eitaa logo
راه روشن ۱۱۴
1.1هزار دنبال‌کننده
11.2هزار عکس
4.2هزار ویدیو
13 فایل
هدف: بصیرت‌افزایی و آگاهی‌بخشی سیاسی سبک ارائه: پست‌های کوتاه و گویا
مشاهده در ایتا
دانلود
بولتون: آمریکا باید نظام روسیه را سرنگون کند 🔹مشاور سابق امنیت ملی آمریکا: واشنگتن باید از مخالفانی در ارتش روسیه که می‌توانند از طریق کودتا دولت پوتین را سرنگون کنند حمایت کند. بدون تغییر نظامِ روسیه، هیچ دورنمای بلندمدتی برای صلح و ثبات در اروپا وجود ندارد. کل نظام روسیه باید برود.
🔺فرانسه گفته: رفتار ایران را محکوم میکنیم ▪️در فرانسه جلیقه زرد ها را طوری کور کردند، که"چشمِ کور" نمادِ اعتراضاتِ جلیقه زردها شد ▪️فرض کنیم ایران استحقاق محکوم شدن دارد فرانسه را چه کسی باید محکوم کند؟ اگر بنا برحرف زدن درباره حقوق بشر باشد، فرانسه آخرین کشوریست که حق حرف زدن دارد..
🔴وحیدی: آرامش در سیستان و بلوچستان حاکم است وزیر کشور: 🔹در حال حاضر آرامش در سیستان و بلوچستان حاکم است و امیداوریم در سایه این ارامش کار توسعه و پیشرفت این استان را با قدرت دنبال کنیم. 🔹توطئه‌های دشمنان چه حامیان غربی و چه استکباری و صهیونیستی آنها و چه مزدوران تجزیه‌طلب آنها نخواهند توانست که در صنوف به هم پیوسته ما رخنه کند.
🔴 وقاحت اغتشاشگران تمامی ندارد/ حمله اغتشاشگران به منزل شهید مدافع امنیت، حسین تقی پور 🔹برخی اغتشاشگران نیمه شب گذشته با تجمع پشت منزل شهید مدافع امنیت حسین تقی پور که در جریان اغتشاشات اخیر به شهادت رسیده است ضمن ایجاد رعب و وحشت از خانواده او و اهالی محل در اسلامشهر سلب آسایش کردند. 🔹آشوبگران و چماق به دستان، با حمله به محل سکونت خانواده شهید، ضمن پاره کردن بنرهای شهید و شکستن حجله او با سر دادن شعار و ناسزا تا صبح امروز برای ساعاتی قصد ایجاد ناامنی و هتک حرمت برای خانواده و اطرافیان شهید تقی پور را داشتند. این اعمال ساختارشکنانه اغتشاشگران تا صبح ادامه داشت و نهایتاً با دخالت نیروهای حافظ امنیت، خاتمه یافت. 🔹این در حالیست که شهید حسین تقی پور از بسیجیان اسلامشهر چندی پیش در حالیکه برای ایجاد امنیت و آرامش شهر برای هموطنانش حضور پیدا کرده بود، با اعمال وحشیانه برخی آشوبگران در منطقه تهرانپارس به شهادت رسید و خانواده او هنوز داغدار این ماجراهستند.
 🇮🇷 📝 | 🍃🌹🍃 🌺 حضرت آیت‌الله سید علی خامنه‌ای: ۱. در این مدت، با سکوتش، کنشگری معناداری کرد. ۲. با حضورش، به شایعات نادرست پایان داد. ۳. محیطی دانشگاهی را انتخاب کرد (و بعد، از اهمیت دانشگاه گفت). ۴. مجموعه‌ای از نیروهای مسلح (و انتظامی) را برگزید. ۵. سان دید (و بر سلامت جسمانی‌اش صحه گذاشت). ۶. ایستاده سخنرانی کرد (درحالی‌که فرماندهان نشسته بودند). ۷. صراحت چشمگیری به خرج داد. ۸. به‌عنوان یک ایرانی، با غم ملی همدردی نمود. ۹. از «مظلومیت و اقتدار توأمانِ» جمهوری اسلامی و مردم ایران گفت. ۱۰. مسئله حجاب/ بی‌حجابی را کمرنگ کرد. ۱۱. به اهانت‌های فراوانِ نسبت به خودش اشاره‌ای نکرد. ۱۲. مردم ایران (راضی و ناراضی، معترض و غیرمعترض) را ستود و دراقلیت‌بودگیِ آشوبگران را پدیدار کرد. ۱۳. نقش قدرت نرم و سخت «دولت‌های متخاصم» و «ضربه‌خوردگان جمهوری اسلامی» را برجسته نمود. ۱۴. علاوه بر جمهوری اسلامی، از ایده‌ی «ایران قوی و مستقل» دفاع کرد. ۱۵. گفت «کشور خیلی مشکل دارد»، و این که از سوی دیگر «حرکت جدّی‌ای وجود دارد برای برطرف کردن این مشکلات». ۱۶. خدشه به امنیت کشور و مردم را به هیچ وجه برنتابید و از این بابت، به دفاع از پلیس پرداخت. ۱۷. از خواص جامعه، طلبِ موضعِ صریح کرد (و البته موضع‌گیریِ بدون تحقیق را نکوهید). ۱۸. جامعه‌ی هنری و ورزشی ایران را تحسین نمود. ۱۹. جوانان و نوجوانان را از غائله‌ی آشوبگران مستثناء کرد. ۲۰. قومیت‌ها (مخصوصاً بلوچ و کرد) را ستود. 🌹❤️🌹
🔴فرق اعتراض با آشوب(۳) دراعتراض فردی،گروهی،حزبی و... نسبت به موضوعی مثل (مسائل سیاسی، معیشتی، فرهنگی، حقوق اجتماعی و۰۰۰ اعتراض دارند و می‌خواهند با اعتراض مطالبه یا خواسته خود را به گوش مسئولین رسانده و انتظار حل آن را نیز دارند این حقوق شهروندی است ✅البته در تجمعات اعتراضی نباید به اصول و مبانی و آرمانهای بلند کشور توهین و جسارت شود ✅نماد کشور پرچم در تجمع موجود و قابل احترام است ✅تجمعی که به سمت اغتشاش و آشوب سوق داده شود جایگاهی ندارد صدا واعتراض به حق مردم به انحراف کشیده می‌شودو افراد به خواسته و مطالبه خود نمی‌رسندواوضاع پیچیده تر میگردد نظام وکشور آسیب می بیند،مردم اذیت میشوند ✅تجمع اعتراضی حق، نشانه پویایی و زنده بودن افراد جامعه برای اصلاح و رفع مشکل است ✅آشوب باعث هرج ومرج وناامنی میگردد ✅آشوب نشانه بی منطقی،بی انضباطی و نظر ایجاد بحران و چالش برای کشور است ✅پاسخ به مطالبات مسالمت آمیز مردم از آشوب و اغتشاش و اقدام های تروریستی و خرابکارانه جداست ✍غلامرضایی
🌸سلامتی،خشنودی ،فرج امام زمان(عج) 《۱۴ صلوات》 سلامتی،طول عمرباعزّت رهبر معظم انقلاب امام خامنه ای عزیز، شادی روح حضرت امام معمارو بنیانگذار انقلاب و همه شهدای گرانقدر 🌸🌸《۵صلوات》🌸🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔻ماموریت سید ابراهیم رئیسی به وزیر کشور برای بررسی حوادث سیستان و بلوچستان 🔹وزیر کشور با دستور رئیس جمهور برای بررسی حوادث اخیر استان سیستان و بلوچستان وارد زاهدان شد. 🔹در پی حوادث اخیر زاهدان، احمد وحیدی برای بررسی همه‌جانبه موضوع و ارائه گزارش جامع از ریشه‌ها، علل و عوامل موضوع از سوی رئیس‌جمهور مامور شده است.
🔴رئیسی: هیچ‌کس مجاز به شکستن حرمت دانشگاه نیست 🔹رئیس‌جمهور در دیدار با مسئولان دانشگاه شریف: نباید اجازه داد قداست علمی و اخلاقی و اعتبار و خوش نامی جامعه نخبگی دانشگاه شریف با برخی رفتارهای تحمیلی از بیرون دانشگاه مخدوش شود. مطمئنم شریفی‌ها اجازه نمی‌دهند که بدخواهان و منافقین، شرافت این دانشگاه را مخدوش کنند. 🔹نهادهای مسئول موظفند با اقدامات لازم موانع انجام فعالیت‌های آموزشی این دانشگاه را رفع کنند. مسئولان دانشگاه‌ها، اساتید و دانشجویان تلاش برخی جریانات را برای انحراف این فضا به محیطی برای وهن دانشگاه خنثی کنند.
🔴 رئیسی در گفت و گو با شبکه ملی چین: ایران کشور آزادی بیان است/ مردم به من اعتماد دارند/ مهسا امینی مثل دختر خودِ من می‌ماند 🔹ضرب و شتمی نبوده و عوارض جسمی خودِ خانم {مهسا امینی} باعث فوت شده؛ این خانم قبلا دو بار جراحی شده و اسناد پزشکی او هم موجود است 🔹حفظ حقوق بشر جزو ذات جمهوری اسلامی است/ اغتشاش در هیچ کشوری قابل قبول نیست 🔹بیان خواسته اشکالی ندارد، اما آنچه که امروز دارد واقع می‌شود تحریکی است که از جانب کشورهای غربی و رسانه‌هایشان صورت می‌گیرد و مردم را دعوت به اغتشاش می‌کنند
🔻آمریکا برای خرید محصولات پیشرفته از ایران، تحریم ها را نادیده می‌ گیرد 🔹سعید جلیلی، نماینده مقام‌معظم‌رهبری در شورای‌عالی امنیت‌ملی: از نشانه‌های پیشرفت کشور و درماندگی دشمن، این است که آمریکا از یک‌سو با تحریم‌های ثانویه کشور‌های دیگر را برای خرید نفت از ایران مجازات می‌کند و از سوی دیگر خود آمریکا برای خرید محصولات‌پیشرفته از ایران، تحریم‌های اولیه خودش را نادیده می‌گیرد و از طریق واسطه، آن‌ها را از ایران وارد می‌کند که شواهدی از آن را در این نمایشگاه دیدیم. 🔹آمریکا دچار گیجی محاسباتی است و همین امر، سیاست‌های آمریکا را مثل رفتار‌های رئیس‌جمهوری آن قابل توجه کرده است.