تنهاترین پستاندار خزر نفس ندارد!
🔹فوک خزری که کوچکترین فوک دنیا هم لقب دارد؛ تنها پستاندار دریای خزر است اما تنها یک گام تا انقراضش باقی مانده و به نظر میرسد طناب دار این جاندار بیحاشیه در کف دریا بافته شده است
🆔 @Lifevahsh1
فوک پستانداری است که در آب زندگی میکند و تنها برای زادآوری، و گاهی برای استراحت به قسمت ساحل میآید.
🆔 @Lifevahsh1
مورچههای بافنده
این مورچهها لانههای خود را بین برگهای درختان میسازند و از آفاتی که روی درختان زندگی میکنند تغذیه میکنند.این مورچهها که میتوانند تارهای ابریشمی ببافند با استفاده از آن برگهای درختان را به هم میچسبانند از آن برای خود لانه درست میکنند.
🆔 @Lifevahsh1
به قولِ سهراب سپهری :
زندگی یعنی سبزترین آیه در اندیشهی برگ ...
صبحتون بهشت🍁🍂
🆔 @Lifevahsh1
یک واقعیت جالب توجه در مورد ماهیهای پیرانا این است که آنها دندانهای خود را مانند جنس کروکودیل، در طول دوران زندگیشان جایگزین میکنند. البته آنها به جای جایگزین کردن دندانها به طور یکی یکی، کل ردیف دندانهایشان را به چهار قسمت تقسیم کرده (یعنی هر ردیف به دو قسمت)، و سپس هر یک چهارم از دندانها را که جایگزین کردند.
🆔 @Lifevahsh1
زرافه موقع آب خوردن دریچه قلب او بسته میشود تا جلوی سرعت خون گرفته شود و حیوان بتواند آب بخورد.
🆔 @Lifevahsh1
🔻راز «گوشتت برای پشه ها شیرین است» کشف شد!
🔹«سای تک دیلی»: شاید فرار کردن از دست پشهها غیرممکن باشد. آنها هر انسانی را از طریق بازدم دیاکسیدکربن، گرمای بدن و بوی بدن دنبال میکنند اما برخی از افراد بطور خاص پشهها را به خود جذب میکنند و بیش از دیگران طعمه نیش پشهها میشوند.
🔹به گفته «لسلی ووشال» رئیس لابراتوار ژنتیک عصبی (Neurogenetics) دانشگاه راکفلر، تئوریهای زیادی در توضیح این مساله از جمله سطح قند خون، نوع خون، مصرف سیر یا موز، زن بودن یا بچه بودن مطرح شده است اما دادههای معتبر زیادی برای اثبات این تئوریها وجود ندارد.
🔹محققان دانشگاه راکفلر پس از یک تحقیق جدید میگویند که بوی ناشی از اسیدهای چرب تراوش کرده از پوست موجب جذب پشهها میشود و این احتمال وجود دارد که با تغییرات باکتریایی بتوان از حمله پشهها جلوگیری کرد.
🆔 @Lifevahsh1
اگر شما به یک گوزن شمالی غذا بدهید، او ممکن است پرخاشگر شود و به انسان بعدی که میبیند حمله کند ، فقط به خاطر اینکه از نفر بعدی هم توقع خوراکی دارد!
🆔 @Lifevahsh1
جالبه بدونید از لحاظ علمی،وقتی انسانها گرگ هارو رام میکنن اینکار خلافِ طبیعت و یه جورایی بیمارکردن گرگ حساب میشه !
علتش اینه که ظاهرا بیماری در گرگ بنام "سندرم ویلیامز" بوجود میاره،ویژگی که برای گرگ ها نیست و مختص سگ هاست و باعث دوست داشتن و دوست داشته شدن توسط همه میشه
+برای همین میگن از نظر گرگ ها،سگ ها گرگ هایی هستن که تن به قلاده دادن
🆔 @Lifevahsh1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این خانواده گوریل در حال بررسی یک درب تو محدوده زندگی خودشون هستن. گویا این درب مسدود شده و به درستی بسته نمیشه!
آخرش یکی از گوریلها تصمیم میگیره که یک شاخه کوچک رو بشکنه و اندازهاش رو تنظیم کنه تا از اون به عنوان ابزاری برای تعمیر درب استفاده کنه! عقل و دانش گوریلها و شباهتشون به ما واقعا عجیب و ترسناکه!
🆔 @Lifevahsh1
هدهد چشمانی سیاه و تیزبین دارد و به خوبی قابلیت ردیابی منابع آبی را دارا می باشد. هنگام خواندن پرهای گردنش را باد می کند.
🆔 @Lifevahsh1
پیتون ها در گروه بزرگترین خانواده مارها محسوب میشود اندازه متوسط پیتونها به ۱۶ فوت میرسد که تقریباً دو برابر بزرگترین مار سمی جهان است.
🆔 @Lifevahsh1
این تصویر باورنکردنی را که توسط عکاس ویتنامی ، Thanh Ha Bui گرفته شده ، نگاه کنید در حالی که ، او یک صف مورچه های بافنده را که در یک مأموریت بودند مشاهده کرد. یک چیزی که مورچه های بافنده به آن معروف هستند ، قدرت بسیار زیاد آنها با توجه به اندازه کوچک آنها است.
🆔 @Lifevahsh1
یک دعاے ساده اما بزرگ🍂🌸
خدارا در تمام لحظاتتان
براے تمام غم ها و شادے هایتان
آرزومندم ڪه ناراحتے تان
تمام شود و شادیتان
بے پایان باشد🍂🌸
الهے امروز حال دلتون
خوب خوب باشه
خوبان خدایے ❤️
🆔 @Lifevahsh1
سمورهای آبی دستها و پاهایشان را بدین شکل بیرون از آب نگه میدارند تا سردشان نشود.
🆔 @Lifevahsh1
لاماهای ماده در هر نوبت زایمان خود یک نوزاد به دنیا میآورند. لاماهای تازه متولد شده، تنها یک ساعت پس از به دنیا آمدن میتوانند بر روی پاهای خود بایستند و بدوند! نوزادان سه تا پنج ماه اول زندگی خود را از شیر مادر تغذیه میکنند و سپس علف خوردن را شروع میکنند و در سن یک سالگی مستقل میشوند.
🆔 @Lifevahsh1
تیزشاخ عربی یا غزال اوریکسیا خَربُز (نام علمی: Oryx leucoryx) گونهای از خانواده گاوسانان بوده و بومی مناطق استپی و بیابانی شبهجزیره عربستان و مدیترانه شرقی است که در دهه ۱۹۷۰ در حیات وحش منقرض شد اما تعدادی از آن در اسارت باقی مانده بودند و برنامه موفقیتآمیزی برای بازگرداندن آنها به طبیعت اجرا شد و تا سال ۲۰۱۱ بیش از هزار رأس از این حیوان در حیات وحش عمان، عربستان، فلسطین، اسرائیل، اردن و امارات وجود دارد و ۶ تا ۷ هزار رأس نیز در اسارت نگهداری میشوند.
از این جانور در متون فارسی میانه با نام «خربُز» (xar-buz) یاد شدهاست.
تیزشاخ عربی دارای مشخصاتی همچون طول ۱۴۰ الی ۱۸۰ سانتیمتر، وزن ۱۰۰ الی ۱۲۰ کیلوگرم، طول شاخ ۷۰ الی ۷۵ سانتیمتر و طول عمر حدود ۲۰ الی ۲۵ سال است.
🆔 @Lifevahsh1
شیرهای نر که بدون گله باشند به شیرهای ولگرد معروفند و برای گله شیرها خطرناکند چون با حمله و کشتن شیر نر گله را تصاحب میکنند.
🆔 @Lifevahsh1
پنجهٔ جلویی ببر نر از ماده بزرگتر است. زیست شناسان از این تفاوت بزرگی پنجه در شناسایی رد و تشخیص جنسیت صاحب رد پا، بهره میبرند.
🆔 @Lifevahsh1
اندام درونی بدن مارها برای تطبیق با بدن کشیده و درازشان،به گونهای است که عضوهای جفت در آنها مانند کلیهها به جای آنکه در دو سوی بدن باشد، یکی پس از دیگری قرار گرفته
🆔 @Lifevahsh1
خرگوش های قطبی می توانند با سرعت ۶۴ کیلومتر در ساعت بدوند. این در حالی است که اوسین بولت قهرمان دوی سرعت و سریع ترین انسان دنیا در مسابقات دوی ۱۰۰ متر، رکورد ۳۷ کیلومتر در ساعت را ثبت کرد!!!
🆔 @Lifevahsh1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیین های اظهار عشق
مرغ زیبایی در استرالیا زندگی می کند
به اسم Fairywren که در فارسی آن را پری گنجشک گفته اند.
پری گنجشکِ نر، برای اظهار عشق زیادش به پری گنجشک ماده، همیشه برای او گل می برد😍
🆔 @Lifevahsh1