کوسه مگاموث مربوط به سال 1976 یک گونه بسیار نادر که تا الان فقط 70 بار دیده و گزارش شده، محل زندگی این نژاد کوسه عمیق اقیانوس هاست!
#کوسه
🆔 @Lifevahsh1
کاکلپری هیمالیا (نام علمی: Lophophorus impejanus) نام یک گونه از سرده کاکلپری است.
#کاکل_پری_هیمالیا
🆔 @Lifevahsh1
مطالعات اخیر نشان داده است که مورچه ها قادر به بلند کردن بارهایی هستند که 5000 برابر وزن بدن خود وزن دارند.😳
#مورچه
🆔 @Lifevahsh1
حمله ی ناگهانی تمساح و پرش فوق العاده برای فرار👌
#تمساح
🆔 @Lifevahsh1
🦀خرچنگ قرمز
هر ساله میلیون ها خرچنگ قرمز زیستگاه جنگلی خود را در جزیره کریسمس (استرالیا) ترک کرده و به سوی اقیانوس به قصد تخم ریزی مهاجرت می کنند. اولین بارندگی فصل پاییز نشانه ای برای شروع مهاجرت است. خرچنگ های قرمز براساس گام های ماه زمان بندی می کنند و برای آن ها بسیار مهم است که در یک چهارم پایانی ماه تخم ریزی را انجام دهند و اگر این زمان را از دست بدهند تا ماه بعدی صبر می کنند.
ماده ها حدود صد هزار تخم می گذارند و آن ها را در اقیانوس رها می کنند. هنگامی که تخم ها تبدیل به بچه خرچنگ قرمز شدند از آب بیرون می آیند و چند سال اول زندگی خود را لابه لای شاخ و برگ های خشکیده یا در حفره ی صخره ها سپری می کنند.
#خرچنگ
🆔 @Lifevahsh1
🔸گوشخیزکها معمولاً بهطور عمده در شب فعال بوده و در طی روز در شکافها، ترکخوردگیهای زمین، در زیر پوستک درختان و نیز در زباله و آشغال خود را مخفی میکنند.
معمولاً بهطور عمده از مواد پوسیده و مردهٔ گیاهی تغذیه میکنند و تعدادی از آنها شکارگر میباشند. برخی از گونههای گوشخیزکها دارای غددی میباشند که منافذ غدد مذکور بر روی سومین و چهارمین حلقهٔ شکم باز میشود و از غدد مذکور مادهٔ بدبویی خارج میشود که به عنوان وسیلهٔ دفاعی به کار میآید. برخی از گونهها قادرند که این مایع بدبو را به مسافت ۷۵ تا ۱۰۰ میلیمتر پرتاب نمایند.
#گوش_خیزک
🆔 @Lifevahsh1
مرجان های دریایی
در دریای عمان 117 گونه مرجان و در خلیج فارس 57 گونه مرجان شناسایی شده است. جزایر فارور و بنی فارور با 29 گونه مرجان و جزیره کیش با 28 گونه مرجان از بالاترین تنوع زیستی برخوردار می باشند. ضمن اینکه بیشترین پوشش مرجانی زنده مربوط به جزایر فارور با 69% و خارکو با 64% پوشش ، بهترین و سالم ترین مناطق مرجانی خلیج فارس محسوب می شوند.
#مرجان_دریایی
🆔 @Lifevahsh1
کشف یک جانور دریایی عجیب ۴۵۰ میلیون ساله!
دیرینه شناسان فسیل بندپایی ۴۵۰ میلون ساله را کشف کردند که با ظاهر عجیب خود به نظر میرسد اولین نمونه کشف شده در نوع خود محسوب میشود.
این موجود در واقع، گونهای از یک گروه منقرض شده از بندپایان معروف به مارلومورفها است. این کشف در نزدیکی ساحل شرقی دریاچه سیمکو در جنوب انتاریو کانادا رخ داد.
🆔 @Lifevahsh1