🌸 امام زمان (عج)
مادرم می گوید
یک نفر در راه است
از صدای پایش
دل من آگاه است
وقتی او می آید
قاصدک می خندد
راه های غم را
بر همه می بندد
ابرها می بارد
چشمه ها می جوشد
هر درختی در باغ
رخت نو می پوشد
مادرم می گوید
روی ماهش زیباست
گر چه از او دوریم
او همیشه با ماست
📎 #شعر_کودکانه
📎 #عشق_به_اهلبیت
📎 #امام_زمان
📎 #شعر
https://eitaa.com/libshqom
💠#معرفی_شاعران_معروف_ایران
🌟ابو سعید ابوالخیر 🌟
📚🌟📚🌟📚🌟📚🌟📚
📚ابوسعید ابوالخیر
ابوسعید فضلالله بن احمد بن محمد بن ابراهیم میهنی (ابوسعید فضلالله بن ابوالخیر احمد) مشهور به شیخ ابوسعید ابوالخیر (۳۵۷ - ۴۴۰ قمری) عارف و شاعر نامدار ایرانیتبار قرن چهارم و پنجم است. ابوسعید ابوالخیر در میان عارفان مقامی بسیار برجسته و ویژهای دارد و نام او با عرفان و شعر آمیختگی عمیقی یافتهاست. چندان که در بخش مهمی از شعر پارسی چهره او در کنار مولوی و خیام قرار میگیرد، بیآنکه خود شعر چندانی سروده باشد. در تاریخ اندیشههای عرفانیاش در بالاترین سطح اندیشمندان این گُسترهٔ پهناور در کنار حلاج، بایزید بسطامی و ابوالحسن خرقانی بهشمار میرود. همان کسانی که سهروردی آنها را ادامه دهندگان فلسفه باستان و ادامه حکمت خسروانی میخواند. از دوران کودکی نبوغ و استعداد او بر افراد آگاه پنهان نبودهاست.
🌟او تمام عمر خویش را در تربیت مریدانش سپری کرد. نوهٔ شیخ ابوسعید ابوالخیر، محمد بن منور، در سال ۵۹۹ کتابی به نام اسرار التوحید دربارهٔ زندگی و احوالات شیخ نوشتهاست.
https://eitaa.com/libshqom
📢 با ارائه ۴ اثر؛
منابع طرح «کتابخوان ماه» ویژه مهر ۱۴۰۲ معرفی شد
🔰منابع طرح کتاب خوان ماه، ویژه مهر ۱۴۰۲ با ارائه کتاب های «محمد صلیاللهعلیهوآله؛ پیامبری برای همیشه»، «حاج جلال»، «خانومماه» و «قصههای شیرینِ فیه ما فیه» معرفی شد.
🌐 iranpl.ir/xqZN
🔊 @qomplir
https://eitaa.com/libshqom
💢 #شعر_نگاشت | دیدار عاشقی
🔹 خرم آن روز که مشتاقی به یاری برسد
آرزومند نگاری به نگاری برسد
🔸 لذت وصل ندانست مگر آنکس
که پس از دوری بسیار به یاری برسد
📙 شاعر: محسن بلنج
🌸🎀 10 ربیعالاول سالروز ازدواج رسول خدا با حضرت خدیجه مبارک باد 🎀🌸
📎 #حضرت_خدیجه
📎 #ازدواج_پیامبر
📎 #پیامبر_اکرم
🔶 https://btid.org/fa/photogallery
https://eitaa.com/libshqom
💠#معرفی_شاعران_معروف_ایران
🌟فخرالدین اسعد گرگانی🌟
💠📚💠📚💠📚💠📚💠📚
🌟فخرالدین اسعد گرگانی شاعر داستانگوی ایرانی نیمهٔ نخست سده پنجم هجری است. ولادت او در آغاز قرن پنجم هجری در گرگان و چنانچه پسوند وی نشان میدهد اهل گرگان بودهاست. وفات فخرالدین اسعد بعد از سال ۴۴۶ و گویا در اواخر عهد طغرل سلجوقی اتفاق افتادهاست.
📚وی زاده شهر باستانی جرجان و از داستانسرایان بزرگ ایران است و معتزلی مذهب بودهاست. او همزمان با سلطان ابوطالب طغرل (۴۲۹–۴۵۵) میزیستهاست. او در فتح اصفهان با طغرل همراه بوده و بعد از آنکه سلطان از اصفهان به قصد تسخیر همدان خارج شد، فخرالدین اسعد با وی به همدان نرفت و با عمید ابوالفتح مظفر نیشابوری حاکم اصفهان در آن شهر ماند و تا ز مستان سال ۴۴۳ را در آن شهر بهسر برد. گفتگوهای او با امیر ابوالفتح مظفر به نظم داستان ویس و رامین توسط او انجامید.
🌟بعدها بسیاری از گویندگان در منظومههای خویش به شیوهٔ شاعری وی توجه نمودند که ازآنجمله نظامی گنجوی را باید نام برد که هنگام سرودن خسرو و شیرین به برخی از موارد این کتاب نظر داشتهاست.
https://eitaa.com/libshqom
📣#خبر
🔻گزارشی از حماسههای مردمی در دفاع مقدس؛
مردم در نخستین روزهای جنگی که به آنان تحمیل شده بود
🔹روایت میکنند که در گزارشهای ارسالی فرماندهان میدانی عراق برای فرماندهان ردهبالای ارتش، این جمله به اشکال مختلف، بارها تکرار میشد که «هیچ نیرویی پیش روی ما نیست، اما ایرانیها هستند، میجنگند و به ما حمله هم میکنند.»
https://eitaa.com/libshqom
📢 برای دومین سال متوالی؛
فصلنامه «تحقیقات اطلاعرسانی و کتابخانههای عمومی» در وزارت علوم رتبه الف را کسب کرد
🔰 فصلنامه «تحقیقات اطلاعرسانی و کتابخانههای عمومی» در جدیدترین ارزیابی و رتبهبندی «دفتر سیاستگذاری و برنامهریزی امور پژوهشی و کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری» برای دومین سال متوالی موفق به دریافت رتبه «الف» شد.
🌐 iranpl.ir/xqRn
🔊 @qomplir
https://eitaa.com/libshqom
مجموعه مقالات حضرت خدیجه ج ۱ .pdf
2.66M
💠#فایلpdf
📚 صدف کوثر (جلد ۱)
✏️نویسنده: جمعی از نویسندگان
🇮🇷 ناشر: جامعة المصطفى العالمية / قم
📣 زبان: فارسی
📖موضوع:مذهبی
📄 تعداد صفحات: ۳۵۲
💠📚💠📚💠📚💠📚💠
🔆 توضیح: کتاب حاضر مجموعه مقالات برگزیده همایش علمی صدف کوثر است که به مناسبت تجلیل از مقام شامخ آن حضرت در قم برگزار گردیده بود.
#حضرت_خدیجه_سلام_الله_علیها
🌺🌺🌺🌺
https://eitaa.com/libshqom
💠 #اخلاق_خوب
🔸 امیرالمومنین علی علیه السلام:
گنج های روزی، در خوش اخلاقی و اخلاق پسندیده نهفته است.
📚 میزان الحکمه/ج1/ح7188
https://eitaa.com/libshqom
4️⃣4️⃣5️⃣ قصه شب
💠 «قصه شب، علی کوچولوی مهربون»
🔷 مناسب سن ۴ سال به بالا
❇️ موضوع قصه: هفته دفاع مقدس
💠 علی سلام کرد و با لبخند گفت: بله بابا، مدرسه بودم؛ یه کم دیر شد؛ آخه امروز زنگ آخر موندم تا با احمد یعنی رفیق جدیدم ریاضی تمرین کنیم؛ درسش یه کم ضعیفه، ولی پسر خوب و باهوشیه.
❇️ ادامه قصه در لینک زیر👇👇
https://btid.org/fa/news/257
📎 #قصه_شب
📎 #کودکانه
📎 #دفاع_مقدس
https://eitaa.com/libshqom
💠#معرفی_شاعران_معروف_ایران
🌟مسعودسعدسلمان🌟
🌟📚🌟📚🌟📚🌟📚🌟📚
🌟مسعود سعد سلمان شاعر، خوشنویس، ادیب و اسبشناس دوره غزنویان در نیمه دوم قرن پنجم و آغاز قرن ششم هجری بود. بیشتر اشعار او در قالب قصیده و باقی آنها به صورت رباعی و قطعه هستند.
📚قصیدهها
قصیدههایش به سبک خراسانی اغلب در مدح پادشاهان غزنوی هستند بیانی ساده و روان داشته و چنین مینماید که به فلسفه و ریاضیات آشنا بودهاست. در اشعارش برخی کلمات هندی دیده میشوند.
📚دیوانها
مسعود، دیوانهایی به به زبانهای فارسی و عربی و هندی داشتهاست.
🌟دیوان فارسی
دیوان فارسی وی قریب به هجدههزار بیت دانسته شدهاست و غیر از قصیده، دارای غزل و رباعی، مثنوی، قطعه و چیستان نیز دارد.
🌟دیوان هندی
دیوان هندی او نیز به کلی مفقود است
📚https://eitaa.com/libshqom
🗓۱۲ربیعالاول سال ۱ه.ق
🏳ورود پیامبر به مدینه
🏳جهت تشکیل حکومت
🏳وجوب نماز بر مسلمین/۳
💠رهبرانقلاب
‼️همهی جوانها و همهی مردممان را با نماز آشنا کنیم و اهمیت نماز را برای اینها شرح بدهیم. این کار متصدی لازم دارد. حقیقتاً دستگاههای مختلف بایستی در این زمینه کار و تلاش کنند. این، مهم است؛ این فقط این نیست که ما یک آدم غافل یا بینماز را به نماز میکشانیم؛ این معنایش این است که ما داریم پایههای یک حرکت عظیم جهانی را که نظام جمهوری اسلامی ستون مستحکم آن است، در میان انسانها استوار میکنیم! ۸۵/۶/۲۷
‼️از بزرگترین نعمتهای خدا نماز است. نماز به ما این فرصت را میدهد که هر روزی چند بار ناگزیر با خدای خودمان حرف بزنیم، با خدای متعال تخاطب کنیم، از او کمک بخواهیم، به او عرض نیاز کنیم، سرسپردگی خودمان به ساحت ربوبی را با این تضرع و با این نیاز تقویت کنیم. بزرگان به نماز خیلی اهمیت میدادند. نماز در اختیار همه است. غالباً قدر نماز و اهمیت نماز را نمیدانیم. فقط این نیست که باید یک اسقاط تکلیفی کرد؛ نه، یک فرصت بزرگی است که باید از آن استفاده کرد ۸۹/۸/۳
#نشربامنبع
@Jahade_tabeini
https://eitaa.com/libshqom