آمریکا دو وزیر لبنانی را با ادعای همکاری با حزبالله تحریم کرد.
علی حسن خلیل وزیر مالیه از حرکت امل و یوسف فنیانوس وزیر عمران و حمل و نقل از جریان المرده، که احزابشان از همپیمانان حزبالله محسوب میشوند.
ادعای آمریکا در کمک آنها به حزبالله (کمک از منابع دولت به حزب) خنده دار است.
به نظر میرسد این تحریمها نوعی تلنگر به نخست وزیر جدید است تا در دولت جدید از وزرای حزباللهی و همپیمانان آنها استفاده نکند.
در دیدار ماکرون و سیاسیون لبنان، جلوی ورود کاروان محافظان شخصیتها به قصر صنوبر گرفته شد. تنها به خودروهای سه نفر اجازه دادند وارد شوند: آقایان محمد رعد نماینده حزبالله، سعد حریری، جبران باسیل. یعنی بقیه نخودی بودند.
سمیر جعجع را میبینید که پس از انتهای دیدار، پیاده به سمت درب کاخ میرود.
@LIBANIRAN ©
چرا لبنان کمکهای ایران را قبول نمیکند؟
ترس از تحریم،
جلوگیری از محبوب شدن ایران توسط احزاب نزدیک به آمریکا،
واسطه گری سیاسیون
مطلب کامل را از اینجا بخوانید:
http://libaniran.com/1399/06/20/iran-help-not-wlcmd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آتشسوزی مجدد بندر بیروت
ساعتی قبل در بندر بیروت آتشسوزی بزرگی رخ داد. مدیرکل بندر گفت در منطقه آزاد بندر در ساختمان یکی از شرکتهای وارد کننده روغن سرخ کردنی آتشسوزی رخ داد که به تایرهای پلاستیکی سرایت کرد.
ارتش پرواز پهپادهای تصویربرداری را در این منطقه ممنوع اعلام کرد تا در کار اطفای حریق هلیکوپترها خللی ایجاد نکنند.
دبیر صلیب سرخ گفت جای نگرانی نیست. آتش به انفجار منجر نمی شود و آنچه میسوزد ابزار و لاستیک است و ارتش بر اوضاع مسلط است.
گفته میشود شرکتی در حال انجام جوشکاری و برش آهن بوده که این کالاها آتش میگیرند.
وزیر دادگستری خواستار تحقیق سریع و جدی درباره آتشسوزی جدید بندر شده است.
آتشنشانهای اتحادیه شهرداریهای ضاحیه به بندر رسیدهاند تا در خاموش کردن آتش کمک کنند. از همان روزهای اول پس از انفجار، جلوی حضور گروههای شیعی در بندر گرفته شده بود.
مدیرکل آشنشانی گفت هنوز بر آتش مسلط نشدهایم و از مدیریت بندر می خواهیم نوع کالاهای موجود را مشخص کند تا سلامت عوامل آتشنشانی به خطر نیفتد. از تانکرهای آب رسان می خواهیم برای کمک به ماشینهای آتشنشانی به بندر مراجعه کنند.
@LIBANIRAN ©️
در حالیکه فرانسه برای اصلاح امور لبنان وارد عمل شده، آمریکا در حال افزایش سنگ اندازیهای خود است. با تحریم دو وزیر سابق لبنانی که احزابشان همپیمان حزبالله هستند، تلاش میکند تا بر مقاومت فشار بیشتری وارد کند. گفته میشود قرار است هفتههای آتی افراد دیگری مورد تحریم قرار بگیرند که شامل مشاوران رییس جمهور، و نزدیکان سعد حریری خواهد بود.
این خیرهسری آمریکا یعنی بی توجهی به رای مردم کشور لبنان و استفاده از زور و تحریم برای برپایی حکومت به نحو دلخواه آمریکا.
با نزدیک شدن به آغاز مدارس در لبنان، قیمت سرسام آور لوازم التحریر موجب نگرانی خانوادهها شده است.
قیمت کلیه وسایل خارجی و وارداتی در لبنان بیش از پنج برابر شده است اما درآمدها ثابت مانده و عدهای بیکار شدهاند و عدهای هم نصفه نیمه حقوق میگیرند.
قسمت زیادی از مردم مدارس دولتی را برگزیدهاند چون نمیتوانند شهریه مدارس خصوصی را پرداخت کنند.
یک ماه تا خاموش شدن چراغهای راهنمایی شهر بیروت
کارشناس ترافیکی گفت در بیروت ۲۱۰ تقاطع وجود دارد که چراغ راهنمایی دارند و ۸۸ دوربین نظارتی در مناطق مختلف نصب شده که تمام اینها به خاطر توقف تعمیر و نگهداری، از کار خواهد افتاد. از ۱۳ آوریل، با توقف عملیات تعمیر و نگهداری، تصادفها در بیروت زیاد شده است.
مرکز کنترل ترافیک هم توان نظارت و کنترل خود را از دست داده و با ۲۰٪ توان خود فعالیت میکند.
به گزارش ندا الوطن پروژه حمل و نقل شهری بیروت در سال ۲۰۰۵ توسط بانک جهانی تامین اعتبار شد و یک شرکت اسپانیایی آن را اجرا کرد و تا سال ۲۰۱۳ توسط لبنان اداره شد.
سپس به هیئت مدیریت ترافیک که مسئولیت پارکومتر و تابلوهای رانندگی را برعهده داشت تحویل داده شد.
قرار بود درآمد حاصل از پارکومترها برای تعمیر و نگهداری چراغها استفاده شود و شرکت دانکن نید مسئول فنی این موضوع بود. اما در سال ۲۰۱۹ شهرداری بیروت متوجه شد سالهاست هیچ پولی از محل درآمد پارکومتر دریافت نشده و کلا آنها را متوقف کرد.
بدین صورت فساد اداری و خصوصی سازی بیش از حد در کشور، باعث شده چراغهای راهنمایی که در تظاهراتها و انفجار و گرما آسیب دیده اند، تعمیر نشوند.
@LIBANIRAN