🚩دستگیری ۴ نفر از اعضای شبکه فعال سلطنتطلب در اصفهان / برنامهریزی متهمان برای موج دوم اغتشاشات
🔹این افراد روز گذشته حین برگزاری جلسه با موضوع موج دوم اغتشاشات در منزل یکی از اعضا حضور داشتند که با حضور به موقع مأموران این طرح ناکام مانده و همه افراد در محل دستگیر شدند.
🔹همچنین در بازرسی از منزل مذکور تعدادی شبنامه، پرچم شیر و خورشید، ابزار شعارنویسی و شیشههای بمبهای آتشزا کشف شد
📸درخواست محاکمه «زنگنه» از سوی دانشجویان در نمازجمعه تهران
🔹اعضای تشکلهای اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل از سراسر کشور در حاشیه نمازجمعه امروز با تجمع و سر دادن شعار، به عملکرد دولت تدبیر و امید و بیژن زنگنه، وزیر نفت اعتراض کردند و خواستار محاکمه وی شدند.
🔹دانشجویان معترض با در دست داشتن دستنوشتههایی، شعارهایی از این قبیل را سر دادند: «وزیر پیر و خسته؛ دولت به گِل نشسته»، «ننگ ما ننگ ما، مسئول بیدرد ما»
🇮🇷 صرفاً جهت اطلاع
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
محرمانه
🔴 سید حسن مصطفوی کجاست؟
@secret_file
سید حسن مصطفوی کجاست؟ چرا در مقابل دوربین با مردم حرف نمیزند؟ چرا از رییس جمهوری که به مردم معرفی کرده دفاع نمی کند؟ بسیاری از حامیان روحانی از مردم عذرخواهی کردهاند، سید حسن کجاست؟ چرا آبروی بیت امام خمینی (ره) را پای کاندیدایی ذبح کردید که امروز در کوچه و خیابان مورد نفرت مردم است.
کانال حمید رسایی
⭕️ جزئیات حکم نجفی اعلام شد / ۶.۵ سال حبس برای شهردار اسبق تهران
🔸 «گودرزی» وکیل مدافع «محمدعلی نجفی» شهردار اسبق تهران در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان:
🔹 قتل عمد برای نجفی از سوی دادگاه محرز شده و برای آن به ۶ سال و نیم حبس محکوم شده است.
🔹 نجفی برای نگهداری غیرمجاز اسلحه نیز به یک سال و نیم حبس محکوم شده است.
♨️ تابلوی ورود ممنوع هند برای مسلمانان
❓چه اتفاقی افتاده است؟
مجلس سنای هند روز چهارشنبه قانون اعطای شهروندی به اقلیت غیرمسلمان این کشور را تصویب کرد. این قانون یک روز پس از تصویب در پارلمان هند، در مجلس سنای این کشور نیز با ۱۲۵ رای موافق در برابر ۱۰۵ رای مخالف به تصویب رسید.
🔻معترضان به این قانون میگویند:
➖ اعطای شهروندی به اقلیتهای مذهبی کشورهای همسایه و استثنا کردن مسلمانان، ادعای نظام سکولاری هند را زیر سوال میبرد.
➖ در شبی که همه دنیا در خواب بودند، به اخوت، عزت و همبستگی مردم خیانت کردند.
➖ در ۱۱ دسامبر با تصویب این لایحه ضد قانون اساسی کشور فقط مهاجرین مسلمانان آواره خواهند شد.
➖ ارتش هند نیرویهای خود را در راستای سرکوب اعتراضات به این قانون تبعیضآمیزی علیه مسلمانان، به ایالت آسام در شمال شرق کشور اعزام کرد و تا اکنون ۳ تن از تظاهرات کنندگان با شلیک ارتش کشته شدند.
♨️رسانه مستقل خبر حوزه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢شعار دیروز نمازگزاران تهرانی :
تورم گرانی جواب بده #روحانی !
♦️آیت الله موحدی کرمانی: کاملا صحیح است، جان مردم بر لب رسیده.
✅فرزندان رهبر انقلاب
رهبر معظم انقلاب دارای 6 فرزند هستند نام دختران شان بشری و هدی است و سید مصطفی و سید مجتبی دو تن از فرزندان پسر ایشان 8 سال در جبهه های جنگ ایران و عراق حضور داشتند. یکی از دختران ایشان همسر فرزند آیت الله محمدی گلپایگانی است که ضمن آراستگی به لباس شریف روحانیت و علم دین در دانشگاههای کشور نیز به تدریس متون حقوقی به زبان فرانسه اشتغال دارند و دختر دیگر ایشان همسر فرزند آیت الله باقری کنی از علمای تهران است. سید مصطفی فرزند بزرگ ایشان با دختر آیت الله خوشوقت ازدواج کرده است. سید مجتبی داماد دکتر غلامعلی حداد عادل است. سید مسعود نیز با فرزند آیت الله خرازی و خواهر صادق خرازی ازدواج کرده است. سید میثم کوچکترین فرزند ایشان نیز به ازدواج دختر آقای لولاچیان از بازاریان متدین در آمده است.
📚منبع: تابناک
@basiratesiyasii
🔴 کاسبی در اغتشاشات؛ شکستن هر شیشه ۱۰۰ هزارتومان!
رئیس کلانتری تهران نو:
🔹بعد از پاکسازی اتوبان امام علی(ع) و استقرار نیروها، به سمت نیروی هوایی رفتیم، شب بود عدهای در حال تخریب بانکها بودند، اعتراضی در کار نبود افرادی که صورتشان را پوشانده بودندبا آجر و سنگ اماکن را تخریب میکردند.
🔹وقتی به آنها نزدیک شدیم جمعیت متفرق شد و فرار را بر قرار ترجیح دادند، اما توانستیم یکی از عاملان اصلی تخریب بانکهای پیروزی را شناسایی کنیم.
🔹پسری ۲۳، ۲۴ ساله بود، در اعترافاتش گفت که برای تخریب هر جام شیشه بانک یکصد هزار تومان دستمزد گرفته است.
🔹پسر گفت که سه نفر در صحنه حضور داشتند؛ همان جا پول شیشهها را نقداً حساب میکردند. وقتی جیبهایش را گشتیم ۳۰۰ هزار تومان همراهش بود. گفت قرار بود بقیه پول شکستن شیشهها را با او تصفیه کنند که پلیس سر رسید و نگذاشت که پولش را بگیرد. همین پسر ۶ بانک را کلاً تخریب کرده بود.
🌐 @pelakdez
.
♻️ لاریجانی رفت، روحانی هم باید برود
🔹 قسمت اول یادداشت
🔰 حمید رسایی: ثبت نام یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حالی به پایان رسید که یکی از مشهورترین افراد غایب در رقابتهای این دوره علی لاریجانی است. لاریجانی که سه دوره متوالی از شهر قم به مجلس راه یافته بود، دوازده سال سکان ریاست قوه مقننه را در دست داشت. نیمی از این دوره با ریاست جمهوری احمدی نژاد و نیم دیگر همزمان با ریاست حسن روحانی در رأس قوه مجریه گذشت.
از تفاوتهای لاریجانی در این دو دوره این بود که او در نیمه اول ریاست مجلس، از تمام اختیارات و ظرفیت قانونی و غیرقانونی این جایگاه برای فشار بر دولت احمدی نزاد بهره برد و دقیقا بر عکس این روال، در نیمه دوم عمر ریاست پارلمانیاش از تمام اختیارات و ظرفیت قانونی و غیرقانونی ریاست مجلس برای حمایت از عملکرد ناصواب حسن روحانی استفاده کرد تا جایی که افکار عمومی، حسن روحانی واقعی را علی لاریجانی می دانست.
درست چند ماه قبل بود که مجلس فعلی با ارائه طرحی، ممنوعیت کاندیدا شدن نمایندگانی که سه دوره متوالی در مجلس بودهاند را به تصویب رساند. این مصوبه هرچند به دلیل مخالفت شورای نگهبان، تبدیل به قانون نشد اما از همان روز، انصراف لاریجانی قابل پیش بینی بود.
اما چرا لاریجانی رفت؟ آیا این سیاستمدار محبوب دیروز اصولگرایان و مطلوب امروز اصلاح طلبان در اوج از قدرت خداحافظی کرد؟
لاریجانی رفت تا برای انتخابات ریاست جمهوری 1400 خود را بازسازی کند. رفت بلکه تا 1400 از تیر رس منتقدان در امان بماند. رفت تا حافظه تاریخی مردم از عملکرد ناصوابش خالی شود. رقت تا مجبور نباشد حمایتهای پیدا و پنهانش از دولت شکست خورده حسن روحانی را ادامه دهد. رفت تا آینده سیاسیاش به آینده سیاسی حسن روحانی گره نخورد.
لاریجانی البته چارهای هم جز رفتن نداشت. او سه دوره نماینده مردم قم بود. در دور اول حمایت برخی از مراجع تقلید، جامعه مدرسین و جرسان اصولگرایی در قم را به همراه داشت. در دور دوم و بعد از عملکرد دوپهلویش در همراهی با فتنهگران و سکوتی که در قبال کودتای سال 88 داشت، حمایت جریان اصولگرایی را از دست داد. در دور سوم نیز جامعه مدرسین حاضر به حمایت از او نشد و لاریجانی به عنوان سرلیست اصلاح طلبان قم در لیست امید قرار گرفت.
لاریجانی که در مجلس هشتم رای اول قم را داشت، در مجلس نهم به نسبت با کاهش شدید آرا مواجه شد و در دور سوم نفر دوم قم شد. لاریجانی اگر این دوره در عرصه رقابت باقی میماند، نه حمایت اصولگرایان را همراه خود داشت، نه استقبال مراجع و نه تأیید جامعه مدرسین.
کاهش آرای او نشان می داد که احتمالا رأی هم نیاورد. اگر رای میآورد هم تقریبا یقین داشت که به ریاست مجلس نمیرسد و باید کنار نادر قاضیپور بنشیند و وظایف نمایندگی را انجام دهد.
علاوه بر اینها لاریجانی باید میرفت چون تمام تخم مرغهای سیاست ورزیاش را در دو سبد قرار داده بود که هر دو آنها سوراخ بود. اولین سبدی که لاریجانی تلاش زیادی برای سرمایهگذاری در آن داشت، برجام بود. نقش لاریجانی در تحمیل برجام و تبعات ضدملی، ضد اقتصادی و ضدامنیتی آن برای مردم و نظام، اگر بیشتر از حسن روحانی نباشد، کمتر نیست. تمام امید او به این بود که از میوه برجام در رقایت های انتخاباتی پیش روی از جمله انتخابات مجلس یازدهم و ریاست جمهوری 1400 بهرهبرداری کند.
دومین سبد سرمایهگذاری لاریجانی، حسن روحانی و دولت او بود. لاریجانی هرگز گمان نمیکرد روزی میزان مقبولیت دولتی که تمام آینده سیاسیاش را به آن گره زده به کمتر از پنج درصد برسد. لاریجانی بیشتر از هرکس حس میکند که مردم دولت روحانی و شخص او را نمیخواهند. خصوصا بعد از اتفاقاتی که در خصوص تغییر قیمت بنزین رخ داد.
حمید رسایی
🔴 حمله اصلاحطلبان به فرمانده سابق سپاه!
🔸طی دو سه روز گذشته برخی چهرههای اصلاحطلب و رسانههای وابسته به این جناح از جمله روزنامه آفتاب یزد، الیاس حضرتی و کواکبیان نمایندههای اصلاحطلب مجلس با هجمه به فرمانده سابق سپاه بخاطر اظهارتش درخصوص تبعیت از رهبری وی را متهم به دخالت در انتخابات کردند.
🔸سرلشکر جعفری درخصوص عدم التزام برخی نامزدها به منویات رهبر انقلاب گفته بود: مدیریت کشور باید با همان نگاه رهبری که نگاه اسلام ناب است، هماهنگ شود. اگر کسی در این مبانی اشکال داشته باشد، سنجش آن وظیفه سنگین شورای نگهبان است که فکر نمیکنم شورای نگهبان با این دقت نگاه و روی مبانی فکری افراد برای تایید صلاحیت تمرکز کنند. الان در همین کشورهایی که مهد دموکراسی هم هستند باید نگاه فرد با نگاه حکومت بخواند اما آقایانی که اینجا روی کار میآیند، ابایی ندارند که بگویند دیدگاه ما با رهبری اختلاف دارد. خب اگر دیدگاهت اختلاف دارد برای چه آمدی؟
🌐 @pelakdez
🔴 انتقادات رئیس فراکسیون امید به عملکرد وزارت ارتباطات
🔻محمدرضا عارف: اگر وزارت ارتباطات بهتر وظایف خود را انجام میداد، در ماجرای بنزین، اینترنت قطع نمیشد.
به دلیل نداشتن آمادگی وزارت ارتباطات، قطع سراسری اینترنت رخ داد اتفاقی که باعث ضرر به خیلی از مشاغل، دانشگاهها و اساتید و دانشجویان شد
اگر وزارت ارتباطات امکاناتی را فراهم کرده بود، دیگر نیازی نبود شورای امنیت یک مرتبه ماشین چمنزنی راه بیاندازد.
از آنجا که وزارت ارتباطات امکاناتی برای محدودکردن ارتباطات در زمان اعتراضات نداشت، اینترنت را قطع کرد، نتیجهاش هم ایجاد این تلقی در خارج از کشور بود که آنقدر ناامنی در کشور گسترده شده که نیاز به قطع اینترنت است
یکی از دلایل طولانی شدن قطعی اینترنت، اشکالات فنی ناشی از برگرداندن سیستم اینترنت به کشور بود که در این باره هم به مردم توضیح نمیدهند!
شاید دستور وصل اینترنت را داده بودند اما آنقدر تجهیزات و امکانات نداشتند که به راحتی آن را وصل کنند.
🌐 @pelakdez
💢به گفته وزیر نفت درآمد دولت از گران شدن بنزین ۳۱هزار میلیارد تومان است.
رئیس سازمان بازرسی هم گفته ۷۸هزار میلیاردتومان از معوقات مالیاتی، مربوط به ۱۰۰شخص حقیقی و حقوقی است.
یعنی مالیات معوق ۱۰۰شخص ۲.۵برابر پول گرانی بنزین است.
بی تدبیری یعنی ناراضی کردن ۸۵میلیون نفر بجای ۱۰۰شخص!
💬سید نظام الدین موسوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥سخنان جالب دکتر زاکانی در جلسه خصوصی: از فساد گسترده کرسنت و اسامی دانه درشتهایی که در این فساد نقش داشتند تا نقش لاریجانی در وزیر شدن زنگنه!
🔸"لاریجانی اسامی همه ما را حذف کرد تا نتوانیم علیه زنگنه اقدامی کنیم!
🔹چکهایی که به نوبخت و حزب روحانی داده شد موجوده!
🔸موقع پاسخگویی زنگنه که شد، گفت وقت ندارم و باید برم!
🔹به رئیس جمهور گفتیم اگه زنگنه وزیر بشه، ما در دادگاه لاهه و قضیه "کرسنت" محکوم میشیم؛ رئیس جمهور توجهی نکرد!"
❌زنگنه با قراردادهایی چون "کرسنت"، "استات اویل"، و "صادرات گاز رایگان به ترکیه"، عملا خسارتی چند هزار میلیاردی به کشور وارد کرده، اما هیچ وقت محاکمه نشده است!!!
🔅جدايى دولت از ملت، منشأ مفاسد و گرفتاريها
🔅امام خمینی (ره)
مسئله، مسئله خدمتگزارى دولت به ملت است؛ نه فرمانفرمايى دولت به ملت.
همين فرمانفرمايى جدا مى كند شما را از ملت، و ملت را از شما و منشأ مفاسد زياد مى شود. اگر جورى باشد كه وقتى رئيس دولتى، نخستوزيرش، رئيس جمهورش بيايد توى مردم، با مردم باشد؛ فواصل نباشد،... مردم از كارهاى شما احساس [می]كنند كه شما از خودشان هستيد و مى خواهيد خدمت كنيد بهشان، نمى خواهيد فرمانفرمايى كنيد و نمى خواهيد مردم را تحت فشار قرار بدهيد.
#امام_خمینی
صحیفه امام؛ ج9؛ ص119
قم؛ 26 تیر 1358
*🔰آیتالله موحدیکرمانی: دولت برای گرانی فکری کند؛*
♦️خطیب نماز جمعه تهران:
🔹نباید قیمت بنزین به یکباره از لیتری هزار تومان به لیتری سه هزار تومان میرسید.
🔹در اتاق دربسته هیات دولت تصمیمگیری میکنند، ولی باید تبعات تصمیمات خود را در جامعه بنگرند، ضمن اینکه دولت باید برای گرانی فکری کند.
🔹مسئولان باید گوشهای خود را باز کنند، معنا ندارد که به مردم وقت ملاقات نمیدهند؛ وای به کسی که فکر کند کسی است؛ گویا برخیها از یاد بردهاند چه کسی بودهاند.
🔹نباید مثل فردی که گفت صبح دیدم بنزین گران شده تدبیر کرد.
🔹عجب! شما هم مطلع نبودید و شما از وضع کشور مطلع نبودید که حالا مطلع شدهاید؟! خدا کند که این حرف که من هم خبر نداشتم دروغ باشد.
🔹جان مردم به لب رسیده است و مردم دارو پیدا نمیکنند؛ اگر هم دارو پیدا کنند نمیتوانند خریداری کنند.
#بصائرحسینیه_ایران
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
✅ما را در ایتا، سروش، بله، گپ، تلگرام و اینستاگرام از طریق لینک زیر دنبال نمایید.👇👇👇
🆔 @basaerehoseiniyeh
⭕️ دوستی: لاریجانی و عارف سودای ریاست جمهوری دارند/ هر جریانی مجلس را ببرد ریاست جمهوری را هم برده است
🔸 «دوستی»، فعال اصلاحطلب و عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان:
🔹 لاریجانی و عارف سودای ریاست جمهوری در سر دارند اما راه ریاست جمهوری از مجلس میگذرد.
🔹 اگر یک جریان خاص مجلس را ببرد قطعاً ریاست جمهوری را هم برده و اگر کسی رئیس مجلس باشد احتمال ریاست جمهوریاش بیشتر است.
🔹 مجلس این دوره خود را به حاشیه کشاند، عملکردی بسیار ضعیف از خود نشان داد، در مقاطع حساس موضعگیری نداشت، رأس امور بودن خود را نشان نداد و نمایندگان به دلایل مختلف از انجام وظایف خود کوتاهی کردند.
🔸 «دوستی»، فعال اصلاحطلب و عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان:
🔹 لاریجانی و عارف سودای ریاست جمهوری در سر دارند اما راه ریاست جمهوری از مجلس میگذرد.
🔹 اگر یک جریان خاص مجلس را ببرد قطعاً ریاست جمهوری را هم برده و اگر کسی رئیس مجلس باشد احتمال ریاست جمهوریاش بیشتر است.
🔹 مجلس این دوره خود را به حاشیه کشاند، عملکردی بسیار ضعیف از خود نشان داد، در مقاطع حساس موضعگیری نداشت، رأس امور بودن خود را نشان نداد و نمایندگان به دلایل مختلف از انجام وظایف خود کوتاهی کردند.
♨️ گردهمایی روحانیون حامی فتنه در کنگره #اتحاد_ملت!
🔴 تصاویر منتشر شده از کنگره اخیر حزب اتحاد ملت نشان می دهد که برخی روحانیون حامی فتنه از جمله احمد مازنی، موسوی لاری، مجید انصاری، هادی غفاری، عبدالله نوری و... در این دورهمی فتنه گران حضور داشته اند.
در این مراسم همچنین تصاویر اقتدای خاتمی، ناطق، روحانی و سیدحسن خمینی به مرحوم هاشمی رفسنجانی نمایش داده شد!
♨️رسانه مستقل خبر حوزه
♨️ شروع عملیات روانی منافقین در آستانه انتخابات با اکانت فیک
🔴واکنش و توضیحات آقای عادل چراغیان پیرامون عکس فوق:
با دیدن این تصویر با هشتک #عادل_چراغیان شوکه شدم و بعد از دیدن محتوای تصویر خنده ام گرفت.
وی در ادامه گفته است:اولا من بیست وسه سالمه دوما این تصویر مال دم در مسجد سهله هست نه در ستاد انتخابات یا فرمانداری سوما این شعار خنده دار از کجا در اومده؟ مجلس علیه دولت؟؟ مگه میشه مگه داریم؟ مجلس باید مکمل و کمک حال دولت باشه البته اگه دولت، دولت درستی باشه ولی در هر حال ضدیت دولت و مجلس اصلا مورد تایید هیچکس نیست...
♨️رسانه مستقل خبر حوزه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 اخبار جعلی، مامور سرقت آرامش و اعتماد مردم
🔹بازی خبرسازان مجازی با چند عکس!
⭕️ استقرار دستگاه قضایی در جنوبی ترین جزیره ایران/ ارائه خدمات رسانی به مردم با حذف فاصله ۲۲۲ کیلومتری/ اجرایی شدن یکی دیگر از مصوبات سفر استانی رئیس قوه قضائیه
💠 ساختمان دادگستری جزیره ابو موسی طی مراسمی با حضور رئیس دادگستری استان هرمزگان و معاون مالی و پشتیبانی و عمرانی قوه قضائیه افتتاح و راه اندازی شد.
.
♻️ لاریجانی رفت، روحانی هم باید برود
🔹 قسمت دوم یادداشت
🔰 حمید رسایی: بنابر این لاریجانی چاره ای جز انصراف از حضور در رقابتهای انتخاباتی مجلس آینده نداشت و رفت. اما حسن روحانی هم باید برود. روحانی هم سرمایه گذاری زیادی روی برجام کرده بود. اگر خوشبینانه نگاه کنیم باید بپذیریم که او باور درستی از روابط با غرب و قولهای آنها نداشت و اگر بدبینانه نگاه کنیم باید بگویم که روحانی میدانست عاقبت کارش به اینجا ختم میشود و از اینجا به بعد وظیفهای ندارد.
در حالی شش سال از عمر دولت روحانی گذشته که دستانش خالی است. در این سالها دولت از نظر حسن روحانی فقط وزارت خارجه بود. وزارت خارجه هم فقط مذاکرات 5+1 و البته در مذاکرات 5+1 هم فقط این کدخدا یعنی آمریکا بود که برای روحانی اهمیت داشت.
حالا بعد از شش سال وعده، بعد از شش سال شوآف و تبلیغات، بعد از شش سال فریب مردم و پنهان کردن واقعیتها روز حساب و پاسخگویی کم کم فرا رسیده. مطابق نظرسنجیها رییس دولت در حال حاضر محبوبیت که ندارد، مقبولیتش هم در نظرسنجیها به کمتر از پنج درصد رسیده است.
کار به جایی رسیده که حامیان دولت، سرافکنده هر روز در حال توبه و عذرخواهی از مردمند. هر چند برخی از این عذرخواهیها تاکتیکی و با هدف جدا کردن سفره حامیان از دولت در حال فروپاشی در برابر افکار عمومی است، اما بیاعتباری دولت در نگاه مردم، قابل انکار نیست.
مردم برای رفتن دولت پیر، خسته، اشرافی، بی برنامه، کم کار، ناامید از مردم و امیدوار به غربیها و با مدیرانی که تعارض منافع دارند، روز شماری میکنند. حتی گاها مقام معظم رهبری را مورد انتقاد قرار میدهند که چرا ایشان دولت روحانی را برکنار نمیکند؟!
مردم در حالی چنین توقعاتی از رهبرشان دارند که ایشان هم مانند امام راحل (ره) به حفظ ساختار قانونی کشور و حل و فصل امور و اصلاح آن با استفاده از چارچوبهای ساختاری و قانونی کشور مثل مجلس معتقدند. بنابر این در کنار تذکرات خصوصی و علنی، در کنار خط دهیهای کلی اما تا دولت روی کار هست از آن حمایت خواهند کرد. بنابر این توقع اینکه مردم دولتی ناکارآمد و بی برنامه را انتخاب کنند و بعد ازچند سال توقع داشته باشند تا رهبری برکنارش کند، توقع به جایی نیست.
مردم به این نتیجه رسیده اند که روحانی هم باید برود. اما روحانی با رأی مردم آمده با رأی مردم هم باید برود. طبعا یا باید تا 1400صبر کنند و با انتخاب متفاوتشان برای ریاست جمهوری دور بعد، کلید را به اهلش بسپارند یا باید به مجلس نگاه کنند.
طبعا امیدی به مجلس فعلی نیست که پروندهاش سیاهتر از روحانی است. پس باید برای انتخابات مجلس یازدهم، عزم خود را جزم کنند و با انتخاب نمایندگانی انقلابی، کارآمد، سالم، شجاع، بدون لکنت، صریح اللهجه، مردمی و مستقل، اکثریتی را تشکیل دهند که روحانی خودش بگذارد و برود و اگر نرفت با رأی ملت کنار گذاشته شود.
حمید رسایی
😂😂😂
😂 یک لطیفه سیاسی فوقالعاده زیبا،انتخاب تو چیست؟
ﺭﻭﺯﯼ ﯾﮏ ﺳﯿﺎﺳﺘﻤﺪﺍﺭ ﻣﻌﺮﻭﻑ، ﺩﺭﺳﺖ ﻫﻨﮕﺎﻣﯽ ﮐﻪ ﺍﺯ ﻣﺤﻞ ﮐﺎﺭﺵ ﺧﺎﺭﺝ ﺷﺪ، ﺑﺎ ﯾﮏ ﺍﺗﻮﻣﺒﯿﻞ ﺗﺼﺎﺩﻑ ﮐﺮﺩ ﻭ ﺩﺭ ﺩﻡ ﮐﺸﺘﻪ ﺷﺪ...
ﺭﻭﺡ ﺍﻭ ﺩﺭ ﺑﺎﻻ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﺍﺯﻩﻫﺎﯼ ﺑﻬﺸﺖ ﺭﺳﯿﺪ ﻭ ﯾﮏ ﻓﺮﺷﺘﻪ ﺍﺯ ﺍﻭ ﺍﺳﺘﻘﺒﺎﻝ ﮐﺮﺩ.
ﻓﺮﺷﺘﻪ ﮔﻔﺖ:
«ﺧﯿﻠﯽ ﺧﻮﺵ ﺁﻣﺪﯾﺪ. ﺍﯾﻦ ﺧﯿﻠﯽ ﺟﺎﻟﺒﻪ، ﭼﻮﻥ ﻣﺎ ﺑﻪ ﻧﺪﺭﺕ ﺳﯿﺎﺳﺘﻤﺪﺍﺭﺍﻥ ﺑﻠﻨﺪ ﭘﺎﯾﻪ ﻭ ﻣﻘﺎﻣﺎﺕ ﺭﻭ
ﺩﻡ ﺩﺭﻭﺍﺯﻩﻫﺎﯼ ﺑﻬﺸﺖ ﻣﻼﻗﺎﺕ ﻣﯽﮐﻨﯿﻢ. ﺑﻪ ﻫﺮ ﺣﺎﻝ ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﺩﺭﮎ ﻣﯽﮐﻨﯿﺪ ﮐﻪ ﺭﺍﻩ ﺩﺍﺩﻥ ﺷﻤﺎ ﺑﻪ ﺑﻬﺸﺖ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﺳﺎﺩﻩﺍﯼ ﻧﯿﺴﺖ»
ﺳﯿﺎﺳﺘﻤﺪﺍﺭ ﮔﻔﺖ: «ﻣﺸﮑﻠﯽ ﻧﯿﺴﺖ. ﺷﻤﺎ ﻣﻦ ﺭﺍ ﺭﺍﻩ ﺑﺪﻩ، ﻣﻦ ﺧﻮﺩﻡ ﺑﻘﯿﻪﺍﺵ ﺭا ﺣﻞ ﻣﯽﮐﻨﻢ»
ﻓﺮﺷﺘﻪ ﮔﻔﺖ:
«ﺍﻣﺎ ﺩﺭ ﻧﺎﻣﻪی ﺍﻋﻤﺎﻝ ﺷﻤﺎ ﺩﺳﺘﻮﺭ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﺛﺒﺖ ﺷﺪﻩ، ﺷﻤﺎ ﺑﺎﯾﺴﺘﯽ ﺍﺑﺘﺪﺍ ﯾﮏ ﺭﻭﺯ ﺩﺭ ﺟﻬﻨﻢ ﻭ ﺳﭙﺲ ﯾﮏ ﺭﻭﺯ ﺩﺭ ﺑﻬﺸﺖ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻨﯿﺪ.
ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺧﻮﺩﺗﺎﻥ ﺑﯿﻦ ﺑﻬﺸﺖ ﻭ ﺟﻬﻨﻢ ﯾﮑﯽ ﺭﺍ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﮐﻨﯿﺪ»
ﺳﯿﺎﺳﺘﻤﺪﺍﺭ ﮔﻔﺖ:
« ﺍﺷﮑﺎﻝ ﻧﺪﺍﺭﻩ . ﻣﻦ ﻫﻤﯿﻦ ﺍﻻﻥ ﺗﺼﻤﯿﻤﻢ ﺭﺍ ﮔﺮﻓﺘﻪﺍﻡ. میخوﺍﻫﻢ ﺑﻪ جهنم ﺑﺮﻭﻡ»
ﻓﺮﺷﺘﻪ ﮔﻔﺖ:
«ﻣﯽﻓﻬﻤﻢ . ﺑﻪ ﻫﺮ ﺣﺎﻝ ﻣﺎ ﺩﺳﺘﻮﺭ ﺩﺍﺭﯾﻢ. ﻣﺎﻣﻮﺭﯾﻢ ﻭ ﻣﻌﺬﻭﺭ»
ﻭ ﺳﭙﺲ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺳﻮﺍﺭ ﺁﺳﺎﻧﺴﻮﺭ ﮐﺮﺩ ﻭ ﺑﻪ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﺭﻓﺘﻨﺪ.
ﭘﺎﯾﯿﻦ … ﭘﺎﯾﯿﻦ … ﭘﺎﯾﯿﻦ …
ﺗﺎ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺑﻪ ﺟﻬﻨﻢ ﺭﺳﯿﺪﻧﺪ .
ﺩﺭ ﺁﺳﺎﻧﺴﻮﺭ ﮐﻪ ﺑﺎﺯ ﺷﺪ، ﺳﯿﺎﺳﺘﻤﺪﺍﺭ ﺑﺎ ﻣﻨﻈﺮﻩی ﺟﺎلبی ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪ. ﺯﻣﯿﻦ ﭼﻤﻦ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺳﺮﺳﺒﺰﯼ ﮐﻪ ﻭﺳﻂ ﺁﻥ ﯾﮏ ﺯﻣﯿﻦ ﺑﺎﺯﯼ ﮔﻠﻒ ﺑﻮﺩ ﻭ ﺩﺭ ﮐﻨﺎﺭ ﺁﻥ
ﯾﮏ ﺳﺎﺧﺘﻤﺎﻥ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺑﺰﺭﮒ ﻭ ﻣﺠﻠﻞ. ﺩﺭ ﮐﻨﺎﺭ ﺳﺎﺧﺘﻤﺎﻥ ﻫﻢ ﺑﺴﯿﺎﺭﯼ ﺍﺯ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻗﺪﯾﻤﯽ ﺳﻨﺎﺗﻮﺭها ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺍﻭ ﺑﻮﺩﻧﺪ ﻭ ﺑﺮﺍﯼ ﺍستقبال ﺑﻪ ﺳﻮﯼ ﺍﻭ ﺩﻭﯾﺪﻧﺪ. ﺁﻧﻬﺎ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺩﻭﺭﻩ ﮐﺮﺩﻧﺪ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ ﻭ ﺧﻨﺪﻩ ﻓﺮﺍﻭﺍﻥ ﺍﺯ ﺧﺎﻃﺮﺍﺕ ﺭﻭﺯﻫﺎﯼ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻗﺒﻠﯽ ﺗﻌﺮﯾﻒ ﮐﺮﺩﻧﺪ .
ﺳﭙﺲ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺎﺯﯼ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﻣﻬﯿﺠﯽ ﺑﻪ ﺯﻣﯿﻦ ﮔﻠﻒ ﺭﻓﺘﻨﺪ ﻭ ﺣﺴﺎﺑﯽ ﺳﺮﮔﺮﻡ ﺷﺪﻧﺪ.
ﻫﻤﺰﻣﺎﻥ ﺑﺎ ﻏﺮﻭﺏ ﺁﻓﺘﺎﺏ ﻫﻢ ﻫﻤﮕﯽ ﺑﻪ ﮐﺎﻓﻪی ﮐﻨﺎﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﮔﻠﻒ ﺭﻓﺘﻨﺪ ﻭ ﺷﺎﻡ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﻣﺠﻠﻠﯽ ﺍﺯ
ﺍﺭﺩﮎ ﻭ ﺑﺮﻩ ﮐﺒﺎﺏ ﺷﺪﻩ ﻭ ﻧﻮﺷﯿﺪﻧﯽﻫﺎﯼ ﮔﺮﺍﻧﺒﻬﺎ ﺻﺮﻑ ﮐﺮﺩﻧﺪ .
ﺷﯿﻄﺎﻥ ﻫﻢ ﺩﺭ ﺟﻤﻊ ﺁﻧﻬﺎ ﺣﺎﺿﺮ ﺷﺪ
ﻭ ﺷﺐ ﻟﺬﺕ ﺑﺨﺸﯽ ﺩﺍﺷﺘﻨﺪ ..
ﺑﻪ ﺳﯿﺎﺳﺘﻤﺪﺍﺭ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺧﻮﺵ ﮔﺬﺷﺖ ﮐﻪ ﻭﺍﻗﻌﺎً ﻧﻔﻬﻤﯿﺪ ﯾﮏ ﺭﻭﺯ ﺍﻭ ﭼﻄﻮﺭ ﮔﺬﺷﺖ.
ﺭﺍﺱ ﺑﯿﺴﺖ ﻭ ﭼﻬﺎﺭ ﺳﺎﻋﺖ، ﻓﺮﺷﺘﻪ ﺑﻪ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﺍﻭ ﺁﻣﺪ ﻭ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺗﺎ ﺑﻬﺸﺖ ﺍﺳﮑﻮﺭﺕ ﮐﺮﺩ. ﺩﺭ ﺑﻬﺸﺖ ﻫﻢ ﺳﯿﺎﺳﺘﻤﺪﺍﺭ
ﺑﺎ ﺟﻤﻌﯽ ﺍﺯ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﺧﻮﺵ ﺧﻠﻖ ﻭ ﺧﻮﻧﮕﺮﻡ ﺁﺷﻨﺎ ﺷﺪ، ﺑﻪ ﮐﻨﺴﺮﺕﻫﺎﯼ ﻣﻮﺳﯿﻘﯽ ﺭﻓﺘﻨﺪ ﻭ ﺩﯾﺪﺍﺭﻫﺎﯼ
ﺯﯾﺎﺩﯼ ﻫﻢ ﺩﺍﺷﺘﻨﺪ. ﺳﻨﺎﺗﻮﺭ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺧﻮﺵ ﮔﺬﺭﺍﻧﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﻧﻔﻬﻤﯿﺪ ﮐﻪ ﺭﻭﺯ ﺩﻭﻡ ﻫﻢ ﭼﮕﻮﻧﻪ ﮔﺬﺷﺖ، ﮔﺮﭼﻪ ﺑﻪ ﺧﻮﺑﯽ ﺭﻭﺯ ﺍﻭﻝ ﻧﺒﻮﺩ.
ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﭘﺎﯾﺎﻥ ﺭﻭﺯ ﺩﻭﻡ، ﻓﺮﺷﺘﻪ ﺑﻪ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﺍﻭ ﺁﻣﺪ ﻭ ﺍﺯ ﺍﻭ ﭘﺮﺳﯿﺪ ﮐﻪ ﺁﯾﺎ ﺗﺼﻤﯿﻤﺶ ﺭﺍ ﮔﺮﻓﺘﻪ؟
ﺳﯿﺎﺳﺘﻤﺪﺍﺭ ﮔﻔﺖ:
ﺧﻮﺏ ﺭﺍﺳﺘﺶ ﻣﻦ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻣﻮﺭﺩ ﺧﯿﻠﯽ ﻓﮑﺮ ﮐﺮﺩﻡ. ﺣﺎﻻ ﮐﻪ ﻓﮑﺮ ﻣﯽﮐﻨﻢ ﻣﯽﺑﯿﻨﻢ ﺑﯿﻦ ﺑﻬﺸﺖ ﻭ ﺟﻬﻨﻢ ﻣﻦ ﺟﻬﻨﻢ ﺭﺍ ﺗﺮﺟﯿﺢ ﻣﯽﺩﻫﻢ.
ﺑﺪﻭﻥ ﻫﯿﭻ ﮐﻼﻣﯽ، ﻓﺮﺷﺘﻪ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺳﻮﺍﺭ ﺁﺳﺎﻧﺴﻮﺭ ﮐﺮﺩ ﻭ ﺁﻥ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺷﯿﻄﺎﻥ ﺩﺍﺩ.
ﻭﻗﺘﯽ ﻭﺍﺭﺩ ﺟﻬﻨﻢ ﺷﺪﻧﺪ، ﺍﯾﻨﺒﺎﺭ ﺳﯿﺎﺳﺘﻤﺪﺍﺭ ﺑﯿﺎﺑﺎﻧﯽ ﺧﺸﮏ ﻭ
ﺑﯽﺁﺏ ﻭ ﻋﻠﻒ ﺭﺍ ﺩﯾﺪ، ﭘﺮ ﺍﺯ ﺁﺗﺶ ﻭ ﺳﺨﺘﯽﻫﺎﯼ ﻓﺮﺍﻭﺍﻥ. ﺩﻭﺳﺘﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺩﯾﺮﻭﺯ ﺍﺯ ﺍﻭ ﺍﺳﺘﻘﺒﺎﻝ ﮐﺮﺩﻧﺪ ﻫﻢ ﻋﺒﻮﺱ ﻭ ﺧﺸﮏ، ﺩﺭ ﻟﺒﺎﺱﻫﺎﯼ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﻣﻨﺪﺭﺱ ﻭ ﮐﺜﯿﻒ ﺑﻮﺩﻧﺪ.
ﺳﯿﺎﺳﺘﻤﺪﺍﺭ ﺑﺎ ﺗﻌﺠﺐ ﺍﺯ ﺷﯿﻄﺎﻥ ﭘﺮﺳﯿﺪ:
« ﺁﻥ ﺭﻭﺯ ﻣﻦ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﻣﻨﻈﺮﻩی ﺩﯾﮕﺮﯼ ﺩﯾﺪﻡ؟
ﺁﻥ ﺳﺮﺳﺒﺰﯼ ﻫﺎ کو؟
ﻣﺎ ﺷﺎﻡ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩﺍﯼ ﺧﻮﺭﺩﯾﻢ؟
ﺯﻣﯿﻦ ﮔﻠﻒ؟ «…
ﺷﯿﻄﺎﻥ ﺑﺎ ﺧﻨﺪﻩ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩ : «ﺁﻥ ﺭﻭﺯ، ﺭﻭﺯ ﺍﻧﺘﺨﺎﺑﺎﺕ ﺑﻮﺩ …
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺩﯾﮕﺮ ﺗﻮ ﺭﺍﯼ ﺩﺍﺩﻩﺍﯼ!!!