🔰 اگر آقای مرعشی رئیس جبهه اصلاحات میشود، بهتر بود
🔹علیمحمد نمازی، یکی از اعضای کارگزاران، گفته است که بهتر بود مرعشی، دبیرکل کارگزاران، رئیس جبهه اصلاحات میشد. او در گفتوگو با «نامهنیوز» گفته است: «من به استانها که میرفتم میشنیدم که دوستان میگفتند اگر آقای مرعشی رئیس جبهه اصلاحات بشود، کارها بهتر جلو میرود اما به هر دلیلی که باید از خود آقای مرعشی بپرسید، او تمایل نداشت که در انتخابات ریاست جبهه اصلاحات شرکت کند. من هم همین نظر را دارم که اگر آقای مرعشی رئیس جبهه اصلاحات میشود، بهتر بود و جبهه موفقتر عمل میکرد».
🔹او البته گفته که ریاست منصوری بر جبهه اصلاحات به معنای حاکمشدن نظرات حزب اتحاد بر جبهه اصلاحات نیست: «اکثریت اعضای جبهه اصلاحات ایران تأکید داشتند که آقای بهزاد نبوی بار دیگر مسئولیت ریاست جبهه را برعهده بگیرد اما او این موضوع را نپذیرفت. حالا هم خانم منصوری انتخاب شده است که به نظرم انتخاب با انتخاب ایشان به عنوان رئیس، نظرات حزب اتحاد ملت بر جبهه اصلاحات حاکم نخواهد شد زیرا اداره جبهه با رأی اکثریت است و هر تصمیمی که گرفته میشد با رأی اکثریت اعضای حقیقی و حقوقی است و خانم منصوری فقط یک رأی دارد».
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@election1402
🔰 حتماً نیروهای سیاسیتر، با سابقهتر و توانمندتر از آذر منصوری در جبهه اصلاحات حضور دارند
🔹غلامحسین کرباسچی، دبیرکل سابق کارگزاران هم درباره انتخاب آذر منصوری به عنوان رئیس جبهه اصلاحات گفته است: «آشنایی زیادی با خانم منصوری ندارم و حتی تاکنون با او دیدار و مذاکرهای نداشتم. اما به عنوان ناظر بیرونی میتوانم بگویم که حتماً نیروهای سیاسیتر، با سابقهتر و توانمندتر در جبهه اصلاحات حضور دارند، اما شاید ملاحظاتی برای انتخاب خانم منصوری وجود داشته است. دلیل انتخاب خانم منصوری به عنوان رئیس جبهه اصلاحات را باید از اعضای این جبهه پرسید. احتمالا باتوجه به جریانات اخیری که در کشور اتفاق افتاد، جبهه اصلاحات تصمیم گرفتند به خانمها جایگاهی دهند تا در افکار عمومی هم اثر مثبتی گذاشته شود، بنابراین با توجه به شرایط جامعه تصمیم گرفتند پس از چندین دوره که ریاست جبهه در اختیار آقایان بود، این نوبت ریاست بر عهده یک خانم باشد».
🔹او استعفای بهزاد نبوی را هم به دلیل اختلافات موجود دانسته و گفته است: «آقای نبوی دلایل استعفای خود را اعلام کردند و گفتند که به خاطر شرایط جسمانی و سن و سالشان است، اما فکر میکنم ممکن است بهخاطر اختلاف نظرهایی هم که وجود داشت، استعفا دادند».
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@election1402
🔰نتیجه صحتسنجی مدارک متقاضیان پیش ثبتنام انتخابات آماده شد
سخنگوی ستاد انتخابات:
🔸حدود ۴۹ هزار متقاضی پیش ثبت نام انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از روز یکشنبه (۲۶شهریور) منتظر دریافت پیامک از نتیجه صحت سنجی مدارک بارگذاری شده به صورت خود اظهاری در پنجره واحد انتخابات وزارت کشور باشند.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@election1402
6.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰آینده اصلاحطلبان به موفقیت دولت اصولگرا گره خورده / این دولت، تندروها را سرجایشان نشاند/ خاتمی باید سال ۸۰ می آمد، نه ۷۶
احمد زیدآبادی، تحلیلگر سیاسی:
🔹بر اساس نگاه دیالکتیکی به سیاست، آینده اصلاحطلبان در گروی موفقیت یک دولت اصولگراست. اصولگرایان وقتی موانع حکمرانی صحیح را ازمیان برمی دارند، علیه ایدئولوژی خود عمل میکند و این، به نفع طرف مقابل عمل میکند.
🔹اگر به جای سال۷۶، سال ۸۰ آقای خاتمی بر سر کار میآمد، مفیدتر بود. سال ۷۶ برای حضور نیروهای اصلاحطلب بدترین موقع بود.
🔹این دولت میتواند تندروها را سر جایشان بنشاند. اما مگر اصلاحطلبان میتوانستند به حسین الله کرم بگویند تو چه کاره ای که در خیابان تیر میاندازی که هیاتی را از ایران فراری دهی؟ حالا در این دولت جرات میکنند این کارها را بکنند؟/خبرفوری
💢مشروح گفتگوی خبرفوری با این تحلیلگر سیاسی را اینجا بخوانید و ببینید👇
khabarfoori.com/fa/tiny/news-3027768
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@election1402
🔰 بر خلاف دوستان اصلاح طلبم به آینده اقتصاد بسیار امیدوارم
🔹عضو مرکزیت حزب کارگزاران گفت من برخلاف دوستان اصلاحطلبمان به آینده اقتصاد ایران هزار بار امیدوار هستم.
سعید لیلاز که با روزنامه شرق مصاحبه کرده، در پاسخ این سؤال که «خیلی از کارشناسان معتقدند وضعیت فعلی ایران از نظر مشکلات اقلیمی، اقتصادی، اجتماعی و حتی سیاست خارجی نگرانکننده به نظر میرسد. شم چگونه تحلیل میکنید؟»، اظهار کرد: من گاهی وقتها میبینم برجستهترین نخبگان ایران در واکنش به حوادث یا اظهارنظرهایی که میشود، به چنان فرومایگی دچار میشوند و چنان فرومیغلتند که به یک پوپولیسم دردناک و پیشپاافتاده دچار میشوند. آن زمان است که واقعا برای ملت ایران ناراحت میشوم که ما داریم ادعا میکنیم اینها را میخواهیم راهبری و نمایندگی کنیم و میخواهیم جلو ببریم. این نشان میدهد که چقدر روشنفکری حداقل در ایران بیشتر به سلبریتیبودن شبیه است تا روشنفکربودن و نخبگی. یعنی دنبال مرید جمعکردن و فالوور جمعکردن و لایکخوردن و لایکگرفتن و این حرفها هستند یا میخواهند دل کسی را خنک کنند یا میخواهند کسی را بچزانند و اصلا دنبال کشف حقیقت نیستند.
(خبرنگار: یعنی میخواهید بگویید در تحلیل وضعیت هم خطا وجود دارد؟) بله، من رفتم پژوهشی کردم و متوجه شدم ما شهریور 1400 از رکورد تاریخی بالاترین عدد تولید ناخالص داخلی ایران در سال 96 عبور کردیم. از شهریور 1400 تا الان هرچه رشد در اقتصاد ایران دارد اتفاق میافتد، جدید است که الان دو سال آن دارد تمام میشود. ما در این دوره 21 ساله بدترین موج تلاطم در تاریخ ایران را شاید داشتیم به لحاظ اقتصادی. دو نوبت تحریم اقتصادی که دومی بدون تردید شدیدترین در تاریخ بشر است. من میتوانم تاریخ تحریمها را همین الان تدریس کنم. میدانم در عراق چه گذشته. ولی عراق به اندازه ما نتوانست مقاومت کند و کوبا هم همینطور.
وی گفت: درست است که زرق و برق عربستان بیشتر است، ولی الان میزان ساختمانسازی در منطقه 22، اندازه کل دوبی است، بقیه تهران را اصلا کنار بگذارید. میدانید! رسیدیم به یک خودانکاری که از لج همدیگر است. لطفا یادتان باشد که وضعیت ایران بدتر از عربستان نیست، بدتر از امارات عربی متحده نیست، بدتر از کویت نیست و حتی بدتر از روسیه نیست. در ایران تصور این است که شما محال است بتوانید بدون کمک حکومت و دولت یک روزنامه مستقل و یک بنگاه مطبوعاتی مستقل درست کنید؛ الان من میتوانم بگویم 10 تا مؤسسه کاملا مستقل از حاکمیت داریم؛ نگاه کنید به «دنیای اقتصاد»، به «شرق»، به روزنامه «مردمسالاری» و... اینها تقریبا بدون حمایت حاکمیت دارند کار خودشان را انجام میدهند.
وی در پاسخ این سؤال که آینده ایران را چگونه میبینید؟، میگوید: آن چیزی که من برای آینده ایران دارم میبینم، این است که ما سمتگیریمان به سمت توازن است. یعنی چه؟ یعنی در بودجه امسال 860 هزار میلیارد تومان پیشبینی درآمد مالیاتی توسط دولت شده است. میدانید که برخلاف تصور اغلب اقتصاددانان تمام بودجه پارسال در مالیاتستانی تحقق پیدا کرد و در ناآرامیهای پاییز، مهمترین جایی که آسیب دید بخش خدمات و درآمدهای مالیاتی دولت بود. هر چقدر تمرکز دولتها از نفت کاسته شود، به ناچار بر مالیات خواهد افزود و این یعنی توازن طبقاتی، یعنی دموکراسی.
درباره آینده ایران باید تأکید کنم که من به لحاظ مادی به آینده ایران خیلی امیدوار هستم و امکان سرنگونی ساختار سیاسی وجود ندارد. امکان بروز ناآرامیها هم بسیار ضعیف است بهخاطر اینکه ما یک طبقه متوسط بسیار نیرومند در ایران داریم.
خبرنگار در ادامه میپرسد «ترکیه در توسعه از ایران جلوتر است. تقویت روحیه ملیگرایی چقدر در رشد ترکیه تأثیر داشته است؟» و لیلاز پاسخ میدهد: من اصلا این را قبول ندارم و چنین چیزی وجود ندارد و آن را توهم میدانم...
من به آینده ایران بسیار بسیار خوشبین هستم. میدانید؟ فقط 40 درصد ظرفیت صنعتی ایران الان دارد استفاده میشود. بنابراین تا یکدورهای بیش از 10 سال، ما بدون سرمایهگذاری جدی حتی میتوانیم رشد اقتصادی دورقمی داشته باشیم.
💢💢 متن کامل را اینجا بخوانید:
https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-896461
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@election1402
🔰 انتقاد اتحاد ملتیها از کلیشهای بودن بهزاد نبوی
🔸بهزاد نبوی طی گفتگویی به تغییرات صورت گرفته در جبهه اصلاحات ایران واکنش نشان داده و از مرض بچه گانه چپ روی اصلاح طلبان انتقاد کرده است.
🔸نبوی در گفتگویی با مجله «آگاهی نو»، با انتقاد از جوزدگی برخی جوانان اصلاح طلب تصریح کرد که آنان به دنبال حرکت قانونی، مسالمت آمیز و با نتایج تدریجی نبوده و دنبال حرکت های زودبازده هستند.
🔸وی در این گفتگو از وجود فضایی در میان بدنه اصلاحات سخن به میان آورده که کار نظام در اعتراضات ۱۴۰۱ را تمام شده دانسته و دنبال جا باز کردن در حرکت های بعدی بودند.
🔸نبوی در این زمینه می گوید، تصور می کنم برخی افراد در بدنه اصلاح طلبان طی یک سال گذشته، به این نتیجه رسیدهاند که کار دارد تمام می شود پس بگذارید ما برای حرکت های بعدی خودمان را آماده کنیم و جا باز کنیم در حرکت بعدی. استنباط من این بود. حالا نمی دانم چقدر درست است و چقدر غلط. ولی احساس می کنم که نگران بودند که سرشان بی کلاه بماند.
🔸وی در ادامه با انتقاد از مرض چپ رَوی بچه گانه در جریان اصلاحات تاکید می کند، من تفکر چپ روانه را قبول ندارم. خیلی از کارهایی که انجام می شود چپ روی است؛ چون وقتی کاری بکنیم که عاقبت آن را ندانیم چه می شود، همین طور دیمی حرکت کنیم، اسمش می شود چپ روی...خدا بیامرزد مرحوم شعاعیان را که با هم مبارزه مسلحانه می کردیم، در نقد چپ روی در آن زمان می گفت «این ها چپ نیستند، لوچ اند یعنی چشم هایشان تا به تا می بیند و نمی شود اسم این ها را چپ گذاشت».
🔺این دست انتقادات صریح از سوی بهزاد نبوی همچنان از سوی اصلاحطلبان رادیکال مورد انتقاد قرار دارد، بررسیهای رسانهای نشان میدهد که انتقادات اخیر بهزاد نبوی در خصوص راهبردهای بخشی از جریان اصلاحات و تشکیک در زمینه جامعه محوری مورد بحث در حزب اتحاد ملت قرار گرفته و تصریح شده است که افرادی همچون نبوی در دوگانه های کلیشهای گرفتار هستندو
🔺اتحاد ملتیها با اشاره به اظهارات اخیر بهزاد نبوی، برخی که سیاستورزی را تنها در فعالیتهای انتخاباتی و حضور در قدرت یاد گرفتهاند، میگویند معلوم نیست جامعهمحوری یعنی چه!
🔺اتحاد ملتی دلیل انتقاد اصلی بهزاد نبوی را عادت وی به سیاست ورزی پارلمانتاریستی محض ارزیابی کرده و تصریح می کنند که نبوی و همفکران وی تصور دیگری از انواع دیگر سیاستورزی ندارند و دائم در دوگانههای کلیشهای گیر کردهاند؛ گویی سیاستورزی اصلاحطلبانه خارج از دوگانه حضور در انتخابات از سویی و صبر و انتظار منفعلانه در سوی دیگر نیست.
🔺رادیکال های جریان اصلاحات با تاکید بر اصالت و تاکید بر راهبرد اتحاد ملت مبنی بر تولید قدرت اجتماعی برای توزان قوا تصریح می کنند راه دیگر سیاست روزی در شرایط کنونی «ارتباط با اقشار اجتماعی» و «ایجاد ائتلافهای جدید» به منظور ایجاد قدرتهای تازه است.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@election1402
🔰 اسامی شورای مرکزی "شبکه راهبردی یاران انقلاب اسلامی" معروف به "شریان"
ریحانه اخلاقی
صالح اسکندری
محمدحسین آزادبخت
شهرام اشراق
مجتبی اکبری
سمانه پورحاتم
اسدالله تقی زاده
ابوالقاسم جراره
فاطمه سادات حمیدیان
محمدحسین رحمانی خلیلی
حجت الاسلام حمید رسایی
ذبیح الله زارع
محمدصالح زندی
افشین سفاهن
احمدرضا شاهعلی
بنیامین شکوهفر
نوید صالحوند
حجت الاسلام محمدحسین طاهری آکردی
مجتبی عزیزی
زینب غدیری
روحالله محمدحسینزاده
زهرا محمودی
سید مرتضی محمودی
حسین مذنب
منصوره معصومیاصل
سید اکبر موسوی مقدم
حجتالاسلام غلامعباس موسوی مقدم
محمدرضا میرشمسی
میثم نادی
سید مهدی هاشمی
۹عضو علی البدل به ترتیب آرا:
علی علیلو،سجاد کمری،حجت الاسلام علی اصغر ولایتی، بابک قیاسیان، مهران خیری، سجادقنبری، ناصرترابی، محمدحسین پرکره، علیرضا مقصودی
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@election1402
7.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰منوچهر متکی، سخنگوی شورای وحدت و وزیر خارجه دولت احمدی نژاد در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین، گفت:
توصیه دوم ما به دوستان اصلاح طلبمان این مسئله مهم است که مته به خشخاش نگذارند.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
تحلیلی_گذرا_از_گذشته_و_آینده_انقلاب.pdf
340.7K
✍️ بیژن عبدالکریمی
در مردادماه سال جاری به درخواست «دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری» از اینجانب درخواست شد تا طی مقاله ای نقطه نظرات خود را در خصوص آینده انقلاب و ایران، دلنگرانی ها و راه های پیشنهادی برای برون شد از وضعیت کنونی را بیان نمایم. متن زیر مقاله اینجانب، بیژن عبدالکریمی، به درخواست مذکور است.
تحلیلی گذرا از گذشته و آینده انقلاب ایران
بیژن عبدالکریمی
مردادماه 1402
چکیده:
این مقاله در صدد است با تحلیلی تاریخی و فلسفی چهارده عامل انسداد مسیر انقلاب ایران را که سبب بحرانهای در پیش روی آن شده است برشمارد و درپایان راهحلهایی برای خروج مسیر انقلاب از انسداد پیشنهاد نماید.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰دو دستگی اصلاح طلبان در مواجهه با انتخابات 1402
🔹محمدرضا خباز: اصلاح طلبان اکنون به دو قسمت تقسیم شدند؛
🔻یک قسمتی که اکثریت هستند یعنی ۲۵ حزب و در بیانیه ای اعلام کردند و آقای جواد امام هم به عنوان سخنگو بیان کرد که هیچ توصیه ای برای حضور یا عدم حضور در انتخابات برای کاندیداها ندارند.
🔻از سویی ۵ حزب هم از جمله احزاب اعتماد ملی، کارگزاران سازندگی، مردم سالاری، ندای ایرانیان و حزب کار و خانه کارگر به کاندیداهایشان اعلام کردند که هرکس در خودش می بیند که برای حضور در انتخابات آمادگی دارد، شرکت کند. یعنی این ۵ حزب توصیهای نکردند، ولی پیشنهاد دادند اگر کسی در خود آمادگی کاندیداتوری می بیند حضور یابد.
🔹این فعال سیاسی اصلاحطلب تصریح کرد: بنابراین من پیش بینی می کنم که مثل انتخابات دور گذشته شود؛ یعنی اصلاح طلبان با عنوان مجموعه اصلاح طلبان در انتخابات با این حال و هوایی که نشان داده می شود، رسما کاندیدا برای همه کرسی های کشور نخواهند داشت، به جز همین ۵ حزب از اصلاح طلبان، اینها هم دور گذشته به صحنه آمدند اما موفق به حضور در مجلس نشدند.
#انتخابات1402
#اصلاحطلبان
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@election1402
🔰اصلاح طلبان به دنبال 50 پزشکیان در مجلس آینده
🔹محمدرضا خباز عضو حزب اعتماد ملی: من نظرم این است که اصلاح طلبان اگر این فرصت را مغتنم بشمارند و تلاش کنند به جای یک آقای پزشکیان ۵۰ تا آقای پزشکیان در مجلس داشته باشند، ۳۰ تا آقای پزشکیان در مجلس داشته باشند، می توانند در سرنوشت کشور موثر باشند، اگر حتی قدم های مثبتی نتوانند بردارند می توانند جلو قدم های منفی را بگیرند؛ یعنی این طرح هایی که الان شما می شنوید در ظرف این ۳ سال داده شد و خیلی از اینها منطقی نبود اما رای مجلس بود، چنین افرادی می توانستند مانع رای آوری شوند.
#انتخابات1402
#اصلاحطلبان
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@election1402
🔰شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی (شانا)
شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی شامل هفت حزب:
جمعیت پیشرفت و عدالت ایران اسلامی،
جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی،
جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی،
جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی،
جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی،
کانون دانشگاهیان ایران اسلامی،
حزب توسعه و عدالت ایران اسلامی،
می شود
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@election1402