از سید بپرسید
علی مرتضی یکی از جوانهای طرفدار #مقاومت است که در شبکه های اجتماعی هم فعال است. وی هشتگی به راه انداخت که کاربران با آن سوالاتشان را از #سید_حسن_نصرالله بپرسند.
علی مرتضی #خبرنگار شبکه #المیادین در توئیتر خود نوشت: اگر شما مجری #مصاحبه با سید حسن نصرالله بودید چه سوالاتی از وی می پرسیدید؟
با استفاده از این هشتگ #نصرالله_یکسر_الصمت ؛ از الآن تا روز شنبه بعضی از سوالات شما را انتخاب خواهیم کرد و از سید حسن نصرالله هنگام مصاحبه خواهیم پرسید.
پاسخهای مردم بسیار جالب است. بیشتر پاسخها تایید سید حسن نصرالله و رهبری حکیمانه وی بود و نشان می داد چقدر مردم #لبنان، حتی غیر #شیعیان و حتی غیر لبنانی ها، ایشان و رهبری حکیمانه وی را قبول دارند.
کامنتهای مخالفان و منتقدان در بین کامنتهای اظهار محبت و کوچکی و حمایت، گم بود.
فکر کنید چنین حرکتی در ایران رخ می داد. نظرات فجازیان، یعنی ساکنان فضای مجازی چه بود؟ اینکه چرا رسانه های ما در ایران نتوانسته اند تصویر درستی از رهبر کشور ارائه دهند، سوال مهمی است که باید از آنها پرسید؟
در ادامه قسمتی از نظرات مردم را ببینید:
libaniran.com/1397/11/03/ask-sayyed
استخدام در حزب الله لبنان
یافتن اطلاعات در مورد #استخدام در #حزب_الله بشدت سخت است. یکی از دلایل آن تغییر رویه ها و قوانین آنها در هر برهه زمانی است و دلیل دیگر اینکه اساسا این امور نه مطرح می شود و نه جایی نوشته شده است.
حزب الله لبنان یک گروه #مقاومت لبنانی است که پس از انقلاب اسلامی ایران، تشکیل شد. بسیاری از نیروهای مومن مقاومت از جمله #حرکت_امل، اتحادیه دانشجویان مسلمان و برخی از اعضای حزب الدعوه و هسته های پراکنده مقاومت به اردوگاه آموزشی #سپاه پاسداران در #بعلبک آمدند و آموزش دیدند و سازماندهی شدند و مقاومت اسلامی (حزب الله) تاسیس شد.
این حزب لبنانی است و اعضای خارجی ندارد. با این حال بعضی خودی های فلسطینی و ایرانی و عراقی و غیره بصورت بسیار استثنا و انگشت شمار عضو آن هستند. افراد غیر لبنانی و غیر #شیعه در گروهی به نام سرایا المقاومه اللبنانیه عضو می شوند.
اساسا عضویت در حزب الله روش خاصی دارد و مثل استخدام در ارتش و سپاه ما یا حتی ارتش لبنان نیست.
برای مطالعه مطلب کامل، به سایت ما مراجعه فرمایید.
libaniran.com/1397/11/03/hizbollah-Recruitment
عروسی دویست نو عروس و تازه داماد
با حمایت دولت فلسطین #عروسی ۱۵۰ زوج فلسطینی و ۵۰ #زوج لبنانی در کنار هم در لبنان برگزار شد.
هزینه #لباس_عروس و لباس محلی و سنتی جشن را حکومت خودگردان تامین کرد و به هر داماد هم مبلغ ۱۵۰۰ #دلار هدیه دادند.
در این جشن که بسیار ساده برگزار شد شخصیتهای مختلف از #فلسطین و بزرگان فلسطینی اردوگاه های لبنان و برخی شخصیت های لبنانی حضور داشتند. پس از سخنرانی و تبریک مسئولین، گروه موزیک به اجراهای سنتی پرداخت. در قسمتی از برنامه جشن هم گروهی به اجرای #رقص_سنتی اهالی منطقه #شامات، یعنی #دبکه پرداختند.
توضیح: کیفیت فیلمها پایین است. ظاهراً پخش لایو در فیسبوک بوده که ذخیره و منتشر شده.
@libaniran
در تصویر چه می بینید؟
چند کماندو
اما اینها کماندوهای آمریکا نیستند. کماندوهای جدید القاعده و طالبان به این شکل درآمده اند. پادگان صلاح الدین ایوبی، امارت اسلامی افغانستان.
ایران را متهم به حمایت از القاعده و طالبان کردند اما ظاهراً خودشان کمک های بیشماری به این گروه ها کرده اند.
و البته به این موضوع هم اعتراف کرده اند.
@libaniran
8.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برنامه المیادین
المیادین تا دقایقی دیگر با سید حسن نصرالله یک برنامه تلویزیونی خواهد داشت.
کلیپی که با مضمون سکوتت آنها را به وحشت انداخته از چند روز پیش به استقبال سید رفته بود.
@libaniran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زلزله در اسراییل
هنوز صحبت سید تمام نشده، انواع کلیپ و تصویر و گرافیک داره منتشر میشه که در راستای جنگ رسانه ای و روانی با صهیونیستها است.
@libaniran
چوب رو که برداری گربه دزده فرار میکنه
حتی از تابلوی اتاق سید هم میترسند و معتقدند حزب الله قصد داره وارد قدس بشه. خواستم از کارشناسان اسراییلی بپرسم قطر استکان چای سید رو حساب نکردین؟ خخخخ
البته ایشون نوشته «نصرالله بعد از کشف تونلها دیگه کارش تمام شد. اینم امضا و نشانه اش. تابلو زده ادخلوها باسلام امنین. میخان با ما صلح کنند». خخخ
شتر در خواب بیند پنبه دانه. شبیه اون بچه پر رو های مدرسه است که کتک میخورد، صورتش سرخ می شد دستشو میگذاشت روی گونه اش و با اشک می گفت اصلا درد نداشت!
این انتخابات رو نخست وزیر و وزرای فاسد می بازند.
@libaniran
مسجد جدید
در شهر تاریخی #صور مسجدی قدیمی وجود دارد که متعلق به اهل سنت است. مسجد دیگری هم وجود دارد که به آن مسجد جدید می گویند و مسجد شیعیان است.
پیرمرد مسجدی بعد از نماز وقتی من و دوربین را دید جلو آمد و گفت تقبل الله اهل کجا هستید؟ گفتم ایران. گل از گلش شکفت و گفت اهلا وسهلا. پرسیدم اینجا مسجد امام شرف الدین است؟ آن مسجد دیگر چی است؟ شروع کرد به انگلیسی درباره مسجد توضیح دادن. گفت آن مسجد، مسجد قدیم است. آن را ما ساختیم. اما #عثمانی ها آن را در اختیار گرفتند و مذهب خودشان را پیاده کردند.
سید #عبدالحسین_شرف_الدین این مسجد را ساخت که به آن #مسجد جدید می گویند. این دو ستون سنگی، آثار باستانی مربوط به سالهای قبل از میلاد است.
قسمتهای سنگی داخل را امام شرف الدین ساخت. بقیه ساختمان را بعداً اضافه کردند.
یکی دیگر از نمازگزاران جلو آمد و سلام کرد. پیرمرد گفت ابو علی، این آقا غریبه بود با او آشنا شدم.
با اینکه دو مسجد دیگر در نزدیک این مسجد هست، نمازگزاران این مسجد، روحیه قدیمی را حفظ کرده آمد و به دور از کمک و فعالیت احزاب مختلف امروزی، مسجد را سر پا نگه داشته اند.
مسجد شرف الدین در محله های قدیمی صور کنار آثار باستانی قرار داشت که کوچه پس کوچه های تنگ و باریک زیبایی دارد.
@libaniran
تصاویر در:
instagram.com/p/BtJWG1plawe
اندر حکایت برخی هموطنان
خیلی از هموطنان هستند که به خاطر روحیه ضد ظلم و انساندوستی شان، آرزوی نابودی اسراییل را دارند و شعارهای معروف در این زمینه را که از کلام رهبر انقلاب اسلامی ایران یا رهبران مقاومت برگرفته شده منتشر می کنند.
بعضی ها بزرگترین اقدام عملی، فکری، و فرهنگی شان در راستای این هدف، لایک و شیر و کامنت است. وقتی از آنها می پرسید خب چگونه باید این شعار محقق شود می گویند حزب الله لبنان هست! بزنن نابودشون کنن! بقول قدیمی ها، من آنم که رستم بود پهلوان!
به عقیده من اگر کسی می خواهد وارد میدانی شود که سلاح آن میدان را ندارد، بهتر است وارد نشود. کسی که نتواند اقلا چنین کلیپی بسازد که قدمی در جنگ نرم و جنگ روانی است، لطفاً شعار ندهد. کسی که اسلحه دستش نیست، شعار کشت و کشتار ندهد. به کسی که اسلحه دستش است، در شهر مسلح راه می رود و حتی در توالت اسلحه همراهش است، نمی توانید اهانت کنید و فحش بدهید، چه برسد دست خالی جلویش بایستید و بگویید تو را نابود می کنم. سیاست رژیم صهیونیستی حمله پیشگیرانه برای دفاع است. چرا که این کشور عمق استراتژیک ندارد و از پنج متری مرز، زمین کشاورزی و زندگی و خانه مردمانش شروع می شود. با شعار شما، برای نابودی شما اقدام می کند.
لطفاً کمی انگلیسی و آب زیر کاه باشید. شعار دادن خصوصا برای کپی پیست کاران آسانترین کار است. اما بدون وجود یک رهبر و فرمانده، به ضرر همه خواهد بود. در لبنان، گروه های فرهنگی برای این کار وجود دارد که می بینید پس از هر اتفاقی، مطالب منظم و هدف داری را منتشر می کنند و به فعالیت فعالان مجازی، خط می دهند.
به علت اقدامات غلط سیاسی و اقتصادی و دیپلماتیک برخی مسئولین کشورمان، امروز حمایت ایران از حزب الله به حداقل رسیده و این حزب الله است که برای بیرون کشیده ایران از وضعیت نابسامان داخلی و خارجی آستین بالا می زند و سید حسن به عنوان سردار بزرگ کلام و بلاغت و شجاعت و صداقت، به میدان می آید تا کم کاری های ما را جبران کند.
پس کسی که مرد میدان مبارزه نیست، به میدان نیاید.
توضیح فیلم: شبیه سازی شبکه ها و اخبار مختلف از سرزمینهای اشغالی پس از جنگ احتمالی.
پ.ن: قصد جسارت به کسی نبوده و نیست. دیدگاه شخصی است که اگر با ساز و برگ نیستید وارد میدان نشوید. اگر فرمانده ندارید وارد میدان نشوید. بهترین تیرانداز، بدون فرمانده و اطلاعات و هماهنگی، خودی را ممکن است هدف قرار دهد. من شعاری که توان انجام آن را ندارم نمی دهم. سرمشق من سید حسن نصرالله است. کاری را که کرده، گزارش می دهد. و کاری را که می تواند بکند وعده می دهد.
توضیح فیلم: شبیه سازی شبکه ها و اخبار مختلف از سرزمینهای اشغالی پس از جنگ احتمالی.
t.me/libaniran/2138
9.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⛄️ برف بازی در صوفر
#صوفر یکی از شهرهای توریستی #لبنان در استان "جبل لبنان" در شرق #بیروت است.
این شهر که در مسیر بیروت-بعلبک واقع شده است مقصد ساکنان بیروت برای سرگرمی و برف بازی است. و همچنین چشم انداز زیبایی به کوهستان های اطراف دارد.
✅ @libaniran