5.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🦧شامپانزه مادر، پسرش را به دلیل پرتاب سنگ به سمت مردم با چوب میزند!!
تربیت کردن حتی در جنگل ها هم وجود دارد...
#شامپانزه
🆔 @Lifevahsh1
اختاپوس دامبو
اختاپوس دامبو یک سرده از هشت پای چتری است که نام خود را از شخصیت پویانمایی دامبو ( فیلی که از گوشهای عظیم خود برای پرواز استفاده کرد) گرفته است.
در طبیعت 15 گونه اختاپوس دامبو وجود دارد که مانند تمامی اختاپوس های چتری بازوهایشان از طریق پوست به یکدیگر متصل شده و ظاهری شبیه به چتر دارند. اختاپوس دامبو در عمق چهار هزار متری اقیانوس (و شاید عمیق تر) زندگی می کند و قادر به تحمل آب بسیار سرد است.
#اختاپوس
🆔 @Lifevahsh1
این تصویر فتوشاپ نیست
وولفین Wholphin نام گونهای از دلفینهاست که به حالت (نیمه دلفین / نیمه نهنگ) هستند. این نوع از دلفینها وحشی و البته بسیار نادر میباشند 🐬🐋
🆔 @Lifevahsh1
🪲سوسک هیوهیو (انگلیسی: Huhu beetle)
سوسکهای ماده هیوهیو بالغ تخمهای ۳ میلیمتری سیگار شکل خود را در چنگالهای ۱۰ تا ۵۰ عددی تخمگذاری میکنند، اگرچه ممکن است تا ۱۰۰ عدد نیز یافت شود.
تخمها در مکانهای پنهان یا در شکافهای پوسته چوب افتاده میگذارند.
در شرایط آزمایشگاهی ۲۰±۲ درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی ۷۵٪ تخمها ۲۳±۲ روز از خارج شدند.
#سوسک
🆔 @Lifevahsh1
گونهای که رکورد بالاترین ارتفاع پرواز را در بین تمامی پرندگان در اختیار دارد، کرکس دال روپل (Gyps rueppellii) است. در سال ۱۹۷۳ میلادی یک کرکس روپل با یک هواپیمای تجاری در ارتفاع ۱۱ هزار و ۳۰۰ متری بر فراز ساحل عاج در غرب آفریقا برخورد کرد. 🌓
#کرکس
🆔 @Lifevahsh1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تصویر جالب از حمله ور شدن ماهی ها برای غذا ...😍
#ماهی
🆔 @Lifevahsh1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بازی کردن طوطی 😍
#طوطی
🆔 @Lifevahsh1
♦️موفقیت در تولید نمونه سلولی از گونه درحال انقراض پلنگ ایرانی🐆
🔹متخصصان ایرانی با تولید و ذخیره سازی رده سلولی شناسنامه دار از گونه ارزشمند در معرض خطر انقراض پلنگ ایرانی «ارس» نمونه ای دیگر را به مجموعه گنجینه ملی حیات وحش افزودند.
#پلنگ
🆔 @Lifevahsh1
پوست بدن سگ های وحشی دارای رنگهای مختلف قهوهای، سیاه، زرد، و سفید است و به آسانی تشخیص داده میشوند. میانگین طول عمر این جانوران ۱۲ سال است.
#سگ
🆔 @Lifevahsh1
🦋 پروانه پوریتیا کینوشیتای (Poritia kinoshitai)
پروانه ای از خانواده گرگ پروانگان (Lycaenidae) است که اولین بار توسط هیساکازو هایاشی (Hisakazu Hayashi) در سال ۱۹۷۶ توصیف شد. طول بال جلویی آن ۱۴ تا ۱۵ میلیمتر است. این گونه نادر، بومی جزیره پالاوان در فیلیپین است.
#پروانه
🆔 @Lifevahsh1