خبر #معارف
☑️ سامریهای فاسد در تاریخ فراوان هستند
◾️ حجتالاسلام والمسلمین رفیعی، سخنران حرم مطهر بانوی کرامت گفت: سامری یک جریان است و امروز هم سامریها زیاد هستند و مفسدین اعتقادی همچون خوارج، غلات، کیسانیه، یمانی، عرفان حلقه، مجسمه، مشبهه، مرجعه و ... نمونههایی از مذاهب و اعتقادات فاسد و گمراه هستند.
📎 news.amfm.ir/?p=73128
کانال استاد رفیعی
🔲 #عوامل_رشد_رکود_انحطاط3 ▪️بعد از این مقدمه می پردازیم به موضوع مورد بحثمان 🔻ما سه گروه آدم در ج
🔲#عوامل_رشد_رکود_انحطاط4
▪️ما در این دنیا یک سرمایه هایی داریم و یک نیاز هایی همه ی ماها که این جا نشستیم
🔻خدا به ما سه جور سرمایه داده.
1⃣-یک سرمایه ی جسمی، همین بدن همه ی ما داریم.حالا کم زیاد دارد.یکی زیباست و دیگر زشت،یکی بلند و است و دیگری کوتاه،یکی حافظه اش قوی و است و دیگر ضعیف بالاخره این یک سرمایه است جسم.
2⃣-دومین سرمایه غرایز است .شهوت داریم میل به غذا داریم این دوتا را که حیوان ها هم دارند آن ها هم جسم هم غریزه دارند از من و شما هم بیشتر هم دارند.حیوان از ما درشت تر است شتر را ببینید،گاو را ببینید،گوسفند را ببینید توانش از ما خیلی بیشتر است
🔺 پس ما سه سرمایه خدا به ما داده یکی سرمایه جسمی که همین بدنمان است.یکی سرمایه غریزی که همین شهوت و میل به غذا و این ها است.
3⃣-سرمایه ی معنوی،عقل،وجدان،فطرت
خودتان بگویید ببینید اگر شما سه تا سرمایه به کسی دادید و دوتایش را استفاده کرد و یکی را نکرد چه به او می گویید ناراحت نشوید وقتی خدا می گویید:اولئک انعام.بعضی ها مثل حیوان هستند چون از سومی اصلاً استفاده نکردند نه از عقلش،نه از فطرتش،نه از وجدانش،نه از علمش.اگر انسان همه ی زندگی اش شد آن دوتا....
▫️کربلا نماد رشد و رکود و انحطاط است آقایان و خواهران یک سرمایه ای دارید اگر خدا خرید رشد می کنید،اگر شیطان خرید سقوط می کنید،اگر هیچ کس نخرید راکد می مانید.مثل کالایی که می ماند این آیه ی قرآن است.
📖إنَّ اللَّهَ اشتَرىٰ مِنَ المُؤمِنينَ أَنفُسَهُم وَأَموالَهُم
🔻جالب هم هست مرتب هم خدا در قرآن تذکر می دهد
📖هلْ أَدُلُّكُمْ عَلَىٰ تِجَارَةٍ تُنْجِيكُمْ مِنْ عَذَابٍ أَلِيمٍ
بگویم چه تجارتی خوب است؟بگویم اگر خدا بخرد چه چیزی می دهد؟بِأَنَّ لَهُمُ الجَنَّةَ این است.
ادامه دارد..
📌حجت الاسلام دکتر رفیعی
فرا رسیدن ماه #محرم تسلیت باد،هدیه به لبخند #امام_زمان علیه السلام
╔════════╗
🏴 @lecture_rafiei 🚩
╚════════╝
#کـــاناڶاسٺادرفیعی
1.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 گزارشی از حال دکتر رفیعی
╔════════╗
🏴 @lecture_rafiei 🚩
╚════════╝
#کـــاناڶاسٺادرفیعی