#یک_قاچ_کتاب📚📚📚
🔖📔📔🔖📔📔🔖📔📔🔖
عزلت و گوشهگیری آن حضرت(عج) از مردم: امام صادق(علیه السلام) فرمود:« به ناچار صاحب این امر را غیبتی خواهد بود، در هنگام غیبت ناچار از عزلت و گوشهگیری است.»
و در قضیه علی بن مهزیار از آن حضرت آمده که فرمود: «پدرم از من پیمان گرفته که جز در سرزمینهای پنهان و دور منزل نگیرم، تا مخفی بمانم و جایگاهم از نیرنگهای اهل ضلالت و سرکشان امتهای تازه به دوران رسیده مصون باشد.»
محبوبترین اعمال:این دعا بهترین اعمال به سوی خدای متعال است، زیرا موجب خوشحالی امام و پیشوای مؤمنین و افضل آنان میباشد. از رسول خدا(ص) روایت شده که فرمود:« همانا محبوبترین کارها نزد خداوند خوشی رساندن به مومنین میباشد.»
🔖📔📔🔖📔📔🔖📔📔🔖
📔آیین انتظار
✍️واحد پژوهش مسجد مقدس جمکران
📚 @libshqom
📝بیایید ببینیم ادبیات داستانی در جهان چه روزگاری را پشت سر گذاشته است؟
اگرچه رمان به شکل امروزیاش در قرنهای اخیر شکل گرفته است، اما ریشههای آن را میتوان در داستانهای حماسی، افسانهها و حکایتهای شفاهی جوامع باستانی جستجو کرد. این داستانها که به صورت شفاهی نقل میشدند، با گذشت زمان مکتوب شدند و به مرور زمان به شکل داستانهای بلندتری درآمدند.
قرون وسطی:
در دوران قرون وسطی، رمان به شکل امروزی وجود نداشت. اما رمانسهای شوالیهگری، که داستانهای عاشقانه و ماجراجویی شوالیهها را روایت میکردند، تأثیر بهسزایی بر شکلگیری رمان مدرن داشتند.
قرن هفدهم و هجدهم:
در قرن هفدهم و هجدهم، رمان به عنوان یک ژانر ادبی مستقل شکل گرفت. نویسندگانی مانند میگل د سروانتس (با رمان «دون کیشوت») و دانیل دفو (با رمان «رابینسون کروزوئه») آثاری خلق کردند که به عنوان نقطه عطفی در تاریخ رماننویسی شناخته میشوند. این آثار با روایت داستانهای واقعگرایانه و شخصیتپردازیهای قوی، الگویی برای نویسندگان بعدی شدند.
قرن نوزدهم:
قرن نوزدهم را میتوان دوران طلایی رماننویسی دانست. نویسندگانی مانند چارلز دیکنز، جین آستین، لئو تولستوی و فیودور داستایفسکی آثاری ماندگار خلق کردند که بر ادبیات جهان تأثیر گذاشت. این نویسندگان با پرداختن به مسائل اجتماعی، روانشناسی و فلسفی، رمان را به یک ابزار قدرتمند برای بیان اندیشهها و احساسات تبدیل کردند.
قرن بیستم و بیست و یکم:
در قرن بیستم و بیست و یکم، رماننویسی به تنوع بسیار زیادی رسید. نویسندگان با استفاده از تکنیکهای جدید و روایتهای تجربی، مرزهای رماننویسی را گسترش دادند. جیمز جویس، ویرجینیا وولف، گابریل گارسیا مارکز و هارپر لی از جمله نویسندگانی هستند که در این دوره آثار مهمی خلق کردند.
شما به آثار نویسندگان کدام دوره بیشتر علاقهمندید؟
#آموزشی
@libshqom
✴️ نظربلند در آئین تکریم و معارفه دبیرکل نهاد کتابخانههای عمومی کشور؛
نهاد رکن استوار توسعه فرهنگی و اجتماعی کشور است/ چهره نوین کتابخانهها با کاربست فناوریهای نوین
✴️ آزاده نظربلند در آیین تکریم و معارفه دبیرکل نهاد کتابخانههای عمومی کشور گفت: امروز که دولت چهاردهم، در راستای تحقق آرمانهای بلند عدالت فرهنگی، مردمیسازی، و بهرهگیری از فناوریهای نوین گام برداشته، ما هم در نهاد کتابخانههای عمومی کشور وظیفه خود میدانیم که به این کلانبرنامهها جامه عمل بپوشانیم.
🌐 iranpl.ir/xwbs
🔊 @qomplir
@libshqom
#نشست_ترجمان_نور
🌐 مرکز ترجمه و نشر بین الملل حوزه های علمیه با همکاری انجمن ترجمه و زبان های خارجی حوزه علمیه برگزار می کند:
🔴 شانزدهمین نشست از سلسله نشستهای تخصصی "ترجمان نور" همراه با اعطای گواهی الکترونیکی برای مشارکت حضوری
با موضوع:
📣 نقد ترجمههای قرآن کریم بر مبنای نظام آوایی
ارائه دهنده:
🎤 دکتر عبدالصاحب طهماسبی
مدرس دانشگاه
پژوهشگر زبان و ادبیات عربی
🖥پخش زنده: https://eitaa.com/tarjomane_noor
❗️❗️با توجه به محدودیت مشارکت حضوری، خواهشمند است در صورت تصـمیم قطـعی برای حضور در نشست، از طریق لینک زیر ثبتنام کنید.
https://B2n.ir/mtn.neshast
👈⏱زمان: چهارشنبه ۱۲ دی۱۴۰۳ ساعت ۱۵:۳۰ تا ۱۷
👈📍مکان: قم، خیابان جمهوری اسلامی، کوچه۲، سمت چپ، فرعی ۱، ساختمان انجمن های علمی حوزه های علمیه، طبقه ۱
🔅🔅🔅با کانال "ترجمان نور" همراه باشید👇
https://eitaa.com/tarjomane_noor
@libshqom
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🍪 «خوشمزهترین کلوچه»
داستان کتاب درباره پسری است که از مادرش میخواهد برای او کلوچه بپزد. مادر به پسر میگوید برای درست کردن کلوچه باید به او کمک کند و مواد اولیه را تهیه کند. پسر هم برای تهیه مواد اولیه به مزرعه میرود، گندمها را درو میکند، به آسیاب میبرد، آرد میکند، شیر میدوشد و همه چیز را به زحمت فراهم میکند. درنهایت مادر کلوچه را میپزد و پسر خوشمزهترین کلوچهی روی زمین را میخورد.
✍️ نویسنده: اریک کارل، مترجم: افسانه شعباننژاد
📚 ناشر: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان
📄 تعداد صفحات: ۳۲ص
🙎♂️ مخاطب: کودکان ۷ تا ۱۰ سال
✅ ویژگیها
1️⃣ ترجمه آهنگین برخی قسمتهای متن
🪴 اثرات تربیتی
1️⃣ تقویت روحیه کمک کردن به دیگران
2⃣ تقویت روحیه تلاش کردن و بهرهمندی از دسترنج
3⃣ تقویت روحیه کار گروهی
🛒 برای خرید نسخه کاغذی کتاب، به اینجا مراجعه فرمایید.
📙 #تربیت_با_کتاب
📚 #معرفی_کتاب_کودک 7⃣2⃣
@libshqom
🆔 @Bavar_tarbiat
✴️ انتشار گفتگو با نویسنده کتاب «آهسته بشتاب» در ماهنامه مدیریت ارتباطات؛
از خواندن تا خواندن
✴️ همزمان با سی و دومین هفتۀ کتاب و کتابخوانی آخرین اثر ادبی و علمی ماریان ولف با همکاری نهاد کتابخانههای عمومی کشور با عنوان «آهسته بشتاب: خواندن، مغز و دنیای دیجیتال» در کتابخانۀ مرکزی تهران رونمایی شد؛ کتابی که به گفتۀ ولف یکی از سهگانههای خواندنی دربارۀ پیوند دنیای دیجیتال و مدرن با خواندن و مطالعه کردن است. گفتگو با نویسنده کتاب درباره اثرش در شماره ۱۷۵ ماهنامه مدیریت ارتباطات منتشر شده است.
💢 کتاب «آهسته بشتاب: خواندن مغز و دنیای دیجیتال» نوشته ماریان ولف با ترجمه علیرضا شفیعینسب با همکاری نهاد کتابخانههای عمومی کشور و انتشارات ترجمان علوم انسانی منتشر شده است.
🌐 iranpl.ir/xwbj
🔊 @iranpl
@libshqom
🔸خدای اکثر مردم یک موجود بزرگ است که آن بالا نشسته، همه را میبیند و به حرفها گوش میکند.
اگر دلش خواست کمک میکند و اگر نخواست نمیکند ما با بیمیلی، بارها و بارها میخواهیم. تهدیدش هم لازم باشد میکنیم و گاه شاید داد هم بزنیم.
به او به چشم پادشاهی نگاه میکنیم که سالها و قرنها با ما فاصله دارد و چیزهایی که به ما یاد میدهند، فقط این فاصله را زیادتر میکند ما را از او دورتر. برای همین گاهی، دیگر تصمیم میگیریم با او کاری نداشته باشیم. زندگی خودمان را بکنیم و فراموشش کنیم ...
اما خدا حتماً باید چیزی بزرگتر از اینها باشد تا خدا باشد ...
📚 «لبخند مسیح» نوشته سارا عرفانی در طرح «کتابخوان ماه» دی 1403 معرفی شده است.
👈 برای امانت گرفتن این کتاب به کتابخانه های عمومی سراسر کشور مراجعه کنید
🌐 samanpl.ir
🔊 @iranpl
@libshqom