eitaa logo
راه روشن ۱۱۴
1.2هزار دنبال‌کننده
11.3هزار عکس
4.4هزار ویدیو
13 فایل
هدف: بصیرت‌افزایی و آگاهی‌بخشی سیاسی سبک ارائه: پست‌های کوتاه و گویا
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: طوفان‌الاقصی علیه رژیم صهیونیستی است اما آمریکازدایی است 🔹طوفان‌الاقصی توانست جدول سیاست‌های آمریکا در منطقه را به‌هم بریزد؛ ان‌شاءالله ادامه پیدا کند و جدول را محو خواهد کرد.
9.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اعتراف رئیس پیشین بخش تحقیقات اطلاعات نظامی ارتش صهیونیست به شکست مقابل حماس: این شکست یک رسوایی برای اسرائیل بود ▪️ یوسی کوپرواسر، رئیس پیشین بخش تحقیقات اطلاعات نظامی ارتش رژیم صهیونیستی در واکنش به شکست اطلاعاتی رژیم صهیونیستی در مقابل حمله ۷ اکتبر حماس گفت که «این شکست یک رسوایی است؛ تمام نهادهای اطلاعاتی اسرائیل شکست خوردند؛ آن‌ها اینقدر حماس را دست کم گرفته بودند که اصلا به گزارش‌های اطلاعاتی مربوط به آن توجهی نمی‌کردند!»
🔺رژیم اسراییل خیلی سعی کرد حماس را در افکار عمومی جهان شبیه داعش معرفی کند اما مقاومت در جنگ روانی هم هوشمندانه عمل کرد... ▪️امشب یک دختر اسراییلی همراه با سگ خانگی خود آزاد شد و بازتاب رسانه‌ای آن از شلیک موشک و راکت برای صهیونیست‌ها گران‌تر است... ▪️جنگ در میدان افکار عمومی دنیا ادامه دارد! ✍ محمد صرفی
نمایندۀ جهاد اسلامی در ایران: اسامی جاسوسان داخل ایران با عملیات طوفان‌الاقصی دست مقاومت افتاد 🔹ناصر ابوشریف: دستاوردهای عملیات طوفان‌الاقصی بیش از حد تصور است؛ زیرا تصور نمی‌شد تمام سازمان‌های اطلاعاتی جهان در خواب باشند. 🔹۵۰ پایگاه اسرائیل به تسخیر مقاومت درآمد و در این عملیات مقاومت موفق شد سرورهای اطلاعاتی اسرائیل را به داخل غزه بیاورد. در این سرور نام بسیاری از جاسوس‌ها حتی جاسوس‌های داخل ایران وجود داشت.
🥀پنجـشنبه است به رسم کهن،یاد میکنیم از آنها که وقتـشان و مکانشان از ما جـداست یاد میکنیـم از آنها که دلتـنگشان میـشویم یاد میکنیـم از آنها که هنـوز دوستـشان داریم یاد میکنیم از همه شهـدا،علمـا و درگذشتـگانمان 🌼با فاتحه و صلواتی بر محمد و آل محمد🌼
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‏در حالی که دولت روحانی حتی آب خوردن رو هم به تحریم‌ها گره زده بود، دولت سیزدهم بزرگترین‌ پروژه صنعت هوایی تاریخ ایران رو جلو میبره مساله تحریم‌نیست مساله خواستن و توانستن است.
☑️ هنری کیسینجر بزرگترین مبلغ جنگ و کشتار، درگذشت 🔸هنری کیسینجر، دیپلمات و وزیر خارجه پیشین آمریکا، در ۱۰۰ سالگی مرد. 🔸وی در دولت‌های ریچارد نیکسون و جرالد فورد بر سیاست خارجی آمریکا تاثیرگذار بود. 🔸به گفته عبدالباری عطوان، سردبیر روزنامه اینترنتی رای الیوم، کیسینجر یک صهیونیست وفادار به رژیم اشغالگر اسرائیل و طرح نژادپرستانه آن بود و همه زندگی رسمی و غیر رسمی خود را وقف خدمت به طرفداران دکترین صهیونیستی خود کرد.
☑️ اسامه حمدان از رهبران جنبش حماس: تا قبل از توقف جنگ علیه غزه و رفع محاصره ی کامل غزه هیچ مذاکره‌ای در مورد مبادله نظامیان اسیر رژیم صهیونسیتی انجام نخواهیم داد.
☑️ توماج صالحی بازداشت شد 🔹مرکز رسانه‌ای قوه قضائیه: توماح صالحی که چندی پیش با رای دیوان‌عالی مبنی بر بررسیِ مجدد پرونده‌اش در دادگستری، آزاد شده بود پس از برخی اظهارنظرهای کذب و بدون سند که در فضای مجازی منتشر کرد به اتهام نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی بازداشت شد.
5.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴حجم آتش سنگین توپخانه‌ای چینی‌ها در یک رزمایش که نوعی رکورد محسوب می‌شود!