📍توجیهات بیمغز چپهای تحریمی برای "تحریم انتخابات"
🔸مشرق نوشت: محمدصادق جوادی حصار، از فعالان چپ و سخنگوی حزب اعتماد ملی در مصاحبه با ایلنا و در توجیه "تحریم انتخابات" از سوی خود و برخی اصلاح طلبان گفته است: اینکه حزبی به جمعبندی برسد که شرایط اجتماعی، شرایط مناسبی نیست و با توجه به این شرایط نمیتواند مردم را ترغیب به شرکت در انتخابات کند و اگر هم کند از طرف مردم پاسخ مثبتی نخواهد گرفت، نمیتواند باعث این شود که دستگاه حاکمیتی آنها را تحت فشار بگذارند و بخواهند در پروانه فعالیت آنها تجدید نظر شود!
🔸او همچنین تصریح می کند: مردم باید به نتایج بعد از انتخابات و نتایج گزینشگری خودشان امیدوار باشند. اگر این امید در انتخاب کردن و انتخاب شدن در مردم وجود نداشته باشد، انتخابات آزاد در چارچوب قانون مهیا نباشد تا بتوانند سلایق انتخاباتی خودشان را دستخوش تغییر کنند؛ قطعا انگیزه مشارکت در مردم کم خواهد شد. ابزار احزاب هم مردم هستند. حزب میخواهد به مردم بگوید این کار خوب است و شما انجام دهید؛ وقتی خود حزب هم میبیند نمیتواند این کار را انجام دهد، چطور به مردم بگوید شما باید در انتخابات شرکت کنید؟
🔺آقای جوادی حصار اساسا گویا در این سطح از آموزش سیاسی نبوده که بفهمد انتخابات میثاق ملی است و شأنیت احزاب در اصلی ترین وجه خود با انتخابات تعریف می شود. به این معنی که یک حزب سیاسی حتی بدون داشتن نامزد هم باید در انتخابات حضور یابد و مردم را به مشارکت ترغیب کند. (نظیر رفتاری که اصلاح طلبان در انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ انجام دادند)
🔺از طرفی آقای جوادی حصار این را هم نمی داند که صندوق رأی و انتخابات اساسا هنگامی که قانونی برگزار شود پس موجد امید و امیدواری است زیرا انتخابات قانونی یعنی انتخاباتی که در آن رأی مردم خوانده می شود و بنابراین مردم می توانند در پاسخ به مشکلاتی که با آنها مواجه هستند؛ کسانی را روی کار بیاورند که از موجودین کارآمدتر باشند.
🔺می ماند این بهانه چپ های تحریمی که چون نامزدهای ما در انتخابات نیستند پس شرکت نمی کنیم!
🔺پاسخ این شبهه هم همانطور که اشاره شد اولا این است که حتی در این حالت هم نفس حضور در انتخابات لغو نمی شود و باید از نامزد نزدیک حمایت کرد چون انتخابات میثاق ملی است.
🔺ثانیا "چپ های تحریمی" دروغ می گویند و همیشه و در همه انتخابات ها اصلاح طلبان زیادی هستند که در انتخابات داوطلب و تأیید صلاحیت می شوند. اما به این دلیل که برانداز نیستند و یا خود را تابع تصمیمات شریرانه ستاد جبهه اصلاحات نمی دانند؛ از طرف آقایان اصلاح طلب بدلی خطاب می شوند.
🔺و ثالثا نظام و مردم گناهی ندارند وقتی ستاد جبهه اصلاحات نتوانسته از پس این همه سال کار سیاسی و حزبی؛ چند رجل تراز و فاقد سوء سابقه را به ساحت مردمسالاری معرفی کند. که همانطور که اشاره شد در این شرایط هم بایستی در انتخابات حضور یافت و از نامزد نزدیک حمایت کرد. (مثل رفتاری که اصلاح طلبان در انتخابات ریاست جمهوری ۹۲ انجام دادند)
🔺البته همانطور که محرز است؛ ستاد چپهای تحریمی حتی از تربیت یک سخنگوی خردمند و تراز نیز عاجز است و لذا تربیت رجل تراز نمایندگی برای آنان بسی سخت تر بوده است!
#انتخابات_1402
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@election1402
🗳 #انتخابات_مجلس12
🔴 توصیه انتخاباتی باهنر درباره "پیشثبتنام"
👤 محمدرضا باهنر، فعال شاخص اصولگرا و از نمایندگان ادوار مجلس در بخشی از یک مصاحبه که مشرق آنرا منتشر کرد؛ درباره الزام قانونی جدید مبنی بر "پیش ثبت نام" برای داوطلبان نامزدی در انتخابات مجلس گفته است:
🔹 "بنده توصیهام این است که هر کسی که خود را در راستای انتخاب شدن میبیند، ثبتنام و در انتخابات شرکت کند."
🔸 توصیه مهندس باهنر به داوطلبان چپ و راست نامزدی در انتخابات مجلس، معقول است.
✅ خاصّه اینکه در تدبیر "پیش ثبت نام" این نکته هم مستتر است که داوطلبان نامزدی می توانند پس از ثبت نام نیز تصمیم خود مبنی بر ماندن یا انصراف در پروژه انتخابات را بگیرند.
💢 تدبیر پیش ثبت نام همچنین بصورت خودآگاه یا ناخودآگاه توانسته نقاب از چهره بانیان "تحریم انتخابات" نیز بردارد و ماه ها قبل از انتخابات؛ کسانی که به منظور کاستن از مشارکت انتخاباتی مردم و داغ کردن خیابان ها فعال شده اند را رسوا کند.
#انتخابات_1402
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@election1402
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰آمار پیشثبتنام انتخابات مجلس تا پایان روز پنجم
سخنگوی ستاد انتخابات:
🔹امروز ۴۲۶۵ نفر و در مجموع ۲۷۷۳۱ نفر پیشثبتنام کردهاند.
🔹یکشنبه ساعت ۱۸ پیشثبتنام به پایان میرسد.
#انتخابات_1402
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@election1402
🔰 کدام اصلاحطلبان تاکنون برای مجلس ثبت نام کردهاند؟
🔻کمالالدین پیرمؤذن نمایندهٔ اصلاح طلب دورهٔ نهم مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس با اشاره به مشارکت پرشور داوطلبان برای پیش ثبت نام انتخابات مجلس دوازدهم گفت: با توجه به بیانات رهبر انقلاب در ابتدای سال که چهار راهبرد مشارکت، رقابت، سلامت و امنیت را بیان کردند، خیل عظیمی از دوست داران ایران اسلامی در پیش ثبت نام انتخابات سال جاری شرکت کردند.
🔻وی افزود: بنده و هم فکرانم برای ایجاد تحول در حوزه تنقیح قوانین مجلس و بهبود فضای رشد و تولید کشور قصد ورود به انتخابات پیش رو داشته و امیدواریم بتوانیم اقداماتی مثبتی را در راستای بهبود زندگی و معیشت مردم انجام بدهیم.
🔻پیرموذن در ادامه گفت: بنده از جامعه و افراد مختلف در نهادهای مختلف پالس های مثبتی را در این مرحله پیش ثبت نام در انتخابات دریافت کرده ام و به همه دوست داران ایران و جوانان و بانوانی که تا این لحظه در مرحله پیش ثبت نام شرکت نکرده توصیه میکنم ثبت نام خود را در حوزه های مختلف انتخابیه در کل کشور انجام بدهند.
🔻وی تصریح کرد: بعد از این که اسامی نهایی کاندیدا ها مشخص شود، اصلاح طلبان در کل کشور با ژنرال های خود آرایش انتخاباتی خود را طراحی کرده و برای به دست آوردن 170 کرسی نمایندگی مجلس در تمام حوزه های انتخابیه کشور تلاش خواهند کرد.
🔻پیر موذن در ادامه با اعلام اسامی افرادی که تا این لحظه از طیف اصلاحات در پیش ثبت نام انتخابات شرکت کرده اند گفت: اغلب کارگزارانی ها و اعتمادی ها در انتخابات ثبت نام کرده اند. آقایان پزشکیان، مطهری، کواکبیان، حسین مرعشی، محسن هاشمی، مجید انصاری، طیب نیا، محجوب، پروانه مافی، زهرا ساعی، محمدعلی وکیلی، طیبه سیاوشی، الیاس حضرتی، سهیلا جلودار زاده و ... تاکنون در پیش ثبت نام شرکت کرده و برای انتخابات ثبت نام کرده اند.
🔻وی در ادامه گفت: از طیف اعتدالی ها و نمایندگان ادوار نیز طبق صحبتی که با آقای واعظی مسئول دفتر آقای روحانی داشتم، ایشان از برنامه داشتن و دغدغه داشتن برای انتخابات سخن به میان آورد. از جمع نزدیکان آقای روحانی نیز آقایان ربیعی، واعظی، نوبخت، شریعتمداری و ... ثبت نام کرده اند.
🔻پیرموذن خاطرنشان کرد: از نمایندگان ادوار نیز اسامی که تا این لحظه بنده شنیدم ثبت نام کردند؛ آقایان جعفرزاده ایمن آبادی، تاجگردون، قادر مرزی، محسن بیگلری، سبحانی فر، جواد هروی، جهانگیرزاده، مهدی افتخاری، غلامرضا کاتب، یونس اسدی، علوی (نماینده سابق سنندج)، عزیزی(شیروان)، یوسف زاده، شاعری، حجت الاسلام برومند، باستانی، فریده اولادقباد، بختیاری، شریعتی(آبادان) و ... نیز تاکنون ثبت نام کرده اند.
#انتخابات_1402
#اصلاحطلبان
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@election1402
چپ و راست
🔰 کدام اصلاحطلبان تاکنون برای مجلس ثبت نام کردهاند؟ 🔻کمالالدین پیرمؤذن نمایندهٔ اصلاح طلب دورهٔ
🔰 تکذیبه اصلاح طلبان مبنی بر عدم ثبت نام در انتخابات 1402
🔻خبرگزاري فارس در گزارشي اختصاصي از ثبتنام افرادي چون علي ربيعي، الياس حضرتي، حسين مرعشي، محسن هاشمي، مجيد انصاري، آذري جهرمي، طيبنيا، پروانه مافي، زهرا ساعي، محمدعلي وكيلي، طيبه سياوشي، سهيلا جلودارزاده و... در انتخابات خبر داد.
🔻اما دقايقي پس از انتشار اين خبر ابتدا الياس حضرتي خبر را تكذيب كرد؛ بعد نوبت به علي ربيعي رسيد كه در گفتوگو با خبرنگار اعتماد اعلام كند: ديروز در نشست دفاعيه يكي از دانشجويان حضور داشته و بعد هم براي استراحت به خانهاش رفته است! ربيعي به شوخي گفت: «مگر اينكه در زمان خواب، فرم ثبتنام انتخاباتي را پر كرده باشم!» آذري جهرمي، وزير پيشين ارتباطات هم در كانال تلگرام خود خبر خبرگزاري فارس را تكذيب كرد و به كنايه نوشت كه شور انتخاباتي با عمليات رواني ايجاد نميشود. پس از اين دو تكذيبيه بود كه ساير تكذيبيهها هم يكي يكي از راه رسيدند، حسين مرعشي، محسن هاشمي، محمود واعظي، پروانه مافي، كواكبيان، جلودارزاده و طيبه سياوشي در تكذيبيههايي بلند بالا ثبتنام در انتخابات مجلس دوازدهم را تكذيب كردند.
#انتخابات_1402
#اصلاحطلبان
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@election1402
🔰 خبرهایی مبنی بر پیش ثبتنام علی مطهری در انتخابات مجلس منتشر شده است.
#انتخابات_1402
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@election1402
🔰 افراد مشهوری که ثبت نام کرده اند.
محمود علوی / وزیر اطلاعات دولت روحانی
محسن علوی / پسر وزیر اطلاعات دولت روحانی - نماینده سابق لامرد
محمدباقر نوبخت / رئیس برنامه و بودجه دولت روحانی
جمشید انصاری / رئیس سازمان امور اداری و استخدامی دولت روحانی
علی مطهری
حسین مظفر
مهدی کوچکزاده
حسن قشقاوی / معاون سابق کنسولی وزارت خارجه
کمالالدین پیرموذن / اصلاحطلب
علاءالدین بروجردی / رئیس سابق کمیسیون امنیت ملی
علی عباسپور طهرانی /از نزدیکان جاسبی و مرحوم هاشمی رفسنجانی
سیدجواد ساداتینژاد / وزیر سابق جهادکشاورزی
فریده اولادقبا / نماینده اصلاحطلب مجلس پیشین
حمیدرضا فولادگر
مسعود پزشکیان / نماینده اصلاحطلب فعلی مجلس
سید حسین نقوی حسینی / نماینده سابق ورامین
حسین مظفر / وزیر آموزش و پرورش در دولت اصلاحات - نماینده مجلس نهم
علی اسلامی پناه / استاد دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران - نماینده سابق جیرفت
ضرغام صادقی / نماینده مجلس نهم - قائم مقام وزارت کار در دولت سیزدهم
حمید رسایی / نماینده مجلس نهم
حسین طلا / نماینده مجلس نهم
لاله افتخاری / عضو حزب موتلفه اسلامی
غلامرضا تاجگردون / نماینده سابق گچساران
محسن کوهکن / نماینده سابق لنجان
عزتالله یوسفیان ملا / نماینده سابق آمل
محمد مهدی افتخاری / عضو فراکسیون امید مجلس دهم
قدرتعلی حشمتیان / رئیس سابق خانه احزاب ایران
منصور حقیقتپور / مشاور رئیس سابق مجلس
اسماعیل دوستی / عضو سابق شورای شهر تهران - نماینده مجلس پنجم
سکینه الماسی / عضو فراکسیون امید مجلس دهم
علی عباسپور طهرانی / نماینده مجلس هشتم
کمال پیرموذن / نماینده مجلس نهم
علی وقفچی / عضو فراکسیون امید مجلس دهم
غلامرضا کاتب / نماینده سابق گرمسار
فریده اولادقباد / عضو فراکسیون امید مجلس دهم
#انتخابات_1402
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@election1402
🔻 چرايي شكلگيري جبهه اصلاحات
خاتمي در ادامه به چرايي شكل گيري جبهه پرداخت و گفت: يكي از مشكلات اساسي اين است كه در كشورهايي مثل ما و با اين نحوه حكمراني چيزي به عنوان حزب، سنديكا، صنف به صورت نهادينه جا نيفتاده و به رسميت شناخته نميشود. اگر ما حزب و صنف به معناي واقعي داشتيم، ديگر نيازى به جبهه نبود. سابقه احزاب شاهد اين ماجراست؛ آنها يا قدرت ساختهاند و ابزاري در دست قدرت يا متكي به بيگانه در خارج از كشور و اگر هم استقلال داشتهاند خيلي زود از صحنه خارج شده يا از كار افتادهاند. در حالي كه احزاب بايد قدرتساز باشند و نه قدرت ساخته!وي افزود: ما حزب به اين صورت كه در نظامهاي مردمسالار هست، نداريم و چند حزب هم بودند كه نتوانستند پا بگيرند ،چرا كه يا مردم به آنها اعتنايي نكردند و خود به خود از بين رفتند يا حكومت اجازه رشد به آنها نداد. بنابراين به گروههايي با سلايق مختلف اصلاحطلبي كه عنوان حزب يا تشكيلات را دارند، گفته شد بياييم اين پراكندگي را سامان دهيم و گروههايي كه به هم نزديكترند، بهطور موقت جبهه تشكيل دهند. خاتمي با بيان اينكه جبهه به اين معنا نيست كه در آن اختلاف وجود ندارد، گفت: همانطور كه ميان دو حزب و يك جناح هم اختلاف وجود دارد، در جبهه هم اختلاف هست. جبههاي كه در درونش اختلاف نباشد معنا ندارد. اما مهم اين است كه با تدبير و عقلانيت كاري كنيم كه اختلاف حل شود و به نزاع تبديل نشود. البته اين كار مهمي است كه مديريت و هياترييسه جبهه بايد انجام دهند و ضمن رعايت بيطرفي نسبت به همه افراد و گروهها، اهداف و وجوه مشترك ميان آنها را پيدا كرده و به حفظ انسجام و وحدت كمك كنند. البته ضمن آنكه اختلافات در جبهه را بايد به رسميت شناخت اما يك چارچوب و اصولي هم بايد تعريف شود تا بر اساس آن چارچوب هر نوع فعاليتي انجام گيرد، به خصوص در تصميمات خاص! به اين معنا كه بحث و صحبت شود و نظرات مختلف با هم برخورد كند و به يك جمعبندي برسد. سپس وقتي جبهه با روشي دموكراتيك به يك جمعبندي با راي اكثريت رسيد، نتيجه آن بايد عملي شود. اگر كسي در جبهه برخلاف اصول و معيارها و آن چارچوب عمل كرد، قابل قبول نيست. وقتي ميگويند انسجام، به اين معنا نيست كه همه تابع يك نظر باشند. اما اگر چارچوبي پذيرفتهايم، انسجام و منطق حكم ميكند در عمل نظر اكثريت مبنا قرار گيرد و بايد انجام شود. نه اينكه اگر نظرات افرادي، راي اكثريت را نياورد بگويند ما ميرويم و نظر خودمان را انجام ميدهيم، اينكه صحيح نيست و نميشود فردي بگويد چون اين نظر جبهه را قبول ندارم پس خلاف آن را انجام ميدهم، اين غيرمنطقي است.
🔻 جابهجاييها در جبهه اصلاحطلبي
رييس دولت اصلاحات ضمن انسجامبخش خواندن مديريت بهزاد نبوي در جبهه اصلاحات طي دوره قبل گفت: جا دارد در همين جا از آقاي نبوي تجليل كنم؛ با اينكه ايشان انساني صاحبنظر و تحليل در سياست هستند و سوابق مبارزاتي چه پيش از انقلاب و چه بعد از انقلاب دارند، همواره به عنوان يك انسان فداكار، پيگير مسائل تشكيلاتي هستند و توانستند نسبت به اختلافهاي درون جبهه بيطرفانه و با درايت مديريت كنند. وي در خصوص انتخاب رييس اين دوره جبهه اصلاحات گفت: آقاي نبوي اگر كنار رفتند به خواست خودشان اين كار صورت گرفت. الحمدلله خانم منصوري جايگزين ايشان شدند كه فرد توانايي هستند و من مديريت و تدبير خانم منصوري را به خوبي ميشناسم. خاتمي در ادامه در پاسخ به درخواست ارايه رهنمودهايي به جبهه خطاب به اعضاي هيات رييسه گفت: توجه داشته باشيد به هرحال اين جبهه تشكيل شده است. پس تلاش كنيد اولا به هيچ قدرتي وصل نباشيد و شما خودتان رهنمود ساز باشيد و من هم به عنوان يك عضو كوچك جريان اصلاحات نظر خودم را ميگويم. توقع من اما اين است كه جبهه كاملا مستقل و بدون اتكا به ارشاد و راهنمايي ديگران تصميم بگيرد و البته اين صلاحيت را هم دارد. در عين حال جبهه بايد جستوجو كند و ببيند جز راههاي تجربهشده، چه راههاي مدني ديگري براي اصلاحات وجود دارد تا انجام شود.
🔻 آذر منصوري: افزايش روند خالصسازي
آذر منصوري، رييس جبهه اصلاحات نيز در ابتداي اين ديدار ضمن قدرداني از مواضع رو به جلوي خاتمي به خصوص مواضعي كه بعد از جنبش زن، زندگي و آزادي اتخاذ كرده است، گفت: به هر حال امسال انتخابات را در پيش رو داريم و با اينكه ما بنا نداشتيم به اين زودي وارد بحث تحليلي و تجويزي در مورد انتخابات شويم، اما تصويب و ابلاغ قانون جديد انتخابات كه به نظر يك نوع خودتحريمي در راستاي خودبراندازي است و نيز اعلام زودهنگام زمان ثبتنامها موجب شد جبهه وارد فاز جديد و ناگزيري از اعلام موضع و صدور بيانيه شود. وي با بيان اينكه ما به عنوان جرياني كه خود را اصلاحطلب ميدانيم مدام بايد از حاكميت و جامعه تحليل دقيق و واقعبينانه داشته باشيم، افزود: در حال حاضر شاهد افزايش روند خالصسازي هستيم كه از نگاه عاملان و حاملان آن، بايد مقدمات ظهور را فراهم كند. آنها بدون توجه به هشدارها در مورد شكافها و گسستهاي موجود و روند فزاينده بحرانهاي همهجانبه و نيز فقدان مشروعيت سياسي، از يك طرف راي همه مردم را ناديده ميگيرند و از طرف ديگر هم از طريق ارايه لوايحي چون حجاب وعفاف عملا بر صورت جامعه چنگ مي زنند. حالا در چنين شرايطي و با توجه به روندي كه در جريان است، بايد ببينيم آيا ميتوانيم تاثيرگذار باشيم يا نه؟ به اين ترتيب كه بتوانيم از يك سو سرمايه اجتماعي اصلاحطلبان را احيا كنيم و از سوي ديگر نهاد انتخابات و صندوق راي را به صاحبان اصلي آن بازگردانيم. رييس جبهه اصلاحات همچنين درباره رويكرد اعضاي جديد هياترييسه اين جبهه گفت: سعي ما در جبهه همگرايي و انسجام حداكثري است، اما قاعده تصميمگيريها بر مبناي سازوكار مصوب جبهه با راي اكثريت است وبالطبع اعضا اعم از حقيقي و حقوقي بايد پايبند به تصميمات جمعي باشند و البته اميدواريم اجماع معناداري در اين دوره شكل بگيرد. در ادامه و پيش از سخنان سيدمحمد خاتمي، هريك از اعضاي هياترييسه تحليل و نگاه خود نسبت به مسائل و شرايط كشور و نيز وضعيت حال حاضر جبهه اصلاحات را بيان كردند.
#انتخابات_1402
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@election1402
🔰 راهها بسته شده اما ميخواهند در انتخابات شركت كنيم
🔻 گروه سياسي|«راهها بسته شده اما ميخواهند در انتخابات شركت كنيم.» اين عبارات تصوير دقيقي از وضعيت اصلاحطلبان در انتخابات ارايه ميكند، فضايي كه در آن از يك طرف، امكاني براي كنشگري فعال در اختيار اصلاحطلبان قرار نميگيرد اما از آنان خواسته ميشود دست به مشاركت زده و حضور فعالي داشته باشند. هرچند خاتمي با رويكرد انتقادي نسبت به شرايط سخن ميگويد اما فاصله جريان اصلاحات از براندازي را هم يادآور شده و «براندازي را نه ممكن و نه مطلوب» ميداند. خاتمي جريان اصلاحطلبي را مخالف براندازي و منتقد نظام حكمراني معرفي ميكند. در عين حال «خوداصلاحي» را كمهزينهترين و بهترين راه پيش روي حاكميت معرفي ميكند. رييسجمهور اسبق كشور اين سخنان را در جمع اعضاي هياترييسه جبهه اصلاحات ايران كه به ديدار وي رفته بودند، بيان كرد. سيدمحمد خاتمي كه در جمع اعضاي هياترييسه جبهه اصلاحات ايران سخن ميگفت، اعلام كرد بله، اصلاحطلبان و بسياري از مردم حق دارند و ميخواهند در انتخابات شركت كنند اما بايد روزنهاي وجود داشته باشد كه بتوان شركت كرد. وقتي كه ميگوييد در انتخابات شركت كنيد ما ميگوييم شما آنها را كه نميپسنديد بيرون كرده و از حق شهروندي محروم كردهايد و راهها را روي آنها بستهايد. وي در ادامه اين اظهارنظر خود گفت: بله، اصلاحطلبان و بسياري از مردم حق دارند و ميخواهند در انتخابات شركت كنند اما بايد روزنهاي وجود داشته باشد كه بتوان شركت كرد. البته اينكه اصلاحطلبان بخواهند در انتخابات شركت كنند يا نه، بستگي به تصميم جبهه اصلاحات دارد اما بالاخره حكومت بايد راهها را باز كند، حتي راههاي حداقلي و نميشود همه راهها را بست و باز هم انتظار شركت گسترده داشت. خاتمي با بيان اينكه من بارها ديدگاه خودم را از منظر اصلاحطلبي يادآور شدهام و حتي در مقدمه بيانيه ١٥ مادهاي بيان كردهام اين روند و روال حكمراني كه وجود دارد، نه به نفع مردم است و نه در دراز مدت قابل دوام! افزود: از سوي ديگر ما نميخواهيم نظام از پا درآيد، زيرا همانطور كه گفتم براندازي را نه ممكن ميدانم و نه مطلوب و حتي معتقديم بسياري از كساني كه ادعاي براندازي دارند، موفق نميشوند و اگر هم موفق شوند از جمله با كمك نيروهاي خارجي خواهد بود كه در اين صورت ايران ما دچار هرج و مرج و خسارتهاي فراوانتري خواهد شد و نيز رنج و مصيبتي بر مردم كه خواسته اصلي آنها زندگي كردن است، وارد مي شود كه به مراتب بيشتر از حال و گذشته خواهد بود و ايران عزيز بيش از پيش آسيب خواهد ديد. رييس دولت اصلاحات با تاكيد مجدد بر اينكه ما هم با براندازي مخالفيم و هم با نحوه حكمراني كه وجود دارد، گفت: بنابراين به اينجا رسيديم كه خود اصلاحي شايد كمهزينهترين و بهترين راه باشد. البته به شرطي كه حاكميت نظرات خيرخواهانه ديگران را تحمل كند و دست به اصلاح خود چه در ساختار، چه رويكرد و چه رفتار بزند. وي اضافه كرد: ولي به نظر ميرسد حاكميت اين پيشنهاد خود اصلاحي را هم يك نوع انحراف ميداند و با آن نيز برخورد ميكند و با شيوه و روشي كه ما گفتيم نظام اصلاح شود و بماند و به هم نخورد، موافق نيست. در حالي كه اگر خود اصلاحي صورت نگيرد به اين معناست كه حكومت در ميانمدت به سمت خود براندازي پيش خواهد رفت، چرا كه اين روال حكمراني، روالي نيست كه بتواند تداوم داشته باشد.
✅ پیش ثبت نام ۲۲۰ نماینده فعلی مجلس برای انتخابات اسفند/ قالیباف هم ثبت نام کرد
🔹با پایان مهلت پیش ثبتنام نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی، براساس اطلاعات منابع موثق، بیش از ۲۲۰ نماینده فعلی مجلس از جمله محمدباقر قالیباف رئیس فعلی مجلس شورای اسلامی برای انتخابات ثبتنام کردهاند.
#انتخابات_1402
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@election1402
🔰 بصیرت کدام است؟!
🔻بصیرت در این دوران و در همهی دورانها به معنای این است که شما خط درگیری با دشمن را تشخیص دهید؛ کجا با دشمن درگیری است؟
🔻بعضیها نقطهی درگیری را اشتباه میکنند؛ خمپاره و توپخانهی خودشان را آتش میکنند به سمت یک نقطهای که آنجا دشمن نیست، آنجا دوست است.
🔻بعضيها رقيب انتخاباتي خودشان را «شيطان اكبر» به حساب ميآورند!
🔻شيطان اكبر آمريكاست، شيطان اكبر صهيونيسم است؛
🔻رقيب جناحي كه شيطان اكبر نيست، رقيب انتخاباتي كه شيطان اكبر نيست.
🔻من طرفدار زيدم، شما طرفدار عمروئي؛ من شما را شيطان بدانم؟ چرا؟ به چه مناسبت؟ در حالي كه زيد و عمرو هر دو ادعاي انقلاب و اسلام ميكنند، در خدمت اسلام و در خدمت انقلابند. خط درگيري با دشمن را مشخص كنيم.
🔻گاهي هست كه يك نفري در لباس خودي است، اما حنجرهي او سخن دشمن را تكرار ميكند! خب، او را بايد نصيحت كرد؛ اگر با نصيحت عمل نكرد، انسان با او بايد حد و مرز تعريف كند: خط فاصل. جدا ميشويم.
🔻اگر بناست شما با همان احساساتي كه رژيم صهيونيستي نسبت به جمهوري اسلامي دارد - ولو با يك ادبيات ديگري - بخواهي در مقابل جمهوري اسلامي بايستي و حرف بزني، خب با رژيم صهيونيستي چه فرقي داري؟ اگر با همان منطقي كه آمريكا در مقابل جمهوري اسلامي عمل ميكند، شما بخواهي با آن منطق با جمهوري اسلامي تعامل كني، خب شما با آمريكا فرقي نداري. اين مسئله جداست.
🔻اما يك وقت هست كه نه، اينجوري نيست. ممكن است اختلافات، اختلافات عميقي هم باشد، اختلافات بزرگي هم باشد، اما انسان دشمن را با غيردشمن نبايد اشتباه كند؛ دشمن حساب ديگري دارد، غيردشمن حساب ديگري دارد.
🔻خط درگيري با دشمن را بايد ترسيم كرد، مشخص كرد؛ اين بصيرت ميخواهد.
🔻بصيرتي كه ما عرض ميكنيم، اين است.
🔻يك عدهاي از آن طرف ميافتند، يك عدهاي از اين طرف ميافتند.
🔻يك عدهاي با دشمن هم معاملهي دوست ميكنند، فرياد دشمن را هم نميشناسند، چون از حنجرهي ديگري در ميآيد؛
🔻يك عده هم از اين طرف، هركسي كه اندك اختلاف سليقهاي با آنها دارد، به حساب دشمن ميگذارند!
🔻بصيرت، آن خط وسط است؛ آن خط درست است.
#حکیم_انقلاب 91/7/24
#انتخابات1402
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@election1402